Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj že zdej? Mende oooooouujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:23:40
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa živjo pupe in vaši prelepi cukri O, ti si nas pa dolgo brala. res ja če ste ble pa spet tok pridne, pol se pa še s tamalo mal ukvarjam umes...
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:27:38
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
dans sva mele ceplenje pa je spet ni cepla ker smo še zmer šmrkavi tko da drug tedn če bo bolš, drugač pa čakam na in me boli vse ko svi , aja pa še pohvalt morm slikce od vseh še posebi mi je pa izabelca všeč v tisti beli oblekci,cuuuuuuuuuuuukr!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
To mate 2 cepljenje, ne? Mi mamo drugo pikico konec meseca. Zaenkrat mala ni še nič bolna, sam malo jo občasno kuha. Ampak še to je na meji.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:46:32
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
ne to je še prva pikica,smo bli tko nesrečno prehlajeni pa smo mogl prestavt...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 18:46:39
|
|
|
|
lonapo
|
mImela bi neko lučko zraven TAjove posteljice. Čisto blago. In ne najdem nič pametnega. Ima kateri kakšen predlog mi imamo LED lučko-klasično belo, prištekaš v štrom in deluje na svetlobo-se pravi da sveti celo noč. Imajo jih pa v merkurju, mislm da so okrog 5 eur
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla bejbe, spodaj pod opisom mam link za črnobelo fotko, k zdej smo bli na 1. mestu - me zanima kolk časa bomo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca za Maja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, komaj 1 cepljenje? No, sej če pomislim, bi jaz našo tud dala kasneje, ker je imela grozne krčke tisti večer, Še nikoli tako. 2 uri bi se samo po rokah nosila, na meni zaspala. Sam malo sem jo premaknila, je bilo tako vreščanje. Ko je bila pa cepljena, pa se je smejala pediatru. Čudna ta naša pupa. Nisem pričakovala take reakcije, sploh pa s krčki.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Ojla bejbe, spodaj pod opisom mam link za črnobelo fotko, k zdej smo bli na 1. mestu - me zanima kolk časa bomo glasovala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 da vas samo malo pozdravim,moj dan je danes spet pester,maj je zbolel ima vročino ,komentirala vas bom zvečer,pravkar držim v naročju luna in posluša kako pes odzunaj laja in ga oponaša .....evo me bolnik kliče za Maja , naj se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede lučke: jaz sem opazila, da mala prej zaspi, če kar ugasnem nočno lučko, drugače bi se ona kar pogovarjal in pogovarjala z medvedki, igračkami. In zadnje dni res hitro zaspi. Prej pa celo uro matranja.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ne bom več glasovala, ker očitno nekdo goljufa. In to zelo zelo. Pa so itak vsi otroci crtkani. Brez zamere.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz pa ne bom več glasovala, ker očitno nekdo goljufa. In to zelo zelo. Pa so itak vsi otroci crtkani. Brez zamere. Nas skoz nekdo zbija, pa zdej me zanima kako hitro me bodo zbili
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:48:04
|
|
|
|
annnna
|
mene pa zanima kam odložite bebice ko likate, kuhate, pospravljate, ali tolko spijo...ker moj namreč mogoče kako uro na dan spi...pol mate vmes pa še z rr čas.... pa zadnjič sem vprašala za risanke dojenčke, če se dajo na internetu kje dobit, če ste slučajno spregledale vprašanje.... lep večer
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 19:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
men mali spi po vsakem obroku čez dan..ko je buden ga odložim na tla v igralni center,na kavču imam en ležalnik,na tleh je še en ko igra ki ga sam aktivira,pol ga mal cartam,ga na roke vzamem,odložim ga pa tudi na kavč v sedeč položaj,obložen je s povštri,in se vsedem nasproti njega to ima najraje pa se samo smejčka,včasih jo pa tud ven mahnema..torej če je na vsaki 3 ure in po obroku spi slabo uro,mi ostaneta samo dve uri ko je buden in malo položaje spremenim in je tik tak mimo ti dve uri,sploh pa če grem ven vmes...se pa že zdej lepo sam zamoti v igralnem centru al pa v ležalniku..je kr fajn
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
za risanke žal nevem,rr je pa itak skoz vklopljen pa ko mali spi pridem kaj poklepetat..sem skoz prjavljena ampak nisem skoz tu,čeprav zgleda tko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:08:14
|
|
|
|
*anamor*
|
punce meni se tudi zdi da nekdo goljufa. Pa še nekaterim gre to zelo v nos, ste opazile? Ene so zares tukaj na tem forumu samo da se kregajo.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:09:43
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce jaz sem vse zlikala, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Samo kaj ko imam poln koš poln umazanih cunj. Perem med vikendom, ker gledam na nočni tok. Tako, da bom v nedeljo spet likala kot nora. Sčistit še moram samo steklokeramično ploščo in sem za danes konec. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:13:04
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 jest sem pa zdele jezna k pr sosed majo eno fešto pa musko nabijajo k zmešani in seveda so jaka zbudl ker se cela bajta trese. Bi jih najrajš nekam poslala oh, vesela bod, da je to enkratni dogodek....pri naših sosedih so fešte stalno na sporedu....pa da ne omenjam volume pri seksu - on jamra k stara baba
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:15:13
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce ste za čvek? Jaz bi rada danes dobila zvezdico.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
kaja ON jamra???? sem misla da ona
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Punce ste za čvek? Jaz bi rada danes dobila zvezdico. itak matr mi neki v ušesu utripa skoz mi gre na nerve pa pop
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:16:57
|
|
|
|
Kaja08
|
annna, jst Žigata čez dan prekladam iz ene pozicije na drugo - iz igralnega centra na kavč, na ležalnik, na posteljo zraven računalnika, pa spet v igralni center.... Čeprav danes je bil zakon lih igralni center, ker se je cel dan na trebuh prekucaval, pol pa nazaj ni znal
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?