|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
3.10.2008 11:24:36   
misa79
Tut jaz imam problem z izpadanjem las......Ko si jih operem in počešem, bi jih vsakič lahko donirala za izdelavo lasulj......user posted image Upam, da bo kmal boljš, ker je v stanovanju slabš, kot da bi imel psauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
3.10.2008 11:26:32   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

dokler jih imam veliko se se ne sekiram toliko user posted image

ja jest jih imam veliko...ampak še več mi jih pa ven pada...jest kar cela pramena ven češem...tko da še malo pa bom kot Shinead O Connor...he he

Zaradi teh problemckov sem se pa jaz v nosecnosti postrigla na kratko prej sem imela lase priblizno tako dolge kot ti oz. mogoce se malo daljse(se mi zdi, da je pri dolgih laseh se huje, ker se povsod vlecejo za teboj po stanovanju. Moja stara mama, ko sem se zivela pri njej je vedno norela, da ko sem bila v soli je komaj lase za menoj pospravljala po stanovanju user posted image ). Zdaj pa so zaceli ponovno dobivati svojo obliko in se ne strizem vec, razen ce se bomo cez cas odlocili se za kaksno struco.

Neposredna povezava do sporočila: 1402
3.10.2008 11:27:08   
Majček28
ej, a ma kdo od Vijolice cifro...če bo šlo tkole naprej bo zamudila 60 stran user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
3.10.2008 11:27:35   
katka28

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Ej, kaj ve počnete s svojimi mulčki, ko je slabo vreme in ne morete ven?

plešemo, pojemo, se v špegu gledamo, psa po fletu lovimo, mal se plazmo po tleh...mal tv gledamo...telovadimo...svašta...

najraje pa vidm če zaspi tko kot zdaj...če je tečka...

se podpisem pod to tudi mi pocnemo taksne stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 1404
3.10.2008 11:28:27   
katka28

ej, a ma kdo od Vijolice cifro...če bo šlo tkole naprej bo zamudila 60 stran user posted image

Saj prijavljena je tako, da verjetno ne bo problemov. Je ze v nizkem startu user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
3.10.2008 11:29:05   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

To je to. Hladna, ledena, kisla, sladka, sočna...super njami...

pa hitr jo zmanjka...stranski učinki: vaša žena bo proti večeru postala čudna...priklopila se bo na računalnik in počela naslednje stvari:

1. euforično hehetanje
  2. petje uspavank večglasno med tem ko bulji v ekran
  3. pazite se fizičnih kontaktov...nekatere dobijo napad grizenja
  4. tipkanje na vso silo tudi po več ur
  5. zraven se pačijo, nasmihajo, hahlajo ali hihitajo
  6. vsaka prebrana beseda je dvoumna..največkrat jim potegne na sex
  7. če jo boste pravočasno uspeli dobiti od ekrana se vam morda obeta akcija v horizontali...
to je smao nekaj stranskih učinkov...če se pri vas pojavi še kakšen ne odgovarjamo za posledice lahko pa nam jih sporočite na: http://www.ringaraja.net/forum/m_3185253

zagotovo bo kaka dežurna sraka sprejela vaše sporočilo....

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
3.10.2008 11:30:16   
misa79
Mi tut zdej poslušamo pesmice (hvala Joan) in plešemo...user posted image user posted image user posted image Ležat sploh ni več zanimivouser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
3.10.2008 11:30:40   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Ko pa ne smem jajc. Kuuser posted image  pa tale dijeta

kokošjih? al maš prepoved na vsa jajce he he...đouk...ej fila je super fajn...pač ne boš jedla biskvita he he...snađi se...

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
3.10.2008 11:36:12   
katka28

Kaksna pa je ta tvoja dieta brez jajc?  Moja pa vsebuje trdo kuhana kokosja jajca.

Srecka: stranski ucinki so pa res hudi. Ne vem, ce je ne bom tudi sama spekla. Kaj bo pa nastalo si pa sploh ne upam predstavljati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
3.10.2008 11:36:15   
sky77
srečka user posted image user posted image user posted image , na srečo samo na kurja. Tudi fila ne bo ok, ker vsebuje mleko user posted image  Moram pa pogledat še katero sadnje lahko. Bom pa vsaj to dol postrgala user posted image

< Sporočilo je popravil sky77 -- 3.10.2008 11:37:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1410
3.10.2008 11:38:30   
katka28

srečka user posted image user posted image user posted image , na srečo samo na kurja. Tudi fila ne bo ok, ker vsebuje mleko user posted image  Moram pa pogledat še katero sadnje lahko. Bom pa vsaj to dol postrgala user posted image

Saj ce se drugace strogo drzis dijete se lahko kaksen dan pregresis pa se ne bo poznalo

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
3.10.2008 11:38:49   
sky77

Kaksna pa je ta tvoja dieta brez jajc?  Moja pa vsebuje trdo kuhana kokosja jajca.

Neprostovoljna user posted image  ker Brini nekaj ne odgovarja jaz ne smem nič jest razen kur (brez jajc) user posted image user posted image user posted image  in krompirja. No skoraj

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
3.10.2008 11:41:24   
katka28

Neprostovoljna user posted image  ker Brini nekaj ne odgovarja jaz ne smem nič jest razen kur (brez jajc) user posted image user posted image user posted image  in krompirja. No skoraj

Upam, da kmalu ugotovite kaj Brini ne odgovarja in da bos lahko jedla se ostale dobrote. Sploh zdaaj ko se s svetlobno hitrostjo blizajo prazniki.

< Sporočilo je popravil katka28 -- 3.10.2008 11:42:29 >

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
3.10.2008 11:41:59   
NiLe

To je to. Hladna, ledena, kisla, sladka, sočna...super njami...

pa hitr jo zmanjka...stranski učinki: vaša žena bo proti večeru postala čudna...priklopila se bo na računalnik in počela naslednje stvari:
  1. euforično hehetanje
  2. petje uspavank večglasno med tem ko bulji v ekran
  3. pazite se fizičnih kontaktov...nekatere dobijo napad grizenja
  4. tipkanje na vso silo tudi po več ur
  5. zraven se pačijo, nasmihajo, hahlajo ali hihitajo
  6. vsaka prebrana beseda je dvoumna..največkrat jim potegne na sex
  7. če jo boste pravočasno uspeli dobiti od ekrana se vam morda obeta akcija v horizontali...
to je smao nekaj stranskih učinkov...če se pri vas pojavi še kakšen ne odgovarjamo za posledice lahko pa nam jih sporočite na: http://www.ringaraja.net/forum/m_3185253

zagotovo bo kaka dežurna sraka sprejela vaše sporočilo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1414
3.10.2008 11:42:55   
resnično srečna

Punce, moj mi je zabičal, preden je šel s Tio ven, da se moram zakaditi v garderobno sobo user posted image user posted image ... ampak men se toooook ne da...

no jaz moram pa prah pobrisat...ni bil v sobi odkar sem šla v bolnico...pa Izino posteljo preoblečt v roza...sedaj je v temno modri pa jo en komar pika in se ha v tisti modrini sploh ne vidi...bo on videl hudiča zdej...

pa skuhat bo treba...NiLe tvoj pekač čaka...rabiš prej al bo v Litiji dovolj zgodaj za primopredajo?...pa sem videla da konkurenčno znamko uporabljaš....c.c.c....glej da poveš, ko bo premajhen ali uničen...dobiš enega novega he he...sam počakej da v službo pridem he he...

drugače mamo pa kup cunj za prat...samo tole vreme in sušenje ne gre ravno skupaj no...bomo videli...more naš nakupovalni mojster (jaz sem še vedno doma privezana) prinest tud nov mehčalec, da me ne bo vrvica od tangic žulila...

glede GH...a ste kaj na kakšen parilnik pomislile...da zelenjava ne izgubi vitaminčkov pa da je hitro mimogrede skuhano...jaz imam eno bambus zadevo za wok...bom poskusila če špila tud na loncu...pa da vidimo če bo Iza kaj lepše odpirala kljunček...

pa veš kaj NiLe...sem mi tud nič ne da...lenoba, lenoba, lenoba....zvesta ti bom do groba....

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
3.10.2008 11:46:14   
NaTaŠa*

Nč bat sm bliz tko da vsakih nekaj minut špegam kje ste user posted image user posted image user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
3.10.2008 11:48:37   
katka28
Danes je res en tak dan, da bi clovek samo polezaval in se prekladal iz enega konca na drugega.
Tudi jaz bi morala malo skidati po stanovanju kar se je nabralo cez teden pa kar odlasam in odlasam. Mogoce se bom jutri spravila zraven, ko bomo vsi doma za enkrat se imamo kaj za oblect tko, da bom danes koncala samo pri enem prelnem stroju perila.
Kuhali ne bomo nic, ker moj ima v sluzbi toplo malico jaz pa sem tako na dieti tako, da bom danes imela na jedilniku trdokuhano jajco in paradiznik + dva prepecenca + tae bo telovadba

Ej punce a v Litiji ste imela v mislih tudi bowlanje po rastavi?

Neposredna povezava do sporočila: 1417
3.10.2008 11:50:26   
resnično srečna

itaq...tko da tist dan lahko odpoveš tae boo

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
3.10.2008 11:54:11   
katka28

A ti tudi prides user posted image user posted image user posted image ampak bowlala pa ne bos ali pac?

Neposredna povezava do sporočila: 1419
3.10.2008 11:56:35   
sky77
Bowling? Kakšen bowling? Jest tud user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
3.10.2008 11:59:43   
Ketrin
Ja, mater vola...babnce... Pa kaj je  zdej to.... Sem si vzela kozarc eurokrema, pa rekla da vas preberem... in jem in jem in berem in berem in jem... in sem POLLLLL kozarca pojedla...tok ste napisale.... madona pa tud če rt poč je treba not basat...no, zdej mi je pa user posted image

No, ker je ura že 12 in je pol dneva mimo, lahko pohvalim mojo Kajo danes... je fulll pridna, se sama igra, in skoz neki čeblja, se smeje, vpije... skratka user posted image mogoče je ugotovila, da če noč prespiš si potem boljše volje in imaš več energijeuser posted image user posted image user posted image

No, sej sem vedla... me že kliče... Hinko Smrekar user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
3.10.2008 11:59:58   
clericv6
Katka- a to imaš dieto z jajci? Jaz sem se jo enkrat držala (prva in zadnja dieta v življenju) še pred nosečnostjo in sem shujšala 5 kg (nisem imela veliko zgubiti). Sem bila pa vedno suhica, dokler nisem nehala kaditi in se preselila na Štajersko- kakšna je pa štajerska hrana, pa verjetno veste user posted image . In sem se zredila za kar 18 kg.... No, sem pa potem začela kuhati jaz in shujšala... Tako da- veliko sreče z dieto. Kateri teden pa ti teče? Meni se ni zdela pretežka, edino paradižnik se mi je takrat malo zameril user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1422
3.10.2008 12:01:35   
resnično srečna

A ti tudi prides user posted image user posted image user posted image ampak bowlala pa ne bos ali pac?

eh po mojem se ne bom pretegnila če kako kuglo vržem he he...sej Izo vsak dan kvihtam...je doktor rekel, da je treba naprej živet...itaq me čaka grozno popoldne...

imamo na Pediatrični alergologa...že tko je jemanje krvi za dojenčka šok...za Izko bajsiko bo še večji, ker ji bodo po mojem težko žilo našli...pol te pa še ob 18ih naročijo...ko bo že tko al tko tećna pa zaspana...sej ni da bi človek komentiral...trapci...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
3.10.2008 12:03:24   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

lahko pohvalim mojo Kajo danes... je fulll pridna, se sama igra, in skoz neki čeblja, se smeje, vpije...

eh sem hotla napisat, da je bila včeraj v dobri družbi...pa sem vidla pol Hinkota...eh...sam te je pa pustila pol kozarca čoklita pojest...to je pa tud neki no...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
3.10.2008 12:03:26   
NiLe

Jooooj, jst bom se bom mogla pa nazaj držat user posted image ... bom pa navijačica user posted image user posted image , pa mal bom čekirala taktiko, tako da naslednjič razturam user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?