san
|
teridna, pridna, da ti uspe še rokavičk delat zofy, bravo julči za spanje in papanje . a že jajček si ji dala? hm...mene tud mika, da mu dam rumenjaka mal... mi smo pa danes imeli stročji fižol s česnom in krompirček z mal olivnega olja. je priden jedec, tale moj urban. za vse je hvaležen in vse popapa. in, trak je res super zadeva paparica, ja link zdej dela . no, če si pa katera hoče sprintat, mam pa jst v wordu ROK, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO 6. OBMESEČNICO TINA, moj izidor se še zdej ponoč zbuja, pa ma 4 leta in pol. pri nas ni prekinitev dojenja nč pomagala . ampa, sej lanček bo pa lepo spančkal nčk, naš kaka čist ok. vsak dan, prej pa ni. edino pri blatu je točno tako kot je dinki opisala za tita. bolj kompakten in smrdi kuhanje... jaz tudi še ne pražim, vse kuham. še ne upam... uvajanje hrane... na začetku sem po dva dni eno sadje, pa potem dodala drugo zraven in potem tisto dva dni in potem tretje. zdej pa ima kar vsak dan drugo, no kakšna zelenjava se dva dni ponovi, če je nova, pač v kombinaciji z že preizkušeno. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki ampak zadovoljstvo ko dobi zizo, pa je še zmeraj največje. Kar odpre ustka ko ve, da se bova dojila in čaka, kot ptiček . tudi pri nas je tako, kljub temu, da tako rad papa tudi ostalo dinki, bravo ti in očka za uspavanje stolček - jaz ga hranim še v počivalniku z vzdignjenim naslonom, tko da sedi. v trip trapu se preveč razživi in pol je veselo in traja . včasih pa tudi na tleh ali pa pri meni v naročju sedi. podgance male ...hu naš ma diamant, ga je lih ujel jagoga, lepo te je tudi malce brat
|