|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
2.10.2008 20:02:30   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Alfabeta, a imaš nov avatar? Zelo je lep user posted image user posted image

Ni ravno nov,samo nekaj časa se nisem oglašala, pa ga morda še nisi videlauser posted image

Pa hvala!

Sicer pa tudi jaz upam, da bo Ajdica spet "stara Ajdica", vedno nasmejana, ker sedaj so učki tako žalostni non stop, da mi je za user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 2.10.2008 20:04:30 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
2.10.2008 20:12:09   
SuzanaKK
Alfabeta boga tvoja Ajda, ampak kaj češ, drugače se ne bo stanje popravilo. Jaz Aljažu zjutraj preventivno nafilam nos sfiziološko in ven poberem velike šmrklje, zaenkrat je vse ok. Kako vpije in kake metode imam, pa bolje da ne govorim.

katarinas jaz uporabljam Air optix od Ciba vision-a, dioptrijo imam -2, tako da mi žal tvoje ne pridejo v poštev.

Hvala punci (triš, alfabeta) za pohvale slikic.user posted image

Evo vprašanje, kje se kupijo shoo shoesuser posted image Koliko dinarčkov?

koala javi nam, ko boš kaj zvedela. Pa povej mali pikici, da VSE mislimo nanju.

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 2.10.2008 20:13:14 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
2.10.2008 20:19:59   
sani1
Se še jaz malo oglasim...

Mojo pupo tudi daje drugi zobek. Je bla danes prava mala tečka...

Gašper drživa pesti, da se čimprej pozdraviš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mala pikica zate pa en velik user posted image

rota virus lahko dobiš kljub temu če si cepljen samo ga dobiš v milejši obliki. To bi zdej strokovno in zelo zelo natančno znala povedati mml, ki pa je preveč zasedena z pranjem perila in potepanjem.  user posted image

Sem dopoldan pozabila pokomentirat, da sem včeraj gledala oddajo na kanalu A o ženskah kaj vse prestajajo, da lahko zanosijo. Pa sem se vprašala ali je med nami tudi katera dala kaj takšnega skoz?  Sem začela razmišljat, da bi dala jajčeca in da bi pomagala kakšni ženski s tem pa bi nekje bila še ena mala Nina...user posted image  
Žalostne in pretresljive zgodbe. Včasih se končajo klaverno včasih pa je veselje toliko večje. In jaz sem vesela za vsako žensko, ki ji uspe, ker je res najlepše na svetu biti mama. Sem kar zraven user posted image , ko sem gledala tisto babico...

No sem danes sentimentalna...  Komaj čaka, da jutri pride dragi in me malo nasmeje...

nočko

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
2.10.2008 20:21:34   
sani1
Alfabeta- še tvoji Ajdi pošiljam koš user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi...

Suzana- hvala, ker si me pogrešala...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
2.10.2008 20:24:49   
sani1
sunny- imaš ZS

Zdej pa res grem še malo kmetijo pogledat...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
2.10.2008 20:26:55   
Sunny Morning
GAŠPER z Nejo misliva nate in na tvojo mamico. Želiva ti čimkrajši obisk bolnišnice in da čimprej postaneš naš nasmejan fante.
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
2.10.2008 20:28:39   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: limma
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
A nobena noče mojih lečuser posted image ? Bom dala kar med oglase, ker tudi jaz ne poznam nobenega, ki bi jih potreboval.

Hvala za ponujeno user posted image Sem ti že mislila napisat, da te prosim, če mi jih pošlješ, pa sem se spomnila, da imam -2,75 user posted image

Mogoče bi si pa po dvojne dala, boš vidla ko risuser posted image user posted image

Alfabeta Lara tud dobi kar naenkrat ful močne mišice, ko gremo nos pucat...tako otepa in stran rine, da me čist premaga...smo pa danes iskali cevko od baby vaca, ni je blo nikjer, vsepovsod sem pogledala in potem pogledam Laro: "Da nisi ti lumpa kam skrila?!" Ona se pa tako navihano nasmeje češ: "Hja mami zdej pa probaj pucat moj nos!"user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Evo vprašanje, kje se kupijo shoo shoesuser posted image Koliko dinarčkov?

Jaz sem jih kupila preko interneta, so pa 20 €, sem jih pa dobila takoj naslednji dan. Ti pripopam še link:
http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
2.10.2008 20:33:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- imaš ZS

Zdaj ga imaš ti.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.10.2008 20:33:57   
Alfabeta
shoe shooes, imamo tudi mi in sem zadovoljna. Link je že Katarinas dala

sani, hvala za pikepokeuser posted image .

gašper , "je že malo boljši in sedaj spančka" je javila Mala pikica.

suzana,  o prijemih tudi jaz ne bi. So bolj podobni vadbi wreslinga, kot kaj drugega, ampak kaj pa naj, če ne pusti niti nosa obrisat, kamoli pucatuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.10.2008 20:36:10   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katee, kje pa si kupila Žan Luki take nogavičke da imajo še pod prsti abs? jaz sem Patriku kupila ene take v C&A, pa nimajo pod prsti abs.user posted image
pa prešvicaj se še za nas malo ko nam ni za telovadit. user posted image user posted image

Kupila sem mu jih v Rutarju na otroškem oddelku. Sem šla še enkrat pogledat in imajo tudi pod prstki.

Natelovadila sem se pa še za vas, ampak res. Pa še smotana sem, ker sem v celem dnevu pojedla pol banabe, pol nektarine in en kos kruha. Sedaj pa tudi ne bom jedla, ker je prepozno.

Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.10.2008 20:38:01   
SuzanaKK
sani user posted image zate. Sem gledala včeraj tisto oddajo in se spomnila na babico, ko mi je zjutraj Aljaž pri hranjenju spet živčke kravžljaluser posted image . Pa res, sem te pogrešala. mml pa naj že opere cunje in nam privošči kako sončno slikicouser posted image .

katarinas hvala hvala hvala. Moram jutri najprej malemo stopala zmeriti, potem jih pa naročim. Pa kake lepe imajo, bo kar težka odločitev.

Neposredna povezava do sporočila: 1561
2.10.2008 20:40:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Pa še smotana sem, ker sem v celem dnevu pojedla pol banabe, pol nektarine in en kos kruha. Sedaj pa tudi ne bom jedla, ker je prepozno.

In jaz se sprašujem zakaj sem pretežka.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
2.10.2008 20:41:11   
SuzanaKK
katee saj sem se jaz SPET še zate najedla. user posted image

Super, da gre Gašperju na bolje.

Nič ženske, lep večer vam želim, grem se stiskat pred TV.

Lahko noč!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
2.10.2008 20:42:24   
katarinas

katarinas hvala hvala hvala. Moram jutri najprej malemo stopala zmeriti, potem jih pa naročim. Pa kake lepe imajo, bo kar težka odločitev.

Ni kajuser posted image  Jaz sem ji vzela kar tiste od 12-18 M (izmerila sem ji pa okoli 12 cm ali malo več), res so ji zdaj malo večje pa jih vseeno nosimo, itak ima še nogavičke notri, pa tudi nogica hitro raste.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
2.10.2008 20:42:58   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
suzana,  o prijemih tudi jaz ne bi. So bolj podobni vadbi wreslinga, kot kaj drugega, ampak kaj pa naj, če ne pusti niti nosa obrisat, kamoli pucatuser posted image

So mi znani ti prijemi user posted image  Jaz se na Nejo kar "vržem", ker ji drugače ne morem spucat. Močni so pa ti naši pikeci tako da to ni res.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
2.10.2008 20:44:32   
Alfabeta

Jaz sem ji vzela kar tiste od 12-18 M

Naši so sedaj še prav tisti od 0-6 mesecevuser posted image , ampak sem jih vzela tudi za naprej, torej od 6-12 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1566
2.10.2008 20:45:23   
Sunny Morning
katee saj sem se jaz SPET še zate najedla. user posted image

Ti se pa sploh ne oglašaj, ker si "pero laka" kategorija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
2.10.2008 20:47:05   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

So mi znani ti prijemi user posted image  Jaz se na Nejo kar "vržem", ker ji drugače ne morem spucat. Močni so pa ti naši pikeci tako da to ni res.

Sem se nasmejala sedajle.user posted image  No, jaz se ne vržem. Moj sistem je "kleščni", pri obeh preizkušen. Sedaj ko je še majhna, se vsedem na tla po turško, jo dam v naročje, da sedi pokonci in gleda naprej, jo objamem preko prsi, potem pa z levo roko objamem ob njeni rokici, da se "zaščitim" pred odrivanjem, z desno pa črpam. Seveda jo trdno držim, da mi je uide. Saj pravim, borbauser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 2.10.2008 20:48:04 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
2.10.2008 20:51:24   
katarinas

Jaz sem ji vzela kar tiste od 12-18 M

Naši so sedaj še prav tisti od 0-6 mesecevuser posted image , ampak sem jih vzela tudi za naprej, torej od 6-12 cm.

Hja naša zgleda že živi na "veliki nogi"user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
2.10.2008 20:54:00   
klaja
Mala pikica in Gašper tudi jaz mislim na vaju, pa čim prej naj se stanje popravi in da gresta čim prej zdrava domov!!

Katarinas zdaj si me pa že verjetno sita, se ti bom poskušala nekako odolžit! Hvala!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
2.10.2008 20:56:03   
Alfabeta

Hja naša zgleda že živi na "veliki nogi"user posted image

Tako je pravuser posted image . Naša še ni prišla do te fazeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1571
2.10.2008 20:56:05   
nana35
Pozdravljene!

Klemen je postal spet kar priden dečko,zvečer ga pa kar pustim,da se vstaja v posteljici in vseda in grem ven,potem pa se malo zaigra in začne počasi cmihati,dam mu večerjo ali pa če sva jo že jedla mu dam čaj,kolikor želi,dudico in okice zapre in že ajčka.Je tole boljši sistem,kot se jeziti in ga polagati v ležeči položaj.

sani,porodniška se mi zdi da se mi izteče nekje 12.12.,če se ne motim.

Klepetka,user posted image Lani za nov zobek.Koliko jih imate ?

Anchikaa,upam,da si bila pri zdraviku z Dašo in si dobila kak sirup,Pa seveda upam tudi,da je kaj bolje s tem kašljem.

mala pikica,tole je še nekaj od naju s Klemnom za Gašperjauser posted image ,res hudo tole,kar se mu dogaja.Resnično upam,da bo kmalu nehal bruhati in se bo bolje počutil,pa da ne bi imel vročine.Ubogi otrok.

Alfabeta,za Ajdo tudi user posted image
Pa kaj se dogaja zdaj s temi našimi sončki,kar po vrsti nekako zbolevajo...

Klemen je včeraj jedel juhico s knedlčki,kuhan krompir zmečkan kar v juhici in meso,pa ne zmiksano in je lepo in veliko pojedel.Danes pa je jedel zelenjavno juho,korenček,krompir,por,grah in mleto puranje meso v juhici in mu je bilo zelooo dobro,tako da moj otrok je tudi meso in zelenjavo.Pa sem se tako bala,da bo zavračal tako hrano,no,HB se je poštimalo tudi to.

sunny m.tudi meni je P zadnjič rekla,da je najbolje,če ima otrok obute abs nogavičke za doma,da so najboljše.Tako,da zdaj uporabljamo tele in moram reči,da je Klemen vse bolj hiter in okreten,se vseda in se plazi in tako hitro menjava položaje,da me je kar strah,ko ga gledam,raziskuje stanovanje in tudi pri drugih je že vse raziskal.Tako,da moram kar lepo pospraviti poličke pred njim.

Bom tole poslala in nadaljevala na 62 strani...

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
2.10.2008 20:56:51   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Katarinas zdaj si me pa že verjetno sita, se ti bom poskušala nekako odolžit! Hvala!!!

Ja kar nekam na živce mi grešuser posted image user posted image  Saj se hecam, itak da ni panike, še dvoje ti moram poslat pol sem te pa frajuser posted image user posted image  tako da naredi plac!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.10.2008 21:10:54   
vaney
čer.

nimam energije pisat, tako da samo

Gašperuser posted image user posted image user posted image

Ajdauser posted image user posted image user posted image

bolančki, pozdravite se

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.10.2008 21:12:49   
nana35
Suzana čedne,čedne slikice.Na drugi slikici se mi pa zdi Aljaž zelo podoben Klemnu,le da ima daljše in svetlejše laske od Klemna,nodek in pogled pa enak.user posted image

mala pikica in Gašper,kmalu se pozdravita!!user posted image  user posted image  user posted image

Alfabeta,jaz sem dolgo razmišljala o tem baby vacu če bi ali ne bi...ko pa sem ga potrebovala,pa sem ga hitro naročila,dobila drugi dan in že sesala,zdaj pa sem vsakič srečna da ga imam,ker potem moj otrok lažje diha.

sani,jaz sem hodila na umetno oploditev,če te zanima,sicer oddaje na A kanalu nisem gledala,ampak sem pa šla skozi marsikaj,da sem na koncu dobila mojega zlatega otroka.

Ko čistim Klemnu nosek z baby vacom tudi uporabljam različne hude prijeme,pa nimava takih težav s čiščenjem,čeprav se mi zdi tisti trenutek močnejši od mene,meni se zdi,da ko že sliši sesalec in vidi mene s tisto cevjo,že ve kaj ga čaka in se začne boj.

Zdaj grem likat,lepo se imejte.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?