|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
3.10.2008 9:55:12   
alea01
glih razmišljam katero mleko ji naj pripravim, da bi ga gospodična jedlauser posted image . Kot v restvraciji, imamo mulimil, aptamil, novalac, beba.... hm, katero bo zmagovalno mlekouser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
3.10.2008 9:57:32   
Kaja08
alea, oooouuuujjjjjjjeeeeaaaa, nova stran

joj, res upam, da se vam bo čimprej uredilo tole hranjenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.10.2008 10:00:17   
alea01
grem ji zdaj nekaj pripravit, ker bo zdaj jedla in psiho si zrihtat, ker sem pol čist hin zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
3.10.2008 10:00:58   
Kaja08
a mogoče katera ve, kje imajo concord avto sedeže??

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
3.10.2008 10:01:34   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

grem ji zdaj nekaj pripravit, ker bo zdaj jedla in psiho si zrihtat, ker sem pol čist hin zravenuser posted image user posted image

držim pesti, da bo jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
3.10.2008 10:06:05   
Tina 28
Alea...user posted image user posted image user posted image , če bo kaj po mamic, bo res mogla po lulijih zbiratuser posted image user posted image user posted image .

Drgač sem že pomislila in se mi zdi, da je jokala od utrujenosti. Sam zdaj to počne tud čez dan, ko je treba spat....ah saj bo...to so majhni problemi...ti maš situacijo, ki te psihično izmozga.

Drgač sem jaz dons čist zalepljena...je prišel dimnikar in sem mu šla v hali odpret...zombi...pol me je pa čakal, da sem se oblekla in ga peljala na podstrešje. Pa še tolk je tema, da se mi je zdel, da me ponoč budi.

Evo prej sem položila malo spat...je koj zaprla očke...zdaj pa me že kliče (pa je zaspana)....a bi jo vi pustile, da se zdere?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.10.2008 10:11:29   
*anamor*
Haj,
no midva z Tajem sva od danes naprej sama. Komaj čakam ponedeljek. Pa še tako vreme je za znoret. Vidim,da ste še včeraj bile priden. Ste kar še nekaj naklofotale.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.10.2008 10:13:03   
Tina 28
no zdaj spi....je mal fen pomagal...jaz bi tud kar spat šla, pa moram kuhno počedit, ker so mal saje iz dimnika ušle.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.10.2008 10:13:22   
*anamor*
Mi smo tudi spali od 19 do 4.30. Zdaj že kar nekaj časa tako spi. Je res priden. Ob 3 ponoči mu dam antibiotik in se sploh ne prebudi.
Vsem, ki imajo danes mesečnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
3.10.2008 10:14:28   
Tina 28
Alea...glede na to, da so ugotovil kaj je tvoji princeski...a se ne da nič pomagat glede tega. Mislim, je vse kar lohk nardiš, da jo ves čas siliš z mlekom, čeprav veš, da nima apetita?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
3.10.2008 10:15:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

http://www.soncek.si/si/

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
3.10.2008 10:16:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Mi smo tudi spali od 19 do 4.30. Zdaj že kar nekaj časa tako spi. Je res priden. Ob 3 ponoči mu dam antibiotik in se sploh ne prebudi.
Vsem, ki imajo danes mesečnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti tud ob 3user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
3.10.2008 10:17:04   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

http://www.soncek.si/si/

A v živo se ga pa ne da nikjer pogledat pa sprobat?

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
3.10.2008 10:19:53   
Anonimen
v Pikapolonici naj bi jih tudi imeli

http://nakup.pikapolonica.com/iskanje/?isci=concord&x=0&y=0

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
3.10.2008 10:21:40   
*anamor*
a ti tud ob 3

ja tudi, pa nato ob 11 in ob 19. Morali smo tako narediti, ker mi gremo že spat ob 19. Kaj tvoja Ema je dobila kaj driskice od hiconcila?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
3.10.2008 10:22:49   
Anonimen

a ti tud ob 3

ja tudi, pa nato ob 11 in ob 19. Morali smo tako narediti, ker mi gremo že spat ob 19. Kaj tvoja Ema je dobila kaj driskice od hiconcila?

imamo iste ureuser posted image , Ja,malo jo pa ima oz. mi kaka kar ene 5 krat na dan

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
3.10.2008 10:23:05   
*anamor*
Kaja ti že kupuješ avtosedež? Jaz imam lupinico od Peg perega pa mislim,da jo lahko imam do 6 meseca. Res pa je da nisem 100 %, moram se malo pozanimat.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
3.10.2008 10:23:51   
*anamor*
ja saj meni je tudi včeraj kakal mislim, da tudi nekje 5 krat.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
3.10.2008 10:25:10   
*anamor*
Kaj je že kaj boljša? Mi smo že malo samo še vedno kašljamo in imamo polnega noska.Samo  zdaj je dobil izkašljevalni kašelj. Pa nosek tudi ni več tako poln. Upam, da se bo pozdravil do torka, ker imamo prvo cepljenje pa še v soboto krst.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
3.10.2008 10:25:49   
Anonimen

Kaja ti že kupuješ avtosedež? Jaz imam lupinico od Peg perega pa mislim,da jo lahko imam do 6 meseca. Res pa je da nisem 100 %, moram se malo pozanimat.

lupinica je do 9 kg-jaz sem jo pri Maši uporabljala nekje do 7,5 meseca. Potem sem ji pa kupila tak avtosedež

http://nakup.pikapolonica.com//concord-avtosedeZ-trimax--txl1/505543830032050554

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
3.10.2008 10:26:24   
Anonimen

Kaj je že kaj boljša? Mi smo že malo samo še vedno kašljamo in imamo polnega noska.Samo  zdaj je dobil izkašljevalni kašelj. Pa nosek tudi ni več tako poln. Upam, da se bo pozdravil do torka, ker imamo prvo cepljenje pa še v soboto krst.

mal še vedno kašlja, kako pa je z ušesi bom pa danes videla,ko imava kontrolo.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
3.10.2008 10:26:44   
Anonimen
Romy, a pri tebi ima normalen apetit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
3.10.2008 10:29:40   
Anonimen
daaaaaaaaan..jst pa že os sedmih pospravljam k nora,kr me jutri ni pa res nebi rada pol v nedeljo norela...ja rr je naredu svoje da ni blo cajta pospravituser posted image

ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za danes,pa fajn opravita z Emo pri zdravniku.
alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo,da bi le papala..ja vidimo pa se ko bom jst že gospauser posted image

sem pa ponosna nase,ker danes sem naredila en tak korak se mi zdi in sicer-mami sem kratkomalo rekla da tko več ne gre naprej in se boma od sedaj slišale 1x na teden ali celo 1x na 14 dni..mislim res ne zmorem več..me tolk mori to njeno obnašanje in teženje pa me sam iz tira vsak dan nanovo vrže,itak nimam nič od nje,ne podpore,ne hvale,ne lepe besede,ne tolažbe...tk da brezveze da me kliče vsak dan pol pa celo še pride in me v tisti uri tolk živčno nardi,pol pa ona gre lepo domov jst pa ostanem jezna,depresivna,žalostna...zakaj le...nič več se ne dam..in po včerajšnji preizkušnji sem se celo odločila da bom imela še enga user posted image ..sicer čez kaki 2-3 leti,važn je da sem se odločla kr prej sem bla strogo ne...je blo hudo ampak vseeno...

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
3.10.2008 10:31:02   
*Mojca*
evo, zdaj sem pa tudi jaz na tleh. Luka sploh noče več jest iz joškeuser posted image dvakrat potegne in se začne dret kot pri norcih, pa spet in jovo na novo. In tako se hranimo da 1 uro ali pa 1,5. Če mu dam po flaši lepo je (kljub temu da mu dam cucelj z najmanšo uknjo), mene pa joški za **** bolijo če si črpam user posted image user posted image pa prej sva spet ta urin bedn kao lovila in je bil pol ure nag in nič. Potem se je začel dret in sem ga oblekla in se je takoj polulal, dretje pa še ene 15 min. Ponoči pa se itak zbujamo na 2 uri in jemo ali pa hočemo samo dudo. Pa smo že spali po 6, 7 ur. user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
3.10.2008 10:32:00   
Anonimen
a je katera že govorila z AS danes??? je ne upam poklicat..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?