|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
3.10.2008 9:10:49   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

jutro user posted image

hišna opravila user posted image se kar podpišem po Levinjo.

Tudi mi tekmujemo na Tušu in sicer s tema dvema slikicama, ki pa jih še ni gor.

user posted image

user posted image

Vidjo da so naši julijčki konkurence pa jih nočjo dat goruser posted image user posted image user posted image

Aja pa dobro jutro,če bo kira kavo nej mi takoj pove ker pol nau cajta morm tamalo zrihtatuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.10.2008 9:18:35   
neboglasnica
Pupe, komentarje imate napisane .... je bila almera zelo pridna!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
3.10.2008 9:20:50   
neboglasnica
Tako, polikala, pozajtrkovala (Ančica noče) dvojno dozo, plačala položnice; zdaj me pa še kaj čaka, pa bo še počakalo na boljše čase. Kaj najbolj ne maram? Zlaganje perila, likanje in pospravljanje posode iz pomivalnega stroja. To bi bilo za vsakodnevna opravila. Generalno čiščenje mi gre pa v celoti na bljak... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
3.10.2008 9:21:08   
nanka
Sorry se globoko opravičujem šele po opozorilu sem našla komentarje. Žaluser posted image mi tale nov album še ni tako blizu, se bom popravila.

Neposredna povezava do sporočila: 1204
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 9:29:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
3.10.2008 9:30:26   
lavita*
Ja Hruška debeluška, jz sem pa prišla v Pliberk ob enih. Pol p anisem imela kaj delat do treh. Sem bila sama. Skoz Lavamind se pa tak peljem in sem tudi zvedla, da je tam ni. Bom šla pa pol drug teden. Enkrat bom ja prišla do nje.

Hišna opravila-trenutno se spravljam likat in šivat. Vse imam pripravljen. Vmes sem si še glavo umila in prečekirala vas.

Naša mala pupika je začela zgodaj vstajat in mi sploh ne uspe kaj dlje spat. Čez dan pa itak nimam cajta.

Kaj boste kaj kuhale danes? Jaz sem kar brez idej.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 9:47:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 9:49:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
3.10.2008 10:06:58   
lex
hišna opravila - likanje (sem uspela že kako majco speglat, pa je blo treba it rr prečekiratuser posted image ) in sesanje (to pa zato, ker imamo toliko igrač in pol rabim pol ure da jih zložim na kavč, posesam in potem pol ure da jih dam na svoje mesto. naslednji trenutek pride alina obrne legice na glavo in evo je že spet smetnjakuser posted image user posted image user posted image user posted image )

jaz pa častimuser posted image  poleg kave

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 10:07:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 10:08:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1211
3.10.2008 10:09:49   
neboglasnica
kaj bomo kuhale? Ana si je zaželela rižoto z grahom, korenjem in papriko, celo malo mesa, špargljevo juho iz vrečke, radič in za sladico imam še kremšnite. Še dobro, da je Ana doma, da vsaj nekaj toplega pojem, drugače jem samo sladko. Zdaj moram pa hčeri nohte nalakirat, sorry

Neposredna povezava do sporočila: 1212
3.10.2008 10:10:17   
maja24
Flower če maš denar se vse dauser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 10:11:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1214
3.10.2008 10:11:49   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: flower

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-zvezdniske-mamice-v-bikiniju.html le kako jim uspe? user posted image

Ma daleč najboljša je Elle Macpherson, pri svoji 44. letih. Altroke, da ji lahko marsikatera 20. letnica zavida. user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 10:12:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1216
3.10.2008 10:17:12   
neboglasnica
populis, kaj bi? Kaj to pomeni safr? Na, zdaj pa mali joka... 

Neposredna povezava do sporočila: 1217
3.10.2008 10:20:32   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Dobro jutro,

pri nas se je bruhec in kakaec ustavil, zdaj je samo še boleč trebušček ampak gre na bolje. Če bo danes začela še jesti smo zmagali.

Popoldne ob 16 pa imamo cepljenje in pregled.

Glugluglu
kako ste preživeli noč? Je imel Tian kakšno reakcijo ali pa vročino?

Srečanje v CE je bilo uspešno, zdaj bi bil dobrodošel še kakšen komentar katera je katera.

Levinja naša Natka pri treh mesecih nima niti 4500g, tako da jih bova slišali danes ( samo sem že navajena, je bila Zoja pred tremi leti na istem).

Nanka, Tian je bil malo bolj zaspan, vročine še ni dobil, pokakal se je prej tudi normalno, ampak do ušesuser posted image .

Včeraj pa je zaspal že zvečer, potem se je zbudil ob 21.00, je pojedel,  sem ga komaj previla in je takoj nazaj zaspal, potem pa še ob 01., proti jutru pa se je nekaj premetaval, se malo oglašal, čisto se je odkril, ampak zbudil se je pa malo pred 8. Sedaj je pa spet nazaj zaspal, pa prej je kar ene parkrat zakašljal. A to tudi spada med reakcije? Da začne kašljati?user posted image Samo, da se ni ravno zdaj kaj nalezel. Pa se mi zdi, da je malo bolj utrujen, zjutraj kar ni hotel kravce past, pa ni bil dobro razpoložen.

user posted image user posted image user posted image za Zojo,

pa user posted image user posted image user posted image za Natko, da bosta danes uspešno preživeli posvetovalnico in cepljenje!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
3.10.2008 10:21:02   
netki
http://www.tusbabyklub.si/naj-malček/Page-2.html

dejte prosim še za našega tilena mal klikat, če se vam da

Neposredna povezava do sporočila: 1219
3.10.2008 10:36:24   
neboglasnica
Eko, klikam.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
3.10.2008 10:43:58   
netki
sicer sem slikico na tuš poslala zadnjič, ampak sploh nisem vedela da se bo to tako glasovalo....sem misla da bodo oni zbrali.....tko da smo bolj pri tazadnjihuser posted image

dzanika......si še jezna name?
sej klikam kolkor mam čas

srečanje......ja je blo fajn, škoda k ni blo vseh ki ste rekle da pridete...in ja auroraa...tist šoping je bil prou fajn...glede miru pri zapravljanju se strinjam s tabo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.10.2008 10:47:56   
Nasara88
evo Netki 5 zvezdic za vas user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.10.2008 10:48:00   
netki
aja je pa tilen na drugi strani, peti od zadaj šteto (rdeč bodi in banana zraven njega).....če ga katera še ne pozna user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.10.2008 10:50:23   
Blacky30
Jutro!

Frutka, hvala za kavico, jo že pijem, pa kekse zraven mlatim.user posted image

Ja, na tušu so res bolj med počasnimi, še zdaj ni naših slikic gor, pa tudi Ele ne vidim, samo Tilen je in je že dobil mojih 5 zvezdic.

Mi tekmujemo s tole slikico:

user posted image

Levinja, ja, midva imava vsak svojega otročka.user posted image  Nejc je celi ati, Teja pa je moja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.10.2008 11:01:26   
glugluglu
levinja, od prijateljice mali ni maral pasti kravic ko je bil 3 mesece, 4 mesec, pri 8 mesecih je komaj sedel (se je še kar zvračal), pri 12 m se je baje šele začel plaziti, shodil ne vem kdaj (mislim da 15 m),  no pa je zdaj normalen pameten triletnik.user posted image .
Naša pediatrinja je sicer včeraj imela tisti Denverjev test pred sabo in delala tja kljukice, ampak se pa ne drži tega tako strogo, ker so otroci tako različni.
Včasih se tudi zgodi, da dojenčki pri P vse pokažejo, doma pa nič, ali pa doma vse živo že znajo, ko pa pridejo v posvetovalnico pa niso pripravljeni nič pokazat, ker jim najbrž kaj ne paše tisti trenutek.

gospodinjska opravila: ne maram likanja, to zame sploh ni vsakodnevno opravilo, potem brisanje prahu, sesanje, imam pa manijo na kopalnico in wc in tudi moja dva fanta (oče in sin) sta se navadila, da nista tipična fanta za te stvariuser posted image ,  sicer sedaj tale naša kopalnica ni ravno za pohvalit, ampak čiščenje tega mi je drugače najmanjši problem. In prvo ko se kdo najavi na obisk, šibam čistit wc in kopalnico, drugje je pa lahko štala oz. je razsulo, vsepovsod stvari ležijo , ki ne pašejo,  tudi še nismo vsega pospravili od selitve, saj do mojega poroda še ni bilo vsega pohištva sestavljenega, potem pa ni bilo časa, da bi uredila stvari.

Blacky, tvoja dva sta različne barve, en po mamici , en po očiju, ampak se mi pa zdi, da imata vedno bolj enake poteze, ampak tako se mi je zdelo iz tvojih slik, morala bi še enkrat pogledati Nejca dojenčka. 

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?