skuštrana
|
Hojla, babnce... Ja, mi smo nazaj, v Črni gori je bilo fenomalno, obiskali smo še Mostar in Sarajevo, kjer je bilo tudi fenomenalno...Bi šla še kar nazaj za kak mesec Pingi - kampi v črni gori, jao meni Na koncu smo pristali v Adi Bojani v nudističnem kampu, je bil edini sprejemljiv...In je bilo super, če nisi preveč zahteven. Recimo, bilo je dovolj tople voe cel dan in noč, je pa imela čistilka svoje fore, če se ji ni dalo pač ni prišla, pa še ko je prišla je kar en šlauf ven potegnila, potuširala wc in šla Pač, črnogorka Je pa cel jug Črne gore zgodba zase - tam je večina prebivalstva albanskega rodu in temu primerno je tudi okolje in kultura..pravi kulturni šok, je bilo zelo zanimivo in pestro...Bi vam lahko pisala 3 dni o tej temi Skratka, če imate rade Balkan, potem je Ulcinj zakon...Velika plaža pa itak - 15km same mivke, ker je bila posezona je bilo vse prazno, vsakih 100m en turist..Zakooon za dušo in telo spočit. Po enem tednu miru in tišine v kampu nas je pregnal dež in smo šli v Budvo v app...Kar ima tudi svoje čare. Smo pa bili po celi črni gori - skadarsko jezero, podgorica, bar,cetinje,tivat,ma, vse smo videli...Pol smo pa malo pred Madoninim koncertom pobegnili v Mostar, ker za čas koncerta je bil pa v Budvi kaos... Mostar pač kot Mostar, sicer sem pričakovala ruševine, samo te vseeno prizadene ko vidiš v živo kaj smo ljudje zmožni naredit samo zaradi neumnosti kot je vera, nacionalnost in kar je še podobnih neumnosti...Sarajevo je pa meni čarobno mesto z žalostno zgodbo....Ma, kaj čem pisat, to je potrebno doživati. Zakon je bilo, otroka sta prava vandrovca, nazaj grede smo potovali 5 ur v kosu in nista rekla ne be ne me Obšli smo milijon muzejev, cerkvic, mest in povsod sta bila full ok. Ljudje - prijazni, da je joj..povsod so nas častili, Liza je bila itak glava s svojo plavo čupo in plavimi očmi Nič, zdaj pa planiram Novo leto v Beogradu, da zaokrožimo tale tour de balkan Slike imamo, žal slabe, samo z mobitela, ker nam je mivka uničila fotoaparat. bOM NAREDILA KAK ALBUMČEK OB PRILIKI. Nove nosečke - jupi, čestitke Vas je že kot Rusov v Budvi Vanili, arsen po kravjem mleku bruha, tako smrdljivo..Pa mu ga rajši še ne dam. Oz dobi recimo par žličk čoklinota, če ga liza je...
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 2.10.2008 23:32:39 >