|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
2.10.2008 13:24:25   
Anonimen
sej ni panike če bo dolga... Važno da bo zabavna user posted image     Si bomo nardile zabavoooooo user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
2.10.2008 13:25:48   
Anonimen
 sej niste resne.... Zdej ste pa navalile k babe na dojenčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
2.10.2008 13:26:37   
miska73
sej niste resne....

Hvala bogu, da je tko...
Zdaj pa res šibam delat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
2.10.2008 13:26:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

sej niste resne.... Zdej ste pa navalile k babe na dojenčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si predstavljaš, kako bi šele na dojenčke..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
2.10.2008 13:28:37   
pikicao.
user posted image bend mamo sam ga mormo se dofilat..kaksno frulico user posted image al pa harfo user posted image .. se rabmo instrumente pa user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
2.10.2008 13:30:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kako ste moje pupike.Aje kaj novičk?

ojla nosečka naša! a je pri tebi kaj?? user posted image
kaj vam nisem pisala.
no prestavim iz teme nosečk:...
ja evo me nazaj iz pregleda.Bilo je fenomenalno,moj dragi je kar obstal ko je gledal pikico in kako je najprej bila pri miru potem pa začela razgrajat,boksat,brcat pa ritko kazat user posted image user posted image tako prisrčno je bilo da sem spet malo  user posted image od sreče .Moj se je kar smejal in še zdaj se mu kar smeji.Veliki smo 4 cm in rok poroda je še kar naprej 24.4 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image Dobila sem tri slikice in na vseh se vse tako lepo vidi.joj kako je kjut, zdravi smo,železa je več kot dovolj,vsi izvidi so več kot super je rekla g,edino mačk se moram izogibat,pa tako jih imam rada user posted image

Sedaj komaj čakam ns in še kar sem na bolniški do naslednjega pregleda 28.10 ,ki bo kmalu. user posted image user posted image user posted image user posted image

aJA PA SLIKCE SO V MOJEM ALBUMU.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
2.10.2008 13:33:07   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

še jaz imam solzice v očkih.... user posted image fulll se lepo vidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
2.10.2008 13:38:37   
pikicao.
pisuka ti albumi, jz nc ne vidmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
2.10.2008 13:41:43   
aqua77
Kolk lepe slikice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke sonček! Čuvaj svojo pikico!!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
2.10.2008 13:45:09   
pikicao.
u u kaj pa trompetarja  a mamo?

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 2.10.2008 13:46:09 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
2.10.2008 13:47:56   
aqua77
ne še! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
2.10.2008 13:48:50   
pikicao.
pa violinistke tud se ne

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 2.10.2008 13:49:17 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
2.10.2008 13:51:04   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa saksofonistke tud ne.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
2.10.2008 13:51:48   
Anonimen
no jaz sem pevka, ve se pa zmente za ostale pozicije.... Važno da je vlažno bi rekli naši možje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
2.10.2008 13:53:43   
pikicao.
no evo rabmo trompetarko user posted image user posted image user posted image  user posted image
pa violinistko user posted image
pa se eno k bo lajno spilala user posted image  user posted image ... imela sva boben in laaajjnnoo in z nama je zoga bilaaa.. imava se boben in laaajjjnnooo, a zogica nama je usla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.10.2008 13:55:48   
aqua77
KAJ PA HARMONKA???

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.10.2008 13:57:09   
pikicao.
nee, pol bojo rekl d smo turbo pa d unim turbo skupinam konkurenco delamouser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.10.2008 14:00:37   
pikicao.
kaj pa tole http://www.youtube.com/watch?v=N5aUz9cDaCY

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
2.10.2008 14:11:29   
pikicao.
 user posted image na pa vas ni vec user posted image sej aqui lahko das tud harmoniko not ce si jo zelis  user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
2.10.2008 14:18:47   
gigi1
Oj pupike evo mene po parih dneh.

Me suprefact mal zdeluje, pa zvečer kar v pojstlo padem. M je prišla, UZ imam v torek. Šibamo naprej user posted image

Pikicao tolk sem se nasmejala tvoji prigodi zadnjič. Una druga me je pa kar šokirala user posted image

Spps ČESTITAM user posted image . Pa tolk so lepe slikce in vidva in buši in princeska...

Špelka draga vidim, da sta uživala. Lepe slikce user posted image . Ti si pa sploh cukerček user posted image

Ajsika helou draga. Še zmeri tolk pančkaš? To je super user posted image

Aquica kako si? Še malo pa bo za tabo.

Jazzika user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image . Si že spet en korak bližje cilju.

Murkica čestitke za obletnico user posted image

Živa ti kar poj, jaz bom pa usta odpirala user posted image

Se* čestitke še tukaj za začetek user posted image

Miška helou user posted image

Tudi jaz pogrešam naši Lunco in Oktavijo. Javita se pupi dragi.

Zdej pa moram šibat na zobni rtg pa k zobarci. Uživajte user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
2.10.2008 14:34:11   
miska73
Čau naš najlepši novoletni okrasek. Enga lubčka.
Uf, mene tudi v ponedeljek čaka zobar.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
2.10.2008 14:37:43   
pikicao.
gigi ni panike.. tist je ze zdavni mim  user posted image   kaj pa ti.. a te lahko upostevam zraven nasga benda  user posted image   user posted image user posted image user posted image
miska a mas sam pregled al bo kej vrtanja.. jz zmer injekcijo zahtevam user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
2.10.2008 14:48:57   
aqua77
sem že tuki, harmoniko lah preskočmo, sam orglce bi pa pasale.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
2.10.2008 14:49:12   
gigi1
Miška bogica, da se zobarja bojiš. Jaz imam k sreči tak cuker od zobarce, da njo bolj boli k mene user posted image

Pikicao lahko me vpišeš v bend. Znam pa zelo dobro usta odpirat user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
2.10.2008 14:52:17   
murkica
Prej sem mogla neki skočt, zdej pa sem že nazaj. No pa ful mije nagajala elektrika, mi je ves čas štrom ven metalo in baje, da je vsem na našem koncu nagajalo. No zdej je končno v redu, jaz pa ravno razmišljam kaj točno bi danes naredila za kosilo. Po mojem bom kar piščančka z rižom, pa gobovo omakico in peso. Da vsakemu zadostim z željami. Al pa še kakšo zelenjavico, bi lahko zraven vrgla. No ne vem še čisto....

No vidim, da lepo sestavljate našo skupino user posted image user posted image Špelči se bova že zmenile, sej konec koncev sva pa lahko dve na enem inštrumentuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sam pol rabva dve palčki.

Sonček85-slike so res čudovite. Se človek kar razneži, ko vidi nekaj majhnega, kar bo zraslo v velikouser posted image (od sreče, da ne bo pomote)...

Meni se je pa včeraj spustil tak grozen herpes, da ga imam čez pol ustnice. user posted image  Za ponort, pa leto dni nisem imela problema z njim. user posted image  Pa še kot za nalašč mi je zmanjkalo kreme za herpes in se potem kar namažem z zobno pasto, ki ravno tako pomaga samo ne toliko, kot bi mogla. Za une obliže sem bila pa tut že prepozna, ker se mi je med službo tako razcvetel, da ga sploh nebi spravila pod obliž.

Kako pa ste danes kaj nosečke? Ste vse pobožale trebuščke? Le čuvajte svoje pikice!!!!

Jaz pa čakam, če se bo M prikazala ali pa bo končno pozabila priti za kakšno leto. Resnično upam, da je ne bo, čeprav nimam nobenih znakov, da bi bila lahko user posted image . Joške imam pred M vedno ogromne, tako da to ne morem šteti kot znak...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.