|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
2.10.2008 12:00:55   
petrap
katjusa - kok si pridna, jaz mam tud tolk za prat pa likat, da se bom mogla danes zagotovo spravit k delu...še sploh k ne vem kdaj bom jutri prišla domou... za florjana pa nč bat, se bomo še me ukvarjale z njim, brez skrbi...otročki bojo tko al tko glavna tema pa atrakcija...no poleg tortic, pa kavic...

moj ima jutri pa ravno "izhod" user posted image user posted image user posted image .. to pomeni, da nekam gre in ostane tam tud čez noč, pa pride enkrat drug dan nazaj...majo nek piknik orgnaiziran v naravi, no po moje bl pijanica...tko da je prou fino, da se me čveke dobimo, da ne bom prav cel dan sama...user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.10.2008 12:04:36   
Čebel@
evo mene!!
sem šla na en sprehod pa tok mrzlo piha da ni nič luštenuser posted image
mala* men tud neče pokazat straniuser posted image  pocajti se bejbauser posted image
petrap samo še enkrat spat jauser posted image user posted image user posted image  se veselim kot kakšen prvošolčekuser posted image
tanci bom počakala da bom vidla katere št.bom dubila(ker full cunjic še dobim)....je pa full razlika med 50 in 62user posted image user posted image  moja g pravi da je našuser posted image  bolj mejčken tko da bom mela tud 50 za iz porodnišniceuser posted image
katjuša hvala za klike.....nevem sicer če je zmaga zagotovljena bo pa veelik da pridemo med 10user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.10.2008 12:06:24   
akvalina
dober dan!

jaz sem že boljš, sem se glihkar prjavla na uz k Pušenjaku( 19.10.),vsem pošiljamuser posted image da se boste pozdravle.Pa še moj trebuh vam pošljem izpred 14 dni(zdaj je že mal večji)user posted image user posted image user posted image .

Se tipkamo kasnej,user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 753
2.10.2008 12:09:04   
Čebel@
akvalinauser posted image user posted image user posted image user posted image  da si boljš!!!!!!
lušten bušiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.10.2008 12:13:31   
petrap
akvalina - user posted image user posted image user posted image lep buši...tkole k gledam vaše, se mi zdi, da je moj še večji user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam mi je pa včeri rekla tašča, da nimam tko ogormnega trebuha kot se meni zdi...no bomo vidle jutri user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.10.2008 12:13:49   
akvalina
joj sem najdla moj buši izpred štirih let nazaj(malo manj) ko sem bla noseča z Žanom in sem se skoz fotkala.

user posted image caw

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.10.2008 12:14:58   
akvalina
user posted image zakaj je tolk grozn velka fotka?????

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.10.2008 12:15:16   
Čebel@
jest imam prov mejčkenga bušija proti vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to ni feruser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.10.2008 12:16:30   
akvalina
user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.10.2008 12:16:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

user posted image zakaj je tolk grozn velka fotka?????

o tiuser posted image  kaka velka fotkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.10.2008 12:18:03   
Čebel@
veliko boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem vidla da se ti je črta narisala..........men se tud že mal poznauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.10.2008 12:18:22   
akvalina
Majchy nč hudga pač nosiš bolj v križu;ampak te bo pa vrjetn manj bolelo v križu kot pa nas k nosmo te sodčke pred sabo.user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.10.2008 12:19:35   
petrap
majchy mislim, da se ni kaj za sekirat glede velikosti bušija, bo še zrastu, sigurno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 763
2.10.2008 12:20:57   
Čebel@
samo mene občasno tok boli v križu da se komi premikamuser posted image
je g mi rekla da je bl uzadi ja in da se lohk še premakne bolj naprejuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.10.2008 12:22:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy mislim, da se ni kaj za sekirat glede velikosti bušija, bo še zrastu, sigurno user posted image user posted image user posted image
no srčno upamuser posted image user posted image user posted image  sem vam prov fouš ker res že zgledate user posted image  in ne debeleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.10.2008 12:25:58   
petrap
majchy - kokr sem vidla na sliki za miss busi, imaš prou lep trebušček in se že na daleč vidi, da nisi debela, ampak da si bodoča mamica..nosečka...trebuškarca user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.10.2008 12:29:59   
Čebel@

majchy - kokr sem vidla na sliki za miss busi, imaš prou lep trebušček in se že na daleč vidi, da nisi debela, ampak da si bodoča mamica..nosečka...trebuškarca user posted image
iiiiiiiiiii hvalauser posted image  full si prijaznauser posted image user posted image  od takrat mi je tud že mal zrastu sam še vedno je full manjši od vašihuser posted image  bomo jutri primerjale trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.10.2008 12:33:44   
Čebel@
večina na miss buši ima res ogromne trebuhe!!so zgleda večina tistih ki so v 30tuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.10.2008 12:39:38   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

iiiiiiiiiii hvalauser posted image  full si prijaznauser posted image user posted image  od takrat mi je tud že mal zrastu sam še vedno je full manjši od vašihuser posted image  bomo jutri primerjale trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

vem ja...user posted image user posted image user posted image ..tud moj pravi, da sem boljša oseba od kar sem noseča user posted image user posted image user posted image ... je reku da bi mogla bit kar skoz, pol sem mu pa rekla, da pol pa ne bova mela sam 2 al pa 3 otroke, ampak cel avtobus otrok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 769
2.10.2008 12:50:14   
akvalina
Jaz sem pa zdaj full sitna, čustvena, vse mi gre na user posted image . Včasih bi mojga moža kr user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 770
2.10.2008 12:53:43   
akvalina
Balonchy jaz sem se odločila da grem že spet rodit v Ljubljano če lahko dodaš na seznam?
????? A je katera že bla pr Pušenjaku? A ste samo naročene tako k jaz!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.10.2008 12:56:39   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image  petrap potem pa res najboljš da jih mata cel avtobususer posted image user posted image user posted image
akvalina moj se je že navadu da spreminjam razpoloženje........je pa od moje sestre fant mojmu reku da tole pri meni ni nič.........da je bla moja sestra pravi zmajuser posted image user posted image user posted image

a veste da sem šla mal na druge forume pogledat ki babe čvekajo in sem najdla pri novebrčicah  vse linke za razne dokumente .......full majo tega............a mislite da bi se dalo te linke prenesti na naš forumuser posted image  slej ko prej nam bo vse to prav prišlouser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 772
2.10.2008 12:59:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Balonchy jaz sem se odločila da grem že spet rodit v Ljubljano če lahko dodaš na seznam?
????? A je katera že bla pr Pušenjaku? A ste samo naročene tako k jaz!
po se bova pa ziher srečaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz nisem bla pri njemu bi se pa pozanimala če je možno da se zmeniš z njim da ti pride pomagat rodit.........samo moraš verjetno imeti srečo da je glih takrat v šlužbi.........po mojeuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 773
2.10.2008 13:01:21   
petrap
akvalina - si čist ista k jaz, jaz mam svojga neizmirno rada, sam včasih bi ga pa dejansko lahko utopila v žlici vode...user posted image user posted image user posted image ...tud to je del ljubezni, kaj čmo...kako to, da si se spet odločila za lj? si imela prej namen it kam drugam?

majchy - seveda se da prenest linke, če ne se jih da pa na novo narest...balonchy je prava mojstrica...user posted image user posted image user posted image ...če noben drug, bo ona to znala user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.10.2008 13:03:38   
Čebel@
po pa po moje da res prenesemo tiste linke preden pri njih zaklenejo temouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?