![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:08:17
|
|
|
|
spelka12
|
ni blema za triangel. Ga grem prec zašvasat skup. spoznavna pijačka res se bo treba zment enkrat. Jest imam zaenkrat vsak vikend do novega leta čas. Čez teden je pa kriza.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:08:26
|
|
|
|
jazzz27
|
dan...no na hitro raportiram, če vas morbit zanima......jutri grem k Rešku.....moja (madam) je prišla....sam še to mi povejte....špelka,ledenka, vse, ki imate izkušnje koliko dni približno se pika? Šibam.... Rada vas maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:08:39
|
|
|
|
pikicao.
|
bom jz meneger pa bodyguard
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:10:32
|
|
|
|
spelka12
|
jazzzika moja a je končno prišla? Super (po svoje pa tud ne) da je končno tu. Špika se cca. 10-15 dni, če je dolgi postopek.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:10:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 dan...no na hitro raportiram, če vas morbit zanima......jutri grem k Rešku.....moja (madam) je prišla....sam še to mi povejte....špelka,ledenka, vse, ki imate izkušnje koliko dni približno se pika? Šibam.... Rada vas maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!! oj jazzzi, bomo držal pestke zate pri Reškotu!!! Dobro opravi, pa ne pozabi prit poročat o novičkah...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:11:11
|
|
|
|
murkica
|
Ja po mojem, da je bolje da sem jaz sam vaša oboževalka, ker nimam čisto nobenih veščin(kar se tiče glasbenega področja)!!! Inštrumenti mi nikoli niso šli, če bi bla pa pavka, bi pa vsi pobegnili. Po mojem bi lahko igrala edino na palčke, ker je na žalost triangel že zaseden
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:11:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Ja po mojem, da je bolje da sem jaz sam vaša oboževalka, ker nimam čisto nobenih veščin(kar se tiče glasbenega področja)!!! Inštrumenti mi nikoli niso šli, če bi bla pa pavka, bi pa vsi pobegnili. Po mojem bi lahko igrala edino na palčke, ker je na žalost triangel že zaseden kaj pa činelce.... al pa kastanjete....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 2.10.2008 13:12:21 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:12:29
|
|
|
|
sonček85
|
kako ste moje pupike.Aje kaj novičk?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:12:58
|
|
|
|
murkica
|
jazzz- saj ne vem ali naj rečem, čestitam, ker je prišla ali ne... V glanem pri Rešu dobro odpravi in sem prepričana, da bosta zagledala !!!!!!!! Pa še par za srečo nikoli ne škodi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:13:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kako ste moje pupike.Aje kaj novičk? ojla nosečka naša! a je pri tebi kaj??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:14:03
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi kr veckrat prid pogledat..k te mamo me tuud rade murkica kaj pa bobni? a ti ti pa niso vsec?..lahko si pa tud stilist
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:16:22
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Po mojem bi lahko igrala edino na palčke, ker je na žalost triangel že zaseden Ni problema murki. Ti odstopim triangel pa bom imela jest glavnik pa elastiko .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:17:28
|
|
|
|
pikicao.
|
jz padam dol s stola k se tok smejim..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no ve špilajte jaz bom peeeeeelaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:19:43
|
|
|
|
miska73
|
Jst vidim same blondinke... Ms. Bond, pikico, špelko, murkico... Pa tuid Špelkin album še vedno vidim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheh sem nazaj.... Me je sluzbica čist zamorila,.... Že dva dni mi to dela No ampak "I'm baaaaaaaack"
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:20:30
|
|
|
|
pikicao.
|
evo pevko ze mam no jz ze rihtam nas prvi nastop.. kaj pravte na lokacijo Maldivi tam zacnemo, a kaj pravte avtobus nas bo pa pelju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:20:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Jst vidim same blondinke... Ms. Bond, pikico, špelko, murkico... Pa tuid Špelkin album še vedno vidim. o mišek, kak si kaj ti nam??? Za ker inštrument boš pa ti zagrabla???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:21:27
|
|
|
|
pikicao.
|
miskica kaj bos pa ti pocel.. povej kaj si zelis
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:21:46
|
|
|
|
miska73
|
Moram priznat, da ste zelo ubran orkester... Tolk za zdle. Grem delat naprej. Je gužva, pa vas tko čist na kratko mal obiskujem...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:22:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo pevko ze mam no jz ze rihtam nas prvi nastop.. kaj pravte na lokacijo Maldivi tam zacnemo, a kaj pravte avtobus nas bo pa pelju z busam do tja bo mal dolga....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:22:41
|
|
|
|
pikicao.
|
plesalk tud se nimamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:22:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Jst vidim same blondinke... Ms. Bond, pikico, špelko, murkico... Pa tuid Špelkin album še vedno vidim. o mišek, kak si kaj ti nam??? Za ker inštrument boš pa ti zagrabla??? Glede na moj posluh, bolš nobenga... Al pa mi dejte ene afriške bobne, ker ritem pi pa kar gre...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:23:42
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. plesalk tud se nimamo SE JAVIM... Za to sem pa zelo dobra. Tko da, bobne vračam in bom raje plesala... Lahko tudi na mizi, če bo fajn žur
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:24:12
|
|
|
|
aqua77
|
No bobne mamo pokrite , še plesalke pa back vokliste rabmo....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.