Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. jaz sem tud dala tamavčka spat, zdej pa tle meditiram pred računalnikom. Me pa neki rr zafrkava - še katero? lunca - jaz sem tudi za Tuš, če bo pa lepo vreme, se pa lahko z vozički spustimo do Loke. Kaj pravite??
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:55:24
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa grem pod tuš..pridem koj ...........ti prinesem brisačko
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:55:46
|
|
|
|
l.daisy
|
taanikaa, pojma nimam.... samo ona ve, kaj je šlo narobe... verjetno nekaj hudega, če se je odločila za splav... me pa take zgodbe vedno znova pretresejo.... nya, tudi mene... pa kaj za je s temi albumi zdaj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa grem pod tuš..pridem koj ...........ti prinesem brisačko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:57:22
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Čer. jaz sem tud dala tamavčka spat, zdej pa tle meditiram pred računalnikom. Me pa neki rr zafrkava - še katero? lunca - jaz sem tudi za Tuš, če bo pa lepo vreme, se pa lahko z vozički spustimo do Loke. Kaj pravite?? Može jože....samo jaz bom brez vuzeka,bom mela samo jajčka,no bomo vidli,kako bo vreme,mogoče ga celo spravim v avto,se vidimo jutri dolenjke,potem bo pa dežžžžžžžžžžžžž
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A aleksandra pride?? Lunca - a nimaš ti slinga?? Ga lahko v tistem neseš - bo najbrž lažje kot v jajcu.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no kaj je zdej z brisačko???čakam.. ..ste se me prec prvoščile
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:01:57
|
|
|
|
lunca14
|
mojca....eno vprašanje zate,moj tavelik,naj bi šel na operacijo,da mu vzamejo ven mandeljne in žrelnico,pa še nos bi mu nekak prebil,ker ima zelo ozko,sedaj pa me zanima,koliko časa rabi,da pride spet v pogon.Zakaj me to zanima,ker se mu začne s tem mesecem športna šola,dvakrat na teden po eno uro,ker ni tako poceni,me zanima po kolikem času,bi lahko začel telovadit po operaciji.Hvala ti za odgovor in za tvoje pisanje.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
joj men še vedno tok lasje izpadajo...jst bom plešasta kmal
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj men še vedno tok lasje izpadajo...jst bom plešasta kmal enako, samo mal grem z roko po laseh pa jih sigurno 10 ven gre , pa še vedno nisem utegnila do lekarne it po šampon, pa mastijo se mi tako, da jih moram vsak drug dan umivat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:05:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa no kaj je zdej z brisačko???čakam.. ..ste se me prec prvoščile ...čak,čak,samo še malo,ne najdem tiste tabule ...........no si se popedenala....ma se mi je zdelo tko hecno,ko si napisala,da si ne upaš it stuširat,ko tvojga ni doma,da bi malega samega pustila,pa sem se spomnila,kako je blo pri men ,pri prvem otroku,isto...........pri drugem je vse lažje,se greš brez slabe vesti stuširat,da bo kaj narobe,pri tretjem,pa se tuširaš,tud ,če se kdo joka.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:06:07
|
|
|
|
l.daisy
|
tudi jaz imam probleme z lasmi.... pa zdaj sem začela uporabljat fitoval šampon in losjon.... upam, da bo kaj pomagal...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:07:12
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj men še vedno tok lasje izpadajo...jst bom plešasta kmal ..evo,spet rešitev z brisačko,daš na glavo,pa je ...sej vem,ti me kar dej .......je bla luna,pa me mal daje
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa no kaj je zdej z brisačko???čakam.. ..ste se me prec prvoščile ...čak,čak,samo še malo,ne najdem tiste tabule ...........no si se popedenala....ma se mi je zdelo tko hecno,ko si napisala,da si ne upaš it stuširat,ko tvojga ni doma,da bi malega samega pustila,pa sem se spomnila,kako je blo pri men ,pri prvem otroku,isto...........pri drugem je vse lažje,se greš brez slabe vesti stuširat,da bo kaj narobe,pri tretjem,pa se tuširaš,tud ,če se kdo joka. ..bi rekla da je tko ja.. ninny sam 10 las?! ..mah jst jih povlečem ven 50 če se sam pobožam...mam skoz spete lase pa so povsod..prav lasišče me že boli..pa še ohcet bo pa krst jst pa plešasta
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca a veš kako pravijo pri prvem otroku, ko začneš kavo kuhat in če začne jokat, jo nehaš, pri drugem jo skuhaš do konca pri tretjem otroku jo pa še popiješ
< Sporočilo je popravil ninny -- 30.9.2008 21:09:42 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj men še vedno tok lasje izpadajo...jst bom plešasta kmal ..evo,spet rešitev z brisačko,daš na glavo,pa je ...sej vem,ti me kar dej .......je bla luna,pa me mal daje lunca hehehehe
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa- zato sem se pa jaz šla prejšni mesec ostičt, da ne nosim več spetih, ker so mi še bolj izpadali
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny lunca a veš kako pravijo pri prvem otroku, ko začneš kavo kuhat in če začne jokat, jo nehaš, pri drugem jo skuhaš do konca pri tretjem otroku jo pa še popiješ nevem če bomo prešli do tretjega otročka...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:10:37
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny lunca a veš kako pravijo pri prvem otroku, ko začneš kavo kuhat in če začne jokat, jo nehaš, pri drugem jo skuhaš do konca pri tretjem otroku jo pa še popiješ jaz jo včasih že zdaj... ker drugače jo ne bi nikoli...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny pa jst sem se že ostrigla na kratek paž..iz dolhig las ...sam 14 dni po porodu,takrat mi še niso izpadal...pa šampon imam od vichya pa pomaga
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
gledate na pop-u...umoril svoje starše....kriza
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:14:13
|
|
|
|
*Mojca*
|
evo i mene lunca jaz mislim da po kakih 2 tednih bo že lahko delal vse. Odstanitev mandljev je minimalen poseg in bo moral pojesti velikoooooob sladoleda, da se bo zmanjšala oteklina lasje...ne mi govort. Jaz zdaj uporabljam tite ampulce od Vichyja...bomo videli rezultate. Non stop jih imam v čopu, ker upam da bodo ostale noter Imam pa navrh že ful redke a ni ta bejba iz Kmetije imela spontani splav?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:14:37
|
|
|
|
l.daisy
|
ja to tisti iz medvod.... psiho...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
meni so po prvem porodu izpadali ene pol leta, potem se je pa umirilo- tako da se tolaži da si že čez polovico
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 21:16:13
|
|
|
|
*Mojca*
|
pa julijke nas prehitevajo , ampak zihr spet sleparijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.