|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.9.2008 8:45:01   
sonček85
jasna85 - Ha, sem vedela, da si ti pa sem že prej glasovala zate, pa še zdej enkrat. Pa fotki sta čist lepi.
A si to tud ti - KLIK?
men se zdi da je in čestitke ,komad mi je všeč.Pa zelo iuspešna siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.9.2008 8:48:25 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
30.9.2008 8:47:03   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

jjasna85 - Ha, sem vedela, da si ti pa sem že prej glasovala zate, pa še zdej enkrat. user posted image Pa fotki sta čist lepi. user posted image
A si to tud ti - KLIK?

Hahaha... ja, tudi to sm js user posted image  shit... zdej mi je pa že čisto preveč nerodnouser posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
30.9.2008 8:50:56   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

jjasna85 - A res iz Bara si? Sam ga nisem gledala - do kje si pa prišla? Pa lepe cotke.

Ja ja.. res res... iz prve sezone (TA BOLJŠE sezone user posted image )...
bla sm pa med zadnjih 5, sam sm kasneje not prišla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
30.9.2008 8:57:43   
Naja30
jjasna85 lepa pesem! user posted image
Veš, po čem se pa jaz najbolj spomnem tebe iz Bara? Po fuuuuuul dobrem plašču!!! user posted image  Sej vem, sej vem... Enkrat sem te vidla v njem sredi Lj.
Vidim, da si iz Kopra. Sva dokaj blizu. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
30.9.2008 8:59:32   
jjasna85
Zasanjana hvala ti!!user posted image

Mi je prow smešno ratalo vse skupaj... skoraj vse imate zakrite obraze (ok, razen spps vem kako zgledauser posted image ), mene ste pa odkrile do potankosti user posted image  zdej mi vsaj ne bo več treba dajat fotk samo od bušija gor, ampak bom lahko kar cela user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
30.9.2008 9:01:28   
Grahec
spps  nisem prepričana, ali sem ti že čestitala ali sem pozabila, vsekakor iskrene čestitke! Sta bila prav luštna, pa tako vesela user posted image user posted image user posted image

jjasna85 sem glasovala zate!

jutri imam pa pregled in sem že prav radovedna in nestrpna. Upam, da bom imela UZ, sicer pa samo da bo vse OK.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
30.9.2008 9:09:22   
jjasna85
Naja30 kaj se hecaš??? user posted image  se spowneš unega plašča al kaj?? dej ne me j... user posted image user posted image  misliš unega rjavega z mucko al se js ne spownem več kaj sm mela oblečeno?? user posted image
Iz kje si pa ti?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
30.9.2008 9:15:08   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Naja30 kaj se hecaš??? user posted image  se spowneš unega plašča al kaj?? dej ne me j... user posted image user posted image  misliš unega rjavega z mucko al se js ne spownem več kaj sm mela oblečeno?? user posted image
Iz kje si pa ti?

Tega ja. user posted image  user posted image user posted image  Super je. Ga še imaš?
Jaz sem iz Izole.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
30.9.2008 9:26:11   
jjasna85
Naja30 ja, ja... ga imam še v omari... ma ga ne nosim več dve zimi.. samo nimam srca za ga vržt stran, pa ga šparam v omari user posted image
uuu.. iz Izole... pol bi pa midve lahko kej kofetkale ... (al skrivaš svojo identiteto?? user posted image )

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
30.9.2008 9:55:26   
Naja30
Ne ne, ne skrivam identitete. Lahko bi kofetkale, ja. Se bova enkrat zmenile.
Si me tako zmešala s kofetom, da si bom kar enega naredila. Čeprav si ga nisem doma skuhala že 100 let. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
30.9.2008 9:59:15   
janaja
Zdravo babuške,

sem bila danes na pregledu pa je gin ugotovila da je posteljica čisto nizko user posted image , zdej  me pa res skrbi, nej bi morala počivat, nobenih stresov pa naporov...
Pa še z mojim sva že od sobote na bojni črti( sva mela en hud fight)

Res me skrbi za to posteljico, a ma mogoče katera kakšen podoben primer user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
30.9.2008 10:00:26   
janaja
 Aja še to:

naslednji pregled imam 21.10 ( malo prej zaradi tega) pa starost lahko še dodate 25.

JJasna 85- sem ti dodala glas pa veliko sreče.

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
30.9.2008 10:07:36   
enkratna
Šmrc, jaz bi tudi imela Mihca, pa je mož tako proti (ponavadi se da z njim kaj pogajati).... user posted image
Njemu so všeč imena kot so Ian, Sven, Neo (men pa ta imena niso!), tako da pogajanja še potekajo user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
30.9.2008 11:42:29   
PERSIDA
POZDRAVLJENE .Sem kar nekaj časa porabila za branje zdaj ,pa še nekaj napišem.
Danes sem imela pregled pri g.Do sedaj vse ok srčka tud bijeta čeprav jih je sestra težko našla ,ker imam že po naravi veliko maščobe tak ,da se je kar nekaj namučila.Naslednji pregled imam 21.10. UZ morfologijo takrat upam da izvem kaj skrivata med nogami.Pa da vidim ta dva zaspanca ,če kaj plešeta al sta skoz tako pridna.Vprašala sem ga glede izcedkov ,pa je rekel ,da ni nič nevarnega ,ker se je ustavilo ,pa odprta tud nisem nič tako ,da vse ok.Mi je kar lažje ,da ne hodim gledat hlačk vsakih pet minut.
spps-iskrene čestitke tud iz moje strani
tasa_m-sem bila iz mb ,pa sem šla malo ven na svež zrak,imam pa še skoz vse zdravnike v mb ,pa rodit grem tudi tja,pa še starše imam tukaj tak ,da sem kar veliko v mbju
Sem v 17 tednu pa še nič ne čutim ,da bi se kaj dogajalo v trebuhu razen da je zgornji del tako trd.To pa je to ker sta preveč pridna tako kot mama user posted image user posted image user posted image .
Wc me še vedno utruja ponoči drugače ,pa kar guramo brez problemov včasih mi glava nagaja to pa je tud vse ,pa upam ,da pri tem ostanem.
Imela sem še veliko za povedat ,pa sem pozabila kaj sem prebrala za nazaj ,rekla bom le vse dobro želim vsem.
jjasna85 -imaš tud moj glas,jaz bi se prijavila ,ko pa ste vse take suhice,bi pol zgledala ko ena bombica na tisti strani
No lepo se imejte ,pa se tipkamo.Vam pošiljam veliko sončka.Dijo.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
30.9.2008 12:39:11   
Anonimen
jjasna85 - Sej zdej k sem še ostale slikce pogledala pa sem se te mal spomnila. Res nisem zvesta gledalaka teh resničnostnih šovov. Največkrat sem sam pogledala kdo je šel ven, pa prvo in zadnjo oddajo. user posted image

janaja - Počivaj in počivaj, pa se bo posteljica dvignila. Poznav več primerov, ko so imele posteljico nizko, pa je bilo vse ok do konca. So pa res mirovale in počivale čim več. Meni je Pušenjak na NS tud nekaj omenil z nizko posteljico, ampak imam naslednji UZ šele v 21t, tko da bom takrat videla pri čem smo. Počivat pri 1,5 letniku, ki je z menoj doma - nemogoče. Ampak misliti moramo na najboljše. user posted image

enkratna - Moja cimra v P je rekla,d a je bil njej full všeč Ožbej, možu pa se en spomnim več kaj, ampak pol v porodni sobi sta še vedno imela ta dva imena in je mož v mukah, ko je rojevala popustil in pristal na Ožbeja. user posted image

PERSIDA - Fino za uspešen pregled! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
30.9.2008 13:46:42   
tasa_m
hei,hei user posted image . Kako smo? Midve/-a super. No jaz navijam na user posted image pa vsi pravijo da bo zato stalno rečem da midveuser posted image sva ok.
jjasna85 imaš moj glas. Upam,da ti rata in zmagaš. Držimo pesti vse.
Gledam nekatere in imate že takšne lepe bušije,..jaz pa še kr nimam kaj dosti. Se mi zdi da samo "špeh" user posted image . Bom mogla tudi jaz poslikat pa dat v album..
lepo bodite vse pa se tipkamo.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
30.9.2008 14:13:59   
Naja30
enkratna, ne sekiraj se. Midva sva imela za punčko 2 imena. Sicer sta nama bila obema oba zelo všeč, ampak v porodni je "razneženi in na novo zaljubljeni v svojo hčerko očka" rekel, da ime bom pa jaz izbrala, ker sem se tako namatrala. user posted image  Po moje tudi če bi rekla, "Štefka naj bo" bi bil presrečen. user posted image  
Imava pa midva vedno problem pri imenih za fantka.

jjasna, midva z mojim sva se pa ravno zadnjič pogovarjala, da od vseh resn. šovov je bil pa najboljši Bar, pa še slo verzija je. Seveda sem si najbolj zapomnila ravno bar 1, tako da se spomnem tudi plašča od jjasne85.user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
30.9.2008 15:36:35   
Dali*
Ejla punce, jaz sem spet mal počekirala vaše poste in se morem prav spravit vse brat, da vas ujamem.

No, jasna85, imaš moj glas.

Sicer pa danes obračam letnico v 28, tako da jjasna popravi v seznamčku, ko ga boš dopolnjevala. Jah, tko gre...hitro. Zanosila sem pri 27., rodila pri 28.

Zdej pa letim še mal v kuhno, da se pripravim za popoldansko praznovanje, večje praznovanje s trgatvijo pa v soboto.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
30.9.2008 16:04:19   
Zasanjana
Dali, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image Lepo praznuj!

Ufff, a ene že o imenih študirate? Midva z možem sva za to prav smotana. Vsakič se nama dopadejo različna imena... no, že pri Marcu sva za punčko rezervirala Pauline, če nas slučajno kaj preseneti, za fantka pa nisva še začela razmišljat.

Jaz sem danes naravnana čist po vremenu. Imamo dež in me niti ne mika, da bi stopila ven iz stanovanja, pa bi bilo treba it po opravkih. Zdaj ko sem noseča, se mi podzemna kar gnusi, vse mi smrdi in še gužva je, se mi hitro začne vrtet, z avtom po mestu pa rabiš 1 uro, da se kam premakneš.

Zdaj sem primerjala slikce s tukajšnjega albuma od prejšnje nosečnosti in sem imela takšen trebuh kot ga imam zdaj šele okrog 21.tedna.

Prijetno popoldne vam želim!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
30.9.2008 16:30:21   
jjasna85
Hvala hvala hvala čisto vsem, ki ste podarile vaš glasek meni!! Res sem vam iz srca hvaležna!!! user posted image

Dali* tebi pa iz srca vse najboljše!! Naj te spremljajo ljubezen, sreča in prijateljstvo... vse grdo pa naj pozabi, da obstajaš!! :*

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
30.9.2008 16:31:58   
jjasna85
Drugače mam pa js čez točno 1 uro pregled, pa se že malo tresem, ker bi rada za spol vprašala... sam že zadnjič mi je reku, da v 17. tednu se pa še ne more videt (WTF?!?!)... no, danes sm pa že v 19. pa se MORE videt (če ne bo nogic skupaj držaluser posted image ).
Pa še rezultate od presejalnega testa zvem tako da sm čisto na trnih...
vam sporočim kako je šlo...

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
30.9.2008 18:07:33   
mama_milchy
mama_m - Tebe pa že dolgo ni bilo na RR-ji. Pridi večkrat. user posted image

ja nekaj dni me res ni bilo, ma ni bli niti časa; Žiggec po operaciji pol že prve težave s term levim ušeskom, pa v službi je bilo pestro in enostavno mi je zmankovalo časa; je bil dan prekratek;

sedaj pa gre zima, dela bo manj, zunaj bomo tudi manj in bomo več na RR visele.

Kako ste? Ima katera še vedno kakšne slabosti, utrujenost? mene po kosilu še vedno zmanjka za debelo uro, pol pa sem kot nova;

Aja, še za tabelo; rodila bom v Izoli, spol pa je zavit v user posted image , včeraj na UZ je tako tiščal-a nogice skupaj da ni šans, da bi kaj vidli;

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
30.9.2008 18:36:01   
Pupa7
DALI VSE NAJBOLJŠE IN DOBRODOŠLA V NAJLEPŠA LETA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
30.9.2008 18:52:42   
Dali*
Punce najlepša hvala za čestitke!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.9.2008 19:19:31   
mama_milchy
DALI,

Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?