Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:01:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga A to potem pomeni, da si doktor prava? Ne, ne, zdravnica sem iz filozofije. ja, kaj pa se je s pravom zgodilo?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:02:44
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga A to potem pomeni, da si doktor prava? Ne, ne, zdravnica sem iz filozofije. ja, kaj pa se je s pravom zgodilo? Ja nič, pod B sem ga imela, ali pa pod A, zdaj ne vem več točno. Pač sem diplomirala, nič posebnega.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:04:01
|
|
|
|
Volga
|
Aha, se pravi si: zdravnica filozofije in pravnica. A je to vse ali še kaj?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:04:44
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aha, se pravi si: zdravnica filozofije in pravnica. A je to vse ali še kaj? ja, pa še navadna zdravnica.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:08:26
|
|
|
|
Lepotica
|
Ah ubogi otroci...
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:09:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Ah ubogi otroci... Pa saj ti nimaš otrok ali pač?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:10:27
|
|
|
|
Lepotica
|
Za moje se niti ne bojim...
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:11:31
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Za moje se niti ne bojim... Zakaj pa bi se bala?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:12:43
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Za moje se niti ne bojim... Zakaj pa bi se bala? ja, a ne? Če jih pa nima.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:14:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Za moje se niti ne bojim... Zakaj pa bi se bala? ja, a ne? Če jih pa nima. Ja, a pa to z gotovostjo vemo? To, da nima otrok. Lahko pa da jih ima
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:17:38
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, a pa to z gotovostjo vemo? To, da nima otrok. Lahko pa da jih ima Ma neee, nima jih. Saj zato je brez veze, da jo skrbi zanje. Ni treba biti tako abstrakten v teh težkih časih. Pa ne bi bilo treba, da je tako, da so tako težki časi. Pa je ta banda, ta bivša vlada, vsega kriva. Na, zdaj pa imamo. Pa še otrok nima. Banda!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 11:33:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:36:52
|
|
|
|
pikecpokec
|
Kaka klobasa je zdej to ratala ! Aj lajk iz veri mač!
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:43:44
|
|
|
|
anajmad
|
Džisus
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:43:55
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Kaka klobasa je zdej to ratala ! Aj lajk iz veri mač! Ja, pa saj klobase so v redu. Jaz vedno kupujem Bloške klobase ali za pasulj, joto, ričet, karkoli pač. No, za ričet ne, ker ga ne kuham.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:46:21
|
|
|
|
pikecpokec
|
Ja, pa saj klobase so v redu. Jaz vedno kupujem Bloške klobase ali za pasulj, joto, ričet, karkoli pač. No, za ričet ne, ker ga ne kuham. Za ričet je drugač boljša kakšna fajn prekajena krača al pa rebrca. So pa Bloške klobase res fajn. Glih prou prekajene
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:47:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Ja, pa saj klobase so v redu. Jaz vedno kupujem Bloške klobase ali za pasulj, joto, ričet, karkoli pač. No, za ričet ne, ker ga ne kuham. Za ričet je drugač boljša kakšna fajn prekajena krača al pa rebrca. So pa Bloške klobase res fajn. Glih prou prekajene Ričeta pri nas ne jemo. Sem že povedala enkrat. Aja, lahko pa samo kračo ali pa rebra, to pa ja.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:49:51
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Ja, pa saj klobase so v redu. Jaz vedno kupujem Bloške klobase ali za pasulj, joto, ričet, karkoli pač. No, za ričet ne, ker ga ne kuham. Za ričet je drugač boljša kakšna fajn prekajena krača al pa rebrca. So pa Bloške klobase res fajn. Glih prou prekajene Ričeta pri nas ne jemo. Sem že povedala enkrat. Aja, lahko pa samo kračo ali pa rebra, to pa ja. To sm sam tko, za nasvet drugim dala. Sej veš, da mal kuharske nasvete izmenjujemo. Aja, to je na unem forumu Kuhajmo skupaj.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:50:47
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Mišni, zakaj v bistvu ti nisi Admin. oz. Moderator na pod- pod forumu NAŠE ZDRAVJE Eeeeeh, ma jaz sem eno tako skromno bitje. Ma mene bi bilo sram, res. Pa ne rečem, če bi imela medicino pod A.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 3.10.2008 11:51:14 >
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:51:57
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz vedno kupujem Bloške klobase mmmmmmmmmmmmmm ... ne govor!
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:52:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Mišni, zakaj v bistvu ti nisi Admin. oz. Moderator na pod- pod forumu NAŠE ZDRAVJE Eeeeeh, ma jaz sem eno tako skromno bitje. Ma mene bi bilo sram, res. Pa ne rečem, če bi imela medicino pod A. Ja, saj. Jaz verjamem, da bi bila Mišni izvrstna moderatorka, samo tale njena skromnost ji tega ne dopušča. Škoda.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:53:39
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Faaaaaaaaaaaaaak. Kva je iz teme nastalo!!! Uboga reva je prosila za en glas. Mali glasek.... Kdo?
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:57:56
|
|
|
|
ssevin
|
Aja, to je na unem forumu Kuhajmo skupaj. Ja, to je ok forum.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:59:26
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Aja, to je na unem forumu Kuhajmo skupaj. Ja, to je ok forum. A to je na kulinarična.si?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 12:00:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?