|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
1.10.2008 19:48:49   
konina
luna, lepo. da si se javila za seznam in ga tudi pridno uredila. Za seznam pa imam pregle in UZ 13.10.

mijavček - še tukaj SREČNO

Meni trebuh pridno otrdeva. Malčka sta si našla neke nove položaje, ki jih sedaj skupaj osvajamo in se navajamo na drugačno brcanje. Bila sem na depilaciji, verjetno še zadnjič pred odhodom v Rim. SEdaj pa povečerjam in namočim noge, ker me matrajo.

caligula - počivaj in se pozdravi, pa upam da bo potem tvojih težav konec.

tinka05 - za vozičkanje sem pa za, jaz sem malo naprej od ZD, šmihelski konec

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
1.10.2008 20:12:40   
lyra*
Heeej user posted image

No moje stanje je še vedno 3v1user posted image

Sem bila na CTG-ju in ni nič spremenjenega. Je bila skoraj ravna črtauser posted image  Ampak boljše tak,da še malo počakamouser posted image

A torbo za v P mate že pripravljeno? Jaz se kar neuser posted image  Ampak me moj že priganja,da nebo pol on rabil stvari skupaj nosit ker tak vse pozabiuser posted image

Glede mojega spanja sploh ni vredno komentarjauser posted image  Zaspim komaj ob 3eh in spim do 8ih pa ne morem več zatisnit očesa. In hodim po svetu tak user posted image

Zdaj si grem čokolino naredit pa počasi v vodoravni položajuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
1.10.2008 20:30:20   
orka
hallo čveke
andromeda-polynesia prosim na zs kako štev. da se bomo lahko dobile aja pa mogoče tiste ki boste rodile v lj mi tudi lahk sporočite, saj bom verjetno še celi mesec v por in vas bi prišla obiskatuser posted image
onur- jaz sem pri prvem user posted image  nastavek dobila v porodnišnici ( seveda ga je treba plačati ) ker sem imela ploske in je mali lažje zagrabil, se mi pa zdi da so enake velikosti, kasneje pa sem ga stran vrgla, saj so se bradavice s pomočjo nastavka izbočile
Drugače pa vidim da veliko razpravljate o tem kaj bi in kaj ne kupile....dekleta prosim čimmanj komplicirajte, ker se vam lahko v glavi zmeša....user posted image user posted image user posted image  
koš-kakšen je to koš , da pravite da je drag....se mi zdi da sem v mulerju vidla kasetnega in je bil 20euruser posted image user posted image
za mleko pa naj vam še enkrat svetujem ne kupujte ga ker boste imela svojega dovolj, če pa boste razmišljale o tem bo pa psiha svoje naredila.... jaz sem bila v zač tudi psaihično s tem obremenjena a meni se oprostiuser posted image user posted image user posted image  in mleka ni bilo, sedaj ko sem doma pa še nehala sem se s tem obremenjevati ga imam dovol a še več ga bo ko Ema pride ven iz int....
bi se rada javila za seznam a saj veste, tudi jaz se bom še vrnila v porodnišnico

< Sporočilo je popravil orka -- 1.10.2008 20:31:46 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
1.10.2008 20:48:52   
mojsoncek
onur, jaz sem dojila z nastavki od zacetka do konca, kar je bilo dobrih 10 mesecev. Kaksne velikosti so pa bili nastavki se mi pa niti sanja ne oz. niti ne vem, da naj bi obstajali v vecih velikostih.

Glede nakupovanja se pa strinjam z orko... ne pretiravajte in raje pocakajte, da boste videle kaksna bo situacija in kaj boste zares rabile. Vse se da kupiti naknadno user posted image

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 1.10.2008 20:49:17 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
1.10.2008 21:48:36   
orka
hallo
zdaj pa vas jaz pozivam k ogledu albuma za to nagradno igro ki skače po ekranu ko odpreš ringa raj in mi s tem podarite točke...je pa notri nekaj preteklih in nekaj sedanjih slik....sem hotla še koment. zraven pisat pa mi je skoz erorr pisal, pa drugič

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
1.10.2008 22:43:20   
Andromeda
Popoldne sem malce s caligulo poklepetla po mobitelu, sem spregledala, da je malo pred mano oddala post, pa sem prečekirala ali je še v bolnici ali že doma, potem pa mi pove, da je prišla domov še v hujšem stanju kot je prišla...
orka- takoj, ko končam tale post ti pošljem številko na ZS, sicer pa se mi v ponedeljek začne MŠ in bom večkrat na porodnišničnem koncu, hodila bom pa na dopoldanski tečaj in se lahko na kakšnem kofetku dobiva. Aha, pa še tvoj album si grem ogledat, pa še ostale oz. bušije od pomaranče in ANIME.
Nič, grem še nekaj pojest in spat. Nočko!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 1.10.2008 22:52:19 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
2.10.2008 7:45:41   
luna8
orka, ja nas čas se po začel tko da nas boš tiste, ki bomo rodile v lj najbrž več al manj spoznala - tudi jaz se veselim, das poznam tebeuser posted image  in tvojo lepotičkouser posted image

drgač pa po mojem res glede nekaterih stvari malo preveč kompliciramo, potem se da še vse kupit-sploh v zdajšnjih časih ko so trgovine tko dolgo odprte in lekarne dežurne.

a gre katera jutri na ogled lj porodnišnice, ko je dan odprtih vrat? A gremo na kakšno kavo lj nosečke?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
2.10.2008 8:14:32   
šema
a gre katera jutri na ogled lj porodnišnice, ko je dan odprtih vrat? A gremo na kakšno kavo lj nosečke?

No končno se je našla ena, ki bo tudi šla. Sem takoj za. Nekaj strani nazaj sem to spraševala Polynesio pa se ni več oglasila. Ali si ti bila v ponedeljek na predavanju glede avtosedežev?? Če ja, kaj so pametnega povedali

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
2.10.2008 8:21:11   
pomar*ANČA*
kdaj pa je dan odprtih vrat? bi jaz tudi šla? pa na en čajček....

orka: kje lahko nabiram točke zate? nisem ravno razumela... blond sem, včsaih rabim linkuser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
2.10.2008 8:52:28   
šema
Pregledala sem tudi album in meni odpre pod cenik potrebščin notri pa sta dve fotografiji s cenami.
Če pa povzamem najcenejše varijante, ker sem včeraj preletela še Tosamo in Tuš:

hladilno mazilo: bübchen 150ml je najcenejši v DM 3,39€; nivea 100ml v Eleclercu 2,86/3,25€(tista, ki je oddaljena je zelo podobna cena tudi v Intersparu 2,92/3,29€); potem sem gledala pa še neko embalažo,kjer je gor narisan dojenček od Makro 120ml je najcenejši v Tušu pod akcijo mojih 10 baby izdelkov

mleko za mazanje: bübchen 500ml v Müllerju 3,99€ in 200ml v Intersparu 3,35€; nivea 200ml v Eleclercu 2,78€ ali podobna cena Mercator 2,79€

šampon: bübchen 400 in 200ml v Müllerju 3,25/2,25€; nivea 200ml v Intersparu 2,15€

vložki vir 80: najcenejši v Eleclercu 1,16€ pa tudi v Mercatorju 1,17€- Tosama ima dražje
termometer za kad: v Müllerju je najcenejši 1,46€(enak v Intersparu le druga embalaža 3,29€) - je pa tudi zanimivo, da je termometer od NUK-a v Müllerju 2,75€ v Intersparu pa 6,19€
Tosama krpice za umivanje 50kom: v Tušu 1,25€
Tosama perforirane blazinice 50kom: v Eleclercu 0,98€ in v Mercatorju 0,99€
Tosama bombažne krpice 6 kom: v DM 5,43€ ali v Müllerju neka druga znamka 4,80€

Plenice Pampers:
- newborn 2-5kg/43kom so v vseh trgovinah 9,59€ (z izjemo Pikapolonice in BC)
- mini 3-6kg (pakirano različno-78,98,48,108 kom) in po preračunanju na kom, so najcenejše v Mercatorju 78kom 10,89€
Drugače pa so daleč najcenejše plenice tiste iz Müllerja (2-5kg/28kom= 4,55€; 3-6kg/42kom= 5,45€) in DM-a (2-5kg/28kom= 4,65)

čistilni robčki Pampers:
- najcenejši v Eleclercu 1x72kom= 2,78€; 2x72kom= 4,47€; 4x72kom= 7,79€ in v pakiranju 6x72kom v Intersparu 10,78€
- pakiranje po 63kom: 1x in 2x v Mercatorju 2,79 in 4,49€, ista cena za 2x 63kom je tudi v DM, nato 4x63kom v Müllerju 6,99€ in 6x63kom v Intersparu 10,78€
čistilni robčki nivea:
- Eleclerc 70kom= 2,66€, sledi mu Mercator 63kom=2,67€
-Toddies: s kaseto v Baby centru 2,99€ refil pa v Eleclercu 2,24€

Ugotovila sem v glavnem, da se v Tosamo ne splača hodit, da je najcenejši Eleclerc in da mu kmalu sledita Müller in DM.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
2.10.2008 8:53:10   
šema
Dan odprtih vrat je v petek 3.10. v LJ porodnišnici ob 10 uri (pred predavalnico se dobimo)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.10.2008 8:54:40   
orka
hallo
pomar*ANČA* ti si blond jaz pa ne pa sem ravno tako z.... ker ne znam linka naštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...albumi se ustvarjajo na začetni strani ringaraja.net ob desni ko se tisti avto prikazujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4587
2.10.2008 9:12:28   
saba
jutro user posted image

spet se malo oglasim, včeraj sem pisala post pa mi ga je vrglo ven  user posted image

no malo sem vas prebrala, najprej da vam povem glede včerajšnjega pregleda
voda: o.k.
to je vse kar sem izvedela.....trebuh mi je samo otipal in poslušal srček, pregled se je končal v 2 min rekoč, ''se vidimo čez 1 mesec"  user posted image
jaz pa njemu, da me vse spodaj boli, da komaj hodim....on pa da ni nič, samo da se ne odpiram.
jaz: kako pa bom vedla če se odpiram
Gin.: ja te bo spodaj tiščalo in bolelo
jaz: pa sej me spodaj boli
Gin.: to verjetno ni to
jaz sem si pa mislila tole:  user posted image

no sej ni važno, upam da se res ne odpiram in da se spodaj samo vse mehča in pripravlja na porod.
Naša punca je še vedno obrnjena z glavo navzdol-upam da tako ostane

torej:

mijavček srečno za danes  user posted image

nevem katera je napisala da ne komplicirat - se popolnoma strinjam

zdej se sploh ne spomnem kaj sem vse hotela napisat user posted image

vglavnem lepo se imejte, jaz z 8. začnem dopust hvala bogu ker ne morem več.
aja je katera začela kaj bruhat....mene kr neki daje zvečer in pol bruham....hvala bogu včeraj nisem, upam da je konec s tem.

lepo čvekajte

aja počivajte, počivajte in počivajte

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 4588
2.10.2008 9:12:59   
saba
aja pa za nosečko sem tudi glasovalauser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
2.10.2008 9:26:15   
saba
 user posted image
NASLEDNJI PREGLED 28.10.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
2.10.2008 9:41:55   
carly
Jutr punce,
ej Saba to je pa bil pregled, sej kar ne veš kaj bi si mislil.

Drgač pa držim pesti za mijavčka in naše prve dvojčke.

Pa za caligulo, da se čim prej pozdravi.

Luna ko boš naslednjič urejala seznam- naslednji pregled imam 21.10. bo tudi ctg, sicer pa čakamo punčko.

Kaj sem še hotla napisat,...aja sem pogledala slikce v albumihuser posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
2.10.2008 10:42:44   
Oaza
Dober dan!

Kakšen sonček je zunaj... user posted image user posted image user posted image
orka, sem si ogledala tvoj album, potem pa sem iskala, kje lahko glasujem... In zdaj sem komaj videla, da dobiš točke s tem, ko si kdo ogleda album. user posted image

Kako pa drugače? Mijavček še ni nič sporočila?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
2.10.2008 10:50:10   
mojsoncek
Dan!

Vceraj je svak pripeljal pohistvo za obe kopalnici, danes pa je prisel montirat. Komaj cakam, da stvari dobijo svoje mesto.

mijavcek, vse dobro user posted image ... komaj cakam na novicke!

saba, jaz bruham ravno ne, ampak mi je pa dostikrat zelo slabo. So pa slabosti veliko bolj neprijetne, kot tiste na zacetku nosecnosti. Tako da moram kar malo paziti kaj jem, pa jesti moram veckrat po malo. To je edino kar pomaga...

Grem sedaj kuhinjo zrihtat in potuhtat kaj bom kuhala... no, za osnovo ze vem (pecen piscancji file s parmezanovo skorjico), priloga mi se manjka...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
2.10.2008 10:58:34   
TINKA05
Ojla.

Mal prej je ena spraševala glede bruhanja: Tudi sama sem imela podobne težave, zdaj se mi je pa trebuh že malo spustil, pa je boljš. Najhujše je bilo zvečer, če sem kaj pojedla. Očitno je naše dete brcnilo v želodec, ker se mi je samo dvignilo, brez vsake slabosti. Zdravnica je rekla, da je to normalno, če bolj visoko nosiš.

Konina: očitno sva zelo blizu doma, tako, da vozičkanje bo vsekakor prišlo v poštev. user posted image  Fajn, končno ena, ki je blizu mene doma.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
2.10.2008 11:10:14   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem se ravno vrnila iz P....sva imela z user posted image  v torek prometno (se nama je ena od zadi nabila...user posted image ) in so me kar v bolnico peljali. Sem bla čist fertik, cela sem se tresla, jokala pa še trebuh me je bolel. Pa je na srečo vse OK. user posted image  očitno ni niti zaznal, da se je kaj zgodilo, tako da sem ful pomirjena. Me je kar malo panika, ker so se risali na ctg-ju kao neki popadki, pa se je pol izkazalo, da ni nič. Le dete in moji živčki user posted image . Drug tedn bom mela že vse pripravljeno, me je kaj malo prestrašlo in ni kaj....čas se nam izteka...............
Mijavček-držim pesti in se veselim informacij, kako ste....
Grem sedaj malo na kauč, pa nekaj pojest (v P je hrana....user posted image user posted image ....)
Lep dan še naprej....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4595
2.10.2008 11:12:13   
bobika1
HAj.

Mijavček- SREČNO. Upam da kmalu kdo sporoči novičke...

Saba- hehe ka to je biu pregleduser posted image .

Tiste ki vam je slabo, jejte po malem pa večkrat na dan pa vsej 1 uro predn grete spat...(tok da se hrana mal poleže)

Aja Luna8 jaz imam naslednji pregled 24.10.(ko boš urejala seznam)

Moja bebica je pa danse tak živahna da kr joj, skoz pleše po trebuhu, počas bom misla da mam kak ringelšpil notuser posted image

A kiro kej zgaga peče? Mene občasno,sej še ni teke sile...Bomo očitno imeli veliko laskovuser posted image

Posteljice še kar nimam(zadnič so jo poslali v trgovino in je bila poškodovana in zej uni na firmi sploh ne vejo kje je postlca, mogla bi bit pa že zdavni gor, pa z to prodajalko se je prav norce delala je rekla ja ka mate kak papir da ste jo sploh poslala...mislim ne...sploh nimajo nobenga odnosa)

Nič zej grem pa mal pospravlat po hiši...

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4596
2.10.2008 11:18:09   
saba
joj joj joj, še dobro da sem drugič noseča in ne vem kaj naredit.

včeraj mi je g. dal papir za PDP in moram na center za socialno delo....o.k.....ma kaj to moram it takoj ali lahko drugi teden , ko sem na dopustu..ne bo prepozno?

pa mi katera prilima link, kje izračunam sama kdaj mi točno začne porodniška: hvalauser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.10.2008 11:23:41   
TINKA05
SABA:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

tuki gor imaš vse.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.10.2008 12:48:38   
saba
hvala

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.10.2008 13:05:14   
mali_marsovcek
Lep pozdrav sodčki user posted image user posted image !

Mi smo vredu. Imeli smo pregled in je mali pravi razgrajač. Ga je G. zelo težko pregledovala ker se je premikal kot nor. Zaprti smo še in kaže da je vse OK.

NASLEDNJI PREGLED JE 22.10, takrat pa ne nič pregledovala zaprtosti ker je že ve času normalnega poroda in takrat nimajo kaj ustavlati.

Mali problem je samo sladkor. Bilo ga je malo preveč v urinu, tako da gremo jutr na bolj temeljit pregled kar se tega tiče.

LP in pazite na trebuščke.

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?