micla
|
Ojla, mi smo danes bli spet v vrtcu in sem prou malček . Sej nič kej takega, samo mi je hudo k vidim mojo pikico objokano. Danes sem jo pustila 2 urce tam, od 10 do 12. Smo se z vzgojiteljicami zmenle, da pridem nazaj po kosilu, da ji bojo one probale dat jest, ker zdej te dni sem vedno prišla pred kosilom in sem jo jst hranla. No in ko pridem noter, so bli že vsi skor na ležalnikih, samo moja princesa je bla sama za mizico in drobila neko pecivo. Takoj sm vidla rdeče okice od joka in je rekla tršica, da je pojedla samo dve žličke mineštrce in pol se je upirala in ni hotla več in je začela jokat. Pol sm ji jst dala mineštro in je vse pojedla. Sej vem, da rabi malo časa in da ji je itak čudno da jo hrani nek ****, samo meni je blo tko hudo, k sm jo vidla tam samo za mizico, da sm se lih lih zadrževala s solzami. Istočasno tudi vem, da se noben ne bo z njo ukvarjal pol ure, da bo kej pojedla, ampak ji bojo ponudli 2x, 3x in če ne bo, pač ne bo. Žal ni neki ješči otrok in bo zaradi tega lahko večkrat lačna. Lahko da se bo pa navadla in ji bo steklo. Upam. Me je prou spomnilo name, ko sem bla v vrtcu, ko so me tršice pustile sedet za mizo, dokler ni prišla mama po mene, ker pač nisem hotla nič jest in kao da bi kazensko tako kej pojedla. samo jst sm bla večja, sm šla šele s 5 leti v vrtec in se sploh nisem sekirala, če so mi storle tam sedet. Moja princesa je pa tako mikina. Ma, še vsi so se navadli, se bo tudi moja. Klaudia, suzanamai, tave....a že kej globoko dihaste, k se bliža jutri? Jst kar podoživljam tise dneve pred porodom, pa bo šele v pondelk leto, ma se mi zdi, kot da sm včeri tulila tam v porodni. kiniee....midve sva pa pol naslednje za predihavat po seznamu. Ups....sej ti boš pa res kmalu spet.
< Sporočilo je popravil micla -- 2.10.2008 14:54:41 >