|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
2.10.2008 23:55:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ok men ni nič več jasno okol teh albumov.A je kateri kaj jasno,drugače bi prosila kakšno pomoč od tam gor prosim.Zanima me tudi kje so zasebni albumi???

Hvala

Dejma se midve malo poigrat z nastavitvami.
A moj album vidiš?
Sem nastavila opcijo, da ga vidijo prijatelji in te dodala med kontakte/prijatelje.
Poskusi tudi pod zavihkom "Od prijateljev"

Miška tvoje vidim,nikakor pa ne rata ostalouser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.10.2008 6:53:32   
Shuka
Dobro jutro user posted image

Izvolite
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 527
3.10.2008 7:01:00   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Drage moje, vsem hvala za čestitke. Reš je imel ful gužvo danes, več kot uro in pol sva čakala (no, res sva prišla malo prej) in me je odpravil v minuti...a vseeno dve besedi, ko pripravlja uz: pa drgač kako se počutite, pravim v redu...pa pravi mojmu, kaj ste ji obljubu, da je tko pridna, pa se posmejemo...in takoj našel pikici, v trenutku in pravi: dve ste dobila, ja, v redu, to je normalno, 4 tedne ste po et, v redu, čez 14 dni nazaj, prometrij skoz 3x/dan za naprej. To je vse. Nič velikosti, nič slikice, nič srčka.
Imate druge podobne izkušnje? Sta bli pa velikosti, tako na oko, kot manjši folikli...ne vem, spet čakanje. Sem vesela full...a spet komaj čakam uz!
Hvala za vzpodbudo! rada vas imam!

Tud pr nama je blo isto kot pri tebi, isto je reku že enim par:" Ja kaj ste ji pa obljubili?" user posted image Ga je tko nasmejanga pa dobre volje kar neverjetno videti, ne, itak je zanj to tudi eno priznanje, da se primejo te naše pikice.

Jest sem šla po ET z zmrznjenčki 21 dan na pregled z UZ ker sem zakrvavela in se je že videla vrečka srčka pa ne, pa sem rekla, da bi mogla pridet šele čez 5 dni k njemu in me ni naročil čez 14 dni ampak sem šla vseeno čez 5 dni še enkrat in takrat se je srček že videl, se pravi 4 tedne po ET, kar je kar hitro za srček, ne?
Čez 14 dni boš pa ti že oba srčka vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.10.2008 7:10:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki si bla na wc.....daj te vidim...kako je pikica? A tud tolk razgraja kot Abrina?
Moja je bla okol 18:30 kr aktivna k je vedla, da ati domov prihaja, sem mela pa mal vročine pa sem čajčke pila in ležkala, zato me ni blo gor.
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.10.2008 7:11:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

In še neki... meni so npr. na GK v Lj odsvetovali Reša. Ampak pustmo stat.

Zato k so skregani, k Reš je včasih tm delal pa ga nimajo lih v čislih, ampak pustno zdej to user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.10.2008 7:17:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

No, meni je G rekla, da je dokazano, da progesteron zmanjšuje možnost prezgodnjega poroda, zato lahko jemljemo prometrium do 36. tedna in ne kot piše v navodilih do 12.t. Seveda, če so kake indikacije, kar tko ga nima smisla tko dolgo jemat.

Pušenjak pa pravi, da ko posteljica prevzame funkcijo je progesteron popolnoma nepotreben in ne rešuje kasnejših zapletov kot so krvavitve in prezgodnji porod.

Zdej pa vedi kaj narest, ampak še vedno bolje nekaj po nepotrebnem jemati pa biti miren, ko t nejemati pa trepetati user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 531
3.10.2008 7:21:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pravkar sem dobila Larin sms, naj posredujem novico dneva

V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče z Emico in Tristanom predvsem pa zrdavja celi mladi družinici.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.10.2008 7:29:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

mene tak boli zob, da kar tulim, pa nočem vzet nobene tableteuser posted image !

aja, že pozabla od zobobola: danes sem imela en pregled in uz, iiiii, oba vesoljčka sta ok, migata in se pretegujeta, user posted image user posted image ! čutim še nič, baje imam preveč oblazinjen trebušček user posted image user posted image user posted image ,

Naj ti zobobol hitro mine, če ne pojdi pa do zobozdravnika in super za user posted image user posted image da sta aktivna, še prehitro jih boš ornk čutila user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.10.2008 7:32:16   
Shuka
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 03.10.
Reni70 - ET
Kajsica - UZ

Nedelja, 05.10.
Pika74 - ET
gospodarica - ET

Ponedeljek, 06.10.
Zarja1 - ET
Kalina - UZ
Sabsa - ET

Torek, 07.10.
Gigi1- UZ
Netka34 - UZ

Četrtek, 09.10.
Lana08 - UZ

Sobota, 11.10.
Želvica99 - prva špika

Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 07.10.
Bozza - UZ
Hedviga - pregled + morfologija

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

OBJEMČKOMETER
user posted image   Ozone user posted image
user posted image  GITA14user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Obayifo greje user posted image ?   test 02.10.2008
Mojsonček greje   user posted image  user posted image    test 06.10.2008
Mandreja greje   user posted image  user posted image   test 07.10.2008
Martin6 greje     user posted image   test 10.10.2008
Kicsi greje     user posted image  user posted image   test 11.10.2008
bbpikica greje   user posted image   test 15.10.2008
Goldy greje   user posted image  user posted image   test 15.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • mojsonček (1. IVF, dr. Reš, PO, ET 22.9.)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Kicsi (11.09.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, zamrznjenčki)
  • mandreja (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO, dr.Reš)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič, 11.10. prva špika)
  • bbpikica (4. IVF, 30.09. punkcija)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ, 3.10. posvet)
  • Jill (1. ICSI, MB, 06.10. posvet)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image , dakec    Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image , Mijavček user posted image user posted image , Špelka12 user posted image ,  Konina   user posted image  user posted image  user posted image , Mavrica72user posted image Zvezdica  user posted image  user posted image   , Pinki36user posted image , Abra  user posted image  user posted image   , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image             Stijan (MB)

user posted image       Dajamaja (PO)

Da ne prelistavamo po straneh user posted image jest mal v prostem času miškici pomagamuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 3.10.2008 7:33:28 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.10.2008 7:37:26   
Shuka
user posted image user posted image

Petek, 03.10.
Reni70 - ET
Kajsica - UZ

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.10.2008 7:37:57   
sapi
kikaa super za nov postopek ... sevedqa gre v tretje rado ...
hedi ta je tudi ful dobra user posted image user posted image user posted image ...
reni, držim pesti da za vedno ostanete skupaj ...
kajsica tudi tebi želim ploden UZ user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 536
3.10.2008 7:59:50   
nokes
(j)utro, bubike,

ja šukec, ti pa si vzameš čas, pa noter spraviš user posted image user posted image , mal monologov, ha? no, se ti pridružujem na zajtrku, hvala! kako si? krvavitve so prenehale? praviš, da imaš mal vročine, ja to je treba kar z ležanjem in tekočino prebolet! drži se!

hvala, da si preplonkala seznam, če bi ga jaz, bi po moje sam medvedki ostali, pa pike user posted image user posted image

obi, pri nas še vedno stiskamo pestke in šapice, kaj je kaj novega? user posted image

sapi, jutro!

kje ste zaspanke? danes je petek, je treba zgodaj začet z delom, da lahko prej nehaš!,

kajsi, reni, sem že včeraj zaželela srečo, danes pošiljam vsaki enga user posted image  user posted image , izberita!

nokes

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.10.2008 8:19:10   
Shuka

(j)utro, bubike,

ja šukec, ti pa si vzameš čas, pa noter spraviš user posted image user posted image , mal monologov, ha? no, se ti pridružujem na zajtrku, hvala! kako si? krvavitve so prenehale? praviš, da imaš mal vročine, ja to je treba kar z ležanjem in tekočino prebolet! drži se!

hvala, da si preplonkala seznam, če bi ga jaz, bi po moje sam medvedki ostali, pa pike user posted image user posted image

Pr teh čvekicah zvečer bi predolgo trajalo, da bi delala seznam, pa ziher bi me vmes ven vrglo user posted image Pol si pa dokler še nikogar ni tkole privoščim malce monologov.user posted image

Jaz sem OK, včeraj krvavitev ni bilo za danes se še ne upam pohvalit, ker če se preveč pohvalim pol spet pridejo pa bom zato preventivno tihouser posted image in v upanju, da tako kot je bilo včeraj ostaneuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.10.2008 8:39:04   
DaisyE
Jaz mam vse pod kontrolo (vsaj zaenkrat se mi tako zdi), samo javljat se ne morem. Mislim, da se tud po šihtu ne bom mogla. Zvecer pridem, mlinčka in kajši, najbolje da smo v navezavi prek mobitelov, upam, da ga mam na šihtu, če se ne javim, pokličem nazaj. Ni panike.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.10.2008 8:39:56   
sapi
nokes pozdravljena nosečka ... torej se imata pikici lepo pri tebi user posted image ...  jaz pa kot vidiš ponovno v boje že komaj čakam vidim, da je adrenalin začel delovati in odganja melanholij, kaj šele bo user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.10.2008 8:43:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jaz mam vse pod kontrolo (vsaj zaenkrat se mi tako zdi), samo javljat se ne morem. Mislim, da se tud po šihtu ne bom mogla. Zvecer pridem, mlinčka in kajši, najbolje da smo v navezavi prek mobitelov, upam, da ga mam na šihtu, če se ne javim, pokličem nazaj. Ni panike.
Sej boš v mislih z nami, me pa k se ne bomo vidle pa z vami. Lepo se imejte zvečer.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.10.2008 8:49:49   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

nokes pozdravljena nosečka ... torej se imata pikici lepo pri tebi user posted image ...  jaz pa kot vidiš ponovno v boje že komaj čakam vidim, da je adrenalin začel delovati in odganja melanholij, kaj šele bo user posted image ...

sapi, sem vidla, ja, da se ti zmenek z blanko približuje s svetlobno hitrostjo, super! novi boji-nove zmage! to je to, pa kar ostani na adrenalinu, meni se je takšen adrenalinski šus obrestoval! melanholija pa tudi včasih prav pride, taka prava dozica, da se malo h komu stisneš, pa te pocarta in stisne k sebi, pol pa spet akcija!

dejzi, jutro, a si ziher, da maš vse pod kontrolo?? mislim, glede na to, da nimaš mobija?user posted image , daj povej, kako folikel!?kak je že to v štoparskem vodniku: samo brez panike!

nokes

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.10.2008 8:55:37   
Shuka
A moja dopustniška Zarja si je pa privoščila spanec? user posted image user posted image Sej prov sam ti pančkaj, da boš v ponedeljek maksimalno spočita in relaksirana ko boš šla po deco.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.10.2008 9:04:56   
lara light
Dobro jutro lepotičke moje!user posted image ,  Zame še ni danuser posted image , saj se vlečem na 45% zmogljivosti al pa še manj.

Hvala Shuki, zajtrk serviran, mmmm!user posted image
Kako si? Vročina?? Bolečine? Upam, da se stvari umirjajo.user posted image

Ledenkauser posted image ...saj veš, da komaj čakam 16.10.user posted image  Škoda za včeraj...pa drugič!user posted image

Lučka, vesela sem...hvala, ker mi nameniš toliko dobrih misli in pozornosti.
Zarji, kako si ti? Vse pripravljeno za poned.? Nisem jokala, smejala sem se, drhtela cela, dvakrat pisknila v avtu, da je moj mislu, da me kej boliuser posted image ...a misliš, da dojemam, ne še. Se  mi zdi, da je strah do velikega veselja nekako prevelik, upam, da me kmalu spusti s krempljev. Lubčka!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Drage moje, vsem hvala za čestitke. Reš je imel ful gužvo danes, več kot uro in pol sva čakala (no, res sva prišla malo prej) in me je odpravil v minuti...a vseeno dve besedi, ko pripravlja uz: pa drgač kako se počutite, pravim v redu...pa pravi mojmu, kaj ste ji obljubu, da je tko pridna, pa se posmejemo...in takoj našel pikici, v trenutku in pravi: dve ste dobila, ja, v redu, to je normalno, 4 tedne ste po et, v redu, čez 14 dni nazaj, prometrij skoz 3x/dan za naprej. To je vse. Nič velikosti, nič slikice, nič srčka.
Imate druge podobne izkušnje? Sta bli pa velikosti, tako na oko, kot manjši folikli...ne vem, spet čakanje. Sem vesela full...a spet komaj čakam uz!
Hvala za vzpodbudo! rada vas imam!

Tud pr nama je blo isto kot pri tebi, isto je reku že enim par:" Ja kaj ste ji pa obljubili?" user posted image Ga je tko nasmejanga pa dobre volje kar neverjetno videti, ne, itak je zanj to tudi eno priznanje, da se primejo te naše pikice.

Jest sem šla po ET z zmrznjenčki 21 dan na pregled z UZ ker sem zakrvavela in se je že videla vrečka srčka pa ne, pa sem rekla, da bi mogla pridet šele čez 5 dni k njemu in me ni naročil čez 14 dni ampak sem šla vseeno čez 5 dni še enkrat in takrat se je srček že videl, se pravi 4 tedne po ET, kar je kar hitro za srček, ne?
Čez 14 dni boš pa ti že oba srčka vidla user posted image user posted image user posted image

Hvala sonce moje, si me lepo pomirilauser posted image ...upam, da bo kmalu minilo teh 14 dni, ker ta čakanja do testa do uz in spet, mi dobesedno secirajo živceuser posted image ...bom probala pozabit.

Blanči, hvala, nič nisem videla noter...le dva črna kroga.user posted image

Nokes, hvala za čestitke. Kako zob? user posted image  Upam, da ok. Pa pikici, če bom šla kot zgleda za tabo, bodo tvoji nasveti neprecenljiviuser posted image

Zarjica pa še nina....user posted image
Mismis, navijam za dober žuruser posted image

Petkovo, uživajte!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.10.2008 9:16:31   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

O mami Hedi, pa čak mal, a ne bi ti ta tvoj avatarček plesoče čarovnice zamenjala za kako bolj konkretno, tako malo s trebuščkom.....ja ja saj vem da si še vedno ko preklica user posted image user posted image user posted image  A bom lahko jutri bušija in posledično franceljčka pobožala? Pliiiizzzzzz!!!!

Ja sej sem iskala eno nosečo, pa je ni blo....user posted image
Ja, se bom nastavla v položaj, pa božaj user posted image  mal vežbaj za čez ene 4 mesece...user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.10.2008 9:21:09   
Shuka

Hvala sonce moje, si me lepo pomirilauser posted image ...upam, da bo kmalu minilo teh 14 dni, ker ta čakanja do testa do uz in spet, mi dobesedno secirajo živceuser posted image ...bom probala pozabit.

Evo vročino si bom zdajle izmerila, ampak se že od jutra nalivam s čajčkom tko da nau večje krize, je pač tako obdobje. Ostalo zaenrat bp user posted image

Če sem te prej pomirila te zdej ne bom, v nosečnosti se ti bo vse vleklo, teh 14 dni v prilčakovanju bo doooolgih, če se boš s čim zaposlila bo pa čas kar odbrzel mimo, torej, zaposli se s čim. Pol pa spet bo čakanje do prvega pregleda, pa spet čakanje tko na 1 mesec boš imela preglede, tko da se kar pripravi na čakanje, sej pol gre pa bolj hitro, ko o tem ne razmišljaš več.

user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.10.2008 9:26:09   
hedviga

hedi, izjemno stilistično dovršen avatar, user posted image user posted image , no, začaraj me v roza navijačko, da sprobaš, če dela...

Evo a vidiš!! Je ratal! Ma, ni da ni, jest vse začaram. Al tko k hočte al pa tko k  nočte....user posted image
Pikca, praviš pa veselo, ja, zdej vsak cajt ju boš čutila.
Moja dva se mene že usmilita s kakšno brco ali dvema. Ampak imata dneve ko sta ful v akciji, pol pa spet en časa nič oz. manj.
Komaj čakam na torek, da ju vidim!user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 547
3.10.2008 9:40:40   
sonček85

Petek, 03.10.
Reni70 - ET
Kajsica - UZ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
3.10.2008 9:46:48   
lara light

Evo vročino si bom zdajle izmerila, ampak se že od jutra nalivam s čajčkom tko da nau večje krize, je pač tako obdobje. Ostalo zaenrat bp user posted image

Če sem te prej pomirila te zdej ne bom, v nosečnosti se ti bo vse vleklo, teh 14 dni v prilčakovanju bo doooolgih, če se boš s čim zaposlila bo pa čas kar odbrzel mimo, torej, zaposli se s čim. Pol pa spet bo čakanje do prvega pregleda, pa spet čakanje tko na 1 mesec boš imela preglede, tko da se kar pripravi na čakanje, sej pol gre pa bolj hitro, ko o tem ne razmišljaš več.

user posted image

A ne bi bilo to naše življenje lahko naštelano malo bolj na izi? Ne praviš?user posted image
Ni kaj, saj itak nimamo kej narest. Tu smo, naj se zgodi.

Grem zdej kej delat, ker sem tot odsotna...user posted image  sej, ko delam ni kej boljšeuser posted image

Lep dan vsem vilam in čarovnicam,
prsatim in ploščatim,
vsem, ki nekaj čakate,
vsem, ki pričakujete,
vsem, ki se bojite,
vsem ki se žura veselite!
Lep dan vsem, ki imate pajke,
kužone in v ustih bonbone!
Lep dan vsem, ki imate za vsakogar lepo besedo,
vsem, ki imate slabo al dobro sosedo.
Lep dan tistim pridnim, pa tudi lenim,
simpatičnim in zagrenjenim.
Lep dan vsem vam, drage moje rr-jevke,
da boste več smejale, bolj potrpežljivo v vrstah stale,
da se ne boste nič jezile, nič razburjanja staknile
in če boste počasi vozile, vas ne čaka kazen,
in ta nori svet bo tudi zaradi vas poslal bolj prijazen!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 3.10.2008 9:51:15 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.10.2008 9:48:05   
bbpikica

Petek, 03.10.
Reni70 - ET
Kajsica - UZ

user posted image user posted image  se pridružujem tudi jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?