Naty*
|
Jutro! Nam se situacija očitno izboljšuje kar se spanja tiče, zdej nas pa zobki matrajo. Žan ma spodi še zmeri pikico in bunkico, pa je kr obstalo vse skupi . Na zgornji dlesni ma pa že orng bunko pa mal trdo se tipa in očitno ga ful muči, ker je siten, v usta si skoz rokice tlači in joka zraven... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: evo poglej kaj te čaka, če bo Žan tako pridno papcal Naša je pravi palček gaya24: Maj - 31. 3. 2008 ob rojstvu: 4680g, 53cm 3.tedne: 5200g, 56.5cm 6.tednov: 6100g 2. mesec: 6800g, 61cm 3. mesec: 7980g, 66.5cm 4. mesec: 8910g, 5. mesec: 10700g, 70cm Tale Maj se je sicer mal težji rodil, ampak gre vseen Žan kr po njegovi poti . Mami bo pa križ odpovedal ... U madonca kake kilaže ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ničesar drugega ne bom prosila, kot le za še en dan s teboj. Tolk žalostno, pa tolk resnično... se človek kr precej zamisli . Super da Katina pride na čvek, upam, da vas še čimveč uspe . katy boga...upam, da bo kmal bolš . tally merilni meter pa sama zmeriš bučko, men zmer rata čist točno . IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še eno vprašanje. A vi vašim , ko jih kopate tud ušesa date pod vodo al samo po glavci polivate Js mu samo glavco polijem. Sicer včasih vseen dobi kako kapljico v ušesa, ampak se pa trudmo da ne . IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JANA: no z avtoceste greš izvoz Logatec (za Vrniko cca 10 km), in se pelješ dokler ne prideš do krožnega križišča, na krožnem greš drugi izvoz ven, na križišču desno in se pelješ naravnost (mimo Petrolove pumpe) in takoj za pumpo boš vidla avtobusno postajo, no tam se boš ustavila ker te bom jaz tam pričala, jaz sem takoj tam doma. Čisto izy Kaj to na prvem al drugem krožnem. Samo bi rada spomnila, da sta dva krožna, če prideš iz avtoceste, da se ne bo iskala kot jaz. ker se mi zdi, da je Petrolova pumpa, če gre na drugem krožnem, al ne...nisem sigurna. A vidiš, da mamo vse deformacijo in pozabmo, da sta dva krožišča ! Na prvem greš naravnost, na drugem (pri bencinski postajo MOL) pa desno! Ti kr prilet na kavico.