jagoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Evo mene... Sem sama doma,dragi dežura, oba otroka sta že padla za svobodo. Ta del dneva mi je tko fajn. Ko otroka zaspita in imam uro, dve samo zase. Mmmm kako uživam Jagoga fajn, da si se oglasila, sem te že prav pogrešala! A prideš kaj na naš konec? Kje pa je Azzura, jo prav pogrešam? Punca, ven iz ilegale!!!!! Zala dobrodošla! Daj napiši kaj več o svoji punci, kdaj je rojena, teža ipd. Mergetka, na prvem srečanju sem bila, zdaj na tem drugem pa ne! Ampak na naslednjega pridem! Zdaj sem mobilna in se ne bo problem zapeljat kamorkoli! Risanke: mi imamo čudnega otroka doma. Ne mara preveč televizije, če lahko verjamete. Mogoče zdrži pol risanke in to je to. TV je lahko cel dan prižgana, pa se ne bo niti obrnil in pogledal, kaj je na ekranu. No z Julijo bo drugače. Ona že zdaj prav bulji v ekran! Tako da najraje ugasnem in prižgem radio. Sicer pa se pri nas tv prižiga šele ob sedmih. Kao zarad dvevnika, ma ga itak nič ne gledam. Julija in Dominik sta se včeraj prvič skupaj kopala. Mala je bila v fliperju. Dominiku se je straglo od sreče, je kar vreščal, šprical malo in jo zalival s kanglico. Malčica se ni nič pritoževala, hvala bogu. Imam še eno vprašanje za tiste, ki imate starejše otroke v vrtcu in jih greste vi dvignit popoldne. Moja JUlija se da spat glih ob treh in takrat bi spala in spala, jaz pa ne vem, kako po Dominika v vrtec ta čas. A ve svoje dojenčke zbujate, da greste lahko v vrtec? San, Jagoga, NČK, Katy...verjetno sem še kakšno pozabila. A imam samo jaz spet te probleme? Vilma 1. Naslednji konec tedna se pripravi, če bom le utegnila se oglasim, natančno še sporočim. 2. Ti si danes sama, jaz sem bila pa v sredo in včeraj, ampak ko sem sama, vedno zaspim skupaj z otroci, potem se mi pa ne ljubi več vstat. Včasih prav paše tudi malo več spanja. 3. Pred enim letom sem se tudi jaz spraševala, zakaj naš ne zdrži niti ene risanke do konca, pa se je ve enem letu vse spremenilo. Sem prav srečna, da kdaj pozabi da obstaja TV in računalnik in se cel dan samo igra. 4. Glede spanja pa se trudim, da mi opoldansko spanje začne bolj zgodaj(vsaj okoli 13 ure) in da se do 15 ure že zbudi.Ampak ravno takrat, ko bi jaz rada, da bi se okoli 15 ure zbudil, da bi šla v vrtec iskat tavelikega mi spi. Ali počakam, da se zbudi in ga grem iskat kasneje, ali pa ga moram zbudit. V rezervi imam nosečo sosedo, da bi mi ga popazila za tistih 10 min, kot jih rabim da pridem v vrtec in nazaj. Ampak vsak čas bo ta soseda rodila, tako da bom mogla kakšno drugo verzijo iskat.
|