|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
30.9.2008 23:02:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NO VSE PUNCE KI IMATE ČAS, STE VABLJENE V ČETRTEK V LOGATEC..user posted image
ČE SE JST PRIPELJEM IZ CELJA, POL LAHK PRIDE ŠE KATERA KI JE BLIŽJE A NE???
PA BOMO MAL ČVEKALE.. da bo dežuser posted image

Ob kateri uri?
ob dveh grem na en pogreb, pa moram bit prej doma.
Upam, da mi uspe vsaj na kavico skočit.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
30.9.2008 23:20:45   
nizy
**** in edinaos - BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.9.2008 23:23:34   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

**** in edinaos - BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vam tudi želim ...
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
1.10.2008 0:30:39   
Anonimen
hvala Elma in nizy.user posted image user posted image

Ce vidve praznujete potem vam zelim aid mubarak olsun.

(odgovor članu ELMA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
1.10.2008 7:52:05   
Naty*
Jutro! Nam se situacija očitno izboljšuje kar se spanja tiče, zdej nas pa zobki matrajo. Žan ma spodi še zmeri pikico in bunkico, pa je kr obstalo vse skupi user posted image . Na zgornji dlesni ma pa že orng bunko pa mal trdo se tipa in očitno ga ful muči, ker je siten, v usta si skoz rokice tlači in joka zraven...

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: evo poglej kaj te čaka, če bo Žan tako pridno papcaluser posted image Naša je pravi palčekuser posted image

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 10700g, 70cm

Tale Maj se je sicer mal težji rodil, ampak gre vseen Žan kr po njegovi poti user posted image . Mami bo pa križ odpovedal user posted image ... U madonca kake kilaže user posted image !

Ničesar drugega ne bom prosila, kot le za še en dan s teboj.

Tolk žalostno, pa tolk resnično... se človek kr precej zamisli user posted image .

Super da Katina pride na čvek, upam, da vas še čimveč uspeuser posted image user posted image .
katy boga...upam, da bo kmal bolš user posted image .

tally merilni meter pa sama zmeriš bučko, men zmer rata čist točno user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Še eno vprašanje. A vi vašim user posted image , ko jih kopate tud ušesa date pod vodo al samo po glavci polivate

Js mu samo glavco polijem. Sicer včasih vseen dobi kako kapljico v ušesa, ampak se pa trudmo da ne user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JANA: no z avtoceste greš izvoz Logatec (za Vrniko cca 10 km), in se pelješ dokler ne prideš do krožnega križišča, na krožnem greš drugi izvoz ven, na križišču desno in se pelješ naravnost (mimo Petrolove pumpe) in takoj za pumpo boš vidla avtobusno postajo, no tam se boš ustavila ker te bom jaz tam pričala, jaz sem takoj tam doma.

Čisto izyuser posted image

Kaj to na prvem al drugem krožnem. Samo bi rada spomnila, da sta dva krožna, če prideš iz avtoceste, da se ne bo iskala kot jaz. ker se mi zdi, da je Petrolova pumpa, če gre na drugem krožnem, al ne...nisem sigurna.

A vidiš, da mamo vse deformacijo in pozabmo, da sta dva krožišča user posted image ! Na prvem greš naravnost, na drugem (pri bencinski postajo MOL) pa desno! Ti kr prilet na kavico.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
1.10.2008 7:57:48   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NO VSE PUNCE KI IMATE ČAS, STE VABLJENE V ČETRTEK V LOGATEC..user posted image
ČE SE JST PRIPELJEM IZ CELJA, POL LAHK PRIDE ŠE KATERA KI JE BLIŽJE A NE???
PA BOMO MAL ČVEKALE.. da bo dežuser posted image

Ob kateri uri?
ob dveh grem na en pogreb, pa moram bit prej doma.
Upam, da mi uspe vsaj na kavico skočit.

tud jst ob 14 h najkasneje štartam za nazaj... jst grem ob 8h iz celja, torej nekje ob 9.30-10 h

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
1.10.2008 8:54:19   
špelin@
Dobro jutro user posted image

valentina2006, včeraj sva debatirali okrog Operila P in sem potem vprašala še P, ki pravi, da se tudi tako majhnemu user posted image  občasno komot da kakšna kapljica. No, jaz sem Gregiju zvečer fajn očistila nosek, potem pa sem mu dala Operil P in moram povedati, da je ponoči veliko lažje dihal in smo zato tudi bolje spali user posted image  Edino kašelj ga je 1x tako napadel, da je pol ure nabijal kot nor user posted image

****, hvala ti za vse odgovore in fotke user posted image  Zdaj je moj firbec pomirjen user posted image  Dobra fotka Patricka v galabeji, super je, da njemu življenje v Egipti tako zelo "sede" user posted image
Pralni stroj: meni je takole požiral mehčalec Gorenjev pralni stroj user posted image  Ta nov (iz Hoferja) pa tega ne dela in upam, da tako tudi ostane user posted image user posted image  Pa user posted image  za tvojega user posted image , da je tako lepo poskrbel za vse user posted image  Aja, kako je pa kaj njegovo zdravje??
Glede avta bi se jaz pri vas verjetno najprej fajn zjokala, ker prve praske in obtolčenine najbolj bolijo... user posted image  Potem se človek navadi... Tudi pri nas user posted image  
Ko smo ravno pri avtih: naša astra je po 16-ih dneh končno popravljena user posted image  Tudi notri so jo generalno očistili, ampak ena budala je s sredstvom za armaturko krepko namazala tudi volan in drsi ko user posted image  Sem ga zdrgnila z robčkom za ritko in je mnogo bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Kile so sle dol,ker je bilo peklensko vroce... ampak sem sedaj z pomocjo produkta ki se imenuje Toblerone ali neki tazga no - ultra dobra cokolada, poskrbela da so se ze vsaj 2 kg povrnile...
Uf, Toblerone... A si me morala spomnit... user posted image

Drugace pa mleko mi ne rata povecat... vsak dan v celem dnevu napumpam tam okrog 600ml najvec 700ml. Omar pa poje tam od 600ml do 800ml...
Tako, da skoz zmanjka mal.
Ej, glavno je, da dobi tvoje mleko, kaj potem če tisti deci zmanjka. Res se trudiš in kapo dol!!! user posted image user posted image user posted image

Mantova...user posted image user posted image user posted image user posted image  Full pogresam nase cveke. Tud Cocacola zero tuki nima takega okusa.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

****, Lactacid Femina ti lahko pošljem po pošti, če hočeš!!!

tally, user posted image  za Emilijo in user posted image user posted image user posted image  da ne bo reakcije.

nina7, s temile rabljenimi in tehnično nepopolnimi AC-ji se pa že krepko zaje.ba.vajo - a jih ni še nihče prijavil na inšpekcijo??

barbaw, tudi meni bo križ ven vrglo... user posted image  Drži se user posted image user posted image user posted image

Grem si zdaj skuhat eno kavo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
1.10.2008 9:26:38   
eole
dobro jutro

naše spanje po starem, se pavi, da se še vedno zbuja na 2h.. očitno se moram tega kar navadit user posted image user posted image user posted image

danes je turoben dan, vremenska napoved za naprej slaba.. ne maram zime!!!

lepo se imejte!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
1.10.2008 9:30:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: eole

dobro jutro

naše spanje po starem, se pavi, da se še vedno zbuja na 2h.. očitno se moram tega kar navadit user posted image user posted image user posted image

danes je turoben dan, vremenska napoved za naprej slaba.. ne maram zime!!!

lepo se imejte!

Prideš jutri v Logatec na čvek ??
Da še tebe spoznamo in tvojo princesko

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
1.10.2008 9:44:27   
barbaw
estrella moj škrat je imel pri enem letu 10 kg, ne pa pri 5-ih mesecih. Pa glede na to, da sem ga ogromno nosila, bi mi verjetno križ odpovedal pri tej kilaži. user posted image  Je pa tako, da ima taka kilaža tudi nekaj slabosti. Otrok je kasneje "samostojen". Večina jih je kasneje zravnanih, kasneje držijo glavico sami, kasneje sedijo, kasneje shodijo, ... Ni pa pravilo.

špelin@ da pa volan mažejo, da se sveti pa no comment. Očitno so pozabili, da ga je treba držat. user posted image  
Sem se pa danes zbudila z ogroooomnim glavobolom in je zdaj malo boljše. Sem škratka peljala v vrtec in uživam v miru. Poslušam glasbo in visim tukaj. Majčika pa spi. Kok je to en zlat otrok. Opažam pa, da je vedno bolj živahna, čeblja kot pravo ženšče user posted image , pa sama se zna igrat. Pravi blagoslov.

eole, se še nisi navadila? user posted image user posted image user posted image  Saj bo boljše. Ženske se vsega navadimo in sčasoma bo lažje. Obljubim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
1.10.2008 9:48:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro.Kako ste kej spali?Mi smo tko tko.

Še eno vprašanje. A vi vašim user posted image , ko jih kopate tud ušesa date pod vodo al samo po glavci polivate

Moj je najbolj srecen ko ima glavo v vodi, tako da so pod vodo tudi cela usesa...
Samo ucki pa nosek pa usta so zunaj.. Jaz ga drzim na vratu pa za rokico povprek in on tako plava mrtvaka in takrat je najbolj zadovoljen.

Moj Omar se namrec bolj redko smeji je strasno resen tip - na ata.user posted image user posted image  Ampak ko ima pa takole glavo v vodi in plava mrtvaka je pa zelo nasmejan in vesel.user posted image user posted image

No vidiš naša isto najbolj uživa ko ima ušesa pod vodo. Mi je pa zadnjič ena rekla da kao ni dobro,da je večja možnost vnetja ušes. Men je pa patronažna pokazala tko da ji je dala ušesa not.Enim pa rečejo da ne smeš,zdej pa vedi.

Grem kavico spit pa pridm nazaj.Dons bom za spremembo doma, tko da bom mal več na RR,pa upam da ne bom sama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
1.10.2008 9:51:01   
barbaw
Za ušesa je bilo tudi meni rečeno, da jih naj ne bi močili. Potem bi morale dat kapico gor, če nimate ful toplo v stanovanju. Je pa tako, da so eni otroci bolj eni manj občutljivi in lahko dobijo vnetje brez "potapljanja" ušes. Noseke pridno čistite, da ne preide na ušesa pa bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
1.10.2008 10:10:33   
barbaw
A mi lahko katera pove kako zgleda začetek mastitisa? Sicer se mi že enkrat zgodilo, da me je bolelo na enem mestu, pa je bilo kot en "vozel" in mi je masiranje s toplo vodo pomagalo. Zdaj pa me večji predel boli. user posted image  Pa Maja mi vedno sprazni prsa, ker precej poje. Ni mi ravno jasno kaj bi to lahko bilo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
1.10.2008 10:23:33   
Estrella*
barbaw: jaz sem imela povišano temperaturo, začelo me je tresti(zeblo me je), zatrdline na prsih in zize so ble full vroče in rahlo rožnate barve. Men je uspelo brez antibiotikov pocajtat zadevo,

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
1.10.2008 10:29:29   
Estrella*
Jutro!

Sem že zjutraj napisala post in je bilo we are sorry....user posted image user posted image user posted image

Noč je bila težka, 3x zizanje in nespanjeuser posted image , se mi je zdelo, da bo dnevni štrajk s hrano dobil nočni epiloguser posted image Joj, kako zdržite ve, ki dojite na 2h?????????Men se že po eni noči rola. Se vidi, da sem razvajena.

Danes je zjutraj zizala in čez eno uro jok in lakota. Sem ji naštimala riževo kašico, bolj gosto in jo je zmazala. Sedaj pa gode in se kregauser posted image Sem opazla, da zizanje jo ne nasiti in nič ne pomaga, da jo kar naprej pristavljam,ker ona noče več kot si zamisli.

tally: poklič Katino, mislim, da te bo brez problema pobrala.

Neposredna povezava do sporočila: 3215
1.10.2008 10:32:34   
tally

tally: poklič Katino, mislim, da te bo brez problema pobrala.

jutro

sej bi jo sam nimam njen gsm, a bi ti lahko kaj uredila?user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3216
1.10.2008 10:33:40   
barbaw
Estrella kaj pa če jo podojiš in ji potem daš kašico? Glede nočnega dojenja pa sem jaz spomnim, da sem bila kronično utrujena in sem se navadila na to, da se ne morem spočit. Sem bil kot en zombi, razdražljiva, ... Pa to vse mine. Tudi vstajat sem se morala ob 6-ih več kot eno leto in pol, pa je tudi to minilo. Se moramo žal vsega navadit.

Neposredna povezava do sporočila: 3217
1.10.2008 10:35:57   
kasso
Dobro jutro!

Jaz sem že peljala otroka v vrtec, v trgovini bila, pri tašči, zdaj sem še urco delala za službo (zdaj pa vidim, da je šele pol enajstih)..kmalu grem na Kras nekaj iskat, potem kuhat in kropit sorodnika...bo pester dan...

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

A vidiš, da mamo vse deformacijo in pozabmo, da sta dva krožišča user posted image ! Na prvem greš naravnost, na drugem (pri bencinski postajo MOL) pa desno! Ti kr prilet na kavico.

user posted image preveč dobro poznata Logatec in potem avtomatsko pozabita na prvo krožnouser posted image . .. v Navigatorju, a ne?!

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
1.10.2008 10:36:05   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tally

pa podatki za seznam TT 6860g, 65 cm, buča pa xx cm, pri nas jo sploh ne merijo user posted image .

če boš kaj seznam popravljala ............user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
1.10.2008 10:42:42   
Estrella*
tally, jo bom poklicala in ti sporočim.Mere so že vpisane v ta nobel seznamuuser posted image A pošlješ kako drugo slikco?

barbaw: če ji dam kuj po dojenju, ne je, moram počakat nekaj časa, da se gospa spomni, da je lačnauser posted image Ma bo že minilo, še kake 3m, pa smo ven iz te večne mlekarije in bo bolje.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
1.10.2008 10:51:23   
tally

bom kasneje zdej mi tamala nagaja 100 na urouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
1.10.2008 10:59:40   
jana81
estrella join the club nespečihuser posted image

no moj mali sonček spi že od 9.15, upam da bo še mal potegnu, včeri ni pa ni hotu zaspat od 2 h popoldne, ob 22h je zaspal šele.

no sej zdle ko mam pa čas, pa tule visim na RR, namest da bi peglala.

barbaw mene tud občasno boli v desni zizi, sam ne skos, tak da res ne vem kak zgleda mastitis. Poje mi pa verjetno ne cele zize, ker še vedn ven teče, ko neha... sam sem ga pa včeri tehtala in ima že 7500g..to je 300g v 14 dneh.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
1.10.2008 11:00:47   
jana81
kako je vreme napovedano za jutri za Logatec??  upam da ne dež.

jst že komi čakam da se grem mal vozit okol, pa mal počvekat.user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
1.10.2008 11:19:34   
Estrella*
jana: na naši vremenski postaji, ni dežja, naj bi bilo delno oblačno. Upajmo, da bo tako! Nič se ne bom včlanila v vaš klub nespečihuser posted image . No, danes sem klepetala po telefonu in sem zamudila timeing male in sedaj ni hotla zizat in slab kaže, da bo zaspala. Ma ne bom ponovila včerejšnje napake, ko smo jo dvignili in je bila cel popoldan štala. Sedaj bo spala in pika!

tally: maš zs

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
1.10.2008 11:24:01   
Estrella*
evo, jana pri nas je že sončekkkkk!!!!Grem malo kuhat, da ne bom lačniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?