Ursi2
|
živjo, punce! No, danes pa ni bilo problemov. Sva šla na pevske in ni bilo alarma. Sem pa kr sama ga spravla v pižamo pa sem rekla tašči, da niti ni treba da ga da spat, da lahko buden počaka. Če pa jima bo spod zaspal, pa ga data v postlo. Ker zadnjič se je zato začel jokat, ker ga je prehitro nesla spat in pol ga ni mogla več umirit. In sma prišla domov, se je miško tako smejal. Ampak ko naju je pa zagledal je pa tud kr skoču k nama. Kk je to lep občutek, ko se te mali oklene, ko da te ne bo več spustil in gleda čist ¨zalubleno! Je bil naju pa pol tk vesel in se stiskal k nama in naju božal, da mi je šele pred 15 minutami zaspal. Drgač pa sma danes spet dan preživela bolj zunaj. Sma šla peš v Interspar, kjer sva kupla 3 pižamice, ker je vse prerastu, sam ena mu je še tk fajn prav. So meli pa akcijo Sparkijevih izdelkov(kupiš3, plačaš2), danes in jutri, tako da sem dala za tri pižamice 12 evrov. Potem sma šla pa nazaj in sma se ustavla na trgu, kjer sma potem hranila golobe in vrabčke. Kako je Luka užival in gledal, pa kr pobožat jih je hotu. Zgleda, da je po meni, ima ful rad živali. Ko pridemo k nam domov mormo it obvezno najprej kužija pozdravit. Ga vzamema iz avta pa že gleda in išče, od kod bo priletel. Pol se pa smeji, pa vriska, ko ima hladen smrček. Bomo mogli mi tudi enga zrihtat. Sej jz že Lukana učim, da more atiju rečt, da bi imel kužija, pa zajce, pa muce,................. Zofy, super za komentarje" Ja, drgač so pa tasti in tašče razred za sebe. Bolj ko hočeš neki dopovedat, slabš je. Je tašča Lukana postavljala na noge in ga skor spustla, pa meni ful navdušeno, lej kk je močen, čist sam stoji. Me je tk pogrelo in sem ji parkrat rekla, da ga naj ne postavla na noge, ker je še prehitro. Pa je rekla, ja pa če sam hoče. Sem ji odgovorila, da mu ne sme pustit, pa konc. Če bo hotu v vtičnico prste porivat, a bo tud sam gledala, al kaj. Ji je pa pol zadnjič, ko je bla patronažna tuki in je rekla, da ga še ne smemo preveč na nogice, je pa velalo. Mah, po eni strani je bogi, ko sam mal zakašlja pa ga morem kr k zdravniku peljat, po drugi bi ga mogla pa iz jajčke vzet med vožnjo, če joka, da ga potolažim, ker se ji tk smili. Adijo pamet!!!
|