|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
30.9.2008 20:22:49   
Estrella*
****: hudaaa makinauser posted image Ma j.e.b.*** praske važn da seka.
Kaj ma pa Patrik oblečeno*??Sorry, sem čist nevednauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
30.9.2008 20:24:18   
Anonimen
uf, Estrella:

Tole te pa direkt v srce zbode... Zelo lepo napisano.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.9.2008 20:27:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ni huda makina je hyundai user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa lep in zelo fajn.user posted image user posted image  Huda makina bo BMW ali pa AUDI... in kaj podobnega bi mi bilo prav v veselje...user posted image user posted image

Patrick ima obleceno galabejo. Tradicionalno arabsko oblacilo. In enkrat me je ena vprasala kaj moski nosijo pod tem. Potem je ena rejkla upam da nic.user posted image user posted image
Toda nosijo spodaj gate in majco...
Patrick pa nosi spodaj fuzbal dresuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.9.2008 20:29:11   
Estrella*
****: kako je sedaj s tvojimi kg? So šli še kaj dol? Jaz še vedno čakam "ta prav datum"Jutri je eden boljšihuser posted image Mantova pa samevauser posted image . Pa še nekaj; a si si uspela kaj povečat zalogo mlekca in kako Omar papca???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.9.2008 20:32:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ni huda makina je hyundai user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa lep in zelo fajn.user posted image user posted image  Huda makina bo BMW ali pa AUDI... in kaj podobnega bi mi bilo prav v veselje...user posted image user posted image

Patrick ima obleceno galabejo. Tradicionalno arabsko oblacilo. In enkrat me je ena vprasala kaj moski nosijo pod tem. Potem je ena rejkla upam da nic.user posted image user posted image
Toda nosijo spodaj gate in majco...
Patrick pa nosi spodaj fuzbal dresuser posted image user posted image user posted image user posted image

A se sploh splača imet dol BMW, MERCEDES ITD...., glede na njihovo vozno kulturo??????Tam bi bilo še prelitih user posted image user posted image

A galabejo...vem, da jo ti nosiš, ampak nisem vedela , da tudi moški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.9.2008 20:34:38   
Anonimen

****: kako je sedaj s tvojimi kg? So šli še kaj dol? Jaz še vedno čakam "ta prav datum"Jutri je eden boljšihuser posted image Mantova pa samevauser posted image . Pa še nekaj; a si si uspela kaj povečat zalogo mlekca in kako Omar papca???

Kile so sle dol,ker je bilo peklensko vroce... ampak sem sedaj z pomocjo produkta ki se imenuje Toblerone ali neki tazga no - ultra dobra cokolada, poskrbela da so se ze vsaj 2 kg povrnile...

Drugace pa mleko mi ne rata povecat... vsak dan v celem dnevu napumpam tam okrog 600ml najvec 700ml. Omar pa poje tam od 600ml do 800ml...
Tako, da skoz zmanjka mal.

Mantova...user posted image user posted image user posted image user posted image  Full pogresam nase cveke. Tud Cocacola zero tuki nima takega okusa.user posted image user posted image

Pravi datum za hujsanje pa bo ko bom nehala dojit, tako sem se sedaj odlocila.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.9.2008 20:44:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana mogoče bi pa jest šla s tabo,kaj praviš? A greš čez Tuhinjsko dolino al po avtocesti?

ja misla sem it po avtocesti, ker je bližje...a maš kje možnost pridet do avtoceste ?? v Lj, Domžalah, al pa na Vranskem ??

A se mogoče lahko dobiva v Lukovici?

ja kamot..pošl mi gsm na ZS, pa ti še jst svojo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.9.2008 20:46:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pravi datum za hujsanje pa bo ko bom nehala dojit, tako sem se sedaj odlocila.user posted image user posted image

user posted image user posted image blagor tebi, ti vsaj še dbro leto ne bo treba. Jaz se moram počasi spravit v red,ker se lužbica nezadržno bliža in moram biti vsaj približno fit.
Si bom kar ticker naredila, da bom na tekočem kolkiko časa še ostjauser posted image

Kje pa je danes naša CatJA??????????????????Upam, da se ne utapljaš v kakšnh računih, glede na to, da je konec meseca???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.9.2008 20:48:48   
sesil
Estrella, lahko se pridružiš meni. imam že 2 kg manj po montignacu, mleka je pa še vedno na pretek.

Neposredna povezava do sporočila: 3184
30.9.2008 20:55:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Estrella, lahko se pridružiš meni. imam že 2 kg manj po montignacu, mleka je pa še vedno na pretek.

A si ga prebrala?? Kako pa zgleda tvoj jedilnik? No, saj lahk na zs, da ne bova smetile.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
30.9.2008 20:58:17   
Estrella*
dajmo sesil , še  6 objav in zasijala bo  3 tja zvezdica!!Od kod teb nick??

Neposredna povezava do sporočila: 3186
30.9.2008 21:04:27   
Estrella*
No, nikjer nobene, ko imam čas user posted image user posted image . Pol pa nočko vsem skupaj!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3187
30.9.2008 21:07:27   
Anonimen
jest sm

Neposredna povezava do sporočila: 3188
30.9.2008 21:08:50   
Anonimen
No Jana super,ti zdej pošljem telefonsko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.9.2008 21:13:09   
tally

Hej kam bežiš evo mene user posted image !

No bom samo na kratko ker me glava boli za znoret, pa ne vem od česa. Toliko ste naklofale, da rabim sel teden da pridem na zeleno vejo...........
Včeraj sem šla po tabletke Cerazete in mi jih ni hotla dat ker imam visok pritisk 136/92 user posted image . Katastrofa..................

No danes smo imeli drugo pikico, ki jo je Emilija dobro prenesla, mal je zajokcala ob piku in nič več user posted image . Aja pa podatki za seznam TT 6860g, 65 cm, buča pa xx cm, pri nas jo sploh ne merijo user posted image .

Lahko nočko vsem mamicam in hroščkom

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.9.2008 21:14:42   
sesil

ime naše mačkeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3191
30.9.2008 21:23:17   
tally

Čvek- jaz bi prišla samo nimam prevoza opcija bi bila Katina, če bi bila za to, da me pobere v Domžalah, pa domov bi me mogla pelat ker gre moj potem v službo popoldan in me ne more pridet iskat..............

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
30.9.2008 21:24:56   
Anonimen
Tally user posted image user posted image user posted image  za uspešno prestano pikico.

Jutr grem zdej zamenjat AC,sm kr uvoznika poklicala pa je reku da bojo zamenjali. Sm mela zdej 14 dni od prijateljice AC pa mi ni niti enkrat piskal. Tko da more bit neki pokvarjen. Se mi je pa itak že na začetku čudn zdel k so ble črke mal zbrisane,pa ni blo navodil notr...pa sm klicala v BC da tole je blo pa zihr že rabljeno,pa so rekle da ne,pa bla bla. No upam, da bo jutr uvoznik res zamenjal.

Še eno vprašanje. A vi vašim user posted image , ko jih kopate tud ušesa date pod vodo al samo po glavci polivate

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.9.2008 21:27:06   
barbaw
Mater ste mi dale dela. user posted image  Sem pa tako utrujena, da ne morem čisto nič komentirat. Danes je bil ultra naporen dan in kljub tistim lepim besedam Estrella upam, da takega dne še dolgo ne bo. Škrat je bil včeraj tako priden, da bi ga lahko samo hvalila, danes pa je bil kot da bi mu tableta spustila. user posted image  Glavobola in bolečin v križu raje ne omenjam, grem pa zdajle v banjo se malo spočit, ker drugače bom kar na stolu obsedela.

user posted image user posted image user posted image  vsem za dopolnjene mesece

Moški pa opažam, da so vsi isti razen enih izjem. Tole, da jim je prirojeno, da nič ne opazijo pa je res prikladno. Bom raje v naslednjem življenju kar moški, da mi ne bo treba nič drugega delat kot daljinca matrat pa sedežne peglat. user posted image

Lahko noč tetke pa pridno catajte svoje zlate otročke, pa če glih vas utrujajo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
30.9.2008 22:00:40   
Anonimen

A se sploh splača imet dol BMW, MERCEDES ITD...., glede na njihovo vozno kulturo??????Tam bi bilo še prelitih user posted image user posted image

A galabejo...vem, da jo ti nosiš, ampak nisem vedela , da tudi moški.

Ne, ne splaca se imet, imas prav. Najbolje bi bilo imet en bager pa rusi vse pred sabo. Ti povem, da sem se v tem slabem mesecu ko sem tuki odpravila samo ene 5 x z avtom po opravkih in vsakic sem skor zivcnega fasala.
Enosmerna ni enosmerna. Po hitri cesti ( 7 pasovnici ) se pravi skupaj 14 pasov...Jim ni zadost tistih 7 pasov se morajo se po nasprotni strani furat...
Ma to moras pricakovat cisto vse.. tud vprezenega osla in voz na avtocesti na ta hitrem pasu...
Ah, brez veze se razburjat..ne bo nic od tega samo ob zivce bom.

Jaz od kar sem sedaj prisla, se nisem oblekla galabeje, sem jih pa prej rada nosila... Patrick pa obozuje to oblacilo.
Drugace pa mojega moza tudi se nikoli nisem videla v njej...

Sedajle sem pa cist znervirana: tamala se je kopala in mi je v banjo stocila ves lactacid femina!!!!!!
Tega se tle ne dobi....
Cist sem hin... jezna, da ne znam opisat.

Moz je sel sedaj v lov po lekarnah in trgovinah...

Dvomim da bo dobil... Jaz sem si prinesla eno celo novo zapakirano in to bi mi zadostovalo za zeloooooo doooolgo. Ziher 6 mesecev.

Seda pa imam prazno flasko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3195
30.9.2008 22:03:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

A si ga prebrala?? Kako pa zgleda tvoj jedilnik? No, saj lahk na zs, da ne bova smetile.

To sploh ni smetenje. Nas bo veliko ki nas bi zanimalo tole.user posted image user posted image
Jaz sem ga prestudirala... ampak ko sem se drzala njegovih pravil v bistvu nisem skor nic jedla...
Vse dobro ima visok GI.user posted image

Potem pa nic ne jes in shujsas...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3196
30.9.2008 22:05:15   
Anonimen

To pa jest vem.user posted image  Po domacem ljubljencku... sam ne spomnim se pa vec al je muca al je kuza...

A imam prav sesil??

Aha vidim da je ze odgovorila. Muca je!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3197
30.9.2008 22:08:43   
Anonimen

Še eno vprašanje. A vi vašim user posted image , ko jih kopate tud ušesa date pod vodo al samo po glavci polivate

Moj je najbolj srecen ko ima glavo v vodi, tako da so pod vodo tudi cela usesa...
Samo ucki pa nosek pa usta so zunaj.. Jaz ga drzim na vratu pa za rokico povprek in on tako plava mrtvaka in takrat je najbolj zadovoljen.

Moj Omar se namrec bolj redko smeji je strasno resen tip - na ata.user posted image user posted image  Ampak ko ima pa takole glavo v vodi in plava mrtvaka je pa zelo nasmejan in vesel.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
30.9.2008 22:15:42   
Anonimen
No zdej ko imam pa jaz cajt pa nobene nikjer...user posted image user posted image user posted image  Pa se tok bi mi pasalo mal cvekat, da jezo pohladim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
30.9.2008 22:55:29   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JANA: no z avtoceste greš izvoz Logatec (za Vrniko cca 10 km), in se pelješ dokler ne prideš do krožnega križišča, na krožnem greš drugi izvoz ven, na križišču desno in se pelješ naravnost (mimo Petrolove pumpe) in takoj za pumpo boš vidla avtobusno postajo, no tam se boš ustavila ker te bom jaz tam pričala, jaz sem takoj tam doma.

Čisto izyuser posted image

Kaj to na prvem al drugem krožnem. Samo bi rada spomnila, da sta dva krožna, če prideš iz avtoceste, da se ne bo iskala kot jaz. ker se mi zdi, da je Petrolova pumpa, če gre na drugem krožnem, al ne...nisem sigurna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?