|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
2.10.2008 20:26:38   
alea01
superca sta lunca14 in *Mojca*user posted image user posted image user posted image

RMRM- s koriškimi kapljicami tudi jaz Izabelo prelisičim glede harane, sam me hitro pogrunta vragec maliuser posted image user posted image user posted image

taanikaa- glih prejle sem videla nov avatar, pol sem šla pa še profil pogledat in so bile še stare slikice in evo, zdaj so pa nove user posted image user posted image user posted image user posted image  in Žan jeuser posted image user posted image user posted image

*Mojca*- Luka je pa itak kandidat za Izabelo in je vsak dan bolj fejst. Sicer ne vem, če je še sploh lahko boljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
2.10.2008 20:27:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Kako ste vsi lepi.

oooooooooooo pa vi tudi..pa kake laseke imamouser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
2.10.2008 20:27:49   
alea01
kaj že moram narest, ko sem danes že drugič obrnila stran? A eno milko pojest, ali sladoled......user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
2.10.2008 20:28:27   
Anonimen
ooouuujjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
2.10.2008 20:28:40   
*Mojca*
taanikaa 5750g je imel včeraj user posted image

hvala za komplimente...bom ratala kr važna s tolkimi pohvalami user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.10.2008 20:29:22   
Anonimen
a ste vidle tam ko ga moj kopa kak je že velik in bajsek?hehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.10.2008 20:30:15   
Anonimen
mojči kr mam navado že vprašat fantke za težo-no njihove mamikeuser posted image ..moj vas pa fejst šišneuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.10.2008 20:30:29   
*Mojca*
taanikaa meni se zdi dolg, ne bajsek user posted image user posted image je pa za pojest...cukr user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.10.2008 20:32:27   
Anonimen
ja doooolgi je tuduser posted image user posted image ..ja sej je tko priljubljen res je ena taka zvezdica...sicer pa sej veš za vsako mamico je njen otroček taka zvezdicauser posted image

jst sm dans tko polna adrenalina da je groza...kr hiperaktivna semuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.10.2008 20:33:08   
Anonimen
aja mojči kako pa kaj kila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
2.10.2008 20:33:18   
*Mojca*
ajaaa sem pozabila povedat. Včeraj sem P vprašala kdaj mu lahko dvignem vzglavje na vozičku in je rekla da raj še ne. Da naj ga imam raje v lupinci, ker če ne se mu lahko zvije hrbtenica ker je še premajhen. Da se to pokaže pol, ko bo velik user posted image . Ampak naš je kr živčen ko mora ležat noter user posted image

taanikaa je pol padu carolins? user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.10.2008 20:34:29   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

aja mojči kako pa kaj kila?

mislim da je ni več...vsaj tipala je ni. Zadnjič pa smo na UZ vsi pozabili pogledat user posted image Kar naj gre stran baraba user posted image user posted image pa še tisto na ledvičkah in bo žur user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
2.10.2008 20:35:52   
Anonimen
nam so pa rekli da že ima lahko malo dvignjeno vzglavje...sej je tud že močen..ko ga poležeš pa za rokice dvigneš v sedeč položaj mu glavica več ne omahneuser posted image

karolines pa nažalost ni padu,kr pol ko je mama šla sem z AS govorila in sem večinoma popoldneva prejokalauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
2.10.2008 20:36:32   
Anonimen
pa kaj že ima to na ledvičkah???sklerozna sem

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
2.10.2008 20:37:47   
*Mojca*
jaz bom tudi malo probala dvignit. Ampak pol gleda naprej in ga ne vidiš. Kaj pol ko se začne dret? Ker jaz ga zdej vidim in se začnem afnat in se takoj potolaži user posted image user posted image

Jaz sem malo kasneje govorila z AS in se mi je zdela že malo pomirjena. Čeprav šokirana in žalostna user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
2.10.2008 20:38:01   
*anamor*
Haj,
tudi mi smo že težki 5875 g. Mi pa že imamo malo dvignjeno vzglavje v vozičku, drugače je pa tečen, ker nič ne vidi.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.10.2008 20:39:43   
Anonimen
ja moj že trebušnjake v vozičku dela in je prav priden postal ko opazuje ljudi ...prej je pa sam oblačke vidu pa nebouser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.10.2008 20:40:23   
*Mojca*
mah sam bog ne ve kaj ima. Kamen? Al neko kalcinacijo. Na UZ se neki vidi in noben ne zna povedat kaj je. Ampak glede na to, da nima težav so rekli da čakamo in imava kontrolo 17.11. Pa še en sečevod ima razširjen, pa tudi to je lahko prehodno. In zdaj morava enkrat mesečno dat urin. In imam doma lončke in moram lovit srednji curek. Ampak kaj ko mali noče lulat ko je odvit. Potem mu dam plenico in takoj polula user posted image Če ne bo šlo drugače bom prosila da mu namontirajo vrečko, bova počakala tistih 15 min in bodo meli svoj urin...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.10.2008 20:40:56   
*anamor*
Ja moj enako. Zdaj pa je dosti bolj miren in priden.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.10.2008 20:42:51   
alea01
kako rade mamice user posted image  lulije kažeteuser posted image user posted image user posted image user posted image . A na podlagi tega se me z punčkami moramo odločit, kateri bo naš zet?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.10.2008 20:43:32   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

mah sam bog ne ve kaj ima. Kamen? Al neko kalcinacijo. Na UZ se neki vidi in noben ne zna povedat kaj je. Ampak glede na to, da nima težav so rekli da čakamo in imava kontrolo 17.11. Pa še en sečevod ima razširjen, pa tudi to je lahko prehodno. In zdaj morava enkrat mesečno dat urin. In imam doma lončke in moram lovit srednji curek. Ampak kaj ko mali noče lulat ko je odvit. Potem mu dam plenico in takoj polula user posted image Če ne bo šlo drugače bom prosila da mu namontirajo vrečko, bova počakala tistih 15 min in bodo meli svoj urin...

Mojca -če ga bo malce zazeblo se bo takoj polulal, sem skoraj 100 %. Naš Maks me vedno, kadar imam premalo toplo v stanovnju polula.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.10.2008 20:44:04   
Anonimen
a veš da sem se spomnila koj ko sem vprašala...res me daje skleroza...jst se spomnem da sem mela cimro v porodnišnici k je prej rodila pa je imel mali povečane ledvice..pa bog ve kaj je zdej s malim...ji ni blo v interesu da bi stike obdržale,pa sma ble skoz skup v bolnici pa sem mela občutek da se fajn razumemo...pol pa sem še kak sms dobla od nje pol pa nič več..pa ful je tud teh kil pri otročkih..sam da jih nebi bolelo

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.10.2008 20:44:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

kako rade mamice user posted image  lulije kažeteuser posted image user posted image user posted image user posted image . A na podlagi tega se me z punčkami moramo odločit, kateri bo naš zet?user posted image user posted image

Izabela se bo odločila za Žanauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.10.2008 20:45:02   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

tako nekako user posted image

D.anna sva to izvajala v spalnici kjer ne kurimo pa ni bilo nič user posted image 15 min je brcal in se pogovarjal, od lulanja pa nič. Okno pa se bojim odpret da ga ne prehladim.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
2.10.2008 20:45:43   
alea01
Izabela je pa ful pridkana v vozičku in je še kar v košari in se nič ne pritožuje. Če jo pa primem za rokce, se pa tudi že dvigne v sedeč položaj. In glavico tudi že orenk pokonc drži
bom poskusila dat slikico gor, ko sva jo poslikala v krstni oblekici

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?