|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
2.10.2008 12:13:41   
sončika84
oj čveke! jaz sem pa danes dobila user posted image user posted image user posted image sem mislila,da še e bo tako hitro. pravjo,da dokler dojiš je ne dobiš. no ja,sej jaz tko ne dojim več,ker noče več primt,tko da si stiskam s črpalko. najbrž ni isto. ah,tko lepo je blo brez nje!!! najboljš d spet zanosim! hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image
nakitomičiči_  hvala za razlago! ma  sem res butara,k nism vidla!

sem glasovala za vaše lepotce in lepotičke!

pri  nas je tko grdo vreme d se mkr slabe volje. tut na sprehod ne moreva it. žalostno!
sem dubla lečke dva dni nazaj in zdej sem jih dala notri prvič. po enem letu. in je prov super. n vem  č ne bom kr nazaj na leče prešaltala. bomo vidli. treab še finančno pogledat.
ma kaj mate to s facebookom???zdej bom mogla še jst pogledat pa se vpisat. ste me prov mal zasvojile. lumpe!user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 12:15:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 12:16:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.10.2008 12:22:46   
maja24
Sonček jest sm včeri ta drugo sovražnico user posted image dobla pa me dones boli ko stouser posted image ,pa še Ela je zoprna tok da jo morm non stop po rokah nost,če ne je koj jokuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.10.2008 12:26:34   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Neki me zanima po kulk kaplc D3 date ve svojim user posted image ,jest ji že od prve svetovalnice dajem po dve,no ja prve štiri dni sm ji dajala po eno kaplco.Sm pr avgustovkah prebrala da ena da svojemu 7 kaplcuser posted image ,a jest delam prouuser posted image

meni je P naročila 2 kapljici dopoldan, jemljema pa plivit . nisva imeli nobenih problemov

Sej men je tut rekla najprej par dni po eno nato naprej po dve,pa tut moja ni mela nobenih krčev po njih.Mava pa tut Plivit D3.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.10.2008 12:30:16   
maja24
Aja moja kolegica je pa malemu sam na začetku dajala kaplce, ker so ji kolegice rekle da je itak brezveza tok da jih je nehala dajt malemu,no in čez en let ji je rekla P da ima znake rahitisauser posted image al neki podobnga in da mu more nujno dajat pa 10 kaplic AD3 na dan.

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 12:32:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.10.2008 12:34:22   
papir
evo nisemedina tudi jaz kakšen dan pozabim.ja pa če je tak hito naokol.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 12:35:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 12:38:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.10.2008 12:39:03   
dzanika
Tinky moj spi zunaj v vozičku, če smo pa notri pa v ležalniku. Čez dan nikoli v postelji. Zato da je mal razlika dan in noč. In tut zvečer ko ga dam v postelco lepo sam zaspi takoj in spi ful dolg. Dones je spal od 19.30 do 6h zjutri. user posted image

Blacky tut mi bomo naredili krst v krogu najožjih. Mi tudi ni to tega da bi na veliko vabila. Itak se pa sploh ne spravim do župnika da bi se zmenla. user posted image

Majuska moj je tut sam krščen pa bomo malega vseeno krstili. Včasih kakšen župnik komplicira sam v večini pa ne več.

Jaz sem se pa cel dopoldne potepala ker sem mela neke papirje za uredit. Zdej grem pa glasovat za vse naše julijčke. user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 12:39:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 12:39:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.10.2008 12:49:12   
neboglasnica
sasi13: pocajtaj se user posted image

nanka: pri vas tudi user posted image user posted image (ker vas je več)

kapljice: če imate D3, potem dajajte po dve na dan.Če pa imate AD3, pa se od začetka daje po eno, nato dve ins topnjuješ do sedem na dan.

vreme: ni čudno, da je iz sončnega dopoldneva nastalo deževno opoldne, saj verjetno one v Celju čvekajo, čvekajo in čvekajo...

kosilo: včeraj sem naredila ocvrti piščančji file s pire krompirjem, solato in pudingom. Danes pa radič, makaronovo meso in sladico še čakam... Upam na almero in populis user posted image , drugače bom pa popoldne spekla jabolčni zavitek.

Še dobro, da imam Ano doma, saj so šli danes na kros in še vedno imajo v vrtcu bruhanje...user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1064
2.10.2008 13:02:57   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

majuska hvala da si sporočila da si dobila. ti bom v nedeljo prilepila slikico kako bosta naša dva zgledala, za tiste načičkane cote je škoda denarja ker ne moreš potem več ponosit.

No saj ravno zaradi tega ... midva še nisva ziher, ampak najbrž ga bomo krstili ja in mi je čisto škoda kupovati stvari, ki jih ne bo več nosil.

Pa še eno vprašanje: a se lahko otroka krsti, če eden od staršev nima zakramentov opravljenih?

ponavadi bolj komplicirajo pri botrih, ti naj bi imeli vse zakramente.

cotke: normalne, naj bo tebi všeč.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
2.10.2008 13:07:14   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ponavadi bolj komplicirajo pri botrih, ti naj bi imeli vse zakramente.

cotke: normalne, naj bo tebi všeč.

Ne vseh zakramentov pa ne more met zadne dva sta maziljenje pa smrt user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
2.10.2008 13:19:50   
maja24
No kje ste zej,zej mam pa jest monologeuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
2.10.2008 13:20:49   
Inigo
halo halo!

sem že doma! na srečanju je blo super! je pa res, da nas ni bilo niti približno 18, kot je bilo rečeno user posted image blo nas je... hmm... almera, populis, netki, mojcek1, aurorra, mislim, da rovar_ka in jst. pol pa je še prišla lunica24. smo se poslikale, tko da fotke prihajajo. jih ma almera čez!

tko, zdj pa grem kuhat. rižoto z bučkami!!! njamiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
2.10.2008 13:27:20   
maja24
Inigo sam da ste se fajn načvekale,se mi je tko kovcal da sm bla ko un iz risne kovca mož.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.10.2008 13:28:24   
lex
tak sta bila moja dva oblečena za krst. Jopico sem dobila od tete (jo bo mela sedaj tud vita), in tud ostale stvari (razen alini sem kupla belo majčko za spodaj) sta dobila za darila. Viti sem pa včeraj kupila jeans oblekco kitty, pa belo majčko pa žabice. Pa jo bo lahko lepo nosila. Meni tiste načičkane stvari niso všeč.
user posted image alina

user posted image aleks

aja v slomškovi knjigarni se dajo pa dobit sveče in prtiček, kjer ti gor napišejo ime otroka in datum krsta (1 teden traja da izdelajo) zgleda pa takole
user posted image

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.10.2008 13:29:54   
Anonimen
inigo ta blontna je bila sandrine. potem pa je prišla še ksenci. inigo poslala sem ti sms

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.10.2008 13:31:27   
lex
moj user posted image  nima niti enga zakramenta, pa sta se z župnikom čist normalno zaštekala. povedal mu je, da če hoče lahko tudi on naredi zakramente, silil ga pa ne bo. je bil edino problem ko sva hotela, da je njegov brat boter alini, pa ni pustil, ker so to kao eni duhovni voditelji otroka,.... tako da bolj pri botrih komplicirajo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 13:32:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.10.2008 13:53:40   
rovar_ka
Joj, miške piške, kaj bom naredla z vami?!?

Vete kje sem komaj? nekje na 34 strani..Nikak da vas dohitim čvekice..Sem tak jezna, da sem tak zadaj ostala, da joj..sem bla zdaj 2 dni zdoma in vas sploh nisem mogla bratuser posted image

Tak da grem zdaj v akcijo pa vse prebratuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.10.2008 14:00:49   
Katharina
Živijo! Se nisem oglasila že sto let ... nekak ne najdem časa. Če pa že sem na netu, sem pa sigurno več na Facebooku - sem videla zgoraj, da ga nekatere očitno uporabljate. Mene najdete pod Katarina Lotrič, če bo katera dodajala 'nove prjatlce' :)
Sicer sem pa tud jes že dobila menstruacijo, čeprav polno dojim ... svašta.
Uživejte z malimi, to je res neki lepšga user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?