|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
1.10.2008 21:09:05   
jana81
našemu Nejcu spet ni do spanja, on bi kr razgrajal.. zdej ga pa ati uspava...mene že tak spet bradavice bolijo, ker bi kr naprej vleku. Groza.

Zdej pa grem še torbo za Nejca pripravit, da lahko zjutri do zadnje minute spiva.

Pol pa si morem še kej za jest napravit, lubiju sem kr lazanjo od južne pogrela, zame je pa ni več, no pa sej se bom pa mandarin najedla.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
1.10.2008 21:13:59   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Kje pa je danes naša CatJA??????????????????Upam, da se ne utapljaš v kakšnh računih, glede na to, da je konec meseca???

A veš, da tokrat se pa nisem v računih, ampak zalogah user posted image  Ampak kar se mora, ni težko user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
1.10.2008 21:17:11   
katy82

Zdej imava nalogo en teden masirat in dajat ene nove kapljice, v petek pa se bo odločil ali bomo počakali do 6. meseca ali pa takoj prepihali. Moram pa rečt, da masaža ali pač kapljice zelo pomagajo user posted image  Skorajda ni več gnoja.

Katere kapljice pa imaš?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
1.10.2008 21:17:47   
Anonimen
Grem jest zdej TV gledat pol pa spat. Se vidmo jutr,Jana midve se pa slišiva, pa da naju ne boš pozabilauser posted image
Pa dober tek,jest sm pa zdele en sendvič zmazala.

Nočko

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
1.10.2008 21:36:25   
Čmrlika
se javljam malo da pojamram...user posted image  me še kar kuha, pa Hb je taja pridna že aja...jaz pa lubija tako pogrešam...user posted image  ravno zdaj ko bi mi lahko pomagal, pa ko bi morala to odležat pa prešvicat to vročino...user posted image
Držte pesti, da še eno noč zdržim brez lubija, pa da bova s tamalo dolgo in dobro ajali...joj kako sovražim vit sama...user posted image

Hvala vsem za lepe želje k čimprejšnji ozdravitvi, pa za pohvale moje lepotičke! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
1.10.2008 21:43:43   
jana81
edina če bereš prosim če me trzneš, al pa če mi kera pošlje njeno številko, ker mam drug telefon, pa je šla številka v maloro...no vse številke, ker je blo na telefonu shranjeno.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
1.10.2008 21:46:26   
jana81
uh hvala bogu da ne brišem ZS...sem naaaaaaaašla...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
1.10.2008 21:47:45   
sesil

sesil: hura zate, če pridešuser posted image user posted image A prideš po AC al po stari cesti? V Logatcu je samo ta PETROL.

ma sej ne vem kje bi šla. se bom še odločla. kasso, a te poberem?

Neposredna povezava do sporočila: 3383
1.10.2008 21:48:34   
sesil
uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa, tretja zvezdica.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
1.10.2008 21:51:51   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
1.10.2008 21:52:13   
Anonimen
Eh nej gre vse skup v tri pisane marjetice... Popravljajo albume pa osnovno stran pa ne vem kaj se pa naj za vraga ze zrihtajo da ne bo ko se namatras in spises pol ure dolg post in vse pokomentiras we are sorry...

Evo ne grem se enkrat pisat... naj grejo res nekam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
1.10.2008 21:58:40   
sesil
no, da se še malo pohvalim. sem bla tudi danes na pilatesu. pomoje bom jutri kot robot, ker me bo vse bolelo. še enkrat bravo zame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
1.10.2008 21:59:21   
tana7

Tana7: a prideta jutri z Brino na Logaški čvek???

sem šele sedaj prilezla do foruma
vem, da skos kaže, kot da prebiram forum, ampak ko bi vsaj bilo to res
nikoli se ne odlogiram, pa izgleda, kot da skos visim tu gor
imamo par čarunalniških škatel doma (moj je računalničar), pa vse skos laufa, ker so serverji gor, pa testira (na vsakem je drug operacijski sitem zaradi testov),... pa potem na večini zadev, če jih ne sama "ročno" odklopim, izgleda, kot da sem skos na čarunalniku
tko! da ne boste mislile, da vas skos inšpiciram, pa da samo govorim, da nimam nič časauser posted image

a veš, da razmišljam, da bi prišla?
malo za razvedrilo - ta teden nimam nobenih drugih zanimivih zmenkov/obiskov, so se očitno vsi strošili prejšnje tedneuser posted image
ampak nisem nič spremljala vaših dogovorov, tako da je vse, kar vem, da naj bi bilo to v Logatcu in ob 11.00user posted image
več nimam pojmauser posted image   bi morala vse nazaj brat...

Neposredna povezava do sporočila: 3388
1.10.2008 22:00:25   
kasso

sesil: hura zate, če pridešuser posted image user posted image A prideš po AC al po stari cesti? V Logatcu je samo ta PETROL.

Lahko se dobimo na poti, bi pa šla s svojim avtom, ker moram prej nazaj. Se dobiva v PO ali pa lahko kar na počivališču Ravbarkomandi (jaz grem po AC)? Javi mi!
Tako ti ne bo treba iskat Navigatorja.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
1.10.2008 22:01:18   
kasso

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
1.10.2008 22:01:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Catja kaj je blo zadnč pri okulistu,a bo treba solzevode prepihat?Naši se spet ful gnoji pa misljo kr čakat do 6 meseca ali pa celo do devetegauser posted image Kje jim je logika?

Zdej imava nalogo en teden masirat in dajat ene nove kapljice, v petek pa se bo odločil ali bomo počakali do 6. meseca ali pa takoj prepihali. Moram pa rečt, da masaža ali pač kapljice zelo pomagajo user posted image  Skorajda ni več gnoja.

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
špelin upam, da nisi huda, pa da ne bo kakšen valjar prileto.user posted image user posted image

Ne, nisem huda user posted image  Samo ni mi vseeno, kaj si misliš o meni. Če bi bila kr ena tujka, se ne bi sekirala, za prijateljice bi pa rada, da si ne ustvarijo napačne slike user posted image  
Ti pa moram povedati, da sem res obupala, ker sem poskusila že celo vrsto fint, celo podkupovanje sem se že šla, potem veš, kako sem bila obupana, ker zame je to res zadnje... user posted image  Ma ne bom gledala na to, kot da je mala zmagala - tudi doma znajo bit borbe, ker je muhasta 100/uro, včasih si rečem, da še dobro, da je bila prva pika bolj mirna, ker sem zdaj pa že toliko utrjena in izkušena (EMŠO pa to user posted image ), da ne popenim zlepa. Samo glede nato, da imam namenjenih za kuharijo 10 EUR na dan, je njeno stran vrženo mesečno kosilo naš dvodnevni proračun in sem se odločila, da en mesec to lahko vržem stran, potem pa se ne grem več.

katy82, so ti že druge napisale za mleko user posted image  Jutri popoldne bom pa fajn mislila nate user posted image user posted image  Aja, sem "stisnila" odlično user posted image

Čmrlika, drži se user posted image user posted image user posted image

****, a vidiš, kaj je, ker si pozabila kopirat user posted image

sesil, user posted image  za 3. zvezdico. In user posted image  za miganje user posted image

Drage čvekice, jutri se fajn naklepetajte!!!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
1.10.2008 22:07:36   
kasso

sesil in jana: sem ravno z Logatca, pa sem malo pogledala. Greš mimo petrola in mimo mercatrrja(vse na desni strani) tam za mercatorjem je tabla za železniško, pa še ne zaviješ, ampk greš naravnost še mimo pečjaka in nato prva ulica desno. Je pa tabla bela za železniško postajo.

Ma kaj se ne dobimo v Navigatorjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3392
1.10.2008 22:09:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

ampak nisem nič spremljala vaših dogovorov, tako da je vse, kar vem, da naj bi bilo to v Logatcu in ob 11.00user posted image
več nimam pojmauser posted image   bi morala vse nazaj brat...

no kolker vem se dobimo tule: by estrellauser posted image

sesil in jana: sem ravno z Logatca, pa sem malo pogledala. Greš mimo petrola in mimo mercatrrja(vse na desni strani) tam za mercatorjem je tabla za železniško, pa še ne zaviješ, ampk greš naravnost še mimo pečjaka in nato prva ulica desno. Je pa tabla bela za železniško postajo.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
1.10.2008 22:11:04   
jana81

Kljukec: izvoz Logatec- vozi naravnost do prvega krožnega križišča. V križišču 2 izhod ven(smer Idrija, Ajdovščina), naravnost  slab kilometer in  v drugem krožnem križišču zapelji 1 izvoz ven. Pelješ še naravnost cca. 800-900m, na desni strani bo PETROL, mimo njega do začetka napoleonovega drevoreda lip: pred tem drevoredom zaviješ desno(mislim, da je majhna tabla z oznako za železniško postajo) in na levi strani bo TUŠ. Zavij k TUŠu  levo in takoj desno na parking. Vzporedno s tušom je KLJUKEC

kasso mislim da tule

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
1.10.2008 22:11:48   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Lahko se dobimo na poti, bi pa šla s svojim avtom, ker moram prej nazaj. Se dobiva v PO ali pa lahko kar na počivališču Ravbarkomandi (jaz grem po AC)? Javi mi!
Tako ti ne bo treba iskat Navigatorja.

ok, pol se dobimo na ravberkomandi. ko štartam te pokličem, mal pred 9h.
a se ne dobimo v nekem kljukcu?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.10.2008 22:13:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne pa vpričo nje govorit proti vzgojiteljicam, ker to ona dobro sliši in iskorosti sebi v prid....saj mogoče se motim, ne vem user posted image

Naj jasno in 1x za vselej povem, da sem karkoli pogojno negativnega o vzgojiteljicah (tu mislim izrecno in izključno samo na nezainteresiranost pri uveljavljanju avtoritete pri hranjenju in za pripombo o liniji najmanjšega odpora, povezani s hranjenjem - pri čemer mi je hijenca razsvetlila pojme, zakaj je v bistvu tako - da otrok ne smejo siliti s hrano) izrekla oz. napisala le tule.

Mala pika dobro ve, da se meni tako vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljici zdita prijazni in fajn punci, zaupam jima, imata ogromno idej za razne igre in za animacijo otrok. Tudi krizo drugi teden smo hitro prebrodili ravno zato, ker sem ogromno energije vložila v to, da sem mali piki pomagala iti skozi novo izkušnjo na prijeten način, povedala sem ji, kje je vzgojiteljica doma, da je lahko skozi okno videla, ko je šla ona v službo in sva šli še midve, da je vzg. ne bo pogrešala ipd. Tako da se tule definitivno motiš!

Oprosti, sem dobila občutek, da ti ni pri srcu...sem se motila. Drugače pa sem ti le hotela svetovat.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.10.2008 22:14:20   
jana81
a se ne dobimo v nekem kljukcu?

ja zgori se je estrella potrudila in naredila opis potiuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
1.10.2008 22:15:09   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Kljukec: izvoz Logatec- vozi naravnost do prvega krožnega križišča. V križišču 2 izhod ven(smer Idrija, Ajdovščina), naravnost  slab kilometer in  v drugem krožnem križišču zapelji 1 izvoz ven. Pelješ še naravnost cca. 800-900m, na desni strani bo PETROL, mimo njega do začetka napoleonovega drevoreda lip: pred tem drevoredom zaviješ desno(mislim, da je majhna tabla z oznako za železniško postajo) in na levi strani bo TUŠ. Zavij k TUŠu  levo in takoj desno na parking. Vzporedno s tušom je KLJUKEC

kasso mislim da tule

hvalauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
1.10.2008 22:16:27   
jana81
a katera ve kje je pošta v Lukovici če grem iz AC dol?? tam poberem nino7

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
1.10.2008 22:18:21   
špelin@
Oprosti, sem dobila občutek, da ti ni pri srcu...sem se motila. Drugače pa sem ti le hotela svetovat.user posted image

Jezna sem bila nanjo, ker za moje pojme ni dovolj avtoritativno nastopila, da bi mala jedla. Ampak mi je hijenca potem povedala, zakaj je tako... user posted image  Drugače je pa čisto ok, ni sicer pretirano materinski tip, ampak se ji pa vidi, da ima svoje varovance rada, kar tudi največ šteje. Mala pika jo ima tudi rada in vem, da ji je tam lepo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?