|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
3.10.2008 9:51:36   
misa79
Tud naš Miha smrči včasih kot velik.user posted image Potem začne pa še ati......Pa trpi mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.10.2008 10:04:08   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Tud naš Miha smrči včasih kot velik.user posted image Potem začne pa še ati......Pa trpi mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mama si da pa cepke v useca in gre spat. Ati pa naj Mihca rihta user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.10.2008 10:06:42   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Še to: zadnjič je ena (ementaler!) pisala, da jo bolijo stopala, če dlje časa sedi, pa bi jo prosila, da mi pove, kako bo/je stvar rešila. Imam isto težavo, malo se je omilila, ko sem začela jemati vitamine in minerale, ampak je še kar obup. A je možno, da je to povezano s poporodnimi efekti?????

O sotrpinka user posted image  mene bolijo stopala in zapestja...stvari še nisem prišla do konca in ne vem kako bi jo rešila....edino še do Dr. mi preostane da grem...ampak se mi ne da tm v vrsti stat da mi bo pol rekla da mi manjka kakega vitamina.
BOm šla verjetno najprej v lekarno še malo povprašat...pol pa ne vemuser posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.10.2008 10:08:17   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Mama si da pa cepke v useca in gre spat. Ati pa naj Mihca rihta user posted image

Dobra ideja. Če bo kdaj prehudo bom uporabilauser posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.10.2008 10:27:54   
clericv6
O, Sasy, a ti si bila user posted image . Lepo te prosim, da še meni poveš, kaj ti bodo rekli. Jaz namreč ne maram hoditi k zdravniku, razen če je nujno, seveda. Čisto možno, da nama manjka kakega minerala user posted image  Držim pesti, da se nama izboljša!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.10.2008 10:33:10   
resnično srečna

O, Sasy, a ti si bila user posted image . Lepo te prosim, da še meni poveš, kaj ti bodo rekli. Jaz namreč ne maram hoditi k zdravniku, razen če je nujno, seveda. Čisto možno, da nama manjka kakega minerala user posted image  Držim pesti, da se nama izboljša!

http://www.ringaraja.net/forum/m_3107880/mpage_1/tm.htm#3214414
malo tole preberita

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.10.2008 10:35:34   
katka28

Mogoce je pa enako kot v nosecnosti in vama manjka samo magnezija. Jaz vem, da me je v nosecnosti trgalo in sem mogla jest magnesol in mi je malenkost pomagalo.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.10.2008 10:40:15   
Majček28
dobro jutro....al je mogoče že dober dan user posted image

dejte mi povedat, a so vaš dons tud tko tečkani user posted image  Nimam pojma kaj ji je, kr neki se tečka pa jokaaaaaa s takimi solzami pa nč ne pali...ne 'papiga' ne igrače ne postla ne joška ne kašica ne bla bla bla....pa bolj kot joka bolj ma nos zabasan, teži diha in se še bolj joka, pol pa jaz še sesalc zalaufam da vsaj kej ven dobim in greva spet od začetka user posted image  No, zdele je omagala, upam da se zbudi kaj boljše volje in da je za vse sku krivo vreme al pa kakšna luna

SREČKA, iiiiiiiiiiiiii, me je po tekem začetku dneva tko v dobro voljo tvoja pesmica spravla, hvala hvala hvala

O Katka, super da je bil UZ super, upam, da s vidimo v Litiji.

Ej, kaj ve počnete s svojimi mulčki, ko je slabo vreme in ne morete ven? Brina sa vsega tko hite naveliča pol pa postane tečka

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.10.2008 10:44:39   
clericv6
Hvala, Srečka, za link in tebi, Katka za idejo. Res se mi je malo izboljšalo, ko sem začela jesti vitamine (Centrum, so tudi minerali), tako da bom poskusila še z dvojno dozo kalcija in Mg, če bo šlo. Ampak nisem vedela, da te porod lahko tako "razštela"?!?!??? Res, da nisem stara 20, ampak 50 pa tudi ne... user posted image  Ko smo že pri teh težavah, a je katera poskusila kak šampon proti izpadanju las in ali deluje? user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
3.10.2008 10:48:45   
Majček28
misa, verjetno ti je že Srečka poslala cifro, če rabiš še kakšno povej...pa upam da res uletiš v Litijo...je tko luštn spoznat nove obrazke in obrazke user posted image ...pa pol je čist drugač klepetat na rr, ko veš kdo se za nikom skriva

Ja pa kaj je zdaj to, vedno več vas je, ko vas vse boli....upam, da čimprej pogruntate kaj pali pa da te bolečine izginejo.

clericv, si pa ena redkih, ki se razveseli, da mora prebrat 10 naklofanih strani naenkrat user posted image ....jaz pol tolk časa berem, da še za sprot zamudim user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.10.2008 10:51:02   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Ej, kaj ve počnete s svojimi mulčki, ko je slabo vreme in ne morete ven?

plešemo, pojemo, se v špegu gledamo, psa po fletu lovimo, mal se plazmo po tleh...mal tv gledamo...telovadimo...svašta...

najraje pa vidm če zaspi tko kot zdaj...če je tečka...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.10.2008 10:53:29   
Majček28

Hvala, Srečka, za link in tebi, Katka za idejo. Res se mi je malo izboljšalo, ko sem začela jesti vitamine (Centrum, so tudi minerali), tako da bom poskusila še z dvojno dozo kalcija in Mg, če bo šlo. Ampak nisem vedela, da te porod lahko tako "razštela"?!?!??? Res, da nisem stara 20, pa sej 21 tud ni tolk velik
ampak 50 pa tudi ne... user posted image  Ko smo že pri teh težavah, a je katera poskusila kak šampon proti izpadanju las in ali deluje? user posted image

ja to bi tud jaz rabla...verjamem Nile, izkušeni mamici, ki je rekla, da je to normalno po nosečnosti in da tud to mine. Pa baje da se na 7 let (se mi zdi ) zamenja večina las in je takrat več izpadanja, baje  user posted image
Pa še neki pravjo, 9 mesecev narazen, 9 mesecev skupi...tko naj b se ravnovesje v telesu spreminjalo. Joj, dons so me pa same modrosti user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
3.10.2008 10:54:27   
NiLe
Dan čvekice!

Pa je petek tu ... moja princeska se je odločila, da danes prešverca jutranjo kitico, tako da jo je dragi popokal in sta šla malo ven vozičkat, dokler se ne pojavi dežek.

Naše srečanje: ponedeljek, 6.10 ob 10h v LITIJI
Krista: a bi bila tolk prijazna in malo napisala koordinate, kako se pride do tega doma ... pa tako napiši za telebane, ker sama se kraju, kjer sem prvič, hitro izgubim user posted image user posted image user posted image

Srečka; spet si mi polepšala dan ... mah, kaj naj rečem, zame si CARICA!!!

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Dobro jutro dober dan...

NiLe roka ne boli,

Ej, Srečka... kot si kasneje napisala, je to samo pobožna željauser posted image ... ampak sej bo ... včeraj sem naredila še eno neumnost, ko sem otroke v avtu privezovala v sedeže, sem na silo potegnila in evo, danes je bolečina še hujša user posted image user posted image ... tako da celo razmišljam o kakšnem lekadolu

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
3.10.2008 10:55:38   
sky77
Oj

Mislim, vam pa dogaja. Včeraj končam z branjem na 40 in še nekaj, danes odprem pa je napisanih 10 strani več. Dobre ste, user posted image user posted image user posted image user posted image sem se ful narežala zraven. Me je Brina samo čukasto gledala kaj mi je.

Smo pa imeli tudi mi danes že navsezodaj eno kaskadersko. Sem ji oblačila body, pa se mala z vso silo vrže nazaj. Je nisem mogla ujet in je z glavo udarla v previjalno. Sej je bila blazina vmes, ampak je tenka in ni nič ublažila. Sledil je huronski jok, potem pa še polurno hlipanje v joško. Jo pa prav vidim, igralka mala, kako zna "jokat" zato da jo dalj crkljam. Buške na srečo nima. Ampak jokat zna pa na ful. Sta z Rokom včeraj zvečer namesto spala, družno tulula. Da se ti zmeša.

Hvala za dobre želje. Smo zdravstveno precej bolje. Brini vsake toliko še priteče iz noska, Rok malo pokašlja, moje trebušne zadeve so se pa tudi umirile.

Novopečena upam da bo Rene kmalu ok. Pa ostali mali smrkavčki tudi.

Dajte mi povedat tiste ki ste dale tamale cepit priti rota virusu. Se jim je prebava kaj spremenila? Brina je do takrat kakala tudi po 4x dnevno, od takrat pa 1x na 4 dni. Pa nima nič drugačnega jedilnika.

A mi lahko katera zaupa recept za torto. Ste me ful zrajcale z njo user posted image

Moram nehat, se je mala naveličala poslušat tipkanja

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.10.2008 10:56:55   
resnično srečna

[ Joj, dons so me pa same modrosti user posted image

dokler so sam v besedah je ok...ko so pa na telesu je pa baje kriza he he...mam jest rit baje črno...ma me ni moj fizično (on me bolj psihično zna zdemolirast včasih)...me še vedno od injekcij boli levi krajec...prodam ugodno...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.10.2008 11:00:13   
Majček28
o joj Nile, ti maš pa res smolo...Mogoče pa res poskusi Lekadol, če ne drugega da vidiš, če bolečina popusti pa da si mal oddahneš od bolečine user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.10.2008 11:04:19   
Majček28
sky, super da ste zdravstveno boljš, da je tahujš za vami. Ja kakorkoli mislimo, da tamali še nič ne kapirajo...je vrajt, pol pa svizec nardi svoje user posted image
Pri torti te pa moramo opozorit, previdno z želatino user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
3.10.2008 11:06:19   
sasy20
joj joj klofate....hvala za link Srečka....pa za vse ideje...jaz tud mislim da mi kaj manjka oz da bo prešlo zato se nekako ne spravim k zdravniku.
Bom začela kakšne minerale pa vitamine jest pa bo.....

Sem zdej izkoristla ker je tamal spal in pospravla stanovanje user posted image  sam še posesati moram....

No pa da vidm kva ste kej napisale....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
3.10.2008 11:06:49   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

A mi lahko katera zaupa recept za torto. Ste me ful zrajcale z njo user posted image

Men tud prosm

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
3.10.2008 11:10:47   
NiLe

ja to bi tud jaz rabla...verjamem Nile, izkušeni mamici, ki je rekla, da je to normalno po nosečnosti in da tud to mine. Pa baje da se na 7 let (se mi zdi ) zamenja večina las in je takrat več izpadanja, baje  user posted image
Pa še neki pravjo, 9 mesecev narazen, 9 mesecev skupi...tko naj b se ravnovesje v telesu spreminjalo. Joj, dons so me pa same modrosti user posted image

Ja, pa sej si pametna pupa, kaj se zdej ven vadiš user posted image user posted image user posted image ... točno tako je kot si napisala, telo rabi čas, da se k sebi spravi ...iz mojih prvih dveh poporodnih obdobj pa se spomnem, da izpadanje izgine tam okoli 7. oz. 8. meseca ... še malo, še malo ... hormončki pač delajo svoje in jih tud s šamponi ne bomo ukrotile

Punce, moj mi je zabičal, preden je šel s Tio ven, da se moram zakaditi v garderobno sobo user posted image user posted image ... ampak men se toooook ne da, čeprav mi gre kar na user posted image ko vidim štalo in vem, da se bo treba lotit cunj!!!

Še to: za vse, ki ste rade in še vedno rade poslušate TOŠETA (za Big mammo vem, da je njegova fenica user posted image ), tale link ... kjer bo predvajan koncert v spomin nanj user posted image user posted image user posted image

http://www.siol.net/trendi/glasba/tose_proeski/ekskluzivni_prenos/ekskluzivni_prenos_koncerta_posvecenega_tosetu.aspx

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
3.10.2008 11:15:30   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Dobro jutro dober dan...

NiLe roka ne boli,

Ej, Srečka... kot si kasneje napisala, je to samo pobožna željauser posted image ... ampak sej bo ... včeraj sem naredila še eno neumnost, ko sem otroke v avtu privezovala v sedeže, sem na silo potegnila in evo, danes je bolečina še hujša user posted image user posted image ... tako da celo razmišljam o kakšnem lekadolu

Jaz imam na levi roki natrgano kito (oz.vezi) zaradi dvigovanja otrok. Sem hodila nekaj casa privat enemu fizioterapevtu(ki je drugace spremlja sportnike po tekmah), mi je z UZ neke bulice topil oz spravljal stran, pol me je pa z zadevo slicno maratoniku masiral in mi ja full pomagalo. Poskusi s kaksno tasno kremo (v lekarni jih imajo malo morje) namesto s tabletami (je pa res, da je takrat dobro, da ti nekdo drug otroka prijama dokler se zadeva dobro ne vpije), pomaga tudi pri revmi.

Srecka: upam, da tvoja plava rita kmalu postane spet prave barve

Majcika: ti kar modruj.  Se strinjam s tabo, da izpadanje izgine tako kot pride. Tudi meni so na zacetku izpadali lasje kot nori zdaj po sedmih mesecih in se malo pa se zadeve umirjajo. ampak dokler jih imam veliko se se ne sekiram toliko user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 3.10.2008 11:16:40 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
3.10.2008 11:17:36   
NiLe
Upam, da Posadka ne bo huda, ker bom pripopala recept, ki je NJEN, ampak izgleda, da je nekaj famoznega v tej torti - sodeč po včerajšnjem počutju tistih, ki smo jo zaužile (baje, da na moške ne vpliva, a ne Ait? user posted image ) in večernem zabavnem čveku user posted image user posted image user posted image

EXPRES SOČNA KISLO-SLADKA TORTA  

Biskvit
je testo za rolado :
2 jajca (beljak posebej),
2 žlici sladkorja,
2 žlici moke,
malo vode, malo pecilnega...  
Pečemo v pekaču za torto na 190 cca 15 minut.

Vmes dam v lonček 2 škrniceljčka suhe želatineuser posted image in 10 žlic vode - pustim 10 min, da nabrekne.

Fila: V posodo daš:
3 navadne jogurte,
10 dag sladkorja,
2 vanili sladkorja in
2 stepeni sladki smetani.  

Želatino potem na rahlem ognju utekočiniš (ne sme bit pretopla) in vse zgoraj napisano zmešaš.  

Ta čas je biskvit že pečen... če ga daš ven iz pekača in na pult, se ta v 5 minutah ohladi... jaz ta čas pekač umijem in sestavim nazaj.

Spodaj je testo, potem 1/3 bele mase (iz smetane, jogurtov), potem posipam zmrznjene gozdne sadeže+robidovje (sama sem dala višnje), pa malo sladkorja posipam gor... in na vrh še preostanek bele mase.  

Torto postaviš v hladilnik... če se mudi, pa za max 1 urco v zmrzovalnik.  

To je to. Hladna, ledena, kisla, sladka, sočna...super njami...

< Sporočilo je popravil NiLe -- 3.10.2008 11:19:44 >

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.10.2008 11:21:51   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

dokler jih imam veliko se se ne sekiram toliko user posted image

ja jest jih imam veliko...ampak še več mi jih pa ven pada...jest kar cela pramena ven češem...tko da še malo pa bom kot Shinead O Connor...he he

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
3.10.2008 11:22:54   
Majček28
joj Toše, ja jaz sem tud fullll fenica, škod škoda, da se je tkole končal user posted image
Še moj možek, ki ne neki fen pa prej zna pokritizirat kot pohvlt je reku: Tega fanta je blo pa res škoda, car je bil.
Sem ga kr mal čudn pogledala user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
3.10.2008 11:23:40   
sky77
Naša čmrla spi svojo drugo kitico

Torto komot naredim, potem pa lahko samo gledam kako jo bodo drugi jedli. user posted image user posted image user posted image  Ko pa ne smem jajc. Kuuser posted image  pa tale dijeta

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?