Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:18:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Res je petek. Imam občutek, da bo še pestro na rr danes dopoldan ja, kar naj bo, meni paše. Edin šefico imam tamle, pa kaj čem. A obstajajo kakšne čisto tihe tipkovnice, take da se ne bi slišalo, da tipkaš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 10:19:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:19:34
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Res je petek. Imam občutek, da bo še pestro na rr danes dopoldan ja, kar naj bo, meni paše. Edin šefico imam tamle, pa kaj čem. A obstajajo kakšne čisto tihe tipkovnice, take da se ne bi slišalo, da tipkaš? Veliko tipkanja pomeni veliko dela. Naj bo lepo zadovoljna, da ima tako vestno uslužbenko , saj res.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:24:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Res je petek. Imam občutek, da bo še pestro na rr danes dopoldan ja, kar naj bo, meni paše. Edin šefico imam tamle, pa kaj čem. A obstajajo kakšne čisto tihe tipkovnice, take da se ne bi slišalo, da tipkaš? Veliko tipkanja pomeni veliko dela. Naj bo lepo zadovoljna, da ima tako vestno uslužbenko
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:28:00
|
|
|
|
Lepotica
|
Samo res ne vem zakaj se morate vedno obešati na vsak post, ki vam ni po volji. In res imate blazno zahtevne službe, če cel ljubi dan tkole visite gor.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Samo res ne vem zakaj se morate vedno obešati na vsak post, ki vam ni po volji. In res imate blazno zahtevne službe, če cel ljubi dan tkole visite gor. Bi morale biti pravnice, a ne?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:30:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Samo res ne vem zakaj se morate vedno obešati na vsak post, ki vam ni po volji. In res imate blazno zahtevne službe, če cel ljubi dan tkole visite gor. Joj, Lepa, daj ne flancaj. Ampak ti pa vedno prideš takrat, ko se že drek dela, da potem še večji drek narediš. Svaka ti čast, res.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:34:31
|
|
|
|
Lepotica
|
Meni je vseeno kaj kdo dela, ste pa smešne k res skos tle visite, pol pa jamrate kakšno službo ima katera- Za po....t. A edino kar znate je, da se norčujete iz tistih, ki vam ne pašejo. Zrelost na višku
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 10:34:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:34:59
|
|
|
|
Lepotica
|
Sandra, imaš moj glas.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:37:09
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Sandra, imaš moj glas. Hvala!
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepotica, jaz bi tebe predlagala za modelatorko, da bi naredila red na forumu. Si za to?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:44:20
|
|
|
|
Lepotica
|
Sej ne gre za to, da se dela red ampak da pač ne razumem kaj imate-imajo od tega, da se norčujejo iz drugih? Ker pač ne mislijo vse tako kot ve??
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:44:45
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Meni je vseeno kaj kdo dela, ste pa smešne k res skos tle visite, pol pa jamrate kakšno službo ima katera- Za po....t. A edino kar znate je, da se norčujete iz tistih, ki vam ne pašejo. Zrelost na višku Ej, pa saj to ni neki smrtno resen forum, v katerem bi se odločalo, ali se bo nekoga obglavilo ali pa mu bodo mogoče samo injekcijo dali. To je tako, malo za hec.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:45:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Meni je vseeno kaj kdo dela, ste pa smešne k res skos tle visite, pol pa jamrate kakšno službo ima katera- Za po....t. A edino kar znate je, da se norčujete iz tistih, ki vam ne pašejo. Zrelost na višku Ej, pa saj to ni neki smrtno resen forum, v katerem bi se odločalo, ali se bo nekoga obglavilo ali pa mu bodo mogoče samo injekcijo dali. To je tako, malo za hec. ja, samo to moraš razumeti.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:45:35
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Sej ne gre za to, da se dela red ampak da pač ne razumem kaj imate-imajo od tega, da se norčujejo iz drugih? Ker pač ne mislijo vse tako kot ve?? Mah to ne smeš nič mislit, pa gre vse skozi. Pa enim se ni treba ful trudit za to, meni že ne.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:49:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Sej ne gre za to, da se dela red ampak da pač ne razumem kaj imate-imajo od tega, da se norčujejo iz drugih? Ker pač ne mislijo vse tako kot ve?? Mah to ne smeš nič mislit, pa gre vse skozi. Pa enim se ni treba ful trudit za to, meni že ne. tebi seveda ne, ko pa nisi dovolj šolana. Al za to moraš imeti fakultete narejene.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak res. Zadnje čase se ljudje repenčijo za vsako figo, nihče ne pozna heca.Sama se rada hecam, tudi na svoj račun.Da bi pa tukaj na tej temi kdo koga žalil,pa nisem nikjer prebrala.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:52:34
|
|
|
|
Mišni
|
Saj jaz imam faks narejen.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:53:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Saj jaz imam faks narejen. Aja? Tega si pa nisem mislila. Kakšen pa?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam faks helizim.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:56:57
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Saj jaz imam faks narejen. Aja? Tega si pa nisem mislila. Kakšen pa? Ma na filozofski sem študirala. Pod A sem imela medicino, pod B pa pravo. Takrat se je to še dalo, zdaj menda ne več. Ob delu sem pa še filozofijo potem doktorirala.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:58:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Saj jaz imam faks narejen. Aja? Tega si pa nisem mislila. Kakšen pa? Ma na filozofski sem študirala. Pod A sem imela medicino, pod B pa pravo. Takrat se je to še dalo, zdaj menda ne več. Ob delu sem pa še filozofijo potem doktorirala. A to potem pomeni, da si doktor prava?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 10:59:39
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga A to potem pomeni, da si doktor prava? Ne, ne, zdravnica sem iz filozofije.
|
|
RE: Lepo prosim za kakšen glas! 3.10.2008 11:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?