|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 20:14:15
|
|
|
|
glugluglu
|
Mi smo pa s pregleda za 3 mesec, Tian pridno napreduje, vse ok, je rekla, zelo dobro, spraševala je, če se oglaša na o, a, če se je že na glas zasmejal, če je zavriskal in delala kljukice. Kravce pase super, smejal se ji je in glavo je kar za njo obračal, tako, da ni potrebovala kakšne dodatne igrače. Sem vprašala za zeleno blato: tisti, ki so na AM imajo to lahko vsakič, dojeni pa malo manj, je pa samo posledica mleka in teh snovi, ki delujejo na črevesje, nekako tako se mi zdi, da je rekla. Nič o kakšnih krčih ali kaj podobnega. Urin bova dala še na pregled, ker sem omenila, da je imel en večer in potem isto noč 3 krat tak bolj temen - skoraj rjav urin in je rekla, da je to lahko tudi od žeje, če mu je bilo vroče, ampak vseeno treba pogledati. AD3: ker sva na AM ne rabi nič. Ne razumem zakaj potem eni pediatri pa dajo vseeno nekaj tega. Cepivo za rotavirus dobi v usta, pri nas je ena runda 65,1EUR, vse ostalo pa je ena skupna injekcija v stegno, . naslednjo rundo cepiva pa imava 13.11. Tian sedaj spi, malo ima vse zmešano, bomo videli kaj bo ponoči, če bo imel kaj reakcije. Do reakcije pride lahko v roku 48 ur. Blacky za seznam: Tian, 3. mesec: 61,7 cm, 7080 g. če slučajno še nimaš za 2. mesec: 58,5 cm in 6170g.
|
|
|