![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sej ni panike če bo dolga... Važno da bo zabavna Si bomo nardile zabavoooooo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:25:48
|
|
|
|
Anonimen
|
sej niste resne.... Zdej ste pa navalile k babe na dojenčke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:26:37
|
|
|
|
miska73
|
sej niste resne.... Hvala bogu, da je tko... Zdaj pa res šibam delat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:26:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sej niste resne.... Zdej ste pa navalile k babe na dojenčke A si predstavljaš, kako bi šele na dojenčke.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:28:37
|
|
|
|
pikicao.
|
bend mamo sam ga mormo se dofilat..kaksno frulico al pa harfo .. se rabmo instrumente pa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:30:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kako ste moje pupike.Aje kaj novičk? ojla nosečka naša! a je pri tebi kaj?? kaj vam nisem pisala. no prestavim iz teme nosečk:... ja evo me nazaj iz pregleda.Bilo je fenomenalno,moj dragi je kar obstal ko je gledal pikico in kako je najprej bila pri miru potem pa začela razgrajat,boksat,brcat pa ritko kazat tako prisrčno je bilo da sem spet malo od sreče .Moj se je kar smejal in še zdaj se mu kar smeji.Veliki smo 4 cm in rok poroda je še kar naprej 24.4 2009 Dobila sem tri slikice in na vseh se vse tako lepo vidi.joj kako je kjut, zdravi smo,železa je več kot dovolj,vsi izvidi so več kot super je rekla g,edino mačk se moram izogibat,pa tako jih imam rada Sedaj komaj čakam ns in še kar sem na bolniški do naslednjega pregleda 28.10 ,ki bo kmalu. aJA PA SLIKCE SO V MOJEM ALBUMU.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii še jaz imam solzice v očkih.... fulll se lepo vidi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:38:37
|
|
|
|
pikicao.
|
pisuka ti albumi, jz nc ne vidm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:41:43
|
|
|
|
aqua77
|
Kolk lepe slikice! Čestitke sonček! Čuvaj svojo pikico!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:45:09
|
|
|
|
pikicao.
|
u u kaj pa trompetarja a mamo?
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 2.10.2008 13:46:09 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:47:56
|
|
|
|
aqua77
|
ne še!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:48:50
|
|
|
|
pikicao.
|
pa violinistke tud se ne
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 2.10.2008 13:49:17 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:51:04
|
|
|
|
aqua77
|
pa saksofonistke tud ne....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sem pevka, ve se pa zmente za ostale pozicije.... Važno da je vlažno bi rekli naši možje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:53:43
|
|
|
|
pikicao.
|
no evo rabmo trompetarko pa violinistko pa se eno k bo lajno spilala ... imela sva boben in laaajjnnoo in z nama je zoga bilaaa.. imava se boben in laaajjjnnooo, a zogica nama je usla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:55:48
|
|
|
|
aqua77
|
KAJ PA HARMONKA???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:57:09
|
|
|
|
pikicao.
|
nee, pol bojo rekl d smo turbo pa d unim turbo skupinam konkurenco delamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:00:37
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj pa tole http://www.youtube.com/watch?v=N5aUz9cDaCY
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:11:29
|
|
|
|
pikicao.
|
na pa vas ni vec sej aqui lahko das tud harmoniko not ce si jo zelis
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:18:47
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike evo mene po parih dneh. Me suprefact mal zdeluje, pa zvečer kar v pojstlo padem. M je prišla, UZ imam v torek. Šibamo naprej Pikicao tolk sem se nasmejala tvoji prigodi zadnjič. Una druga me je pa kar šokirala Spps ČESTITAM . Pa tolk so lepe slikce in vidva in buši in princeska... Špelka draga vidim, da sta uživala. Lepe slikce . Ti si pa sploh cukerček Ajsika helou draga. Še zmeri tolk pančkaš? To je super Aquica kako si? Še malo pa bo za tabo. Jazzika za . Si že spet en korak bližje cilju. Murkica čestitke za obletnico Živa ti kar poj, jaz bom pa usta odpirala Se* čestitke še tukaj za začetek Miška helou Tudi jaz pogrešam naši Lunco in Oktavijo. Javita se pupi dragi. Zdej pa moram šibat na zobni rtg pa k zobarci. Uživajte
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:34:11
|
|
|
|
miska73
|
Čau naš najlepši novoletni okrasek. Enga lubčka. Uf, mene tudi v ponedeljek čaka zobar.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:37:43
|
|
|
|
pikicao.
|
gigi ni panike.. tist je ze zdavni mim kaj pa ti.. a te lahko upostevam zraven nasga benda miska a mas sam pregled al bo kej vrtanja.. jz zmer injekcijo zahtevam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:48:57
|
|
|
|
aqua77
|
sem že tuki, harmoniko lah preskočmo, sam orglce bi pa pasale....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:49:12
|
|
|
|
gigi1
|
Miška bogica, da se zobarja bojiš. Jaz imam k sreči tak cuker od zobarce, da njo bolj boli k mene Pikicao lahko me vpišeš v bend. Znam pa zelo dobro usta odpirat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 14:52:17
|
|
|
|
murkica
|
Prej sem mogla neki skočt, zdej pa sem že nazaj. No pa ful mije nagajala elektrika, mi je ves čas štrom ven metalo in baje, da je vsem na našem koncu nagajalo. No zdej je končno v redu, jaz pa ravno razmišljam kaj točno bi danes naredila za kosilo. Po mojem bom kar piščančka z rižom, pa gobovo omakico in peso. Da vsakemu zadostim z željami. Al pa še kakšo zelenjavico, bi lahko zraven vrgla. No ne vem še čisto.... No vidim, da lepo sestavljate našo skupino Špelči se bova že zmenile, sej konec koncev sva pa lahko dve na enem inštrumentu . Sam pol rabva dve palčki. Sonček85-slike so res čudovite. Se človek kar razneži, ko vidi nekaj majhnega, kar bo zraslo v veliko (od sreče, da ne bo pomote)... Meni se je pa včeraj spustil tak grozen herpes, da ga imam čez pol ustnice. Za ponort, pa leto dni nisem imela problema z njim. Pa še kot za nalašč mi je zmanjkalo kreme za herpes in se potem kar namažem z zobno pasto, ki ravno tako pomaga samo ne toliko, kot bi mogla. Za une obliže sem bila pa tut že prepozna, ker se mi je med službo tako razcvetel, da ga sploh nebi spravila pod obliž. Kako pa ste danes kaj nosečke? Ste vse pobožale trebuščke? Le čuvajte svoje pikice!!!! Jaz pa čakam, če se bo M prikazala ali pa bo končno pozabila priti za kakšno leto. Resnično upam, da je ne bo, čeprav nimam nobenih znakov, da bi bila lahko . Joške imam pred M vedno ogromne, tako da to ne morem šteti kot znak...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.