|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
2.10.2008 19:20:58   
Hope2
Blanč, jaz sem bila na GK, operiral me je drobnič. Najprej me je poslal na laparo, tam odkril nekaj malega endometrioze, počistil in odpustil. Pol pa čez 3 mesece ko pridem na pregled, mi reče, hm, saj sem že pred laparo videl pregrado, pa škoda, da nisem istočasno naredil še histero. Meni se je pritisk dvignu, pa tak strokovnjak, ko me 2x pošilja pod narkozo in operacijo, samo zato, ker se mu na laparo ni dalo še naradit histero in odstranit pregradeuser posted image . No in potem po histero se še vedno potožim, da mam zelo boleče M, krvne strdke, zelo močne M, rjave izcedke...... in je samo zamahnil z roko. Čez slabe 4 leta (lani) so mi mogli odstraniti del črevesja, ker se mi je endometrioza tako razširila, da mi je skoraj zaprla črevo. Ampak ta endometrioza je bila dokazano stara, torej še iz časa prve laparoskopije.

Naj je še tak strokovnjak, tudi oni grešijouser posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.10.2008 19:21:42   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Hope v Mb baje cerklaž ne delajo več...

Kaj pa delajouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.10.2008 19:27:20   
Abra
Hope, to pa res ni blo fajn. Včasih res ne veš, al je bolje bit pri super strokovnjaku ki nim nikoli časa al pri nekom, ki se šele uči in se maksimalno trudi ...

Blanč, sori, da smo te zmedle. Dajamaja je nazadnje šla direkt do sestre, povedal kolko je stara in da bi rada zato čimprej zanosila ... datum je na GK dobila še isti mesec.

Zarja, meni tudi ni jasno, kaj pol naredijo namesto cerklaže? Upajo na najboljše?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.10.2008 19:27:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

neko drugo znanstveno čudo...se bom pozanimala za točen strokovni izraz....je sodelavka bla sprejšnji teden not sprejeta pa so ji dali tak info da cerklaže ne delajo....

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.10.2008 19:32:14   
sapi
Grethy tebe moram nujno pozdravit ... vidim, da si noro v delu ... kako si drugače ... mi je bilo hudo za tebe kar nisem našla besed pa že tako sem se veselila ...
arneja saj bo pa tudi na koncu se zagotovo tako obrne kot se mora ... ampak upanja pa ne daj od sebe ...
mijavček čestitke za dvojno srečo pa parček imaš user posted image user posted image user posted image user posted image ... res lepe novičke naše e-zmagovalke ...
GITA,  user posted image  pogum velja ...
obayifo držim pesti ...
gospodarica super za celice user posted image  ... povej ali si imela tokrat kako drugo terapijo kot prvič, pa kakšno ...
super BEBI naj čimprej minejo ti dnevi do novembra ..
Lara, o a dve pikici res lepo in čestitke iz srca ... jeeeeeeeeee!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Pozdravček še vsem ostalim puncam-soborkam ..

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.10.2008 19:33:25   
Hope2

neko drugo znanstveno čudo...se bom pozanimala za točen strokovni izraz....je sodelavka bla sprejšnji teden not sprejeta pa so ji dali tak info da cerklaže ne delajo....

Zanimivo, bravo za novo čudouser posted image user posted image . V LJ, pa jo še delajo, no vsaj zdi se mi, ker sem brala. Ma glavno, da imajo rešitev, pa kakršnakoli že jeuser posted image

Abra, vsi smo samo ljudje, ki se motimo in zdravniki niso nič drugega.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.10.2008 19:35:06   
zarja1
znotrajnožnični aplikator progesterona.....to mi je napisala v sms-ju ravnokar....in to je zgleda pomagalo, ker je baje stanje že boljšuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.10.2008 19:40:13   
blanč
Sem malo poguglala in ugotovila, da veliko punc v Trbovljah opravi laparo in histero tako, da bom kar pri tem ostala, saj, če bi blo tako slabo tega verjetno sploh nebi delali.Je pa kar nekaj nosečk po njihovih posegihuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.10.2008 19:41:19   
zarja1
Blanči glavno je, da si ti pomirjena in da jim zaupaš.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.10.2008 19:49:33   
Abra
spet me je ven vrglo user posted image sem že predolgo tuki

Hope, itak, da smo vsi ljudje, zato pa toliko različnih izkušenj z istimi ljudmi ...

Zarja, ta aplikator se pa mal lepše bere kot naši utrogestani in prometriumi...
No, meni je G rekla, da je dokazano, da progesteron zmanjšuje možnost prezgodnjega poroda, zato lahko jemljemo prometrium do 36. tedna in ne kot piše v navodilih do 12.t. Seveda, če so kake indikacije, kar tko ga nima smisla tko dolgo jemat.
Očitno obstaja še en bolj eleganten aplikator, najbrž nč ven ne teče user posted image

Blanč, še enkrat sori, ker sem te ustrašila. Bojo ziher lepo zate poskrbeli. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.10.2008 19:50:11   
kajsica
Blanč tudi jaz sem slišala, da so v Trbovljah postali zelo dobri kar se tiče laparo in histero, tako da nič se bat. Če si se odločila za to pojdi. Ampak če te ni poslal Reš, ga jaz sploh ne bi spraševala za mnenje, saj veste da on ne mara teh posegov.

Ja tale Gk, ne glede na to kdo šari po tebi delajo napake in ne samo na GK ampak povsod. Jaz sem vztrajala samo na tem, da šari po meni samo ena oseba, ker potem se ne more zgovarjat, da je drugi kaj narobe naredil. V glavnem, pri taistem stokovnjaku sem bila 2x na histero, ker prvič pregrada ni bila dobro odstranjena.

Kar se pa časa in čakalne vrste tiče, pa Blanči ti lahko iz prve roke povem, da tud če greš osebno do sestre, ki naroča na GK, ne boš prišla prej na vrsto kot če pokličeš. Dajamaja ima to prednost, da je bila tako hitro na vrsti, ker je starejša od nas. Jaz (mislim da sva isti letnik), bi morala takrat čakati na drugi poseg najmanj 4 mesece, pa še to bi bila izredno hitro na vrsti. No jaz sem imela srečo, da se je predstojnica oddelka zavzela zame.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.10.2008 19:51:41   
pikovit
Blanč imaš zs
Mijavček čestitamuser posted image user posted image user posted image

LARICA MOJA BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj kol sem vesela zate.Lupčka.

Gitka pa porkašuser posted image user posted image user posted image Ja pa nimaš prav kaj narest.Tudi jokat nehaš.Jaz grem sedaj v sedmo in sem že zdavnaj nehala jokati.Sem samo še jezna.

No tako punce robo sem nabavla,pivo in sokove tudi.Jutri samo še po piškote in pecivo skočim in pol akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.10.2008 19:52:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, ta aplikator se pa mal lepše bere kot naši utrogestani in prometriumi...
No, meni je G rekla, da je dokazano, da progesteron zmanjšuje možnost prezgodnjega poroda, zato lahko jemljemo prometrium do 36. tedna in ne kot piše v navodilih do 12.t. Seveda, če so kake indikacije, kar tko ga nima smisla tko dolgo jemat.
Očitno obstaja še en bolj eleganten aplikator, najbrž nč ven ne teče user posted image

misliš, da je sam ime bolj elegantno in da gre za isto stvar?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.10.2008 19:56:44   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No tako punce robo sem nabavla,pivo in sokove tudi.Jutri samo še po piškote in pecivo skočim in pol akcijauser posted image user posted image user posted image

Zakaj pa ti lahk vse to in še pico prineseš, jaz pa ne smem ničuser posted image .

Jaz bom spekla in prinesla ene piškote in najbrž ene grisine. Pride mož lačen in potreben cukra, tak da moram v vsakem primeru nekaj spackat.

Joj, bo to ena gostija oz požrtijauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.10.2008 19:58:51 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.10.2008 19:57:08   
Abra
Lahko, da ima kak aplikator. Progesteron je pa progesteron .. jo boš morala bolj zaslišat user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.10.2008 20:00:03   
pikovit

Zakaj pa ti lahk vse to in še pico prineseš, jaz pa ne smem ničuser posted image .

Jaz bom spekla in prinesla ene piškote in najbrž ene grisine. Pride mož lačen in potreben cukra, tak da moram v vsakem primeru nekaj spackat.

Joj, bo to ena gostija oz požrtijauser posted image

Častim,zato,ker sem sedaj GA.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.10.2008 20:02:25   
pikovit
Hope sem videla,da si imela žurko včeraj.Dej če bo panika me pokliči,ti pridem pomagat,ta čas ko tvoj mož jadra.Noben problem.Bom imela tel. ponoč pri sebi.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.10.2008 20:03:29   
Hope2
Ne vem., če ti je zato oproščenouser posted image . A kaj trpi tvoj možek, pravijo, da je samo huje, ko enkrat ketno vržeš okrog vratuuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.10.2008 20:06:11   
pikovit

Ne vem., če ti je zato oproščenouser posted image . A kaj trpi tvoj možek, pravijo, da je samo huje, ko enkrat ketno vržeš okrog vratuuser posted image

Sej nima ketne okol vratuuser posted image ,jo ima na prstu,zato mu pa ni nič hudegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.10.2008 20:06:27   
lara light
Lepotičke moje, kakšen dan! user posted image

Iskrene čestitke naši dvojni zmagovalki Mijavčici, očku in njunima Evi in Tristanu!user posted image user posted image user posted image Uživajte vsak dan v izobilju držinske sreče!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.10.2008 20:06:40   
Hope2

Hope sem videla,da si imela žurko včeraj.Dej če bo panika me pokliči,ti pridem pomagat,ta čas ko tvoj mož jadra.Noben problem.Bom imela tel. ponoč pri sebi.

Hvalauser posted image ! Pride možek jutriuser posted image . Če bi bilo kaj ponoči, te pa pokličem, da ne bo treba reševalcu psa pelat na sprehod, ga boš tiuser posted image user posted image . Sam meni res take neumnosti gredo po glaviuser posted image , kdo bo psa pelal kakat, kaj če se lift pokvari in jaz glih s popadki not ujeta.....user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.10.2008 20:07:48   
Hope2

Sej nima ketne okol vratuuser posted image ,jo ima na prstu,zato mu pa ni nič hudegauser posted image user posted image user posted image

Za ene je to isto sranje samo drugo pakuvanjeuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.10.2008 20:09:12   
sabsa
Punce a ste ve dobile utrogestan po punkciji ali po transferju?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.10.2008 20:09:43   
pikovit
O Larica moja user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke še enkrat

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.10.2008 20:10:58   
pikovit

Hvalauser posted image ! Pride možek jutriuser posted image . Če bi bilo kaj ponoči, te pa pokličem, da ne bo treba reševalcu psa pelat na sprehod, ga boš tiuser posted image user posted image . Sam meni res take neumnosti gredo po glaviuser posted image , kdo bo psa pelal kakat, kaj če se lift pokvari in jaz glih s popadki not ujeta.....user posted image user posted image

No problem bejbi,bom imela tel. pri sebi.Le pokliči,če bo panika,pridem v pižamiuser posted image .Boš vidla kolk mam lepouser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

spol, nuhalna svetlina
utripek

Kaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini? Pri dr. Kudrovi.

pravilna (86%)

zmotna (14%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!