|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
30.9.2008 22:13:03   
resnično srečna
vem da mora biti ja...samo pravijo, da je neškodljivo...kao...mogoče kaj sirupa prišvercam še Ketrin he he...drugače pa nam TEOAD ni šel skozi...ostalo so rekli, da sliši 30 Db v prostoru...

no ja jaz upam, da končno ugotovijo kako in kaj, ker jo s tem matramo že skoraj pol leta...

pa bi bilo dobro, da čim prej dobi slušni aparat, če je res potreba...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.9.2008 22:18:15   
katka28
Ni pa nujno lahko je, da je se bobnic bolj nerazvit...pri nas je bilo tako, da ob rojstvu naj se Jakob nebi odzival na preizkusi na levem usesu...po odpustu iz Celja pa se je. Ko smo sli na ORL pregled je bilo vse BP in potem so rekli, da takrat se slusni kanal ni bil tako razvit in velik da bi to lahko zaznal.

So pa tudi rekli, da ce odkrijejo napako jo lazje zacnejo zdraviti do 1 leta. Drzim pesti, da bo vse v redu in da bo pridno spala da vas ne bodo cel dan matral pa pediatriji.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 902
30.9.2008 22:23:21   
novopecena
ja Jo@n super si se to potrudila za nas malo večje telebane user posted image user posted image user posted image user posted image eno vprašanje-kam ti jih pa zlovda?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 903
30.9.2008 22:27:11   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

NiLe, upam, da bo mala porabila zdejle vso energijo za zbujanje, pa bo noč čisto mirna user posted image

Tale naša frčafela še kar vozi kolo in teži ... pa spušča take duhce, da je joj ... mogoče jo pa kaj matra, saj že dva dni ni kakala in jo je očitno GH naredila svoje.

Žuan; user posted image user posted image pridna si bila. Jutri se poglobim v lovdanje. Za to si zaslužiš najmanj eno pivičko user posted image .

Posadka; lepo, da si spet z nami, reportaža je super, jutri pa le še kaj napiši.

Katka; user posted image zate in za šolo.

Aja, še tole sem prej razmišljala: jutri se začne oktober, mesec, ko bodo naši aprilčki (no, večina, nekateri so to že) dopolnili 6. mesecev ... joj, a si predstavljate, da še drugih 6 tako hitro mine in že bodo naši sončki pihali prvo svečko user posted image

Tkole za dons imam dost ... grem pod tuš in v posteljo ... pa upam, da se medtem časom tamičkena samouspava. Ful sem optimistična user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 904
30.9.2008 22:29:12   
Majček28
no, mi smo zdele že dotankal pa bo par uric mir

Joan, ti si zakon, hvala, zdej moram samo še dol zlovdat....A si vidla likice in našo kanibalko user posted image
Ti boš zdej: Joan, Joan Holmes user posted image user posted image user posted image

O Katka, te čist razumemo...že nam zmankuje časa kaj šele teb ko imaš 2. Jutri dobr opravte.

čeprav vidm, da vas je dost in jaz bi prov rabila poste za novo zvezdico, pa gem gledat Housa....mogoče pridem nazaj, mogoče pa ne....pustite se presenetit user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 905
30.9.2008 23:05:17   
resnično srečna
Ufff je pa bil House hud danes...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.10.2008 0:01:27   
trnuljčica
Siniska bravo za tvojo pupiko in zobek... Pa da bo kmalu boljše volje...

Slike otrok: vsi so tko user posted image user posted image user posted image user posted image mali in malo večji...

Krista a si ob tbl jemala kakšen antibiotik al kaj drugega ki vpliva na učinkovitost... Preberi malo tisti listek o interakcijah...

Neposredna povezava do sporočila: 907
1.10.2008 0:02:04   
trnuljčica
Krista: Lekadol ne vpliva...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.10.2008 0:26:06   
JABOLKO3
Živijo!

No, napočila je moja ura javljanja, ha ha, pa sem tu. Sem se nekaj trudila pa brala za 2 dni nazaj, pa je bilo bolj površno, tako da ne mi zamerit, če sem kaj prezrla. No, kar sem si zapomnila -

Srečka - zrihtajta jutri tisto preiskavo, če že pač mora bit, pa naj bodo izvidi odlični. Držim pesti za vaju, pa javi, ko boš kaj vedela.

Majček in Brina sta pa torej eni smrklji, dajta se čim prej pozdravit. Pa lepe slikice sta naredili.

Ketrin - dobro opravita jutri, pa držim pesti, da bo Kaja potem bolje spala.

Krista - si se pa zagnala v fiskulturo kaj, bravo zate, pa ne pretiravat.

Posadka - sem si te kar predstavljala, kako po forumu iščeš svoj post, ha ha. Pa trgatev in obiranje sadja je bilo hitro opravljeno, ko je bilo toliko pridnih rok na delu, kaj.

Novopečena - a si našla kakšnega računalničarja? Morda pa katera od deklet zna ali pa pozna koga, ki zna - namreč kopirat kupljene DVDje, ki imajo zaščito?

NiLe - te tvoje bolečine se pa že kar vlečejo, no. Pa kaj - a sploh nimajo ideje, kaj bi lahko bilo ali kak? Eh, ti želim, da se to počasi neha, pa karkoli že je.

No, zdaj bom šla pa še jaz počasi spat.

Neposredna povezava do sporočila: 909
1.10.2008 0:47:01   
JABOLKO3
Jao, sem sklerozna! Čisto sem pozabila poročat o današnjem testiranju z bioresonanco - da ne dolgovezim - na začetku je izgledalo, da je vse OK, ker so bile vse skupine alergenov negativne, potem pa potegnem nazadnje iz malhe še naše kremice, ki sem jih vzela zraven, da jih stestirajo - pa lej ga - Bubchen krema za ritko pozitivna! Pri srednjem je bila pa ravno ta v redu, vse drugo pa pozitivno. Bepanten je bil pa negativen, tako da ga sedaj s tem mažem, sva se pa z dohtarco zmenili, da naslednjič prinesem čimveč vzorcev, pa da vidimo, kaj mu paše in kaj ne.

In sedaj sledi ena velika prošnja za vas - a bi mi hotele napisat, katero kozmetiko uporabljate za vaše malčke? Lahko tudi na ZS, če želite. Ker bi vas potem še lepo prosila, da mi ob priliki (na naslednje srečanje) prinesete majhen vzorček vaše kremice - papirnati robec majčkeno namočite v kremico in zavijete skupaj - da mi ne bi bilo treba kupovati vseh krem, ki so na tržišču, le za testiranje. Res lepo prosim, če bi mi bile pripravljene pomagat, bom ful hvaležna.

Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.10.2008 7:04:42   
Ketrin
Dobro jutro, dober dan....ni lepo če si zaspanuser posted image

Na hitrco eno kavico postrežem

Zdaj pa šibava po pikico.....

Lepo prebujanje in čudovito jutro želim

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.10.2008 7:08:47   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Krista a si ob tbl jemala kakšen antibiotik al kaj drugega ki vpliva na učinkovitost... Preberi malo tisti listek o interakcijah...

Ne, nič nisem jemala, mislim da sem samo 2 Lekadola+C spilla......je pa pri stranskih učinkih navedeno kot pogost_ glavobol, vrtoglavica, slabosti, redkeje bruhanje, otekanje.....mah.....me kar mineva, še sploh ker v osnovi nisem jaz za umetne stvari...sam strah in previdnost tud naredita svoje....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.10.2008 7:14:44   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Živijo!

Krista - si se pa zagnala v fiskulturo kaj, bravo zate, pa ne pretiravat.
user posted image user posted image Nč, bat, nisem take sorte ptič/noj, da bi neki ful migalauser posted image

NiLe - te tvoje bolečine se pa že kar vlečejo, no. Pa kaj - a sploh nimajo ideje, kaj bi lahko bilo ali kak? Eh, ti želim, da se to počasi neha, pa karkoli že je.
Moja mami bi rekla....ja nč leta so, saj je za računat...kaj pa mislš da boš.......mirkat se boš moralauser posted image user posted image user posted image ....saj se spomnite debate pod jablanouser posted image - Ampak nile....mene tko včasih rama boli pa si jo z eno reumasalbe namažem (iz nemčije, je tudi za športnike, pa vnete sklepa, pa ....) in mi ful pomaga, tud ko me križ boli jo uporabim....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.10.2008 7:16:46   
Krista28
Jabolko, jaz pri Nadji oz. obeh uporabljam Justovo Tea tree kremo in se super obnese, sploh ko je imela nadja vneto rito pri AB. V osnovi imam tud jaz bubchenovo kremo....pa da bo to tako reakcijo naredilouser posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 1.10.2008 7:22:39 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.10.2008 7:22:23   
Krista28
hehe,

zdaj sem pokomentirala, zdaj pa še svoje povemuser posted image user posted image , bo  več zvezdic...

Naša noč je bila kar mirna, Nadja je že pred osmo spala, mali je bil pa mal žez 8 že zrihtan za spat. Pa prvič sem jih sama dala spat in je super uspelouser posted image user posted image , sploh ko sem še bruhala zravenuser posted image . Mali je bil ful priden, in je po obiskih (bila sovrtičkarca na obisku - je bil tko vesel, da je kar po njen plezal user posted image ) vse igrače lepo pospravil in sodeloval, pa potiho lepo pomagal Nadjo spat dat... user posted image

Ponoči smo se hranli 2x in zdele še spi (bom šla še mal k njej), enkrat se je sicer veliki zbudu - nekaj sanjal in jokal, pa je rabu mal več za nazaj zaspat...zadnje čase ful sanja in se krega alpa govori...user posted image .

No dons bo bolj švoh dan...če bo dež, a se kaj na kavi dobimo?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 915
1.10.2008 7:47:30   
miny
Dobro jutro!
Pri nas na dolenjskem pa sonček sijeuser posted image . Pridete?
Jaz sem včeri mrknila že ob 8, se danes vsedem za compo in vidim kolk ste naklofale. pridne, pridne. Kako ste lahko tako dolgo pokonci? Men ne zrata.
Noč je bila tako, tako, danes pa v šoping. Grem v KIK, ker imajo take lepe žabice, pa grem pogledat.
Full je dobr slikice gledat naših sončkov, se jim prav nasmejim.

Toliko za zdaj, čav čav.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.10.2008 8:09:45   
clericv6
Dobro jutro še od mene.

Miny: kako je šlo uspavanje? Upam, da je uspelo in da ni trajalo predolgo (pri nas se je kar vleklo uro, enkrat celo uro in pol!), pa da ste se naspali, seveda user posted image

Jabolko: tudi nam Bubchen ne ustreza, uporabljala sem pa samo milo od tega proizvajalca. Je dobila zelo suho kožo z rdečimi fleki, tako da smo zamenjali za Niveo in zdaj je ok. Za ritko pa uporabljam samo hladilno kremo iz lekarn (podobno, kot jo imajo v porodnoišnicah) in za rezervo iammo še Bepanthen. Ostale kozmetike pa ne uporabljamo po načelu manj je več. Edino pozimi bo nekja treba, samo vem, da ne bo Bubchen, mogoče kar Nivea. Aja, pa ko smo še uporabljali Bubchen milo, so se ji delala temenca, kar je izginilo, ko smo zamenjali.

Vilolica: že dolgo nisi postregla zajtrka...user posted image

Majček: user posted image  za laske!!!

Danes sem se pa odločila, da bo sonček, če ne drugega, da bosta Novopečena in Rene lahko šla kaj ven, če sta že ok.user posted image  Torej, oblaki šššššc!

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.10.2008 8:13:45   
clericv6
Jabolko: prej sem se ti zlagala (nehote)- uporabljamo tudi olivno olje, predvsem pri kopanju, ko ga dodam par kapljic v vodo. To je pa res to user posted image .

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.10.2008 8:14:28   
clericv6
Tanja555: zakaj pa ti več ne pišeš?

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 919
1.10.2008 8:16:49   
pikica030407
Dobro jutro vsem skupaj, da vam postrežem še jaz z eno user posted image  po dolgem času.
trnuljčica - je prislo do nesporazuma naša bo stara ze 5.mesecev, če bi pa vedela da nasa P dovoli kasice po dopolnjenem 4. mesecu ne bi jaz tako dolgo cakala. No da bomo danes zaceli, jupiiiiiiii, no bomo javili kaksne grimase bo nasa toa delala user posted image .

lepo bodite

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.10.2008 8:22:39   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Miny: kako je šlo uspavanje? Upam, da je uspelo in da ni trajalo predolgo (pri nas se je kar vleklo uro, enkrat celo uro in pol!), pa da ste se naspali, seveda user posted image

Naša noč je bila takale, ob 19:00 zaspala brez problema, prvič pokonci ob 21:30 sem jo obrnila na trebušček spala do 23:00 potem papcala, pa do 1:00, od 2 do 3 se je pogovarjala in nato sama zaspala do 4:30. Nato na mami do 6. Tako, da jupii na bolje gre!!! Upam, da se ne veselim prehitro.

Pikica kar pogumno!!!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 921
1.10.2008 8:25:15   
miny
Aja pa Jabolko glede kozmetike. Jaz ji ritko mažem s Sudocrem ampak samo čez noč, drugače nič. Uporabljam pa 100% naravno olivno ali mandljevo olje katro včasih vlijem v vodico za kopanje, ali pa jo zmasiram. Milo pa uporabljam 1-2 na teden in sicer kar Mullerjevo. Pa Nivea kremco za obraz, ko gremo ven zdaj, ko je hladno. In to je to. 

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 922
1.10.2008 8:29:18   
pikica030407
jabolko- jaz ji mazem ritko samo z bebivalom, to ji najbolj ustreza, drugace pa za kopanje uporabljamo od hipp-a, potem pa jo namazem z mandljevim ali olivnim oljem. Ker sem v porodnišnici vzorcek od niveje nato sem se kupila ta veliko embalažo in   ji  na konco ni ustrezalo, je dobila izpuščaje po telesu in smo jo takoj ukinili, zdaj pa jaz to uporabljam user posted image .

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 923
1.10.2008 8:42:22   
clericv6
Miny: super za uspavanje, držim pesti, da tako ostane! user posted image
Pikica: a danes pade pa GH? Kaj pa boš dobrega skuhala?? user posted image user posted image user posted image  Poročaj, kako je šlo....

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 924
1.10.2008 8:45:42   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Miny: super za uspavanje, držim pesti, da tako ostane! user posted image

Pri nas ni bil nikoli problem uspavanje ampak spanje. Ob 7 kar prosi, da jo uspavam boščica.
Mi bomo pa danes bučke probali.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?