Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:51:07
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna u a potem si home alone ju3 zvečer he he Zaenkrat tko kaže....zakaj a bi žur? jah sej veš...moram en "svit rivenđ" organizirat...he he Jst tud, jst tud
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:52:31
|
|
|
|
tasyo
|
Srečka, a ti mene malo z .....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:55:04
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Srečka, a ti mene malo z ..... he he...ne no...no ja čist enu mičkenu...ej tasyo...nej vse zamuja...sam teta s Krvavca naj bo točna he he...drugače sem pa itaq razmišljala, da boš ti, ko začneš delat, več na našem koncu...pa ni vrag, da se kdaj ne dogovorimo za kak meeting...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:57:23
|
|
|
|
tasyo
|
Novopečena, jaz bi tudi paparico!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:58:23
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ait Jst sicer nisem ravno ljubitelj višenj..ampak tale torta je bla pa mnjami mljaski za prste obliznt.... sam eno slabo lastnost je mela. Prehitr je je zmanjkal Ali pa smo jo me preveč pojedle ... no, kakorkoli, jaz nisem bila ravno zadovoljna z izdelkom - beri z izgledom, ampka važno je da jo je zmanjkal
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:58:47
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Srečka: kaj pa, če Iza enostavno še ni pravljena na GH? lenoba lenoba lenoba...ma ne vem ej...če bi bila rojena pred 20 leti bi morala pri 7ih mesecih že v vrtec...pa pri 3eh mesecih že jesti vso hrano...jaz v to pripravljenost bolj malo verjamem...ko mu daš mu pač daš... po mojem bo ona bolj na razne jogurte, skutke, kašice padala...sadje pa zelenjava ji bosta pa bolj blaki...mam en tak filing...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:00:42
|
|
|
|
tasyo
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Srečka, a ti mene malo z ..... he he...ne no...no ja čist enu mičkenu...ej tasyo...nej vse zamuja...sam teta s Krvavca naj bo točna he he...drugače sem pa itaq razmišljala, da boš ti, ko začneš delat, več na našem koncu...pa ni vrag, da se kdaj ne dogovorimo za kak meeting... Ja, to pa, za čvek se pa zmeraj da zment. Čeprav me je kar groza, ko pomislim, da maš prav - in kako hitro bo tole...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:01:47
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna lenoba lenoba lenoba...ma ne vem ej...če bi bila rojena pred 20 leti bi morala pri 7ih mesecih že v vrtec...pa pri 3eh mesecih že jesti vso hrano...jaz v to pripravljenost bolj malo verjamem...ko mu daš mu pač daš... A zato si zadnjič spraševala, če bodo na strani z astrologijo Izi našli moža?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:02:33
|
|
|
|
u04111976
|
Ja, vam je pa težko sledit. Me spomne na un črnogorski vic: Gre deda gledat vnuka na maraton, pa pravi: Jao, kakvidi ga kako je naš dobar, prvi, prvi. Pa mu pravi hči: Nije to naš, vidi ga tamo. Vnuk lepo lagano zadnji. Pa pravi deda : e, dobar je on, pa vidi ga kako on juri sve pred sobom. No, nekaj takega. Nisem najbolj za vice. Hotla sem sam povedat, da smo mi tudi tu nekje - zadaj, okoli...... Mal sem zasledila, da je v špilu Celje. Še vedno velja, da me prosim pokličete, ker vas nebi rada zamudila. Še grem mal brat. Čestitke za zobke, uspešno uvajanje GH, plavalne tečaje,....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:03:12
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Srečka, a ti mene malo z ..... he he...ne no...no ja čist enu mičkenu...ej tasyo...nej vse zamuja...sam teta s Krvavca naj bo točna he he...drugače sem pa itaq razmišljala, da boš ti, ko začneš delat, več na našem koncu...pa ni vrag, da se kdaj ne dogovorimo za kak meeting... Ja, to pa, za čvek se pa zmeraj da zment. Čeprav me je kar groza, ko pomislim, da maš prav - in kako hitro bo tole... ja čist prehitro ja...ko je Ketrin rekla, da je čez polovico porodniške...ja pa jade...to sem že jaz...pa Izi še 15 dni manjka do pol leta...grrr...ena dva tri bo pomlad...pa bomo na dan bore 4 do 5 uric z otrokom...grrr...si sploh ne znam tega predstavljati...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:04:20
|
|
|
|
novopecena
|
tukaj
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:04:37
|
|
|
|
tasyo
|
Srečka, mah, Iza te lahko še čist preseneti in bo na koncu jedla vse po vrsti. Okusi se spreminjajo....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:06:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976 Ja, vam je pa težko sledit. Me spomne na un črnogorski vic: Gre deda gledat vnuka na maraton, pa pravi: Jao, kakvidi ga kako je naš dobar, prvi, prvi. Pa mu pravi hči: Nije to naš, vidi ga tamo. Vnuk lepo lagano zadnji. Pa pravi deda : e, dobar je on, pa vidi ga kako on juri sve pred sobom. No, nekaj takega. Nisem najbolj za vice. Hotla sem sam povedat, da smo mi tudi tu nekje - zadaj, okoli...... Mal sem zasledila, da je v špilu Celje. Še vedno velja, da me prosim pokličete, ker vas nebi rada zamudila. Še grem mal brat. Čestitke za zobke, uspešno uvajanje GH, plavalne tečaje,.... Urška boš drugič brala...ti nam raje povej kako si ti, pa tvoja družinica, pa kako vam Tia nagaja...al je čist pridkana tko kot luštkano izgleda... moj je kometiral, da tale punčka mora bit pa fullll starejša...pa sem rekla japajade...je clo mlajša...pa je sam pisan gledal...drugače navadno rjavo gleda...modro mu pa tud včasih rata, ko ma žute minute...(spet bom tepena he he)
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:06:26
|
|
|
|
novopecena
|
no zj pa lepo prosim če mi katera pove kako nj jest to zadevo prilepim tu gor-da nau post čez celo stran alpa mi na ZS pošlte maile pa pošlem tako-to pa znam
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:08:35
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, madona...sej sem si sam Čuk sedi na palici zlovdala...pa je spet nova stran.... Mater babe...prave maratonke.... No, sej zdej sem pa pozabila komentirat.... Skratka še sem tuki....in imam CD čuk na palici...kok so te pesmice noro dobre...sem pela zraven, pa me moj gleda ko tele v nova vrata...pa reče...pa ve res niste normalne...a zdej že pojete prek kompom pa kaj čem mu razlagat
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:10:29
|
|
|
|
Ketrin
|
Tasyo a mammo mio bi mela???? Hmmmm, ne vem ne vem...to bo drago Valda mačka, ni panike, prinesem v pon....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:11:32
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna u a potem si home alone ju3 zvečer he he Zaenkrat tko kaže....zakaj a bi žur? jah sej veš...moram en "svit rivenđ" organizirat...he he Jst tud, jst tud a rabš telefonsko od mojga
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:11:57
|
|
|
|
Ketrin
|
No, zdej sem pa čist prehitra in mam monologe... grem piškit....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:14:02
|
|
|
|
tasyo
|
Novopečena, maš zs
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:14:15
|
|
|
|
clericv6
|
Novopečena, imaš ZS
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:14:20
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, madona...sej sem si sam Čuk sedi na palici zlovdala...pa je spet nova stran.... Mater babe...prave maratonke.... a ti tud lovdaš ... jst tud... sem pri Mačku muriju .... Čak mal, a ni Čuk sedi na veji No, sej zdej sem pa pozabila komentirat.... Skratka še sem tuki....in imam CD čuk na palici...kok so te pesmice noro dobre...sem pela zraven, pa me moj gleda ko tele v nova vrata...pa reče...pa ve res niste normalne...a zdej že pojete prek kompom pa kaj čem mu razlagat Jao, zdej sem se pa začela tko smejat in moj je tud reku:"Mislm, vam pa se dogaja !"
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:15:21
|
|
|
|
tasyo
|
Ketrin, jaz sem že kar neki pesmic snela, tak da lahk kako izmenjavo naredimo, če želiš... Žoan pa dobi tortico zraven kofetka...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:15:26
|
|
|
|
Majček28
|
berem pa berem pa berem pa....ne konca ne kraja....pa še ena nova stran Srečka, hvala za pesmico...sem začela solze nabirat že ko mi je Nile na generalki za krst razlagala kako si lepo napisala in res je temu tako ...da ni si ti kej s Prešernom u žlahti Moram pa rečt, da si bla prov simpatično zmedena...naj razložim za ostale: smo postavle pred vrata 3 polne lupince pa torto zraven, potrkale in se skrile in ko je odprla se je samo slišal: Joj babe!!!...no potem pa srečke nikjer več...je šla kr nazaj not....pa nazaj ven Upam, da ti bo tortica čimveč moči dala pa vitaminčke moraš vse pojest!! Naša Brina je pa po vsem dogajanju zaspala šele ob pol petih...je bla čist euforična ...in sem jo mogla ob pol osmih zbudit, da sem jo od babi prepeljala domov...zdej pa spet spančka, samo ne vem kolk dolg Vsem obmesečnikom ČESTITKE novopečena, ja božček mali, upam, da se čimprej spravte skupi Nile, tale župnik je pa prov faca...da o tvoji Lei sploh ne govorim...carica mala Pa najlepša hvala za kašico...to Brina sporoča Ketrin, kaj prinesem na babji žur Roberta, čestitke za sedenje pa kaj več se oglasi no. Če ne druzga, da mal pošimfaš delavce...sej veš Murphy pa to....bodo pol bolj delal Tasyo, naša tud tkole rada po tleh z glavo pluž...je ugotovila, da po parketu fulll leti Žuan, me smo se glih dons hecale, da bomo tamalim začele za GH dajat brikete, ker tko renčijo ...joj, tolk časa že klofam, me je kar mal strah pritisnt F5
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:17:41
|
|
|
|
tasyo
|
NiLe, čuk sedi na palici je album, na veji pa pesmica - ajaja, no evo, pa moram jaz razlagat izkušeni mamici....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:18:26
|
|
|
|
NiLe
|
Kam se je pa Majček skrila?? Urška, dej malo poročaj o soimenjakinji naše Tie ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?