Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 9:56:42
|
|
|
|
pikecpokec
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!)
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 9:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 9:58:25
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ja.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 9:58:27
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 9:58:49
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa?
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:01:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Za glasovanja takšna in drugačna je ustvarjen nov podforum na forumu zbirateljstvo. Prosimo, da prošnje za glasovanja oddajate le na tem podforumu. Moderatorji napačno oddanih glasovanj (po drugih delih foruma) ne bodo prestavljali, temveč jih bodo pobrisali brez obvestila avtorju. RR Team
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:01:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa? Zato: http://www.ringaraja.net/forum/Teme_%22Glasujte_zame%22/m_3213517/tm.htm Ampak to je dejansko zaj.e.bavanje v glavo in uporabnikov RR in RR teama. Mislim, predrznost.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:01:57
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa? Mislim, a ste res tko glupe (sori, ne morm se zadržat), al se sam delate? Al absolutno nobenih postov ne berete?
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:03:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa? Mislim, a ste res tko glupe (sori, ne morm se zadržat), al se sam delate? Al absolutno nobenih postov ne berete? pikecpokec za podpredsednico ker predsednica sem jaz.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:04:40
|
|
|
|
Sandra*
|
Se opravičujem, je bilo nenamerno, nisem vedela, da po novem obstaja pdforum za te zadeve! Zbrišite me!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 10:05:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:07:32
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa? Mislim, a ste res tko glupe (sori, ne morm se zadržat), al se sam delate? Al absolutno nobenih postov ne berete? Sori pikecpokec, ampak pač ne visim skos kle gor in mi kakšna stvar uide, nažalost imamo nekateri še kakšne bolj pomembne stvari.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:08:50
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa dobr, no. Sej ne berejo vse uporabnice vsak drekec na RR. Pač ni vedela. Je pa moteče, ja. Kaj, lulek, ni vedela? Saj ne odpiraš tem kar tako počez, vsaj jaz ne, najprej se malo prečekira po forumu, potem se pa temo odpre. Če je že pametna, tema mislim, tele o glasovanjih, bog daj, da jih nikoli ne bi bilo.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:09:19
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa dobr, no. Sej ne berejo vse uporabnice vsak drekec na RR. Pač ni vedela. Je pa moteče, ja. Ne, ene se prijavijo sam zato, da odpirajo poste "Glasujte zame"
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:09:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa? Mislim, a ste res tko glupe (sori, ne morm se zadržat), al se sam delate? Al absolutno nobenih postov ne berete? Sori pikecpokec, ampak pač ne visim skos kle gor in mi kakšna stvar uide, nažalost imamo nekateri še kakšne bolj pomembne stvari. Ja, fehtart glasove za svoje sončke
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:10:31
|
|
|
|
Mišni
|
Sori pikecpokec, ampak pač ne visim skos kle gor in mi kakšna stvar uide, nažalost imamo nekateri še kakšne bolj pomembne stvari. Moraš si lepo prioritete postavit, pa bo.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 10:11:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:11:37
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (zakaj ni unega smajlija ki se z glavo v steno buta?!?!) Zakaj pa? Mislim, a ste res tko glupe (sori, ne morm se zadržat), al se sam delate? Al absolutno nobenih postov ne berete? Sori pikecpokec, ampak pač ne visim skos kle gor in mi kakšna stvar uide, nažalost imamo nekateri še kakšne bolj pomembne stvari. Ja, fehtart glasove za svoje sončke Al pa **** folk in smetit po vsaki temi k se odpre!
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
O kristus, a prov podforum majo? Da ne bo ratal še podpodforum za glasovanje za otroke, pa za domače živeli, pa za slike,...
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:12:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Sori pikecpokec, ampak pač ne visim skos kle gor in mi kakšna stvar uide, nažalost imamo nekateri še kakšne bolj pomembne stvari. Moraš si lepo prioritete postavit, pa bo. Danes se pa pozna, da je petek.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien O kristus, a prov podforum majo? Da ne bo ratal še podpodforum za glasovanje za otroke, pa za domače živeli, pa za slike,...
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:14:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Al pa **** folk in smetit po vsaki temi k se odpre! Tudi ja, saj pravi Mišni, da je treba prioritete postavit. Jaz imam razdelano.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:16:43
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Al pa **** folk in smetit po vsaki temi k se odpre! Tudi ja, saj pravi Mišni, da je treba prioritete postavit. Jaz imam razdelano. No, tako se to dela! Red lepo mora biti, potem pa gre vse samo od sebe.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 10:17:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?