|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
2.10.2008 21:57:00   
lunca14
Čao babe žabe.....vidim,da ni bil samo dolg delaven dan,ampak ste pošteno klepetale,bravouser posted image user posted image user posted image .Danes je bil moj dan čist v razsulu,začel se je prav lepo,potem pa sredi hoste kic od a.s. in nato akcija,klicanje enega,pa drugega,pa iskat eneja v vrtec,pa kosilo kuhat,pa uspavat eneja,pa luna,pa spet telefonijada,pa iskat maja v vrtec,pa v mesto po kostanj,pa na piknik vrtčevski,pa tam skoz letanje za tamalimdvema,pa dirkanje domov,hitro zrihtat v spanje eneja in luna,mami dirka na aerobiko,pridem domov maj spi v dnevni,še nega popedenam,preberem vas čvekice in sedaj si bom skuhala eno kavo in jo z užitkom spila,a ja še prej moram pospravt posodo in cunje,pa upam da se lun ne zbudi prej.Hvala za pohvale,ne morem pomagat tak človek sem,pomagam tistemu,ki vem ,da bi tud men pomagal,če bi se znašla v podobni situaciji.Glavni je da bo lovro lahko pri njej,jutri se gre menit s predstojnikom,če se ji ne rata zmenit,pokličem varuha in bodo oni ukrepali naprej,tako smo zmenjene.Seveda mojca tudi tebi vse komplimente........ma jaz bi ji tud lovrota nahranla,če ne bi šlo drugače,res majkemi.....tko,kot ste že rekle,sploh se ne poznamo,osebno,ampak se poznamo po duši,in odkar vas poznam ,moram reči,da sem postala boljši človek in moje življenje je bolj mirno in kvalitetno.Mah bom nehala ,skratka super ste vse,glavno,da držimo skupaj,vse za naše škorce.Lepo pančkajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
2.10.2008 21:57:42   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee,gou lunca,gou luncauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
2.10.2008 21:57:47   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

že to me jeza, da ene veselo seksate....men pa ni....ta druge k pa ne...pa uidete....a smrdim al kajuser posted image user posted image user posted image

Ti maš tud zmer take fore, za crknt! user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
2.10.2008 21:58:28   
Tina 28
4 mesece smo rable, da pridemo na drugi del...zdaj bomo pa v enem tednu na tretjemuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
2.10.2008 21:59:35   
sasa.vracko
lunca14 - svaka ti čast!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
2.10.2008 22:00:40   
lunca14

že to me jeza, da ene veselo seksate....men pa ni....ta druge k pa ne...pa uidete....a smrdim al kajuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem povohala računalnik,pa ni sileuser posted image user posted image user posted image ,jaz sem tud rabila pol ure,da sem prebraa za nazaj in se zavedala tega,da ko pridem nazaj,ne bo nobene več.Saj veš ...........tina,mi te mamo radiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
2.10.2008 22:00:41   
sasa.vracko
Tina, a dans je tvoja Anča banča boljše volje?

Neposredna povezava do sporočila: 1557
2.10.2008 22:01:24   
Tina 28
ja hvala Saša...ampak se bom mogla še kaj bl izvirnga spomnit, da navjo vse pobegnile, k bii jaz jamralauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.10.2008 22:03:43   
Tina 28
New Saša...glih prej sem jamrala, da se zdira pred vsakim spanjem...in jo mam na sumu, da se bo okrasila s prvim zobkom....vsaj upam, da je to to, ker drgač pa res ne vem, kaj sem ji tko hudga nardila.

O Lunca....ful se jezam ane...saj ni tko hudo....sam ne da se mi pa uuuueeeejjjaaaaa pisat, da bi kero dočakalauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.10.2008 22:04:06   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

bravo lunca, svaka čast user posted image user posted image user posted image

če ne pa sem ji napisala sms da je čez noč z lovrotom lahko pri nas ker imamo fraj sobo z jogijem, pa še blizu smo, tako da bomo to zrihtali user posted image

go junijčice, go junijčiceuser posted image user posted image

mojči tud tebuser posted image user posted image user posted image
sam res,tko kot je alea rekla sploh se nekatere ne poznamo med sabo,jst nobene osebno ne poznam pa sem vam bolj prpravljena pomagat pa ob strani stat kot bilo kom,pa isto ste se ve izkazale zame,ko se še moja mat ni tolk..smo le eno leto tkole vsak dan skupi po rr,si pomagamo,delimo izkušnje ,občutke,smeh in solze...
jst vas mam tko rada vse vas!!!user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole taanikaa! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.10.2008 22:06:52   
sasa.vracko
Tina, a Nejc je kej jokal ponoč, ko je dobu prvi zobek, js namreč glih ne vem kaki znaki so za zobke. Moja Lukec si sicer vsako sekundo, ko le lahko tlači roke v usta in to tolk, da pol kozla user posted image  in ko mu s prstom po dlesnih potegnem, je pa čist happy... A misliš, da že to kej pomen???

Neposredna povezava do sporočila: 1561
2.10.2008 22:07:02   
Tina 28
Drgač sem pa Nejca dons na karate peljala in je blo prav fajn...čist je njemu na kožo pisan in na konc, k sem trenerja prosila še za urnik vadbe tamavčkov, ker še nisva v šoli in tega nisva dobla...je pa prov presenečeno pogledal...a je še v vrtcu...ja pol si pa prov super!!!user posted image user posted image user posted image

Res mu je šlo, sam je mali atlet...športe ma v malem prstu. Verjetno je pomagal, da se je že bejbi skoz kotalil in valjal...kar pa počne še zdaj, če ga pošljem sobo pospravt...le da zdaj ni več simpatično ampak moteče.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
2.10.2008 22:08:24   
sasa.vracko
Mislim, a smo res samo mi tri gor al kaj??? Dons so pa res tud najmočnejše omagale (Mojca, Taanikaa, Kaja itd.)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
2.10.2008 22:09:10   
Anonimen
jst sm tud tuki

Neposredna povezava do sporočila: 1564
2.10.2008 22:09:50   
Tina 28
Ja Saša...sigurno se je začel...sam hudič k nikol ne veš kolk časa bo trajal. Saj Anja ponoč spi, sam pa težko zaspi in tud je happy, če jo podrgnem s calgelom. Pa mrzel čajček, da ji ohladi dlesni (ne glih z ledom , ane).

Nejc je prvi zobek dobil pred 5-im mesecem in kar mimgrede. Ni blo sile za noben zobek. Poznam pa take, k so mel otroci vročino, drisko,....

Grizenje vsega, slinjenje in pa sitnost so pa znaki definitivno!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
2.10.2008 22:11:40   
Tina 28
Saša...enkrat bo prišel dan, ko boš podrgnila in začutila v dlesni oster zobek...in kmal še enga in takrat je prva runda mim, razen, če se na joških pozna...pol pa mami stokat začneuser posted image user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
2.10.2008 22:13:42   
Tina 28
O nya....si tud za vlakom tekla...je že ušel...bomo mogle peš počas naprejuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
2.10.2008 22:15:39   
sasa.vracko
Ja upam, da bo šlo tko na easy, kot pr teb. Ker drugač pa vse mamice strašjo nas "ta frišne", najprej s krči, pol ko so ti mimo, pa poslušam, ja sej boš vidla, ko se bojo zobki začel... user posted image  Aja, pa bravo za malega športnika!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
2.10.2008 22:18:14   
Anonimen

O nya....si tud za vlakom tekla...je že ušel...bomo mogle peš počas naprejuser posted image

user posted image user posted image user posted image  bomo mele telovadbo

Sem mal komentarje brala na žurnalu - tam kamor sem dala fotki najinga sončka, pa mi je že žal, da sem jih sploh dala. Mislm, eni zanalašč zbijajo točke. Primer, črnobela fotka našga Lukca je prišla na lestvico, imela oceno 4,2 in kr naenkrat bum ocena 3,97. Mislm kako se eni nizko spustijo. SM kr žalostna, oziroma razočarana. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
2.10.2008 22:20:00   
Tina 28
Ja anja je bolj nepotrpežljiva...pr Necju je pa kar ven pokukal en dan. Po pravic povedan, sploh ne vem, kdaj je vse zobe dobil...pr pucanju nisem štela zadajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1570
2.10.2008 22:22:31   
Tina 28
Ej...nya...dnar je v igri...pol pa veš, kako to vse pokvar...saj če tkole trenja z enim ušesom poslušam, bomo kmal vsi krast in golfat zasčel, da bomo lohk žvel.

Mi žvimo že komot, sam pršparamo alpa preseravamo se pa ne. Pred € smo bli bl pr dnarju!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
2.10.2008 22:32:37   
sasa.vracko
Jap, vidim da ste nekam čist kapitulirale, jaz se tud počas poslavljam in se grem pridružit mojima fantoma....
Se tipkamo jutri... Nya, jaz sem ti dala pet zvezdic!Tinči, lepo spi in naber novih moči za jutri...hehe user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
2.10.2008 22:35:08   
Anonimen
sasa.vracko - sej nism mislila vas, s katerimi skupaj čvekam, ampak tiste, ki imajo svoje sončke na glasovanju, pol pa spremlajo katerga morajo skenslat. Mah bom do jutri razmislila, ali naj sploh še pustim gor fotki - mogoče bom celo poslala mail, naj ju umaknejo.
Pa hvala za 5ko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.10.2008 22:36:27   
Tina 28
Lahko noč....novih moči si pa moram nabrat, ker pride 7.45 dimnikar...se je kar najavu in ob taki uri, ko mamo jutrasnje priprave in odprave v vrtecuser posted image . Še dobr, da je sesrta doma in je oblubla, da bo Nejca pelalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.10.2008 22:38:15   
Tina 28
Saj to sem mislila Nya...normalno, da bodo ne fer igrale, če hočjo ene na vsak način zmagat. Ne se sekirat, zate je tvoj najlepši!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?