|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
2.10.2008 20:11:39   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Punce a ste ve dobile utrogestan po punkciji ali po transferju?

Po punkciji.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.10.2008 20:12:28   
lara light
Tudi jaz 2x po punkciji.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.10.2008 20:14:13   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Hope sem videla,da si imela žurko včeraj.Dej če bo panika me pokliči,ti pridem pomagat,ta čas ko tvoj mož jadra.Noben problem.Bom imela tel. ponoč pri sebi.

Hvalauser posted image ! Pride možek jutriuser posted image . Če bi bilo kaj ponoči, te pa pokličem, da ne bo treba reševalcu psa pelat na sprehod, ga boš tiuser posted image user posted image . Sam meni res take neumnosti gredo po glaviuser posted image , kdo bo psa pelal kakat, kaj če se lift pokvari in jaz glih s popadki not ujeta.....user posted image user posted image

No problem bejbi,bom imela tel. pri sebi.Le pokliči,če bo panika,pridem v pižamiuser posted image .Boš vidla kolk mam lepouser posted image

Pa zdaj, ko si sveže pečena GA, pa ja ne rabiš pidžameuser posted image , a je že konc hanimunauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.10.2008 20:15:00   
Hope2

Po punkciji.

Vedno po punkciji, če so bili zamrznjenčki, pa nekaj dni pred ET.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.10.2008 20:17:06   
pikovit
Že konc hanimuna,še malo,pa bo konec user posted image tete.Pol bo pa spet akcija.user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.10.2008 20:17:45   
reni70
Čer punce.dejte mi neki povedat.Jutri mam ET pa me je prej začelo bolet pr jajčnikih,taka bolečino čutim,ko takrat ko čutim O.Kaj je to hiperca?user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.10.2008 20:18:03   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pravkar sem dobila Larin sms, naj posredujem novico dneva

V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mijavček, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.10.2008 20:18:24   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Abra vidim, da se pogovarjate glede utrogestana...a si ga pred ET tud daš?user posted image

yes ofkors... sam mene poglej - dons si ga že drug dan dajem... in sm čist adijo user posted image

user posted image

no jaz si ga vstavlam tud že od ponedeljka, sam na ET pa sem mislila, da ne bi.....kr men to kr fajn ven teče, sploh zjutraj...

na dan ET so meni rekli, da naj si ga ne dam... najbrž jih je strah, da bi bli še otroc pol user posted image

user posted image

Pol pa pomoje že povejo, kdaj točn naprej (mogoče po južni)

mater jaz sem to pozabla vprašat, zdaj pa ne vem kaj nardit.....si mal bolj zgodaj vstavim, pol pa full stuširam...joj kolk kompliciram. Jaz si bom dala kr not, če mu ne bo prav, pa naj sam ven popraska..user posted image

Jaz sicer nisem na utrogestanu ampak na prometriumu pa ne vem če je isto ampak men vedno reče da naj si pred ET ne dajem not

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.10.2008 20:23:44   
lara light
Nisem vsega brala, joj je straniuser posted image ...bom ju3, danes sem preveč utrujena, saj sem bore malo spala ponočiuser posted image
Gitauser posted image  bodi močna! user posted image user posted image user posted image

Drage moje, vsem hvala za čestitke. Reš je imel ful gužvo danes, več kot uro in pol sva čakala (no, res sva prišla malo prej) in me je odpravil v minuti...a vseeno dve besedi, ko pripravlja uz: pa drgač kako se počutite, pravim v redu...pa pravi mojmu, kaj ste ji obljubu, da je tko pridna, pa se posmejemo...in takoj našel pikici, v trenutku in pravi: dve ste dobila, ja, v redu, to je normalno, 4 tedne ste po et, v redu, čez 14 dni nazaj, prometrij skoz 3x/dan za naprej. To je vse. Nič velikosti, nič slikice, nič srčka.
Imate druge podobne izkušnje? Sta bli pa velikosti, tako na oko, kot manjši folikli...ne vem, spet čakanje. Sem vesela full...a spet komaj čakam uz!
Hvala za vzpodbudo! rada vas imam!

Mijavček je pa od sile, kaj pravte, 2 taka velika otročka v tistem malem telescu, super res!user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 484
2.10.2008 20:29:49   
Hope2
Lara, kratko a sladkouser posted image user posted image user posted image . Drugače pa, vedno bodo pregledi prehitro minili, pa naj bodo 1 uro trajaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
2.10.2008 20:33:39   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Pravkar sem dobila Larin sms, naj posredujem novico dneva

V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mijavček, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz se pridružujem čestitkam

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.10.2008 20:40:41   
lara light
Abra, Hope, Pikovit, Arneja, Zarja, Lučka in še kup drugih, HVALA!user posted image  

Arneja, res lušno je bilo videt srčke v oddaji...tudi jaz in moj sva se čudila!user posted image

Blanč, kako lepo te je brat! Polna novih planov, nekatrei pa že uresničeni, nekadilka!user posted image  Glede operacije upam, da se najbolje odločiš in da ti prinese čimprej željen rezultat.

Lepe sanje!

p.s.: Daisy, ju3 pa tebi dolžan odgovor za koles.sedlo! Kar na zs.user posted image

Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.10.2008 20:43:46   
zarja1

Sabsa jaz sem po takratni punkciji dobila le dabroston, zdaj ko grem pa sam na ET pa sem dobila utrogestan.
V mb je baje taka praksa le z dabrostonom. Utrogestan kombinirajo le z estrofemom.
Imava pa isti dan ET!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.10.2008 20:44:37   
zarja1
Larči a si fejst jokala od sreče?user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 489
2.10.2008 20:46:02   
zarja1
Helov Želvica....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.10.2008 20:49:37   
ledenka
larica user posted image user posted image user posted image  res super, punca!!! držimo pesti za čez 2 tedna, potem pa do konca. tebi manjka sedaj še samo 30 tednov user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.10.2008 20:57:43   
mismis

No tako punce robo sem nabavla,pivo in sokove tudi.Jutri samo še po piškote in pecivo skočim in pol akcijauser posted image user posted image user posted image

Pikovit, kaj ga pa ti biksaš, pa saj smo rekli, da se bo pivo kupilo iz skupne kasice user posted image , sokove mam pa jaz itak že doma in na hladnem. Se mi zdi, da bo sedaj toliko robe, da bomo lahko dva dni žuraleuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 492
2.10.2008 20:59:33   
mismis
Kajsica, jaz sem ti poslala z.s. ali si ga mogoče dobila, ker mi je spet nek error napisalo, bemti pa error.

Ženske, jaz sem tako utrujena, vsakič ko grem v šolo z user posted image me to izčrpa na veliko, danes pa še toliko bolj, ker sva šla pred šolo še malo teči, da se je kužon zmatral.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.10.2008 21:03:51   
kikaa
Živjo vsem skupaj!

Samo da se javim in povem, da sem začela 3. postopek IVF, je pa tudi že danes padla 1. špika Suprefacta.

Čestitke Mijavčku, vsem, ki ste v postopkih veliko sreče, vsem, ki vam ni uspelo pa en velik user posted image

Čaw

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 494
2.10.2008 21:05:22   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ženske, jaz sem tako utrujena, vsakič ko grem v šolo z user posted image me to izčrpa na veliko, danes pa še toliko bolj, ker sva šla pred šolo še malo teči, da se je kužon zmatral.

Miš, kako zverino pa mate vi to domauser posted image . a pa nas bo spustil not?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 495
2.10.2008 21:05:34   
lučka 25
Hope, imaš prav, ni hujšega  ko te user posted image  tam doli zafrkava. To so ti hormoni.

Gigi, potem se pa že za naprej javim za navijanje. Ja za moj glavobol pa kar lekadol direkt vzamem, mi pomaga.

Ponosna mami in očka

Mijavček, iskrene čestitke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa naj še naprej vse poteka kot po maslu, naj bosta otročka zdrava in živahna.

Abra, a tvoja gimnastičarka spet noro telovadi. Verjamem, da boli trebuh. Pa probaj kakšno masažo, kot si rekla.

blanč, super da si nas prišla malo pokukat. Me tvoja vijolčna nasmejana pošast vedno v dobro voljo spravi. Kako si ti? Vidim, da te v prihodnosti kar veliko čaka. Naj gre vse po planu in naj bo vse uspešno. Nič bat za Trbovlje. Ker vedno več nas je, ki gremo na te posege v Kranj, Jesenice, trbovkje, pa je pri vseh bilo uredu, niso slabi, so tudi tam strokovno dovolj dobri. Pa bravo za enotedenski čas brez kajenja. user posted image  user posted image  user posted image

kajsica, tebi pa resže punkcija trka na vrata. Kako gre hitro čas. Pa še dobro da obstaja mami hotel. Jaz sem ga vedno izkoristila, ko sem imela kakšen poseg ali po punkciji. Mal sem pa še pokombinirala s tašča hotel. Ampak sem imela tako urejeno, da sta onidve hodili k meni. Po lapari, je bilo pri nama prve tri dni polno ljudi. Starša sta kuhala, brat in svakinja sta še zraven prišla na kosilo, pa potem še kdo,... Je bilo kar pestro. Vsaj ne mislim potem toliko na bolečine,... ampak se sprostim.

pika, a tebe še kaj boliod punkcije, a so bolečine popustile. Ti kar še naprej lepo počivaj.user posted image

zarja, še malo pa bo ponedeljek. user posted image  Si pa tudi prava drogerašica, samo da si ti na tabletah, večina tu kor pa na iglah.user posted image  Kam gremo potem v komuno? Bomo šle vse skupaj, da bo bolj zabavno.user posted image

Pikovit, a bo jutri spet ohcet? Potem moramo pa res do sobote potegnit.user posted image

Lara, sem še vedno vsa nasmejana za dva user posted image  user posted image , ki ju greješ in cartaš. Čez 14 dni pa naj ima Reško več časa, da si bosta lahko pikice ogledal z vseh strani in da bosta srčka bila uigrano.user posted image

mismis, ta tvoj user posted image  je pa res prava rekreacija. Te čisto imuči.

No jaz sem pa tudi bila danes na rekreaciji, smo v službi spet začele z odbojko. V nedeljo pa spet začnemo s prijatelji in rekreacijo, samo da tam pa pol časa igramo nogomet, pol časa pa odbojko. Spet se bo začelo veselo gibanje.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.10.2008 21:07:10   
lučka 25
kikaa, super za ponovni postopek IVF. Naj bo tako kot pravijo: "V tretje gre rado." Me bomo navijale, da bo to držalo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 497
2.10.2008 21:10:12   
blanč
larica a si vsaj plodeke vidla v vrečkicah. drugače je pa sigurno vse uredu, ker ata je direkten in bi ti sigurno povedal, če bi bilo karkoli narobe in še enkrat čestitkeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 498
2.10.2008 21:10:28   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

kikaa, super za ponovni postopek IVF. Naj bo tako kot pravijo: "V tretje gre rado." Me bomo navijale, da bo to držalo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala! Upam, da bo šlo res v tretje rado... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.10.2008 21:12:12   
mismis
Kikaa, super da si začela s postopkom, veliko sreče ti želim

Kajsica, naj bo jutri na UZ vse črno in naj jutri zvečer pade stopka, da ti jo spet Mlinčka zapičiuser posted image user posted image user posted image

Reni70, tebi pa želim, da dobiš jutri dve najlepši pikici nazaj in da ostaneta pri tebi še 9 mesecev.

Žiži, a je dobra pečenka

Ajsi
, kako si?

Abra, a pupa pleše r'n'r, ko mami dela neumnosti.

Hedi in Noki, kje sta vidve moje srečke

Gretka, se mi zdi, da bova midve tudi v bližnji prihodnosti poslovale z mački user posted image user posted image user posted image

Blanči, super da si se odločila za laparo, škoditi tako ne more. Fino, da si nehala kaditi, mene to še čaka

Pika, a si še zadetek, jutri bo že bolje, ko boš začela prste porivati tja

Lučka25 in Želvica, kako sta mi vidve?

Dakec, tebi in pupi najlepši pozdrav

Hope, a sem jaz prav razumela, da nosiš falota, ali so to bile le tvoje sanje

Zarja, še malo, še malo, vsak dan si bližje

Daisy in Mlinčka, kje sta, a vaju Folikel in Mlinček ne spustita iz postelje, pa je skoz akcija

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......