|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
1.10.2008 20:04:10   
sunny24
in prtisnem potrdi...user posted image

...in eno user posted image  da boš hitro spet zdrava!!!!

dimantina, ne govori...meni je tudi taka muka se sklanjat, pa čevle obuvat...Bo mogu hmali moj dragi prskočit na pomoč...user posted image  Pa ko bom iz banje lezla bom tudi hmali rabla kako dodatno roko...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.10.2008 20:05:15   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Birdy, uživaj še na predavanjih, kolikor boš še lahko tam. A si na FF v Lj?

Jaz pa letos uživam brez predavanj - končno, skoraj ne morem verjet, da se ta strela od faksa zaključuje user posted image  user posted image  UPAM ...

Ne, jst sem pa na teološki. Bom pa kar do februrja če se bo dalouser posted image  Pa še dolgo mam, pomoje ne bom faksa dokončala, bom šla kar prej delat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 702
1.10.2008 20:59:11   
Čebel@
čer punce!!!!
sem šla mal pogledat kako zgledajo ostale punce na miss buši..........večina ima full velike trebuheuser posted image user posted image user posted image
moj me ni pustu počivat popoldne ampak me je pelu na rudnik v šoping.......za sina od njegovga bratranca da ne bo pomoteuser posted image
za tamavga sva dubla trenirkico in eno igračo ...........po sem pa hotla še za našga user posted image  kej kupit pa me je prepričov da je še dost cajta.........in sem zvisela!!!sem pa imela že v rokar copatke(res kuštne) in en rumen pajacek iz pliša ki je imel kravico narisanouser posted image user posted image  res full luštno in bom šla v soboto ko greva spet v ljubljano šla to kupit.........za svojo dušouser posted image user posted image
samo ne vem kok nej  jest to velik uzamen..........50 je res mejčkena 60(neki tazga) je pa res že večje!!!!!ne vem kok se mi kej splača kupovat za 1-2 mesecauser posted image  pa fullcunjic še dobim.......ampak vse za fantka in nimam  skoraj  nič drugačnih barv kot modrouser posted image user posted image   pričakujeva pa baje user posted image !!!!!!!!no ja bo že!!!!bom v soboto prišla na svoj računuser posted image user posted image user posted image

a drugač že vse spite al kakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 703
1.10.2008 21:02:27   
Ajvy
Večer....

Petrap...hvala za lepe besede user posted image user posted image user posted image

TAncy...kako lepo je brat, da se s taščo in tastom tak lepo razumete...kolk daleč pa sta??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa maš sanjeuser posted image user posted image user posted image
Jst sem ista pri kockanju...no midva...meni je to igra...on je pa ves emocionalenuser posted image user posted image  te deci....
Ko si napisala za februar.....jst sem vedno govorila...nikoli MArtina in nikoli device po horoskopu (pač dva bivša dečka..smotanca)...no, moj mož je po horoskopu devica, kako m je ime si pa najbrž uganilauser posted image user posted image user posted image  ga ša ne bi menjala za nikogar na svetu...

Brkn...jst sem v prvi user posted image  kupila hlače v C&A v Avstriji...pa so bile za pol ceneje kot tu...une kavbojke cele z naramnicami.....
ZA Italijo pa žal ne vem....
Ah, kostanj.....kakšne lušte si mi naredila.....mnjami....

Antonia...čestitke za superca pregled user posted image user posted image user posted image  seveda bo na morfologiji vse superca
Glede previjalne....midva sva kupila veliko omaro v Ikei za 11.000 sit, potm pa še dve dili , pa peno , pa še plastificiran prt za čez...prišla naju je 15.000 sit in je velika in lepa....user posted image

Mala*..a mandeljne maš še??MOji so  čist zanič in bi jih morala dat septembra ven, sam sem mal noseča, pa ni šlouser posted image
JSt si tudi vedno vse v word kopiram, ker me je enkrat že čisto na koncu komentiranja vrglo ven iz RR......to sem bila veselauser posted image

BAlonchy....žal mi je, da si dobila antibiotik...sam sigurno je tak, ki user posted image  nič ne škoduje...tak da ne se sekirat....kar lepo pocajti se...sedaj bo šlo hitreje....
Ne še odpovedat...no...boš vidal jutr boš ko rožica...sej nas bo pol na antibiotikihuser posted image user posted image  počakaj še malo......plosim

Sunny...a že zdej je prevzel user posted image  kontrolo user posted image user posted image user posted image
Jjjjjjjjjjeeeeeee..kar že polovička...a ne kako hitro čas leti???

Akvalina...upam ,da te res nič ne primeuser posted image
user posted image user posted image user posted image

KAtjuša...da si se le javla....me je že kar malo skrbelouser posted image
Moj user posted image  je tudi pravi brcko....samo da ima rad poln mehur......user posted image  mam skoz mini vložke v gatah....ker drugače ne gre....

Cati...ti pa znaš narediti lušte user posted image user posted image user posted image

Diamantina...čestitke za pridnost.....BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image za izpite...si pa res carica user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy...ti pa maš slavno sošolko.....filozofija je meni zelo zelo všeč......ker je neomejena......
Super za Neli...to me zelo veseliuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 704
1.10.2008 21:06:32   
Ajvy
Majchy.....škoda....le daj si duška naslednjič....glede cifer....majhnih številk (sploh ker boš veliko stvari dobila)se res ne splača kej preveč kupovat....ker jih prehitro preraste....čeprav za gušt nekaj moraš, pa če se cel svet začne v drugo smer obračatuser posted image user posted image
Jst mam v  eni škatlici  pospravljeno: materinsko, dnevnik- nosečnost po tednih, prvo oblačilce(ki ga je moral ati kupit sam, po porodu) v katerem je zapustila P in njen prvi body, hlače in pižamico...se mi zdi ,da bo lep spomin....
TAk da nekaj za gušt sigurno....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 705
1.10.2008 21:08:26   
Ajvy
A vam je že težko s sklanjat...a tolk zunaj nosite???no, moj user posted image  je čist na desni strani trebuha...tak da me orenk boli, ko se rita in ko me brca....je pa prav smešno ko je leva stran trebuha prazna- no vodica je not...tak da na desni je pravi džumbus, leva pa počiva...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.10.2008 21:09:55   
Čebel@
čaw ajvy!!!!!
kako si????

balonchy........se strinjam z ajvy.......ne še dokončno odpovedat.........pocajti ceuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.10.2008 21:17:47   
Ajvy
Majchy..antibiotik deluje...zato sem mnogo bolje...sapt sem mogla v polsedečem položaju, ker sem drugače kašljala....je bolje....tak da če se bo tako nadaljevalo, pridem na toast v petekuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 708
1.10.2008 21:21:32   
sunny24
Ajvy, veš kako je hudo se sklont...sem ko ena nona...pa lih tko ku diamantina full neki tarnam zravn, da pa bi mogla kaj bolj hitro hodit...Lahko pozabim...
evo, tuki je moj buši 1 teden nazaj...upam, da bo prlimalo oz da bo kej... user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.10.2008 21:25:27   
Čebel@
polsedečem???revica!!!ampak ažno je da se da dihat in da antibiotik primeuser posted image user posted image user posted image user posted image  upam da jih kmal ne boš več rabilauser posted image user posted image
ti prida na 2 toasta sam da pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image
jest se tud že bolj težko prepognem...........no sej gre.........ampak zraven jamram ko stara mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ponoči grem na2-3 ue na wc ker se mi zgleda user posted image  kar usede na mehuruser posted image user posted image user posted image
jaz sem se prehladila in  upam da dalje od tega ne bo šlouser posted image user posted image
ja drugač pa v soboto si bom kupla mini cunjice za dušouser posted image user posted image user posted image  mi je pa full lepo da imaš vse prve stvari pospravljene..........full bo lep spominuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 710
1.10.2008 21:26:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ajvy, veš kako je hudo se sklont...sem ko ena nona...pa lih tko ku diamantina full neki tarnam zravn, da pa bi mogla kaj bolj hitro hodit...Lahko pozabim...
evo, tuki je moj buši 1 teden nazaj...upam, da bo prlimalo oz da bo kej... user posted image

o meri...to pa je trebuščekuser posted image user posted image user posted image  
to je pa to , ko si suhcana po naraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 711
1.10.2008 21:29:53   
Ajvy
MAjchy...sej veš kako je...antibiotik je treba pojest do konca....da pol ne fašeš še močnejših.....
Zej pa hitr en lekadol spi, da zajeziš prehlad......
Glede noćnega wc-iranja....te pa čist razumem.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 712
1.10.2008 21:30:11   
Čebel@
full napišem potem pa.......we are soryuser posted image user posted image

uglavnem ne da se mi tok tipkat še enkrat samo tole........sunny takle trebušček imam jaz sedaj ........prej nič potem je pa kar čez noč zrasteluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 713
1.10.2008 21:30:27   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

o meri...to pa je trebuščekuser posted image user posted image user posted image  
to je pa to , ko si suhcana po naraviuser posted image user posted image user posted image

Hihihih, jst mam večgauser posted image user posted image
Pa sej sem mela tud v prvo velik trebuh... Sem bla kot balonček, kar poglejte album...
Zdej se moram pa spet mal slikat pa da dam svojo lubenico sem gor...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 714
1.10.2008 21:32:09   
Čebel@

MAjchy...sej veš kako je...antibiotik je treba pojest do konca....da pol ne fašeš še močnejših.....
potem jih pa le pojej do koncauser posted image user posted image
a lahko sploh lekadole jem?jest bi samo enega v prašku!ni nič nevaren?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 715
1.10.2008 21:34:47   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a lahko sploh lekadole jem?jest bi samo enega v prašku!ni nič nevaren?user posted image

Lekadole lahko seveda ješ. Samo ne prov velik dnevno pa ne lih vsakodnevno. Mislm, dalj časa vsakodnevno. Če si prehlajena pa kak teden kamot ene dva na dan spiješ, več pa res ne vem če je pametno.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 716
1.10.2008 21:36:26   
Ajvy
Majchy....lekadol ni nič nevaren...sej ga tudi v P dobiš....
Kakšnega v prašku imaš??NAvaden lekadol, tableto.....to pojej....nič ti nima za bit....

Birdy...sem htela pogledat tvoj trebušček, pa me ven vrže..po mojem še zaradi tega preurejanja.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 717
1.10.2008 21:37:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Lekadole lahko seveda ješ. Samo ne prov velik dnevno pa ne lih vsakodnevno. Mislm, dalj časa vsakodnevno. Če si prehlajena pa kak teden kamot ene dva na dan spiješ, več pa res ne vem če je pametno.

za več, pa že moraš zdravniku....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 718
1.10.2008 21:39:29   
Čebel@
sem uzela enga navadenga(kapsulo)ne prašek!!!
zdej grem pa spat ker sem že pošteno zmatrana!!
velik čvekejte da bom jutri mela kej brati!!
aja.......birdy.........user posted image user posted image user posted image user posted image  da je neli bolš!!!
no pridne bodite,božite bušije.........jaz sem grem pa k možeku stisnit!!!
nočkouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 719
1.10.2008 21:41:38   
Ajvy
nočko Majchy.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 720
1.10.2008 21:44:44   
sunny24
ajvy, le glej, da se tudi ti hitro pozdraviš. Mi grejo tko na živce te jesenske viroze in prehladi...Ker takoj kaj fasam, pa še zravn zmiri bronhitis fasam...user posted image

Evo, sem si prej likala bušija...mani se zdi že ogromen... user posted image

Kaj šele bo...Pa vse mi je šlo v joške in v trebuh...Sem vidla pr marčevkah, da si na seznam pišejo tudi to, kolko se je katera zredila...Majo tekmovanje...user posted image user posted image user posted image   Se malo hecam...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 721
1.10.2008 21:47:18   
birdy

Birdy...sem htela pogledat tvoj trebušček, pa me ven vrže..po mojem še zaradi tega preurejanja.user posted image

A vn te vrže????? Ja, bom mogla prov mal iz druzga kompa pogledat, ta album sem drgač mela zaklenjen.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 722
1.10.2008 22:01:57   
Ajvy
Sunny...ja, res maš lep trebušček.....
Veš ,da se bom pozdravila...kaj  pa čem....zdele čakam na še eno dozo antibiotika...pol pa ajat......
Kil pa me ne bomo pisale, da ne bomo slabe volje , vsakič ko bo seznam prilepljenuser posted image

Birdy....ja ,vven me vrže..sploh nisem mogla do albuma pridt...no, ko se bo to poravilo, te bom prosila za geslo preko z.s-ja....če bo šlo seveda....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 1.10.2008 22:02:45 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 723
1.10.2008 22:05:19   
sunny24
Ja, ja, se strinjam s tem, da ne bomo pisale kil...se bomo drugo leto marca preselile na podforum "hujšajmo skupaj".... user posted image user posted image user posted image

Meni pa neki albumov od birdy pokaže, na 2. stran pa me vn vrže...Sam ti albumi mi sploh niso neki všeč...so mi bli boljši ta stari.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 724
1.10.2008 22:06:53   
Ajvy

Ja, ja, se strinjam s tem, da ne bomo pisale kil...se bomo drugo leto marca preselile na podforum "hujšajmo skupaj".... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?