|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
1.10.2008 11:49:59   
Balonchy
Dan...

Miss Buši - poklikane ste vse, zdaj pa naprej... user posted image

Jaz sem od zdravnice... Kaj je novega? Antibiotik sem pokasirala, ker imam poleg vročine tudi vnetje žrelnice!!! Jupiiiiii....  user posted image  A se grem lahk ubit??? user posted image
Eh, če smo vse preživeli, bomo tut to....

Vsem bolančicam želim čimprejšnje okrevanje!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 651
1.10.2008 11:51:31   
petrap
jaz tud glasujem skoz...mam danes še pohod po firmi, da bojo glasoval še iz drugih računalnikou user posted image user posted image user posted image

moj možek je rojen 10.02. pa je fajn, sicer trmast, ampak vse ostalo je pa super user posted image user posted image user posted image , tko da me nč ne skrbi, da ne bi bil otroček super oseba...saj sta že mama pa ata tko fejst user posted image user posted image user posted image ... se je treba mal pohvalit user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 652
1.10.2008 11:55:09   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Dan...

Miss Buši - poklikane ste vse, zdaj pa naprej... user posted image

Jaz sem od zdravnice... Kaj je novega? Antibiotik sem pokasirala, ker imam poleg vročine tudi vnetje žrelnice!!! Jupiiiiii....  user posted image  A se grem lahk ubit??? user posted image
Eh, če smo vse preživeli, bomo tut to....

Vsem bolančicam želim čimprejšnje okrevanje!!!

ne ne smeš se it****.....sevede boš pregurala tole, sam res škoda da ni šlo drugače...saj bo kmalu bolje

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.10.2008 12:00:53   
Čebel@
balonchy..........pozdravi se in upam da se v petek vidimouser posted image user posted image user posted image
itak da bojo naši februarčki zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
petrap..........dober da imate v službi tok računalnikov............tko vam bo hitreje dan miniluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 654
1.10.2008 12:06:30   
sunny24
Jutro...No, sej sem dvignla rit "že" pred 1 uro, sam preden sem pojedla in se prebila skozi vaše poste je šla ura hitro okoli...

Pa kaj zdej, sej ste skor vse bolane? Mene zaenkrat hoče sam en prehlad ulovit, sam se mu ne dam. Upam, da ne zbolim, k se z razno kemijo lih ne bi filala...

tanci, sorry za včeri zvečer...sem sam na hitro prebrala, kaj ste napisale, pol sem pa kar pustila odprto našo stran in se šla rihtat za spat...Pol sem pa sam sklopla...

Katjusa, hvala za sončka, ki si mi ga poslala včeri, sam zgleda, da na pošti neki štrajkajo in do nas ni pršu...in danes je spet eno tako sranje od vremena...Pa še dež malo pada...user posted image

Ena je spraševala, kdo se je še prjavu k Pušenjaku...Jst... Mislim, da so še tanci, birdy, mala, boma2...če mi spomin še prov dela je tko, al ne?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 655
1.10.2008 12:11:20   
sunny24
Ah, sem prehitro prtisnla potrdi...Sem hotla še napisat, da je naša žaba včeri, ko sem šla spat, mela neke akrobacije po mojem trebuhu. Če sem ležala na hrbtu, ni blo prov in sem jih dobila, se dam na desni bok...Ja, misli si...taki šusi, da sploh zaspat nisem mogla. In kaj mi pol ostane drugega kot levi bok? Nič, in lej jo našo žabo, tako ji je pa pasalo in je biu mir...Joj, že zdej me ma pod kontrolo...user posted image

Pa danes sem začela 20 teden...user posted image  Sem že na polovici...JUHU

Komi čakam 13. na morfologijo, da spet vidim mojega podnajemnika...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.10.2008 12:11:36   
Čebel@
jutro sunny!
ne se dat prehladuuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.10.2008 12:16:50   
Čebel@
tale tvoja podnajemniška žabica ja pa navihanauser posted image user posted image user posted image user posted image  te navaja da ko bo uzuni da bo takrat tud mel glavno besedouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.10.2008 12:25:16   
mala*
No mene pa še ne brca tako zelo...Ponavadi zvečer ko se uležem čutim take mehurčke...no, naj bi blo zdaj pa res to touser posted image user posted image user posted image
Bom vidla dons na morfologiji če bo kej živahna in jo bom takrat kej čutilauser posted image user posted image

Hm, zdaj pa kuhati...sam ne vem še kaj....

HVALA VSEM KI GLASUJETE!!!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 659
1.10.2008 12:35:25   
tanci29
no tko majchy...če se izklopim iz povezave in se še enkrat nazaj povežem dobim isto številko...če pa ugasnem cel računalnik in pol nazaj prklopm pa čakam ene 5 minut da se vse naštima, ker mi neki štrajka rač. pol pa dobim drugo številko...no zdej sem pa diplomirala iz glasovanja...zdej pa morm užigat pa ugašat...user posted image joj so zakompliciral....

sunny ni blema za učer nč se ne opravičuj sem se mal hecala...sej jest sem tud šla spat sam me je erik hitr pokonc spravu in me držu do treh zjutrej...pol sem mu pa eno svečko dala je pa zaspal pa jest tud...do osmih   joj kok je hitr minil tistih pet urc...pa še ponoč mi niste dale mir trebuščkarceuser posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
1.10.2008 12:36:22   
Čebel@
mene je učeri med matematiko nabrcal za vse za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
1.10.2008 12:38:42   
Čebel@
tanci da ti ne bo zarad nas rač.crkniluser posted image user posted image user posted image
po bi ti mogle pa novga kupituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 662
1.10.2008 12:51:16   
tanci29
sej zdej sem poslala še mami v službo in mojmu možeku...link in vaša imena, da bojo glasoval...upam da me bosta ubogala če ne bo šiba pelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.10.2008 12:59:18   
petrap
ja jaz sem tud že nardila obhod po računalnikih user posted image ...zdaj se mi ne da pa prou nč več delat...tko da bom kar po netu brskala..pa mal z vami klepetala...

pr men je pa včeri zvečer tud tko močno brcou, da je še moj čutu...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 664
1.10.2008 13:02:42   
antonia
Še enkrat pozdravljene!

Danes sem malo več na netu, ker iščem ponudbe posteljic in previjalnih miz. Zaenkrat me je še najbolj naudušil Alples

http://www.alples.si/prodajni-program/mladinske-in-otroske-sobe/planet#

previjalna  s površino 87x72, 3 predali, ena polička ter posteljica 120x60 357€.

A ve imate že izbrano? Kakšni nasveti, priporočila?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.10.2008 13:07:31   
sunny24
antonia...poglej še

http://www.prenatal.it/lancio_puericultura_08/index2.asp  sicer tu ni cen, ampak so previjalne cca 200-300 evrov

http://www.bimbomarket.it/

http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html

S kirega konca SLO pa si?

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.10.2008 13:09:14   
sunny24
Aja, na tem linku http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html  maš za 700 evrov postlco, previjalno in voziček...Tam pod offerte 2008. Sam nevem pod katero številko je ta ponudba...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 667
1.10.2008 13:18:39   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tanci in petrap!!tko se delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni se danes ne da v šolouser posted image user posted image  sem začela kihat k user posted image  in bi šlla najrajš samo še spatuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 668
1.10.2008 13:23:35   
Čebel@
grem  v postlo ker se tko čudn počutm..........upam da ne zbolim...........se topkamo malo kasnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 669
1.10.2008 13:27:41   
petrap
majchy ne zbolet user posted image ... pajd počivat, pa če se ne počutiš najbolje, lahko tud špricaš šolo, glavno da boš v petek zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 670
1.10.2008 13:31:10   
sunny24
Pa kaj se dogaja...sej ste skor vse že bubane...user posted image   Upam, da se vse čimprej pozdravite, pijte čajčke in vitaminčke...OK, tudi šolo lahko prešpricate, sam da se pozdravite! Evo, en velik user posted image  za vas in dosti user posted image user posted image user posted image   da se čimprej pozdravite!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.10.2008 13:33:18   
akvalina
Ja sej ne zdej pa še mene šlata neki, mam drisko, kašljam, šmrkam,...user posted image

Mater pa ja ne bom še jaz kej k dohtarci mogla!!!!!!!!!!

LP, vsem
P.S.; Sunny a veš da mava medve obe 13-ega morfologijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 672
1.10.2008 13:42:19   
tanci29
Sem glasovala, samo ne vem katere ženščine so to. Ali jih poznaš.
Kje pa je Tanja S? 
Pozdravčki

no tole mi je poslala moja mamica? sem ji zdej razložila kdo ste....
majchy glej da ne zboliš...akvalina drži se pa bubančke na stran

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 673
1.10.2008 13:42:21   
sunny24
akvalina, sem že zadnjič vidla ja. Sej sem hotla napisat, pa pol je pršla lih user posted image skleroza na obisk, pa sem pozabla...user posted image   Jst mam že ob 8:45...to bom še pokonci spala...sploh nevem, kako zgleda ustat tko zgodi...user posted image

Punce no, dejmo nehat s temi boleznimi zdej...Jst ne grem več z bajte da kej ne fasam...user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.10.2008 13:43:24   
petrap
jaz mam tud 13.10.  pregled, tud predvidevam da morfo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?