|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
1.10.2008 17:35:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Eh pol pa res ne vem kako to delujeuser posted image user posted image Lohk bi dal kakšna bl jasna navodilauser posted image

Ja ampak une 4 pa normalno vidim... a ti ko gres pogledat vidis da imas 5 albumov?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
1.10.2008 17:36:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

nina7, ja, imam Aventov cucelj z zarezo. V 190 ml mleka dam 4 čajne žličke riževih kosmičev. res malo hitreje teče, ampak naš mali se ne pritožuje user posted image

A z Aventovo dvojko cucljem bo slo?? Ker tud tega tuki ne najdem, sem cist pozabila kupit une z zarezicami user posted image user posted image user posted image

Spelin@ posta tuki je pa cist adijo... dvomim da bi sploh kdaj dobila, bom drugic razlozila...

Men ni šlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
1.10.2008 17:40:15   
Anonimen

Eh pol pa res ne vem kako to delujeuser posted image user posted image Lohk bi dal kakšna bl jasna navodilauser posted image

Ja ampak une 4 pa normalno vidim... a ti ko gres pogledat vidis da imas 5 albumov?

4 vidiš zato ker jih lahko vidijo vsi člani RR. Tega k sm pa zdej dala pa lahko vidijo prijatelji,ker zaklent se ga zdej več ne da . Zdej mi pa ni jasno kako vneseš prijatelje. Tm piše da povabiš prijatelja in jest sm te povabila. zdej mi pa ni jasn zakaj ga ne vidišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.10.2008 17:45:25   
tally

**** če hočeš videt od nine7 album gaja 4m, moraš iti na svoj album in potem ko imaš tam gori napisano od prijateljev ga potem vidiš. Upam da sem razumljivo napisala. Une štiri pa vidiš,če klikneš pod njen post na album.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
1.10.2008 17:47:22   
Anonimen

4 vidiš zato ker jih lahko vidijo vsi člani RR. Tega k sm pa zdej dala pa lahko vidijo prijatelji,ker zaklent se ga zdej več ne da . Zdej mi pa ni jasno kako vneseš prijatelje. Tm piše da povabiš prijatelja in jest sm te povabila. zdej mi pa ni jasn zakaj ga ne vidišuser posted image

Hm user posted image  sedaj mi je pa napisalo napaka je ze posredovana...bla,bla, bla...Ampak jaz sem odprla pri meni prijatelje pa te ni not user posted image user posted image

Eh, ne se prevec sekirat to je se vse v povojih tam na forumu o portalu je full tem odprtiha na temo albumi... ampak se be splaca brat, najbolj se splaca par dni pocakat.

Jaz tud ne morem nalozit fotk...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
1.10.2008 17:49:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

**** če hočeš videt od nine7 album gaja 4m, moraš iti na svoj album in potem ko imaš tam gori napisano od prijateljev ga potem vidiš. Upam da sem razumljivo napisala. Une štiri pa vidiš,če klikneš pod njen post na album.

Aha a tko gre to,hvala Tally. Sej sm kr ene slikce dala,sm zato album naredila k je ena nagradna igra za corso.K da jo bom dobla user posted image user posted image user posted image
A tally ti ga vidš?K tebe pa še nism dala pod prijateljice??

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
1.10.2008 17:56:32   
tally

Ja ga vidim samo mi ga ne odpre, jaz sem dala tebe pod prijatelje, mogoče zaradi tega vidim. Pa sej meni tudi ni nič jasno glede teh albumov, prej je bilo boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
1.10.2008 17:58:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Sem sla  v rubriko prijatelji in notri jih je kar nekaj, tako da ni prazen, da bi bila napaka... ampak ni nine7???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
1.10.2008 17:59:03   
kasso
špelin@, jaz te razumem, da je škoda metat denar stran, ampak vedi, da če boš odjavila kosilo, je mala zmagala.... dosegla je svoje. Pogovarjaj se z njo o hrani v vrtcu, o velikanskih loncih v katerih kuhajo.... kako drugo foro...in mogoče jo prime. Ne pa vpričo nje govorit proti vzgojiteljicam, ker to ona dobro sliši in iskorosti sebi v prid....saj mogoče se motim, ne vem user posted image

Katera od vas vidi moje albume?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
1.10.2008 18:00:21   
Anonimen
Zdej sm dala obe,pa vidve še kr ne vidtauser posted image   Ma zdej mi ni pa več čist nč jasnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj dajo nazaj tko kot je blo prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
1.10.2008 18:03:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

špelin@, jaz te razumem, da je škoda metat denar stran, ampak vedi, da če boš odjavila kosilo, je mala zmagala.... dosegla je svoje. Pogovarjaj se z njo o hrani v vrtcu, o velikanskih loncih v katerih kuhajo.... kako drugo foro...in mogoče jo prime. Ne pa vpričo nje govorit proti vzgojiteljicam, ker to ona dobro sliši in iskorosti sebi v prid....saj mogoče se motim, ne vem user posted image

Katera od vas vidi moje albume?

Podpisem oddebeljeno. Pocaki se malo...

Album: jaz vidim samo vasko cesto user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
1.10.2008 18:05:15   
Anonimen
Kasso jest samo enga Cesta po vasi, drugih pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
1.10.2008 18:11:28   
tally

Jaz tudi cesta po vasi user posted image , in nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
1.10.2008 18:11:59   
sesil
Jaz se jutri narišem v Logatcu. A s promorske strani je to prva petrolova pumpa, pol pa desno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
1.10.2008 18:13:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Ne pa vpričo nje govorit proti vzgojiteljicam, ker to ona dobro sliši in iskorosti sebi v prid....saj mogoče se motim, ne vem user posted image

Naj jasno in 1x za vselej povem, da sem karkoli pogojno negativnega o vzgojiteljicah (tu mislim izrecno in izključno samo na nezainteresiranost pri uveljavljanju avtoritete pri hranjenju in za pripombo o liniji najmanjšega odpora, povezani s hranjenjem - pri čemer mi je hijenca razsvetlila pojme, zakaj je v bistvu tako - da otrok ne smejo siliti s hrano) izrekla oz. napisala le tule.

Mala pika dobro ve, da se meni tako vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljici zdita prijazni in fajn punci, zaupam jima, imata ogromno idej za razne igre in za animacijo otrok. Tudi krizo drugi teden smo hitro prebrodili ravno zato, ker sem ogromno energije vložila v to, da sem mali piki pomagala iti skozi novo izkušnjo na prijeten način, povedala sem ji, kje je vzgojiteljica doma, da je lahko skozi okno videla, ko je šla ona v službo in sva šli še midve, da je vzg. ne bo pogrešala ipd. Tako da se tule definitivno motiš!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
1.10.2008 18:28:27   
Anitka
Nina7 tvoj album vidim, Kasso pri tebi pa le enega povezano s cestouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
1.10.2008 18:45:44   
Estrella*
nina7: jaz vidim album gaja4meseceuser posted image Jaz nisem nič prčkala pri mojih in upam, da delujejo.

sesil in jana: sem ravno z Logatca, pa sem malo pogledala. Greš mimo petrola in mimo mercatrrja(vse na desni strani) tam za mercatorjem je tabla za železniško, pa še ne zaviješ, ampk greš naravnost še mimo pečjaka in nato prva ulica desno. Je pa tabla bela za železniško postajo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.10.2008 18:50:29   
Estrella*
kasso: jaz tudi vidim le 1 album in sicer vaško cestouser posted image Je pa v precej boljšem stanju kot naša.

sesil: hura zate, če pridešuser posted image user posted image A prideš po AC al po stari cesti? V Logatcu je samo ta PETROL.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
1.10.2008 19:11:22   
Estrella*
nina7: a imaš ti lap topa HP Compaq 6820???

Jutri imamo spet projekt plavanje. Sine je ves korajžen in poln elana. Me prav zanima če ga bo obdržal do jutriuser posted image . Mi pa prav paše, da se bom malo odklopila od vseh domačih za celo urouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
1.10.2008 19:14:39   
katy82
A bi katera hotla glasovat za mojo mačkicouser posted image ?

http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=2965#medias

< Sporočilo je popravil katy82 -- 1.10.2008 19:15:49 >

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
1.10.2008 19:21:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutri imamo spet projekt plavanje. Sine je ves korajžen in poln elana. Me prav zanima če ga bo obdržal do jutriuser posted image . Mi pa prav paše, da se bom malo odklopila od vseh domačih za celo urouser posted image

Ja tega, zakaj te pa to zanima?

Katy82 a na une zvezdice klikneš da glasuješ?

Neposredna povezava do sporočila: 3346
1.10.2008 19:28:05   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

a prideš jutri v Lukovico?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
1.10.2008 19:28:07   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ja tega, zakaj te pa to zanima?

Katy82 a na une zvezdice klikneš da glasuješ?

Na sliki sem ga vidla, pa se mi je zdelo, da bi bil pravi. Ga imam tudi jazuser posted image user posted image

Ja, pa pazi na katero klikneš, če na prvo bo ocena 1, čepa na 5 pa 5user posted image

Katy: evo bom ti prlepla eno petico. Mislim, da lahko glasuješ vsako uro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
1.10.2008 19:35:04   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jaz sem že dala 5.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
1.10.2008 19:41:28   
Estrella*
Kje ste???Se spet ponavlja pesem od včerajuser posted image Jaz imam čas(Aljo čuva Matej), pa ni nobene čvekeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?