|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
1.10.2008 10:41:54   
Naja30
No, tole je pa moj buši. Sam morte vedet, da sem se sama slikala, pa še komaj sem dobila dokaj ok sliko, ker me je fleš zafrkaval. user posted image  Kako se vam zdi? Je dovolj velik za 14t? user posted image

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
1.10.2008 10:43:45   
dzanika
se opravičujem ker se vmešavam na vaš forum. Vidim da ste vse v veselem pričakovanju  . Vsem želim čim lepšo nosečnost še naprej. user posted image Ker pa še nimate dojenčka pa če imate sekundico časa prosim glasujte za našega Jana na linku: http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3257#medias

Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
1.10.2008 10:47:31   
Naja30
Grahec, če si veliko obkrožena z mačkami, je še večja verjetnost, da si tokso že prebolela. Večkrat jo imajo tiste, ki si z mačkami niso blizu.

jjasna85 ne misli, da imajo vse punčke čopke! Moja bo stara 2l, pa nima še skoraj nič las na glavi. user posted image  Ja, oblekce pa furamo, ja. Zdaj, ko bo bolj mrzlo, bodo spet popularne žabice in oblekce.

PERSIDA, moj je pa zjutraj tako smrčal, da... user posted image  Sem ob pol 7h kar vstala. Pri nas imamo dva dojenčka. Če eden malo dalj časa spi, je pa drugi glasen. user posted image   user posted image

ada2, vse najboljše! In welcome to the club of 30! user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.10.2008 10:56:45   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
jjasna85 ne misli, da imajo vse punčke čopke! Moja bo stara 2l, pa nima še skoraj nič las na glavi. user posted image   

No ja.. sej to vem iz lastnih izkušenj ;) mene so prvič strigli pri 3h letih ker sm mela baje vse skupaj 3 lase na glavi user posted image  pa vsi so spraševali starše zakaj fantka v roza oblekce oblačijo user posted image user posted image user posted image  jim je blo prow nerodno že počasi...

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.10.2008 10:57:57   
jjasna85
Naja30 tebi pa vse čestitke za tako lep buši!!user posted image
še večje čestitke pa, ker ti je uspelo slikco sem prilimat... js sm se matrala ko zmešana ene 2 dni nazaj, pol sm pa sprejela dejstvo, da sm tepec in se predala user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.10.2008 11:00:26   
Grahec
Naja 30, saj to kar si napisala sem tudi jaz mislila, vendar jaz tokse nisem še prebolela, to je tisto kar me preseneča!!! Bo treba še neprej malo popazit, čeprav ginekolog pravi, da ni panike in  da bi morala res imet veliko smolo, da bi se zdaj okužila, če se doslej nisem. 

ada 2 tudi tebi iskrene čestitke in naj bo naslednjih 30 let napolnjenih z vsem lepim in novim kar boš doživljala kot mama...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.10.2008 11:13:28   
Naja30
Grahec aja, oprosti sem narobe razumela. Potem moraš pa pazit. Čeprav je res mala verjetnost, da se zdaj okužiš.

jjasna85 naredi si album na moj-album.com, tja je enostavneje dajat in kopirat sem. Sem probala prej na rr album dat, pa me ven meče. Zgleda, da še niso čisto poštimale te nove rr.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.10.2008 11:42:09   
mojčika
Jaz imam mačke že 11 let, hodijo tudi ven, oddala sem 3 pocestne mucice, ki sem jih najprej morala k sebi spravit ..., ne boste verjele, tokse še nisem prebolela.

naša frajla se je rodila z neverjetno čupico, še vedno imamo ogromno las, a da bi delali repke, niti pod razno. Če jo počesem, si z roko skuštra laske nazajuser posted image

Naja30-buši je res lepuser posted image

Ada- vse naj naj najuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 1.10.2008 11:43:27 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.10.2008 12:03:09   
helimaša
kok ste se načvekale od zjutri.....jst sm tud od majhnega bla v stiku z živalmi pa tud nism še prebolela tokse.....tko da upam da zdej glih ne bi šlo kej narobe.....ponavadi je tam do 14 tedna bol rizično......
kako je pa kej z pršutom in pa kšnim biftkom .....se katera pregreši......jst sm se mal.....ene 2 koščka pršuta....ampak to že neki cajta nazaj......pri prvi nosečnosti sem se tud z biftkom pregrešila.....tko da se mi zdi da kakšen košček glih ne bo škodil......
mi je pa mami rekla da je zadnjič na hitr ujela da baje nosečnicam škoduje tuna.....oz. da je nevarna.....ma neko snov v sebi....tko da mal se pozanimajte če ste ljubiteljice tune.....jst jo ponavadi nardim z makarončki ker jih Maša obožuje

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.10.2008 12:04:37   
helimaša
mate pa že vse tko lepe bušije.....se morm še jst mal slikat.....sm ne vem če bom znala prlimat slikce gor.....user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.10.2008 12:13:02   
mojčika
Jaz bi rekla sveža tuna, ki ni dobro skuhana in pečena, o tem sem že slišala, za iz konzerve se pa po mojem ni za bat, je čist preveč predelano.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.10.2008 12:25:13   
mojčika
user posted image

He he, meni gre bolj v zadnjo platuser posted image , nosim zadaj, v prvo sem spredaj.

Zdaj pa še ostaleuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.10.2008 12:32:34   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

user posted image

He he, meni gre bolj v zadnjo platuser posted image , nosim zadaj, v prvo sem spredaj.

Zdaj pa še ostaleuser posted image

se ne vidi da ti gre v zadnjo plat.....si vse tko dobr zblefiralauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.10.2008 12:50:51   
mojčika
he he, je treba znatuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.10.2008 13:02:16   
Anonimen
Naja30 - Zakaj pa je ime Tomaž smešno? A je mož Tomaž ali imata izbrano takšno ime za fantka? Pa lep trebušček-  pa kje maš kaj špehca o katerem govoriš?

Grahec - Bravo za pregled! Sestri pa en kabl v računalniku precviki. user posted image user posted image user posted image

PERSIDA - user posted image Te mož sam navaja kako bo, ko bosta imela user posted image user posted image . Moj v spanju govori in nikoli ne vem al mi res kaj hoče povedat al spet kaj bluzi. Pa ko ga ne razumem ga dvakrat vprašam kaj je rekel, in pol se zbudi in me napizsi kaj ga budim brez zveze.

ada2 - Malo z zamudo, a iz srca - Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

mojčika - Jaz sem bila 2-3 cm odprta že tam nekje 10 dni pred PDP-jem, pa sem rodila 6 dni žez PDP. user posted image Pa nisem nič ležala, sva z možem še 2 dni čez PDP eno "telovadbo" vžgala pa ni pomagalo. user posted image Pa tudi ti imaš lep buši!

helimaša - Če vsake toliko poješ kakšno tuno že ne more škodvat. ČE bi pa to jedel kr naprej je pa druga pesem. Sej moraš bit pri vseh stvareh zmeren.

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.10.2008 13:06:54   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Naja30 - Zakaj pa je ime Tomaž smešno? A je mož Tomaž ali imata izbrano takšno ime za fantka? Pa lep trebušček-  pa kje maš kaj špehca o katerem govoriš?

Ne, sej ime ni smešno. Ni pa ravno v najinem izboru. Ali je v vajinem? user posted image
Špeh - skoncentriral se je na rit. user posted image

mojčika, lep buši! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.10.2008 13:10:40   
Anonimen

Ne, sej ime ni smešno. Ni pa ravno v najinem izboru. Ali je v vajinem? user posted image

Ne, ni midva v najinem izboru sploh še nimava imen - vsaj za fantka ne. Ker so na NS rekli, da bo punčka (in mož si jo je želel že v prvo) je takoj povedal kako ji bo ime in od tega ne odstopa. user posted image Pa naj mu bo, sej je tudi meni ime še kar ok. user posted image

Hecno mi pa je, ker je v prvo rekel, da on ne bo izbiral imen, ker si potem s tem imenom zaznamovan za vse življnje in kako najti pravo in ustrezno... ma celo filozofijo je imel. No, na koncu je ime izbral on, pa če bo tokrat res punčka jo bo (no, jo je že) tudi zanjo. user posted image Ja, ja, zarečenega kruha se največ poje. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.10.2008 13:27:07   
PERSIDA
Ojla.
Joj punce kako ste lepe s temi trebuščki.Vsaka vam čast.Se vam lepo pozna ker ste takšne suhice.Pri meni ,če ne bi povedala o nosečnosti še nihče ne bi opazil ,ker imam že sicer okrogel buši.Mogoče se okorajžim zadnji mesec,če se bom sploh doblla v objektiv user posted image user posted image user posted image .
Kaj ,pa hedviga,pa suncicica,kaj vidve še dihata ,dajta se malo oglasit,da vidim kako ste vi trije.A se vama kaj bolj poznajo trebuščki kot tem ,ki so se že nalimale? Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.10.2008 13:33:55   
Anonimen
Bom še jaz nalimala moj buši - slikan točno na polni 18t (včeraj user posted image ).

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.10.2008 13:39:45   
Naja30
jjasna, sem ravno gledala albume na rr in sem že vidla tvoje slikce. Ful imaš lep in velik buši! user posted image  user posted image

PERSIDA jaz nisem ravno suhica, veš. user posted image  Mogoče sem se slikala pod takim kotom, da se ne vidi špehca. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.10.2008 13:43:33   
Anonimen
Mogoče sem se slikala pod takim kotom, da se ne vidi špehca. user posted image

Rito maš čist plosko. Poglej pri meni, ko se iz križa ven in navzdol kar izboči. user posted image user posted image user posted image Sem sedaj na S narejena . user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.10.2008 13:56:08   
mojčika
Rito maš čist plosko. Poglej pri meni, ko se iz križa ven in navzdol kar izboči. Sem sedaj na S narejena .

(

Tako kot jaz, a možeku je moja rita zdaj všeč in jo kar hvali, kako zalita jeuser posted image . No samo da je njemu všeč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.10.2008 14:18:21   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Mogoče sem se slikala pod takim kotom, da se ne vidi špehca. user posted image

Rito maš čist plosko. Poglej pri meni, ko se iz križa ven in navzdol kar izboči. user posted image user posted image user posted image Sem sedaj na S narejena . user posted image

No sej, se bomo že enkrat spoznale v živo, pol bomo pa vidle, kera ima plosko rito. user posted image
Ma sej je vseeno, za hujšanje je še čas.

Kje se pa spet spps skriva? Zdaj ko je gospa, ima bolj malo časa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.10.2008 14:25:18   
Anonimen

Kje se pa spet spps skriva? Zdaj ko je gospa, ima bolj malo časa. user posted image

Malo predno je postala gospa je postala tudi šolarka kakor tudi njena prvošolka (hči), v bljižnji prihodnosti se ji obeta selitev v prizidek. No, njej ni dolgčas, nam je pa dolgčas po njej, tko da upam da si vzame kaj časa tudi za nas in nam na dolgo in široko pove kako je potekala poroka, kako poteka skorajšnja selitev in kako kaj v šoli, pa seveda kako kaj njen piki v bušiju.

Spps
, čakamo te in tvoje poročilo! user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.10.2008 14:51:05   
mojčika
Naja30, ma to mora biti dober kot, če bi ti bila okrogla, jaz bi ti zdaj noseči dala 55kg, nič več. Prav lepo zgeldaš, ni kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?