|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
2.10.2008 22:40:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Saj to sem mislila Nya...normalno, da bodo ne fer igrale, če hočjo ene na vsak način zmagat. Ne se sekirat, zate je tvoj najlepši!

To pa itak. Sej jst sm ga dala gor bolj zarad tega, da ga vidijo še ostali, tko kot ga dam na forum, pač ker sem ponosna na njega.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.10.2008 22:41:05   
Anonimen
Kako že :
oooouuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
2.10.2008 22:53:05   
polma
mojca, lunca, zlati sta!!!

jutri zvečer bom prebrala, kako je z jernejem, lovrotom inseveda AS, mam cel dan laufarijo. še vedno pa velja, lunca, da lahko tut jaz grem do aS, ča bo hotla.Lahko peljem lovrota na zrak, kaj prinesem iz trgovine, karkoli. Men, moram rečt, ni pasal, ko so me klical vsi in spraševal če kaj nucam. sem hotla bit sama z malim. Te scene na vrazovem so bedne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za AS in njena user posted image user posted image !!!!

< Sporočilo je popravil polma -- 2.10.2008 22:54:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
2.10.2008 23:18:53   
mtinca1
To pa itak. Sej jst sm ga dala gor bolj zarad tega, da ga vidijo še ostali, tko kot ga dam na forum, pač ker sem ponosna na njega.

nya, kr pust ga gor. sem mu zdajle še eno petko stisnila. trenutno je tretji najbolje ocenjen.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
2.10.2008 23:41:06   
Tina 28
Nya...Jaz tudiuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.10.2008 7:23:28   
babysolza
Kontracepcija - mi kr pazimo, brez kondoma pa bo kar bo. Itak sem se že dolgo tega odločila da naš Maks ne bo edinec. Moj moto je bil vedno: BOLŠ NOBENGA KOT SAMO ENGA. Sem namreč edinka in moj je tudi edinec in tega ne privoščiva najinemu otroku, saj se meni odraščanje, kot edinki ni zdelo uredu. Famije z 3 otroki so mi pa idealne!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Se čist strinjam s tabo. Jaz sem bila dolgo časa edinka (brata sem dobila pri 10-ih letih) in sem tudi sklenila, da najmanj dva, še raje pa tri! user posted image

Taanikaa, bravo in sem ful vesela zate! user posted image user posted image user posted image

AS, tebi pa držim pesti in upam, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

Šibam, Binči noče spat. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.10.2008 8:02:57   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

Mi smo pa od 4.30 pokonci. Izabela je 60mL popapcala od takrat se pa le smejčka na ves glas, vrska, krili z rokami in nogami in valda jaz pol tudi ne morem spat. Oči pa spi.
to hranjenje mene že orenk ubija. Po domači tehtnici naj bi se v  dveh tednih in pol zredila le 100guser posted image user posted image .
V ponedeljek gremo do pediatra. Jaz se tega ne grem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, ki se boste dobile v torek v supernovi, naj ena pošlje ninki ZS, ker je enkrat omenila, da bi ona tudi prišla na kofetkanje in naj ji pošljemo ZSuser posted image

taanikaa- mi se pa pol dobimo, ko boš ti že gospauser posted image
nya, romy- jaz skoz glasujem za vajina sončka

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.10.2008 8:09:29   
polma
Jutro!

Za AS,da se dns vse uredi kot je prav: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!o

P.s:alea, to je pa za vaju z izabelo, za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.10.2008 8:13:02   
polma
Aja-jaz pa ne morem v supernovo v torek, mava telovadbo in pol greva že po našo najstnico. Pravzaprav si pa tut ne upam z malim v štacuno, al pa kafič- ni za te fore, bi bil siten. kaj čmo....

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.10.2008 8:33:02   
l.daisy
hejj,
samo na hitro... imam stanovanje v razsulu, nam delajo centralno........

taanika, oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

as, zate in za jernejčka pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem imela v osnovni in srednji šoli sošolca s SB, moja mami je sladkorc, pa se lahko ful kontrolira ta bolezen, hvala bogu, od mojega babica je s SB dočakala 95 let....

šibam, mogoče se tipkamo zvečer....
čaaaaaaau

pa za vse, ki rabite še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.10.2008 8:37:23   
Anonimen
Dobro jutro bejbike. Kako ste? Mi smo ok, danes spet spali do 4h, se nafotrali in zaspali nazaj - zdej mislim, da se bo počasi zbudil.

alea  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  7x7 pikalon za Izabelo

a_suser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  7x7 pikalon za Jerneja in da bi Lovro lahko ostal s tabo

In vsem eno dobro user posted image  za lepši dan. Midva greva dans k moji šefici - sva se z Lukcem zmenila, da bo tam kričal: Moji mamici službo, al bom pa kričaluser posted image user posted image user posted image . Grem, da vidim, kaj mi bo povedala.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.10.2008 8:42:08   
Anonimen
Nya hvala za kavico. Jo ravno pijem.

Danes je bila že boljša noč, ob 3 sem ji v spanju dala antibiotik, za jest se je zbudila ob 5, in do sedaj spala , sedaj pa spet noče ust odpret, da bi jedla. Jaz ne vem razen, če bi ona že na 4 urce jedla, jaz pa jo prej silim pa noče. Sem jo dala v ležalnik pa ji bom čez ene pol ure spet probala dat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.10.2008 8:45:01   
Anonimen
ninny - naš je zadnjič, ko sem ga hotla nafotrat po treh urah - vse takoj ven vrgel, pol se mi je pa smejal - očitno ni bil lačen al ne vem kaj. Sej bom vidla na naslednjem pregledu, vmes pa spremljala, kako bo živahen.

< Sporočilo je popravil nya -- 3.10.2008 8:56:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.10.2008 8:48:33   
Anonimen
Ja meni se smeje, ko ji dam flašo v ustauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.10.2008 8:50:40   
polma
Spanje? Zdasjle spiuser posted image !!! Ponoči pa...sem očitno tolk zaspana, da spiva skupaj user posted image ... Sploh vam ne znam povedat, kdaj je...  miaslim, da veselo ziza od 1h al pa 3h zjutraj-odvisno kolk sem zalimana-pa do pol sedmih zjutraj. Naš user posted image ima eno veeeeeliiiiko mastno dudo user posted image user posted image user posted image !!!!

p.s.a vam lahko nekaj priznam? moj sine je tuk očiju podoben, da se mi zdi, da se se na novo zaljubila v očija user posted image .... Sem že pozabla, kako lepo zna pogledat-oziroma tut on me je že pozabu lepo gledat user posted image user posted image user posted image user posted image ...

pa še nekaj-zelo priden je, zdaj se vidi, ko ni več refluksarskih bolečin-ma histerične napade, ampak te mu oprostim, ker ko je histerilčen, pa ni podoben očiju, ampak....mamici...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.10.2008 8:58:49   
Anonimen
ma histerične napade, ampak te mu oprostim, ker ko je histerilčen, pa ni podoben očiju, ampak....mamici...

user posted image user posted image user posted image - pri nas je tudi baje tko

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.10.2008 9:04:37   
polma
PA KAKA MAMA SEM JAZ TO?!?
Sem zdaj šele skopčala:

DANS IMAMO 4 MESECE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.10.2008 9:10:44   
*Mojca*
nya jaz glasujem iz dveh računalnikov in očitno res nekdo glasuje navzdol user posted image user posted image user posted image ker prej je imel 3,92 zdaj pa spet 3,90 user posted image user posted image prasice!!! sorry ampak sem jezna!

Tine vse naj naj naj za 4 mesece user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.10.2008 9:18:36   
Anonimen
Vse najboljše sončki:
user posted image
za 4 mesece:
polma - Tine  in nina7 - Gaja

za 3 mesece:
ninKa - Nick

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.10.2008 9:26:30   
polma
No, zdaj mu pa lahko grem za mesečlni dan kupit tole:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819

Hči bo zelo vesela, to mu ona na vsak način hoče kupit že od rojstva. Ker,... če ga ne bo maral, se bom pa jaz igrala z njim, a veš, mami...user posted image user posted image user posted image

Greva na telovadbo, pa pol  v štorklji na grad... lep dan vam želim!!!!!

< Sporočilo je popravil polma -- 3.10.2008 9:27:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.10.2008 9:34:35   
Kaja08
Daaan! No, naš Žiga ima pa danes očitno akrobatski dan - v igralnem centru se skoz na trebuh vali, pol ima pa najprej probleme roko izpod trebuha dobit, naslednja težava pa je, da mu hit dojadi na trebuhu ležat in pol začne jokcat, da ga obrnem. Ampak seveda, čez minuto je spet na trebuhu ni spet iste težave user posted image  Ko ima pa pavzo na hrbtu, si pa noge v usta tlač user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.10.2008 9:35:52   
Kaja08
aja, pa vsem malčkom vse najboljše, knede user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.10.2008 9:36:59   
Kaja08
ah, dons mam pa jst samogovore....sm hotla samo še to povedat, da se zna zgodit, da naju v torek z Žigatom ne bo v Supernovo user posted image  V ponedeljek imamo P in bo cepljen, pa če bo imel kakšno reakcijo, bova kr doma mogla počivat user posted image  No, sej upam, da bo vse kul...

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.10.2008 9:49:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Vse najboljše sončki:
user posted image
za 4 mesece:
polma - Tine  in nina7 - Gaja

za 3 mesece:
ninKa - Nick

Upam da ne zameriš naya,ker si bom tvojo čestitko sposodla...........vsenajboljše za mesečnice mali falotkiuser posted image user posted image user posted image

a.s. in alea......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.10.2008 9:52:35   
alea01
sasa.vracko- luštkan je ta tvoj Luka, sam a nisi pozabila dat gole slikice? mi gledamo lulijeuser posted image user posted image user posted image

Tina28- kaj pa če ima Anja krče zvečer? Ali pa je preveč utrujena, da bi zaspala in se zato dere. Kaj pa vem, mi smo to imeli na začetku in pol je kar izginilo samo od sebe. Sam jaz sem ugotovila, da je premalo spala čez dan in sem jo takoj ko je postala tečna dala spat in tako je tudi zdaj

hvala za pikalone...... moram mal Izabeli povedat, koliko pikalon dobi in kako tetike mislijo nanjouser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?