Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:01:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Delim mnenje s tabo. Edino kar me skrbi pri Mišni je, da konstantno izgublja rdečo nit pogovorov. Hmmmm. EMŠO??? Pojma nimaš. To je filozofsko pogovarjanje. Zdravo filozofsko pogovarjanje. Saj priznam, da je jaz včasih tudi ne razumem, pa potem kar nekja odpišem, pa je.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:02:02
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Aja, to je na unem forumu Kuhajmo skupaj. Ja, to je ok forum. A to je na kulinarična.si? Ne. Kuhanje je, ne kulinarika, kuhanje Mišni.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:03:11
|
|
|
|
Mišni
|
Ne. Kuhanje je, ne kulinarika, kuhanje Mišni. Aaaaa, a hukanje Mišni. Hm. Ne, za ta forum pa še nisem slišala.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:03:40
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Glasovala.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:04:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Glasovala. O, gelca, samo še tebe smo čakali kaj glasovala, za Bloške klobase, rebrca ali kračo?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:04:51
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Glasovala. Pa ne kje samo enkrat. Leti nazaj v vrsto in se bolj potrudi.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:04:54
|
|
|
|
Mišni
|
Delim mnenje s tabo. Edino kar me skrbi pri Mišni je, da konstantno izgublja rdečo nit pogovorov. Hmmmm. EMŠO??? Jaz rdeče niti sploh nikoli nimam, ker enostavno ne vem, ampak nekako se mi rdeča barva še nikoli ni dopadla. Saj zato sem pa vzela pravo pod A, pa medicino pod B. Sicer bi bilo obratno. Bogve kje bi danes potem pristala. Uf, še dobro!
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:05:27
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Glasovala. O, gelca, samo še tebe smo čakali kaj glasovala, za Bloške klobase, rebrca ali kračo? Saj je vseeno za kaj je glasovala. Samo naj se vrne in ponovi vajo.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:05:51
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Glasovala. Ti pa si hecna. A veš kdaj so že bile volitve? Banda je že padla, nič bat. A pa ti niso nič povedali na volišču ali kako?
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:06:25
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Glasovala. Ti pa si hecna. A veš kdaj so že bile volitve? Banda je že padla, nič bat. A pa ti niso nič povedali na volišču ali kako? A tam je volila? Pol pa se nima kaj več vračat nazaj.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:06:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Glasovala. O, gelca, samo še tebe smo čakali kaj glasovala, za Bloške klobase, rebrca ali kračo? Saj je vseeno za kaj je glasovala. Samo naj se vrne in ponovi vajo. In to vsako uro znova. Drugače nič ne narediš.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:06:47
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne. Kuhanje je, ne kulinarika, kuhanje Mišni. Aaaaa, a hukanje Mišni. Hm. Ne, za ta forum pa še nisem slišala. Najbrž me mede tudi to, ker rada hukam.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:07:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne. Kuhanje je, ne kulinarika, kuhanje Mišni. Aaaaa, a hukanje Mišni. Hm. Ne, za ta forum pa še nisem slišala. Najbrž me mede tudi to, ker rada hukam. Si sigurna, da si prav napisala? Al da bi bila prva črka morda F?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:11:28
|
|
|
|
Mišni
|
Si sigurna, da si prav napisala? Al da bi bila prva črka morda F? Ne, ne, saj sem že v prejšnjem postu napisala hukam. A misliš, da bi se dvakrat lahko zmotila Hm. Možno tudi. Ampak kaj je že možno? Ojoj.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:13:34
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Nimam časa za vas...
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:14:53
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Si sigurna, da si prav napisala? Al da bi bila prva črka morda F? Ne, ne, saj sem že v prejšnjem postu napisala hukam. A misliš, da bi se dvakrat lahko zmotila Hm. Možno tudi. Ampak kaj je že možno? Ojoj. Možno je, da ti ****aš. Ojoj.
< Sporočilo je popravil ssevin -- 3.10.2008 12:15:19 >
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:16:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Nimam časa za vas... Nič hudega, pa drugič.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:20:57
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Nimam časa za vas... Že spet ena, ki si ne zna določit prioritet. Pa kaj je z vami?
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:22:05
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Možno je, da ti ****aš. Ojoj. Kako je to hecno. Ko dam citiraj, lepo napiše **** A Š. Ali pa vsaj jaz tako vidim. Dajte probat.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:23:39
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Možno je, da ti ****aš. Ojoj. Kako je to hecno. Ko dam citiraj, lepo napiše **** A Š. Ali pa vsaj jaz tako vidim. Dajte probat. A kurbe jedne (bivša vlada, da ne bo pomote) a zdaj so že velike črke s presledki, ki se navezujejo na spolno dejanje po angleško, skenslali. Clever. ****ing Clever.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:27:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Možno je, da ti ****aš. Ojoj. Kako je to hecno. Ko dam citiraj, lepo napiše **** A Š. Ali pa vsaj jaz tako vidim. Dajte probat. A kurbe jedne (bivša vlada, da ne bo pomote) a zdaj so že velike črke s presledki, ki se navezujejo na spolno dejanje po angleško, skenslali. Clever. ****ing Clever. ja, čudno, ampak kurbe pa lepo napiše. To je pa res čudno. Da probam še pizde.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:29:32
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Možno je, da ti ****aš. Ojoj. Kako je to hecno. Ko dam citiraj, lepo napiše **** A Š. Ali pa vsaj jaz tako vidim. Dajte probat. A kurbe jedne (bivša vlada, da ne bo pomote) a zdaj so že velike črke s presledki, ki se navezujejo na spolno dejanje po angleško, skenslali. Clever. ****ing Clever. ja, čudno, ampak kurbe pa lepo napiše. To je pa res čudno. Da probam še pizde. Joj, stara jaz bi malo pazla, ne berejo vsi od začetka. Mislim eni samo gledamo črke in jaz sem te zdaj vidla med ****. Kaj je zdaj z besedo ****aš? A je še vedno možno, da Mišni lepo ****a?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:30:26
|
|
|
|
ssevin
|
Čakaj zdaj malo, zakaj tebi Volga **** lepo izpade, meni a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 12:33:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 12:34:08
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Me zanima kaj ima KIKI****** v nicku napisano. Ma, si sploh ne upam pomisliti. Mogoče kaj takega KIKIvritkonapiki
< Sporočilo je popravil ssevin -- 3.10.2008 12:35:12 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?