Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 22:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Saj to sem mislila Nya...normalno, da bodo ne fer igrale, če hočjo ene na vsak način zmagat. Ne se sekirat, zate je tvoj najlepši! To pa itak. Sej jst sm ga dala gor bolj zarad tega, da ga vidijo še ostali, tko kot ga dam na forum, pač ker sem ponosna na njega.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 22:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako že : oooouuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 22:53:05
|
|
|
|
polma
|
mojca, lunca, zlati sta!!! jutri zvečer bom prebrala, kako je z jernejem, lovrotom inseveda AS, mam cel dan laufarijo. še vedno pa velja, lunca, da lahko tut jaz grem do aS, ča bo hotla.Lahko peljem lovrota na zrak, kaj prinesem iz trgovine, karkoli. Men, moram rečt, ni pasal, ko so me klical vsi in spraševal če kaj nucam. sem hotla bit sama z malim. Te scene na vrazovem so bedne. za AS in njena !!!!
< Sporočilo je popravil polma -- 2.10.2008 22:54:59 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 23:18:53
|
|
|
|
mtinca1
|
To pa itak. Sej jst sm ga dala gor bolj zarad tega, da ga vidijo še ostali, tko kot ga dam na forum, pač ker sem ponosna na njega. nya, kr pust ga gor. sem mu zdajle še eno petko stisnila. trenutno je tretji najbolje ocenjen.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 23:41:06
|
|
|
|
Tina 28
|
Nya...Jaz tudi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 7:23:28
|
|
|
|
babysolza
|
Kontracepcija - mi kr pazimo, brez kondoma pa bo kar bo. Itak sem se že dolgo tega odločila da naš Maks ne bo edinec. Moj moto je bil vedno: BOLŠ NOBENGA KOT SAMO ENGA. Sem namreč edinka in moj je tudi edinec in tega ne privoščiva najinemu otroku, saj se meni odraščanje, kot edinki ni zdelo uredu. Famije z 3 otroki so mi pa idealne!!!!! Se čist strinjam s tabo. Jaz sem bila dolgo časa edinka (brata sem dobila pri 10-ih letih) in sem tudi sklenila, da najmanj dva, še raje pa tri! Taanikaa, bravo in sem ful vesela zate! AS, tebi pa držim pesti in upam, da bo vse ok! Šibam, Binči noče spat.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:02:57
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke Mi smo pa od 4.30 pokonci. Izabela je 60mL popapcala od takrat se pa le smejčka na ves glas, vrska, krili z rokami in nogami in valda jaz pol tudi ne morem spat. Oči pa spi. to hranjenje mene že orenk ubija. Po domači tehtnici naj bi se v dveh tednih in pol zredila le 100g . V ponedeljek gremo do pediatra. Jaz se tega ne grem več Punce, ki se boste dobile v torek v supernovi, naj ena pošlje ninki ZS, ker je enkrat omenila, da bi ona tudi prišla na kofetkanje in naj ji pošljemo ZS taanikaa- mi se pa pol dobimo, ko boš ti že gospa nya, romy- jaz skoz glasujem za vajina sončka
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:09:29
|
|
|
|
polma
|
Jutro! Za AS,da se dns vse uredi kot je prav: !!!!!!!!o P.s:alea, to je pa za vaju z izabelo, za vse vas !!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:13:02
|
|
|
|
polma
|
Aja-jaz pa ne morem v supernovo v torek, mava telovadbo in pol greva že po našo najstnico. Pravzaprav si pa tut ne upam z malim v štacuno, al pa kafič- ni za te fore, bi bil siten. kaj čmo....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:33:02
|
|
|
|
l.daisy
|
hejj, samo na hitro... imam stanovanje v razsulu, nam delajo centralno........ taanika, oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee as, zate in za jernejčka pa tudi sem imela v osnovni in srednji šoli sošolca s SB, moja mami je sladkorc, pa se lahko ful kontrolira ta bolezen, hvala bogu, od mojega babica je s SB dočakala 95 let.... šibam, mogoče se tipkamo zvečer.... čaaaaaaau pa za vse, ki rabite še
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro bejbike. Kako ste? Mi smo ok, danes spet spali do 4h, se nafotrali in zaspali nazaj - zdej mislim, da se bo počasi zbudil. alea - 7x7 pikalon za Izabelo a_s - 7x7 pikalon za Jerneja in da bi Lovro lahko ostal s tabo In vsem eno dobro za lepši dan. Midva greva dans k moji šefici - sva se z Lukcem zmenila, da bo tam kričal: Moji mamici službo, al bom pa kričal . Grem, da vidim, kaj mi bo povedala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:42:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya hvala za kavico. Jo ravno pijem. Danes je bila že boljša noč, ob 3 sem ji v spanju dala antibiotik, za jest se je zbudila ob 5, in do sedaj spala , sedaj pa spet noče ust odpret, da bi jedla. Jaz ne vem razen, če bi ona že na 4 urce jedla, jaz pa jo prej silim pa noče. Sem jo dala v ležalnik pa ji bom čez ene pol ure spet probala dat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny - naš je zadnjič, ko sem ga hotla nafotrat po treh urah - vse takoj ven vrgel, pol se mi je pa smejal - očitno ni bil lačen al ne vem kaj. Sej bom vidla na naslednjem pregledu, vmes pa spremljala, kako bo živahen.
< Sporočilo je popravil nya -- 3.10.2008 8:56:47 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja meni se smeje, ko ji dam flašo v usta
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:50:40
|
|
|
|
polma
|
Spanje? Zdasjle spi !!! Ponoči pa...sem očitno tolk zaspana, da spiva skupaj ... Sploh vam ne znam povedat, kdaj je... miaslim, da veselo ziza od 1h al pa 3h zjutraj-odvisno kolk sem zalimana-pa do pol sedmih zjutraj. Naš ima eno veeeeeliiiiko mastno dudo !!!! p.s.a vam lahko nekaj priznam? moj sine je tuk očiju podoben, da se mi zdi, da se se na novo zaljubila v očija .... Sem že pozabla, kako lepo zna pogledat-oziroma tut on me je že pozabu lepo gledat ... pa še nekaj-zelo priden je, zdaj se vidi, ko ni več refluksarskih bolečin-ma histerične napade, ampak te mu oprostim, ker ko je histerilčen, pa ni podoben očiju, ampak....mamici...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 8:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ma histerične napade, ampak te mu oprostim, ker ko je histerilčen, pa ni podoben očiju, ampak....mamici... - pri nas je tudi baje tko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:04:37
|
|
|
|
polma
|
PA KAKA MAMA SEM JAZ TO?!? Sem zdaj šele skopčala: DANS IMAMO 4 MESECE!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:10:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
nya jaz glasujem iz dveh računalnikov in očitno res nekdo glasuje navzdol ker prej je imel 3,92 zdaj pa spet 3,90 prasice!!! sorry ampak sem jezna! Tine vse naj naj naj za 4 mesece
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše sončki: za 4 mesece: polma - Tine in nina7 - Gaja za 3 mesece: ninKa - Nick
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:26:30
|
|
|
|
polma
|
No, zdaj mu pa lahko grem za mesečlni dan kupit tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 Hči bo zelo vesela, to mu ona na vsak način hoče kupit že od rojstva. Ker,... če ga ne bo maral, se bom pa jaz igrala z njim, a veš, mami... Greva na telovadbo, pa pol v štorklji na grad... lep dan vam želim!!!!!
< Sporočilo je popravil polma -- 3.10.2008 9:27:44 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:34:35
|
|
|
|
Kaja08
|
Daaan! No, naš Žiga ima pa danes očitno akrobatski dan - v igralnem centru se skoz na trebuh vali, pol ima pa najprej probleme roko izpod trebuha dobit, naslednja težava pa je, da mu hit dojadi na trebuhu ležat in pol začne jokcat, da ga obrnem. Ampak seveda, čez minuto je spet na trebuhu ni spet iste težave Ko ima pa pavzo na hrbtu, si pa noge v usta tlač
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:35:52
|
|
|
|
Kaja08
|
aja, pa vsem malčkom vse najboljše, knede
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:36:59
|
|
|
|
Kaja08
|
ah, dons mam pa jst samogovore....sm hotla samo še to povedat, da se zna zgodit, da naju v torek z Žigatom ne bo v Supernovo V ponedeljek imamo P in bo cepljen, pa če bo imel kakšno reakcijo, bova kr doma mogla počivat No, sej upam, da bo vse kul...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 9:52:35
|
|
|
|
alea01
|
sasa.vracko- luštkan je ta tvoj Luka, sam a nisi pozabila dat gole slikice? mi gledamo lulije Tina28- kaj pa če ima Anja krče zvečer? Ali pa je preveč utrujena, da bi zaspala in se zato dere. Kaj pa vem, mi smo to imeli na začetku in pol je kar izginilo samo od sebe. Sam jaz sem ugotovila, da je premalo spala čez dan in sem jo takoj ko je postala tečna dala spat in tako je tudi zdaj hvala za pikalone...... moram mal Izabeli povedat, koliko pikalon dobi in kako tetike mislijo nanjo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?