lučka 25
|
Hope, imaš prav, ni hujšega ko te tam doli zafrkava. To so ti hormoni. Gigi, potem se pa že za naprej javim za navijanje. Ja za moj glavobol pa kar lekadol direkt vzamem, mi pomaga. IZVIRNO SPOROČILO: Abra V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava... Ponosna mami in očka Mijavček, iskrene čestitke. Zdaj pa naj še naprej vse poteka kot po maslu, naj bosta otročka zdrava in živahna. Abra, a tvoja gimnastičarka spet noro telovadi. Verjamem, da boli trebuh. Pa probaj kakšno masažo, kot si rekla. blanč, super da si nas prišla malo pokukat. Me tvoja vijolčna nasmejana pošast vedno v dobro voljo spravi. Kako si ti? Vidim, da te v prihodnosti kar veliko čaka. Naj gre vse po planu in naj bo vse uspešno. Nič bat za Trbovlje. Ker vedno več nas je, ki gremo na te posege v Kranj, Jesenice, trbovkje, pa je pri vseh bilo uredu, niso slabi, so tudi tam strokovno dovolj dobri. Pa bravo za enotedenski čas brez kajenja. kajsica, tebi pa resže punkcija trka na vrata. Kako gre hitro čas. Pa še dobro da obstaja mami hotel. Jaz sem ga vedno izkoristila, ko sem imela kakšen poseg ali po punkciji. Mal sem pa še pokombinirala s tašča hotel. Ampak sem imela tako urejeno, da sta onidve hodili k meni. Po lapari, je bilo pri nama prve tri dni polno ljudi. Starša sta kuhala, brat in svakinja sta še zraven prišla na kosilo, pa potem še kdo,... Je bilo kar pestro. Vsaj ne mislim potem toliko na bolečine,... ampak se sprostim. pika, a tebe še kaj boliod punkcije, a so bolečine popustile. Ti kar še naprej lepo počivaj. zarja, še malo pa bo ponedeljek. Si pa tudi prava drogerašica, samo da si ti na tabletah, večina tu kor pa na iglah. Kam gremo potem v komuno? Bomo šle vse skupaj, da bo bolj zabavno. Pikovit, a bo jutri spet ohcet? Potem moramo pa res do sobote potegnit. Lara, sem še vedno vsa nasmejana za dva , ki ju greješ in cartaš. Čez 14 dni pa naj ima Reško več časa, da si bosta lahko pikice ogledal z vseh strani in da bosta srčka bila uigrano. mismis, ta tvoj je pa res prava rekreacija. Te čisto imuči. No jaz sem pa tudi bila danes na rekreaciji, smo v službi spet začele z odbojko. V nedeljo pa spet začnemo s prijatelji in rekreacijo, samo da tam pa pol časa igramo nogomet, pol časa pa odbojko. Spet se bo začelo veselo gibanje.
|