lunca14
|
Čao babe žabe.....vidim,da ni bil samo dolg delaven dan,ampak ste pošteno klepetale,bravo .Danes je bil moj dan čist v razsulu,začel se je prav lepo,potem pa sredi hoste kic od a.s. in nato akcija,klicanje enega,pa drugega,pa iskat eneja v vrtec,pa kosilo kuhat,pa uspavat eneja,pa luna,pa spet telefonijada,pa iskat maja v vrtec,pa v mesto po kostanj,pa na piknik vrtčevski,pa tam skoz letanje za tamalimdvema,pa dirkanje domov,hitro zrihtat v spanje eneja in luna,mami dirka na aerobiko,pridem domov maj spi v dnevni,še nega popedenam,preberem vas čvekice in sedaj si bom skuhala eno kavo in jo z užitkom spila,a ja še prej moram pospravt posodo in cunje,pa upam da se lun ne zbudi prej.Hvala za pohvale,ne morem pomagat tak človek sem,pomagam tistemu,ki vem ,da bi tud men pomagal,če bi se znašla v podobni situaciji.Glavni je da bo lovro lahko pri njej,jutri se gre menit s predstojnikom,če se ji ne rata zmenit,pokličem varuha in bodo oni ukrepali naprej,tako smo zmenjene.Seveda mojca tudi tebi vse komplimente........ma jaz bi ji tud lovrota nahranla,če ne bi šlo drugače,res majkemi.....tko,kot ste že rekle,sploh se ne poznamo,osebno,ampak se poznamo po duši,in odkar vas poznam ,moram reči,da sem postala boljši človek in moje življenje je bolj mirno in kvalitetno.Mah bom nehala ,skratka super ste vse,glavno,da držimo skupaj,vse za naše škorce.Lepo pančkajte