|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
1.10.2008 15:50:49   
Taula
jana: novalac al pa od milupe je riževa kašica po 4m , vendar niso kosmiči tako kot rižolino, čokolino, ampak kot prah

In to mešaš z mlekom oz vodo?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
1.10.2008 15:51:16   
Čmrlika
Čmrlika, kakšen cukr je tvoja mala Jaz vidim tvoje albume! Kaj je treba pravzaprav narediti, da so komu dostopni, po mojem bom kje drugje odprla albume, tale RR prenova teh zadev mi je čista tema...

Hvala,hvala...user posted image user posted image
Če zdaj vidiš vse moje albume, je to zato, ker sem dala vse po tisto kdo lahko vidi
ringarajini člani
ker če daš -vsaj ena mi je tako rekla "samo jaz" potem je zaklenjen, pa moraš vnest in povabit vse  tiste ki jim hočeš slike pokazat...vnašaš pa maile.preveč dela, če je res tak...bom mela kr odprte, upam, da ne pride do kake nesrečne zgodbe ravno z mohjim cukrom user posted image  pa fotru valda ne bom povedala...user posted image

prej se ni dalo mojih vcidet, ker sem mela tako nastavljeno na "samo jaz"

Moja Taja pa sp že več kot 2 uri, brez da bi se prebudila vmes...user posted image evo jokec....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.10.2008 15:56:10   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Žanko pa bo še pojstlico popapuuser posted image user posted image user posted image . Božček to ga morajo zobki matrat.

Ful ga matrajo revčka user posted image ... je pa zanimivo, da si čist vse stlači v usta user posted image .
Glede GH ti pa ne znam povedat. Mogoče bi vprašala kakega P, kako naprej. Js verjetno na tvojem mestu ne bi upala dat več na svojo roko.

Estrella js mam občutek, da bo jedla skutke, jogurte, klobase, makarone... vse razen mlekca user posted image . Kolk je življenje nepredvidljivo, glih pri teb, ki maš tolk mleka otrok noče jest... a ni to neferuser posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Vidim da že vse dajete GH. Jaz še ne upam, ker ne vem ali ima alergijo na mleko.user posted image  Moram preveriti če imajo frutki in te zadeve mleko notri.user posted image
Vse kupujete ali same doma naredite sokeca. Kaj to jabolko date v sokovnik ali kako delate sokece?

Js tud ne upam dajat GH glih zaradi te alergije. Do zdaj jeva zvečer riževo kašico, ampak verjetno bom poskusla s korenčkom pa bučko počasi. Pol bomo pa videli.
Js sm prejle brala sestavine v enem frutku pa nima mlečnih beljakovin.

Čmrlika sm tud js pogledala slikce...luškana punčka user posted image user posted image .

Punce js grem pa zdejle končno k frizerjuuser posted image user posted image ....jupiiii...sem že tolk grozna v glavo, da se komi v špegu upam pogledat user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
1.10.2008 16:01:21   
Anonimen
Estrella hisa je zakon!!!!! Full lepa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.10.2008 16:09:56   
Taula
Js sm prejle brala sestavine v enem frutku pa nima mlečnih beljakovin.

Super. Hvala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
1.10.2008 16:11:15   
Anonimen
Spelina:

Kera firma pa je pralni stroj,ki ga imas sedaj? A je tud zanussi?

Kako je Gregorcek?

In pa tole z kosilom: Mene je prav danes moz naziral, kako da je treba Samio se hranit, ker drugace ne poje nic in mi potem tudi v praksi to demonstriral pri kosilo.
Frklja salamenska se mu je dala pitat ko pujsekuser posted image user posted image user posted image

In ponavadi res zeama lepo je in ne dovoli da jo hranim sedaj pa je izpadlo kot da bi ona veliko vec pojedla ce bi jo kdo hranil in da je shujsala revca zaradi mene...ker sem prelena da bi jo hranila...

Tako da tud tebe razumem... ce bi jo vzgojiteljice mal motiverale mogoce tud kako zlico v usta dale bi verjetno tud kaj pojedla...
Ampak a se ne da to dogovorit??/

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
1.10.2008 16:15:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jana: novalac al pa od milupe je riževa kašica po 4m , vendar niso kosmiči tako kot rižolino, čokolino, ampak kot prah.A ta malga al ta velikega frutka pol popapca????

prej tamalega, danes pa marelico tavelikega.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3307
1.10.2008 16:16:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Vidim da že vse dajete GH. Jaz še ne upam, ker ne vem ali ima alergijo na mleko.user posted image  Moram preveriti če imajo frutki in te zadeve mleko notri.user posted image
Vse kupujete ali same doma naredite sokeca. Kaj to jabolko date v sokovnik ali kako delate sokece?

Jaz sok kar kupim - imaš veliko izbire: Hipp, Frutek,... Vem, da bi me ene par forumovk zdajle raztrgalo, ampak res ne mislim ribati jabolka in ga stiskati skozi gazo za tistih par žličk soka... No, midva še nisva na gosti hrani, sok dobiva za spoznavanje novih okusov user posted image
Sadne kašice (te pripravljene v steklenih lončkih) ne vsebujejo mleka.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
1.10.2008 16:20:40   
Anonimen

Jaz sem sedaj skoraj zgubila živce. Alja ni jedla 5h in ona ne bo zizala, sem si spumpala in tudi po flaši ne bo, sem naredila še AM ...tudi neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ji dala riž z breskvo kašico, je pa vse pojedla. Jaz res ne vem več kaj je z mojim otrokom. Pri tej starosti bi morala živeti od mleka, ta mali user posted image  ga zavrača!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa daj ji potem vsaj enkrat na dan za jest... Ji ze tako pase in zakaj bi jo silila na mleko ce ji ni...Pa itak ti je se Caserman tako svetoval..

Jaz bi ji dala, ker kljub temu da je dopolnila komi 4 mesece, ti skor zivcenga fases da jo sploh nahranis...In ocitno je decva bolj zagreta za karkoli druzga kot mleko in res ni vredno tvojih zivcev...

Pri nas je tud zacel ga srackat. In sicer ponoci je na 2 uri ... In to konkretne obroke.

Bom danes poklicala P da jo vprasam, ce mu naj kaj rizeve kasice umesam v mleko al kaj??

A bo un cucelj stevilka 2 sploh potegnu ce dam notri mal rizeve kasice?
A rizeva kasica sploh naredi mleko bolj nasitno??

Skratka noro res...tele froci in njihovo hranjenje...

Tud mi ni jasno ko mu vcasih dam moje mleko pa se zvija mu dam AM pa pohamsa kot jaz cokoladno torto. Spet drugic pa mu dam mal AM in se zvija pa mu dam moje pa kar cmoka...

Pa kdo bi jih razumel hudica?????

Neposredna povezava do sporočila: 3309
1.10.2008 16:26:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Spelina:

Kera firma pa je pralni stroj,ki ga imas sedaj? A je tud zanussi?
Ne, kar ena **** firma je - Elin. Kupila sem ga, ko je Gorenjev crknil - v Hoferju za smešnih 249 EUR user posted image  Dela kot urca, super scentrifugira, res zakon user posted image  Naj tako ostane še naprej.

Kako je Gregorcek?
Še vedno ga matra kašelj, drugače je aktiven, razigran.

In pa tole z kosilom: Mene je prav danes moz naziral, kako da je treba Samio se hranit, ker drugace ne poje nic in mi potem tudi v praksi to demonstriral pri kosilo.
Frklja salamenska se mu je dala pitat ko pujsekuser posted image user posted image user posted image
To dela naša babi, če punca noče jest!!! Ta večjo piko je pitala še pri šestih letih!!!!!!!!! user posted image

In ponavadi res zeama lepo je in ne dovoli da jo hranim sedaj pa je izpadlo kot da bi ona veliko vec pojedla ce bi jo kdo hranil in da je shujsala revca zaradi mene...ker sem prelena da bi jo hranila...
A dej no... user posted image user posted image

Tako da tud tebe razumem... ce bi jo vzgojiteljice mal motiverale mogoce tud kako zlico v usta dale bi verjetno tud kaj pojedla...
Ma ne da se jim, toliko sem že lahko opazila... Pač rečejo ji, da bi pa katera sedla k njej in ji poskušala dopovedat, pa ne. No, itak so prezaposlene, zato jim niti ne zamerim, so skupine od novega zakona naprej natlačeno polne... Poleg tega je odvisno od posameznika, koliko bo odstopil od linije najmanjšega odpora in vložil svoje energije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
1.10.2008 16:27:11   
Estrella*
Naty; ja žalostno je. Ravno zaradi tega še kar vztrajam in vztrajam....Ko se spomnim na npr. Katino in podobne, ko njihovi user posted image  bi, pa nimajo kaj. Sem pa tud jezna na Aljo, sploh kadar si spumpam in ona noče al pa poje malo. Mi AM ni tako težko vreči stran, čeprav je drago plačan, kot mojga. Ga pa imam v skrinji cel kup, ki pa ga očitno ne bom porabilauser posted image user posted image user posted image Za kašice si ga svežga spumpam.

****: ma dedci imajo vedno svoje teorije in o user posted image  in njihovih navadah itak vse vedouser posted image Samija je dovolj stra, da je sama.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
1.10.2008 16:29:28   
špelin@
Meni ni "potegnil" - ni šlo skozi. zato sem vzela un cucelj, ki ima variabilen pretok in obrnem na 2 črtici in lepo teče.
Kaj pa vem, našemu malemu sem dala to zadevo 2x v večerno flaško pa ni  nič bolj spal... user posted image  

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.10.2008 16:30:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
1.10.2008 16:31:35   
špelin@
edinaos in Naty*, maledva sta res lušten par user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
1.10.2008 16:47:18   
Estrella*

Jaz sem sedaj skoraj zgubila živce. Alja ni jedla 5h in ona ne bo zizala, sem si spumpala in tudi po flaši ne bo, sem naredila še AM ...tudi neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ji dala riž z breskvo kašico, je pa vse pojedla. Jaz res ne vem več kaj je z mojim otrokom. Pri tej starosti bi morala živeti od mleka, ta mali user posted image  ga zavrača!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa daj ji potem vsaj enkrat na dan za jest... Ji ze tako pase in zakaj bi jo silila na mleko ce ji ni...Pa itak ti je se Caserman tako svetoval..

Jaz bi ji dala, ker kljub temu da je dopolnila komi 4 mesece, ti skor zivcenga fases da jo sploh nahranis...In ocitno je decva bolj zagreta za karkoli druzga kot mleko in res ni vredno tvojih zivcev...

Pri nas je tud zacel ga srackat. In sicer ponoci je na 2 uri ... In to konkretne obroke.

Bom danes poklicala P da jo vprasam, ce mu naj kaj rizeve kasice umesam v mleko al kaj??

Skratka noro res...tele froci in njihovo hranjenje...

Tud mi ni jasno ko mu vcasih dam moje mleko pa se zvija mu dam AM pa pohamsa kot jaz cokoladno torto. Spet drugic pa mu dam mal AM in se zvija pa mu dam moje pa kar cmoka...

Pa kdo bi jih razumel hudica?????

****, maš prav ni jih za razumet. Naša enkrat bi mleko, enkrat ne, drugič bi samo zizala, enkrat samo po flaši, ENKRAT SAMO MOJGA, DRUGIČ am itd.....Sem že čisto obupala nad njo in njenimi prehranjevalnimi navadami.

čE BOŠ DALA SAMO ŽLIČKO KOSMIČEV, BO VERJETNO ŠLO NA 2 CUCELJ, AMPAK KAJ BOLJ NASITNO NE BO. ČE ŽELIŠ BOLJ KALORIČEN OBROK, BO POTREBNO VEČ RIŽA, SAMO S TEM CUCLJEM NE BO ŠLO.

Očitno naši user posted image  rabijo več kot samo mleko, ker se že kar večina ponoči zbuja in ga sračka tako al pa drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
1.10.2008 17:04:40   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ma sem jezna kot user posted image  Mala pika ima v vrtcu kosilo in tam nič ne poje! Danes je pojedla dobesedno nič!! Odkar je v vrtcu, je pojedla vsaj pol obroka samo včeraj. Pa ok, sem si rekla prvi teden, naj ji bo. Drugi teden je imela malo krize in sem rekla, ni sile, če ne je. Zdaj bi pa frača že morala jesti user posted image  Kosilo je namreč 1,05 EUR na dan in nimam denarja za odmet user posted image  Žal pa tudi vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic niso ravno avtoritete, da bi znale otroku dopovedat, da mora jest. Se še spomnim vzgojiteljice od velike pike, pri kateri so vsi otroci vsaj nekaj pojedli, ker je znala uveljavit komando. Tako da sem zdaj obupala in sem se odločila, da ji s prihodnjim tednom odjavim kosilo! Ravnokar za mizo maže drugi krožnik segedinarja s polento, frklja salamenska!

Bom kasneje pogledala fotke in kaj pokomentirala user posted image

Ne odjavljaj kosila še. Na začetku je čisto normalno da otrok skozi hrano protestira. Saj je šele dva tedna v vrtcu. Pri nekaterih otrocih traja malo dlje. Počakaj še kak teden, boš videla, da bo začela jest.
V skupini moje Petje je ona pa še en fantek, ostali pa prav vsi protestirajo, kar je normalno. Čez mesec dni bodo vsi jedli. Pa tudi vzgojiteljice jih prvi mesec uvajanja ne silijo z nobeno stvarjo, da se jim vrtec ne bi zameril, sploh pa preko hrane. Hrana je v obdobju uvajanja zadnja skrb.
Ja in seveda zakaj pa bi jedla v vrtcu, če ve, da jo doma čaka nekaj finega, saj ni neumna, a ne user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
1.10.2008 17:08:49   
kasso
Ma ne da se jim, toliko sem že lahko opazila... Pač rečejo ji, da bi pa katera sedla k njej in ji poskušala dopovedat, pa ne. No, itak so prezaposlene, zato jim niti ne zamerim, so skupine od novega zakona naprej natlačeno polne... Poleg tega je odvisno od posameznika, koliko bo odstopil od linije najmanjšega odpora in vložil svoje energije...

Imajo pač taka navodila glede uvajanj in iz prakse na zasčetku raje ne silijo otroka, ker se otrokom nočejo zamerit.
Zakaj pa se ne pogovoriš s vzgojiteljico?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
1.10.2008 17:12:24   
Anonimen

Meni ni "potegnil" - ni šlo skozi. zato sem vzela un cucelj, ki ima variabilen pretok in obrnem na 2 črtici in lepo teče.
Kaj pa vem, našemu malemu sem dala to zadevo 2x v večerno flaško pa ni  nič bolj spal... user posted image  

Špelin@ ti maš aventove flaške če se prav spomnim?Pa daš pol un cucelj k ma zarezo?Kok žličk pa daš v flaško? Jest sm dala 3 pa mi je preveč teklo skoz ta cucelj.

Jest sm dala tud 2x zvečer za probo,pa tud ni nč dalj spala.

čE BOŠ DALA SAMO ŽLIČKO KOSMIČEV, BO VERJETNO ŠLO NA 2 CUCELJ, AMPAK KAJ BOLJ NASITNO NE BO. ČE ŽELIŠ BOLJ KALORIČEN OBROK, BO POTREBNO VEČ RIŽA, SAMO S TEM CUCLJEM NE BO ŠLO.

Očitno naši user posted image  rabijo več kot samo mleko, ker se že kar večina ponoči zbuja in ga sračka tako al pa drugače.

Sm dala enkrat samo žličko pa ni šlo čez,pri aventovih flaškah.

Špelin@ jest bi na tvojem mestu tud še mal počakala z odjavo kosila.

Estrella a Alja ga pa tkole sračka. Zgleda da ji res mleko ni všeč

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
1.10.2008 17:18:21   
Anonimen
Naj ena pogleda moj album Gaja 4 mesec da vidm če se vid. Estrella pa še ti poglej ker sm te kao povabila da ga pogledaš.Da vidm kako to deluje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
1.10.2008 17:22:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Naj ena pogleda moj album Gaja 4 mesec da vidm če se vid. Estrella pa še ti poglej ker sm te kao povabila da ga pogledaš.Da vidm kako to deluje

Sploh ga ni user posted image user posted image user posted image So samo 4 albumi in ta zadnji je verjetno Gaja 3 mesece...

Gaja 4 mesece ga pa sploh ne vidim user posted image user posted image

Drugace pa super punca...kot mamica.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
1.10.2008 17:25:48   
Anonimen

Sploh ga ni user posted image user posted image user posted image So samo 4 albumi in ta zadnji je verjetno Gaja 3 mesece...

o hvala, hvala.
**** če se ti da še enkrat poglej,ker sm te dala zdej med prijatelje,pa da vidm če dela. Ma so zdej to tko čudn naredil

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
1.10.2008 17:27:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Ne odjavljaj kosila še. Na začetku je čisto normalno da otrok skozi hrano protestira. Saj je šele dva tedna v vrtcu. Pri nekaterih otrocih traja malo dlje. Počakaj še kak teden, boš videla, da bo začela jest.

V vrtcu je že 4. teden!!! Samo kosilo me na mesec pride 21 EUR - doma bi pa mala kar naprej jedla user posted image  Z vzgojiteljico sem se že 3x pogovorila, ampak ona punci samo nekajkrat reče, naj je, in to je to. Potem jo pusti in po koncu časa za kosilo gre lahko mala spraznit poln krožnik v pomije... Res mi je toliko denarja škoda metat stran user posted image  Saj doma tudi niso same dobrote na sporedu, ampak jaz ji ne pustim od mize, dokler vsaj nekaj malega ne poje user posted image

nina7, ja, imam Aventov cucelj z zarezo. V 190 ml mleka dam 4 čajne žličke riževih kosmičev. res malo hitreje teče, ampak naš mali se ne pritožuje user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
1.10.2008 17:29:43   
Anonimen

o hvala, hvala.
**** če se ti da še enkrat poglej,ker sm te dala zdej med prijatelje,pa da vidm če dela. Ma so zdej to tko čudn naredil

Ni ga... imas samo 4 albume. In med njimi ni nobenega z naslovom Gaja 4 mesece user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
1.10.2008 17:31:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

V vrtcu je že 4. teden!!! Samo kosilo me na mesec pride 21 EUR - doma bi pa mala kar naprej jedla user posted image  Z vzgojiteljico sem se že 3x pogovorila, ampak ona punci samo nekajkrat reče, naj je, in to je to. Potem jo pusti in po koncu časa za kosilo gre lahko mala spraznit poln krožnik v pomije... Res mi je toliko denarja škoda metat stran user posted image  Saj doma tudi niso same dobrote na sporedu, ampak jaz ji ne pustim od mize, dokler vsaj nekaj malega ne poje user posted image

nina7, ja, imam Aventov cucelj z zarezo. V 190 ml mleka dam 4 čajne žličke riževih kosmičev. res malo hitreje teče, ampak naš mali se ne pritožuje user posted image

Naši pa vse okol teče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
1.10.2008 17:33:10   
Anonimen

o hvala, hvala.

Ni ga... imas samo 4 albume. In med njimi ni nobenega z naslovom Gaja 4 mesece user posted image user posted image

Eh pol pa res ne vem kako to delujeuser posted image user posted image Lohk bi dal kakšna bl jasna navodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
1.10.2008 17:33:35   
Anonimen

A z Aventovo dvojko cucljem bo slo?? Ker tud tega tuki ne najdem, sem cist pozabila kupit une z zarezicami user posted image user posted image user posted image

Spelin@ posta tuki je pa cist adijo... dvomim da bi sploh kdaj dobila, bom drugic razlozila...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?