Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:24:36
|
|
|
|
misa79
|
Tut jaz imam problem z izpadanjem las......Ko si jih operem in počešem, bi jih vsakič lahko donirala za izdelavo lasulj...... Upam, da bo kmal boljš, ker je v stanovanju slabš, kot da bi imel psa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:26:32
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: katka28 dokler jih imam veliko se se ne sekiram toliko ja jest jih imam veliko...ampak še več mi jih pa ven pada...jest kar cela pramena ven češem...tko da še malo pa bom kot Shinead O Connor...he he Zaradi teh problemckov sem se pa jaz v nosecnosti postrigla na kratko prej sem imela lase priblizno tako dolge kot ti oz. mogoce se malo daljse(se mi zdi, da je pri dolgih laseh se huje, ker se povsod vlecejo za teboj po stanovanju. Moja stara mama, ko sem se zivela pri njej je vedno norela, da ko sem bila v soli je komaj lase za menoj pospravljala po stanovanju ). Zdaj pa so zaceli ponovno dobivati svojo obliko in se ne strizem vec, razen ce se bomo cez cas odlocili se za kaksno struco.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:27:08
|
|
|
|
Majček28
|
ej, a ma kdo od Vijolice cifro...če bo šlo tkole naprej bo zamudila 60 stran
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:27:35
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Ej, kaj ve počnete s svojimi mulčki, ko je slabo vreme in ne morete ven? plešemo, pojemo, se v špegu gledamo, psa po fletu lovimo, mal se plazmo po tleh...mal tv gledamo...telovadimo...svašta... najraje pa vidm če zaspi tko kot zdaj...če je tečka... se podpisem pod to tudi mi pocnemo taksne stvari.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:28:27
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ej, a ma kdo od Vijolice cifro...če bo šlo tkole naprej bo zamudila 60 stran Saj prijavljena je tako, da verjetno ne bo problemov. Je ze v nizkem startu
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:29:05
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe To je to. Hladna, ledena, kisla, sladka, sočna...super njami... pa hitr jo zmanjka...stranski učinki: vaša žena bo proti večeru postala čudna...priklopila se bo na računalnik in počela naslednje stvari: - euforično hehetanje
- petje uspavank večglasno med tem ko bulji v ekran
- pazite se fizičnih kontaktov...nekatere dobijo napad grizenja
- tipkanje na vso silo tudi po več ur
- zraven se pačijo, nasmihajo, hahlajo ali hihitajo
- vsaka prebrana beseda je dvoumna..največkrat jim potegne na sex
- če jo boste pravočasno uspeli dobiti od ekrana se vam morda obeta akcija v horizontali...
to je smao nekaj stranskih učinkov...če se pri vas pojavi še kakšen ne odgovarjamo za posledice lahko pa nam jih sporočite na: http://www.ringaraja.net/forum/m_3185253 zagotovo bo kaka dežurna sraka sprejela vaše sporočilo....
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:30:16
|
|
|
|
misa79
|
Mi tut zdej poslušamo pesmice (hvala Joan) in plešemo... Ležat sploh ni več zanimivo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:30:40
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Ko pa ne smem jajc. Ku pa tale dijeta kokošjih? al maš prepoved na vsa jajce he he...đouk...ej fila je super fajn...pač ne boš jedla biskvita he he...snađi se...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:36:12
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Ko pa ne smem jajc. Ku pa tale dijeta Kaksna pa je ta tvoja dieta brez jajc? Moja pa vsebuje trdo kuhana kokosja jajca. Srecka: stranski ucinki so pa res hudi. Ne vem, ce je ne bom tudi sama spekla. Kaj bo pa nastalo si pa sploh ne upam predstavljati
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:36:15
|
|
|
|
sky77
|
srečka , na srečo samo na kurja. Tudi fila ne bo ok, ker vsebuje mleko Moram pa pogledat še katero sadnje lahko. Bom pa vsaj to dol postrgala
< Sporočilo je popravil sky77 -- 3.10.2008 11:37:00 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:38:30
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 srečka , na srečo samo na kurja. Tudi fila ne bo ok, ker vsebuje mleko Moram pa pogledat še katero sadnje lahko. Bom pa vsaj to dol postrgala Saj ce se drugace strogo drzis dijete se lahko kaksen dan pregresis pa se ne bo poznalo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:38:49
|
|
|
|
sky77
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Ko pa ne smem jajc. Ku pa tale dijeta Kaksna pa je ta tvoja dieta brez jajc? Moja pa vsebuje trdo kuhana kokosja jajca. Neprostovoljna ker Brini nekaj ne odgovarja jaz ne smem nič jest razen kur (brez jajc) in krompirja. No skoraj
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:41:24
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Ko pa ne smem jajc. Ku pa tale dijeta Kaksna pa je ta tvoja dieta brez jajc? Moja pa vsebuje trdo kuhana kokosja jajca. Neprostovoljna ker Brini nekaj ne odgovarja jaz ne smem nič jest razen kur (brez jajc) in krompirja. No skoraj Upam, da kmalu ugotovite kaj Brini ne odgovarja in da bos lahko jedla se ostale dobrote. Sploh zdaaj ko se s svetlobno hitrostjo blizajo prazniki.
< Sporočilo je popravil katka28 -- 3.10.2008 11:42:29 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:41:59
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe To je to. Hladna, ledena, kisla, sladka, sočna...super njami... pa hitr jo zmanjka...stranski učinki: vaša žena bo proti večeru postala čudna...priklopila se bo na računalnik in počela naslednje stvari: - euforično hehetanje
- petje uspavank večglasno med tem ko bulji v ekran
- pazite se fizičnih kontaktov...nekatere dobijo napad grizenja
- tipkanje na vso silo tudi po več ur
- zraven se pačijo, nasmihajo, hahlajo ali hihitajo
- vsaka prebrana beseda je dvoumna..največkrat jim potegne na sex
- če jo boste pravočasno uspeli dobiti od ekrana se vam morda obeta akcija v horizontali...
to je smao nekaj stranskih učinkov...če se pri vas pojavi še kakšen ne odgovarjamo za posledice lahko pa nam jih sporočite na: http://www.ringaraja.net/forum/m_3185253 zagotovo bo kaka dežurna sraka sprejela vaše sporočilo....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:42:55
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Punce, moj mi je zabičal, preden je šel s Tio ven, da se moram zakaditi v garderobno sobo ... ampak men se toooook ne da... no jaz moram pa prah pobrisat...ni bil v sobi odkar sem šla v bolnico...pa Izino posteljo preoblečt v roza...sedaj je v temno modri pa jo en komar pika in se ha v tisti modrini sploh ne vidi...bo on videl hudiča zdej... pa skuhat bo treba...NiLe tvoj pekač čaka...rabiš prej al bo v Litiji dovolj zgodaj za primopredajo?...pa sem videla da konkurenčno znamko uporabljaš....c.c.c....glej da poveš, ko bo premajhen ali uničen...dobiš enega novega he he...sam počakej da v službo pridem he he... drugače mamo pa kup cunj za prat...samo tole vreme in sušenje ne gre ravno skupaj no...bomo videli...more naš nakupovalni mojster (jaz sem še vedno doma privezana) prinest tud nov mehčalec, da me ne bo vrvica od tangic žulila... glede GH...a ste kaj na kakšen parilnik pomislile...da zelenjava ne izgubi vitaminčkov pa da je hitro mimogrede skuhano...jaz imam eno bambus zadevo za wok...bom poskusila če špila tud na loncu...pa da vidimo če bo Iza kaj lepše odpirala kljunček... pa veš kaj NiLe...sem mi tud nič ne da...lenoba, lenoba, lenoba....zvesta ti bom do groba....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:46:14
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ej, a ma kdo od Vijolice cifro...če bo šlo tkole naprej bo zamudila 60 stran Nč bat sm bliz tko da vsakih nekaj minut špegam kje ste
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:48:37
|
|
|
|
katka28
|
Danes je res en tak dan, da bi clovek samo polezaval in se prekladal iz enega konca na drugega. Tudi jaz bi morala malo skidati po stanovanju kar se je nabralo cez teden pa kar odlasam in odlasam. Mogoce se bom jutri spravila zraven, ko bomo vsi doma za enkrat se imamo kaj za oblect tko, da bom danes koncala samo pri enem prelnem stroju perila. Kuhali ne bomo nic, ker moj ima v sluzbi toplo malico jaz pa sem tako na dieti tako, da bom danes imela na jedilniku trdokuhano jajco in paradiznik + dva prepecenca + tae bo telovadba Ej punce a v Litiji ste imela v mislih tudi bowlanje po rastavi?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:50:26
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Ej punce a v Litiji ste imela v mislih tudi bowlanje po rastavi? itaq...tko da tist dan lahko odpoveš tae boo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:54:11
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Ej punce a v Litiji ste imela v mislih tudi bowlanje po rastavi? itaq...tko da tist dan lahko odpoveš tae boo A ti tudi prides ampak bowlala pa ne bos ali pac?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:56:35
|
|
|
|
sky77
|
Bowling? Kakšen bowling? Jest tud
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:59:43
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, mater vola...babnce... Pa kaj je zdej to.... Sem si vzela kozarc eurokrema, pa rekla da vas preberem... in jem in jem in berem in berem in jem... in sem POLLLLL kozarca pojedla...tok ste napisale.... madona pa tud če rt poč je treba not basat...no, zdej mi je pa No, ker je ura že 12 in je pol dneva mimo, lahko pohvalim mojo Kajo danes... je fulll pridna, se sama igra, in skoz neki čeblja, se smeje, vpije... skratka mogoče je ugotovila, da če noč prespiš si potem boljše volje in imaš več energije No, sej sem vedla... me že kliče... Hinko Smrekar
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 11:59:58
|
|
|
|
clericv6
|
Katka- a to imaš dieto z jajci? Jaz sem se jo enkrat držala (prva in zadnja dieta v življenju) še pred nosečnostjo in sem shujšala 5 kg (nisem imela veliko zgubiti). Sem bila pa vedno suhica, dokler nisem nehala kaditi in se preselila na Štajersko- kakšna je pa štajerska hrana, pa verjetno veste . In sem se zredila za kar 18 kg.... No, sem pa potem začela kuhati jaz in shujšala... Tako da- veliko sreče z dieto. Kateri teden pa ti teče? Meni se ni zdela pretežka, edino paradižnik se mi je takrat malo zameril .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:01:35
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 A ti tudi prides ampak bowlala pa ne bos ali pac? eh po mojem se ne bom pretegnila če kako kuglo vržem he he...sej Izo vsak dan kvihtam...je doktor rekel, da je treba naprej živet...itaq me čaka grozno popoldne... imamo na Pediatrični alergologa...že tko je jemanje krvi za dojenčka šok...za Izko bajsiko bo še večji, ker ji bodo po mojem težko žilo našli...pol te pa še ob 18ih naročijo...ko bo že tko al tko tećna pa zaspana...sej ni da bi človek komentiral...trapci...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:03:24
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin lahko pohvalim mojo Kajo danes... je fulll pridna, se sama igra, in skoz neki čeblja, se smeje, vpije... eh sem hotla napisat, da je bila včeraj v dobri družbi...pa sem vidla pol Hinkota...eh...sam te je pa pustila pol kozarca čoklita pojest...to je pa tud neki no...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:03:26
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Ej punce a v Litiji ste imela v mislih tudi bowlanje po rastavi? itaq...tko da tist dan lahko odpoveš tae boo A ti tudi prides ampak bowlala pa ne bos ali pac? Jooooj, jst bom se bom mogla pa nazaj držat ... bom pa navijačica , pa mal bom čekirala taktiko, tako da naslednjič razturam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?