Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:01:58
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: lex tamalo pa na rokah al na zizi isto...al pa ob flasi... Sama v posteljici..
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:02:39
|
|
|
|
lavita*
|
jaz vas sploh ne dohitevam brat, tulk napišete. AD3 - jaz jih ne dajem. Jih nisem dajala sinu in jih tud mali ne dam. O teh kapljicah so različna mnenja, tud zakaj jih sploh prepišejo. Sicer je pa mala tak vedno več na AM. Hruška debeluška- sem bila v A inkaj se mi je nardilo. Nisem bila pozorna na to, da opoldne trgovine zaprejo. Med drugim tud lekarno. Torej moram še enkrat iti. Krst - vse se da zmnet. Res pa je da je odvisno od duhovnika. Mi smo krst že imeli v septembru. Sveče nardim pa kar sama, tud z napisom. Sem včasih delala v taki trgovini, kjer smo ti izdelovali. Oblekla jo p atud nisem kaj posebno. Dobial sem bež komlpet, ki g alahk nosi udi še naprej.. Drgač pa ej vreme še kar znosno edin veter piha. Prej ko je sijal sonček sva biel pa še malo zunaj. Smo bili v tratvi in je bila mala tak pridna da je ibla cel popldna v vozišku in lepo spala. Tak da sem tud jaz lahko sodelovala pri trgatvi. no toliko, upam, da vas bom lahko dohitevala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:03:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lex 10.10 pa pridem, ker morava nujno na uz ok, te damo na listo prisotnosti 10.10. ob 10h v Mb - levinja t. - nasara88 - flower - lex ima morda katera kako pametno lokacijo.... europark ima parking,samo so lokali vozičkom neprijazni.... tuš? mercator center? mesto? Jaz bi tudi prišla
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 14:06:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:12:04
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Kje spijo vaši otroci čez dan? Jih nesete v sobo, spijo v vozičku? Moja miša spi v ležalniku v dnevni sobi
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:19:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Neki me zanima po kulk kaplc D3 date ve svojim ,jest ji že od prve svetovalnice dajem po dve,no ja prve štiri dni sm ji dajala po eno kaplco.Sm pr avgustovkah prebrala da ena da svojemu 7 kaplc ,a jest delam prou Nam so jih tudi predpisali po 7, ampak zaenkrat dajemo samo 2 ... ziher je ziher, nočem tvegati preveč krčkov
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:19:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
Zivjo, cvekice! V Ce je bilo torej lustno Kaj ne bo, ko so se pa same fejst punce z malimi julijcki zbrale, a ne? Uf, a zdaj pa MB organizirate ... hm ... a naslednja bo pa Lj, upam? Krst - uf, midva se se kar nisva zorganizirala in se zmenila, kdaj. Bo treba, ja. Sva pa tudi midva sklenila, da bo v ozjem druzinskem krogu. AD3 - jaz moji dajem le AM in moram dajati 5 kapljic AD3/dan. Ni tezav. Aha, da jih ne pozabim dat, jih imam pa kar na tistem pladenjcku kot termovko in Aptamil - tako se potem vsako jutro spomnim, da je spet tisti cas Vreme - hja, zdaj se je neki totalno stemnil. Fej in fuj. Za popoldansko potepanje po svezem zraku bolj slabo kaze.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:34:29
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. jutro! mi smo ga pa danes svirali ponoči....zbudila se je ob 4.30 in komaj ob 7h zaspala...mami pa je do 2h zjutraj peglala .. pijem črno kavico,da me drži pokonci...grem poste čitat boga jaz sem tudi danes neka zblojena, pa še glava me je zdaj začela bolet..sigurno, ker nisem kave zjutraj spila.. Lahko pa zdaj prvič od poroda rečem, da sem utrujena in da bi zdaj taaak spala same smo si krive, kaj pa zvečer tu gor ponavadi visimo pol pa nam zjutraj spanca zmanjka Mene je zlomlo par dni nazaj, ko sem zaradi filma šla spat ob 2, mala pa se mi je zbudla zjutraj ob 7 pa vmes sem jo seveda še hranla..Ne vem kak naj ta spanec not spravim, ker če pa grem z njo čez dan spat, pa bi bla še bolj utrujena, ker včasih spi 20 min, včasih pol ure..in bi me ubilo, da se vležem,zaprem oči za 20 min, pa bi se mogla potem vstat..Raje ne grem dremat
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:36:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. Mb srečanje.... planet tuš? Jaz sem za, imajo previjalnico in dojilnico za prostor pa ne vem kje je najbolj primerno, sicer pa nas tudi ni tolko, da bi nevem kaki plac rable
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 14:39:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 14:41:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:41:56
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Jaz sem se pa cel dopoldne potepala ker sem mela neke papirje za uredit. Zdej grem pa glasovat za vse naše julijčke. jan in tia pa šibata Punce, hvala vsem za vaše glasove, tudi mi glasujemo za vas - itak!!če bi blo po moje, bi dala same julijčke na prva mesta
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:42:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ne vseh zakramentov pa ne more met zadne dva sta maziljenje pa smrt
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 2.10.2008 14:43:49 >
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:49:14
|
|
|
|
sončika84
|
tut jaz ne dajem ad3 kapljic. zaenkrat ga še preveč krči dajejo. pa itak še nuisem prepričana če mu jih bom sploh dajala. čeprav se skoz bolj nagibam k temu da bi mu jih.ah ne vem. bomo vidli.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 14:56:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ej, punce, kaj ste ze rekle, da pomeni zelen kakec? Pri frendici je mali potem dobil zobke ... Nasa je kakala zeleno vceraj zvecer in prejle. Hm
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 15:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
metuljček baje krči in lakota. je pa res, da je lukcu včeraj zobek pokukal ven, danes pa je kakal temno zeleno, tak da lahko da je povezava. glede srečanja: ni mi blo preveč fajn morm rečt, prvo sva eno uro in pol zamudla, ker mi je tamal ful sračko doma peljal, potem pa je bil tam miren 10 minut, pol pa ful sitn postal in sem bla cela znervirana, ker je skoz skakal po men... tko da že ve, kdaj mora galamo peljat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 15:09:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 15:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 15:13:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 15:15:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 15:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
evo HD dialog, ne veš to sam pomeni, da je ful inteligenten otrok, ker namesto, da bi spal... blablabla..
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 15:18:26
|
|
|
|
Blacky30
|
Maja24, lepe slikice. Zakaj pa je Ela morala v inkubator? Saj ni bila tolko prej rojena, ne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 15:29:00
|
|
|
|
24julij
|
nana sima zelen kakec pomoje od 1 meseca naprej odkar sva na AM
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 15:33:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
lunica24 in HD - thanks za info o kakcu. Jah, vse je mozno, samo mamina prehrana ne, ker je malcica zdaj izkljucno na AM. Se pravi: krcki (ma ne, da so zdaj AD3 kapljice zacele tko delovat - po 1,5 mes. miru Sem glih zgorej napisala, da nimamo tezav z njimi ... a je mozno, da se pojavijo po dolocenem casu???) in lakota (a zaradi lakote potem tko zelo brca, da gre kaki ven al kako?), zobek, ... Bom mogla pocakat in cekirat, kaj in kako. lunica24, a tko se je Lukec izprsil al kaj? Eh, je pac dal vedet ostalim, kdo je sef, a ne? Najbrz ga je tole muhasto vreme vrglo iz tira. HD - 16. 8. torej. Prvic na RR in prvic nezasciten seks --- ocitno je to dobra (in prava) kombinacija Almera, kje si s fotkicami? Me bi jih gledale in uzivale v njih. Btw: a vam je vsec novi RR album? Jaz moram se kaksno slkico notr dat, ja ... uf, ful enih nacrtov, pa kar nekak ne znese.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 15:34:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
A to cist vedno? Kolikokrat ti pa kaka na dan? In koliko poje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?