Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:23:10
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika maja a tvoje ele še niso objavili al zakaj je ne vidim? Bi ji dala eno petko. nevem mrbit pa vidjo da je konkurenca pa je zato nočjo objavt
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:24:01
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo punce... a vaši mali in male že tut hočejo sedet? naš kr trebušnjake dela in hoče sam sedet... in če ga ne posedem se dere ni to malo hitro??? k se bojim, da se mu bo kaj naredlo... Ja, naša tudi to dela. Ful prehitevajo, res.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:25:24
|
|
|
|
dzanika
|
mogoče
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:25:49
|
|
|
|
maja24
|
Lunca kulk cajta pa traja da objavijo fotko?
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 22:28:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:29:34
|
|
|
|
maja24
|
Mater sm nestrpna,bom vse nohte pogrizla če naujo po hitrem postopku Ele objavl
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:32:21
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 haha jocika. veš kaj je men smešno. da sem dva tedna nazaj neki jamrala zardi krčev, da je nevzdržno in mi je ena napisala: hja sej je skoz neki, zdej so krči, pol se pa zobki začnejo, nikol ni miru. in ji druga napiše, da kaj govori o zobkih, sej to še ne bo pred 6 mescem pa se ne spomnim katera je bla tko jasnovidna Ne vem, če ni bila lidija*** in glugluglu, ki ji je rekla, naj vas še ne straši prehitro. Vidite, ker tak podrobno berem, pa sem zato še vedno 12 strani za vami.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:35:57
|
|
|
|
glugluglu
|
Blacky jaz nisem bila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:37:39
|
|
|
|
maja24
|
Nč grem pod tuš,pa pridem takoj nazaj prečekirat,pa da mi naute ušle
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
lex hvala, da poslušamo še vaše, pol pa spat. blacky, spomin ti deluje polovično lidija pa mislim, da je res bla. maja24,dzanika jaz sem pisala naj slikco lukca umaknejo, ker ko sem poštudirala, da se grebem za eno razvajanje v dvoje, ma tolk denarja pa že mamo, ne da izpostavljam svojga sinčka. mi je kr bedno ratalo... tko da umikam, sploh ker se mi ne da tisočih prosit naj klikajo.. itak je men najlepši moj sinček, ne rabim potrdila... ne vem kaj sm razmišljala... ampak punce, to ne leti na vas! vas podpiram! bomo pa glasovali za vaše! levinja hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 22:42:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:44:05
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/ prosim za vaš glas pa še ostale nalepite svoje otročke gor. naš je luka in pase kravice. hej! je dobil 5-ico tudi od mene Druge pa javite, ko bodo vaše slikice še gor! Mi pa naše ne mormo dat, še je nisem ujela s fotoaparatom, da bi se smejala
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:45:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Če bo slučajno Ela gor,dejte še za njo kšn glas http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/ še kr ni Ele
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 22:47:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 22:51:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 22:52:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 22:54:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 22:58:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 22:59:39
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Blacky jaz nisem bila Prekl.... EMŠO, me že spomin zapušča. Te pa pojma nimam, katera je bla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 23:00:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 23:01:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 23:01:51
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ma daj sm se ful z mojim skregala, en teden sm ga prosla, da pride ob normalni uri domov, da bi šla k svoji frizerki, včeraj je pa prav obljubil, da bo doma prav cajt, pa ga ni blo in zdej strašim s to čupco obljubim, grem med vikendom haha čisto vredu frizuro imaš,veš kaki narastek imam jaz OMG če si ne bi kupla sama barve pa mamo nafehtala da me pobarva, bi bla zdaj dvobarvna (pol blond, pol črna ). namreč trenutno ni časa, za minega frizerja, je treba streho dat gor. prav želim si, da bi bil jutri popoldan v vuzenici dež, da bi bil vsaj 1 popoldan z nami
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 23:03:21
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, moja dva sončka sem tudi že poslala na tuš klub v fotonatečaj. Tak da se tudi tam priporočam za glasove, samo slikico morajo prej objavit. Pa da se še malo pokažemo, kako smo luškani : Btw. pa nista ti dve slikici objavljeni na tušu, da ne boste iskale, tam sta skupaj na eni slikci.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?