|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
29.9.2008 21:41:45   
sanwebdra
Zala in Maks user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.9.2008 21:44:24   
majoli
sanwebdrauser posted image . Enkrat se bo tudi zate nekaj super fajnega našlo.

Babyvac; jaz sem od rije dobila malo drugačnega kot je tale s spletne strani, cena je ista.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.9.2008 21:48:16   
vedra
Mehurčica - po mojem ga ne bodo dolgo gledali v bolnici, mogoče par dni. Moj je bil hospitaliziran samo 4 dni - pa je bilo z roko "malo" huje....tako da se ne rabiš bat

Pandica - mi sedaj za uhice nismo dobili AB, ker jih je dobil že julija za vneto grlo. Sedaj smo 3 dni dajali kapljice, pa nisem ziher ali je vse OK....ponoči sicer več ne joče tako glasno, iz noska pa mu še vedno teče...
AB bodo pa zadevo pri Zali še hitreje porihtali...

Alina-alin - saj ne gnjaviš, celo dobro je da malo priganjaš glede na moj EMŠO....user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.9.2008 22:59:43   
Alina_alin
Verjamete, da sem vas prebrala  do pikice vse za nazaj.. čveke. ... se nabere  te solate,  od petka do  danes...  In jaz vestna desteka, nisem hotela nič izpustit.
Ko pa se je  vendar šlo za nosečke...Kasijauser posted image vse dobro! Enako anonimki, sem tudi jaz pomislila na Noo1user posted image
Sanwebdra, 
pa ne me kregat, ker ne ugibam, samo menim se "na glas".user posted image

Me smo bile na podaljšanem vikendu pri mojih starših. Moj je namreč v nedeljo zjutraj odpeketal v Nemčijo-do danes, pa smo vikend  malo produžile, da nismo bile (spet) same doma.

S Tjašo greva jutri na kontrolo, pa da vidimo kako in kaj.
Pandica, pozdravita se z Zalo! Kateri AB sta dobile in za kako dolgo? Midve Hiconcil, na 12 ur 3/4 žličke, vendar ni povedalala za koliko časa - ona v lekarni pa, da naj vse popije - pa to lahko ob taki dozi še glih 2 meseca pije...Itak, da jutri vprašam, ali zakljčiva ali kako - jutri dela osebna P.user posted image
Sanwebdra,  2. mesto je nehvaležno - škoda, res mi je žal. Vzami kot eno izkušnjo dodatno, naj ti doda k  samozavesti. Šment je to, ko za las zmanjka. Jaz se v takih situacijah potolažim: potem je že tako najbojše zame...
Ti je pa občina usojena... kdaj boš izvedela?

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.9.2008 23:00:58   
sanwebdra
vanili, bo kajuser posted image ... te čakam ... pa bi šla spatuser posted image ... vsaj malo nasmejanauser posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.9.2008 23:02:34   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

vanili, bo kajuser posted image ... te čakam ... pa bi šla spatuser posted image ... vsaj malo nasmejanauser posted image

enako tudi jaz. Kakšno zatišje, ko ni Pandice.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
29.9.2008 23:03:14   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

ko se bodo tako odločili user posted image  pojma nimam

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
29.9.2008 23:06:03   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

ko se bodo tako odločili user posted image  pojma nimam

Bo tudi več razgovorov- krogov? Nič ne veš, niso nič omenili?  Glej ZS

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1008
29.9.2008 23:06:25   
Pandica

enako tudi jaz. Kakšno zatišje, ko ni Pandice.

user posted image    Kdo pa pravi, da me ni? user posted image user posted image
Zala mi je revica komaj zdaj zaspala, jaz pa hop za rač. user posted image
Je zdaj taka tečka, ko je bubana, da cel dan joka, pa po rokah itd... saj vidite, da nisem nič sodelovala pri čvekanju čez dan, ne? user posted image  
Sem ji dala AB in svečko in res upam, da bo današnja noč bolj mirna od včerajšnje.
Grem vas malo za nazaj prebrat.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
29.9.2008 23:12:56   
Pandica
Alina_alin    AB - dobili sva tut Hiconcil s tem, da na 8 ur in 35 ml mora dobit v eni rundi, to je nekje 1 žlička in pol user posted image . In 1 teden ji ga moram dajat. Saj ta AB itak velja samo 1 teden na sobni temp., v hladilniku pa maksimalno 14 dni. Še gor na škatli ti piše. Tak, da, če ga imaš na sobni temp. bi ji ga jaz dajala na tvojem mestu tut 1 teden nekje, ne več. Sicer pa vprašajta ju3 vajino P. Meni je tut danes najina rekla, da, če nebo do čet. šlo na boljše, da naj pridema nazaj kar pa upam, da res nebo potrebno.

Hvala vsem za pikepoke za mojo lubico user posted image
Upam, da bodo pomagale.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
29.9.2008 23:21:27   
sanwebdra
user posted image nočko punce, vanili štrajkauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
29.9.2008 23:24:09   
Pandica
Sanwebdra   joj, žal mi je za tvojo službo user posted image  
Boš pa zdaj našla bojše delo, saj veš, vse slabo je za nekaj dobro, ne?

Mehurčica   joj, šit za tvojega  user posted image   , da bo moral na operacijo. Kako boš pa to zdaj uskladila z službo sama za vse? Ti bo šlo skozi? Je že Eni tako dolgo v vrtcu, da se bo izšlo? No, kakorkoli držim vam pesti, da kar se da najboljše porihtate.
Aja, pa pandice po mailu so full kjut, hvala ti user posted image

majoli   Maks bošček je tut bogi user posted image   pa kaj je zdaj to? Škoda, da te mami res ni prišla zbudit, če si ji še posebaj to naročila bi točno vedela kaj narediti malemu, da bi mu bilo lažje. A gor pa se ni slišalo, ko je jokal?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.9.2008 23:25:52   
Pandica
Alina_alin   kaj zdaj, prvo pišeš, da je zatišje, ko ni mene gor, zdaj pa pridem pa nič ne rečeš user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.9.2008 23:30:13   
nova10ka
sem dala slikice iz belgije in vrtca v svoj album. vidne so prijateljem (če prav razumem, vsem ki jih imam v kontaktih). dajte jih pogledat pa kaj pokomentirat, če jih pa kera ne vidi, naj me pa na to opozori.

zdaj moram pa nujno počivat.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
29.9.2008 23:49:53   
Pandica
nova10ka   jaz ne morem videt tvojih slikic, pa bi jih tako rada. Daj še mene v kontakt, če me nimaš pa bo mogoče šlo al kaj boma zdaj user posted image zakaj pa si jih dala gor v album user posted image  user posted image

Joj  user posted image   ti novi albumi zdaj so mi pa full glupi. Moji vsi albumi in slike v njih so naenkrat vidne vsem, klub temu, da sem jih imela pod geslom. A me je kdo vprašal, če lahko moje slike objavi javno? user posted image   Mislim haloooo. A katera ve kako se jih nazaj zaklene, drugač jih bom pa verjetno kar vse izbrisala pa bo mir...ker ne želim javnih slik... saj mogoče se vam svita zakaj.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.9.2008 6:15:04   
VANILI
oj mamčice, dobro jutro!!
joj bubane bebice, želim vam hitro okrevanje!!!user posted image za vse!!!!

včeraj smo meli natrpan urnik - Živa plesne, po plesnih na pijačo, po pijači smo šli direkt v Lj, ima mj košarko, mi3 smo pa se dobili pri prjateljici še z eno, ko smo jih tačas čakali in čvekal. Žabo mali je raziskoval stanovanje, ki je krasno super oh in sploh, se je pa prijateljica smejala, ko je lahko vidla, kaj vse bo rala prilagodit bebici, ko bo. To je ena od tistih, ki je rodila v 38.tednu punčko, ki ji je umrčkalauser posted image . ampak se ful dobro drži in moja 2 otročka ima zelo rada. da bi ji le hitro ratalo!!

sanwebdra - tudi jaz sem mislila, da je služba v vtcu idealna zame paje nisem dobila, sem bila zelo žalostna. Pol se je pa konc koncev zelo dobro izteko. Nimam za NDČ, sem pa doma že pred 13h. tko da - držimo pesti še naprej zate!!!!!!

joj mamčice a je kera bla včeraj na iggyju?? Tip ima 61 let!!! neverjetno. Svaka mu čast. Kok je še edno energičen. jao meni.

živa: kake mam z njo. oz. ona z mano. Zadnjič pri zajtrku med klepetanjem v žličko nakapam ad3 in jo dam direkt Živi v usta. Ona jih je avtomatično odprla in pol: "Mami kaj si mi pa to dala??!!"user posted image user posted image  Včeraj sem ji natikala tetovo jakno. Še jezila sem se, da ji je premajhna. user posted image

in še take o seksu: včeraj se pri kosilu pogovarjava in živa mimgrede pokomentira: "Ja pri seksu bi morala pa stat. Pa lepo obleko met pa krono na glavi." in je naprej. Mi2 se muzava. Jaz jo prašam, kaj pa se sploh dela pri seksu. In ona, da ja pač malo hodiš, pa eni grejo not pa ven."
skor sem crknia v sebi (saj poznate trebušni smeh). No ppa hb nima pojma za kaj se gre, misli, da je to nekaj podobnega stilski preobrazbi ali modni pistiuser posted image user posted image

teotk kliče

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.9.2008 9:33:20   
janja
Evo, še moj pozdravček na hitro. Sem že v službi. user posted image

Vanili - ma sem se nasmejala izjavam tvoje Žive. Mislim, da doživljava podobno. Andraž tud včasih kako tako prijavi, da mi je kar nerodn, če ga še kdo posluša.

2ursae - jaz sem videla tak Baby vac, ki ga prodaja rija, na hrvaškem v eni trgovini. Pa ne me vprašat po ceni, ker ne vem. Ga pa imamo tudi mi in rula.

Naš mišek je pridkan v vrtcu. Je pa zjutraj zame kar velik zalogaj oba spokat v vrtec. Suzanamai verjetno vprašanje zate: a lahko otroka od mleka napenja (črviči v trebuščku) in posledično več kaka (sicer konkretno a z vonjem po driski)?

To je to, se beremo kaj zvečer. Moram delat.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.9.2008 9:34:48   
janja
Še to. Kaj je zdaj s srečanji ob sobotah? A potem velja, prva sobota v mesecu redno srečanje, ostale - če bo dovolj interesentk?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.9.2008 12:23:14   
mama06
Ja kje pa ste, da vas najdem komaj na drugi strani?user posted image user posted image user posted image Nas bom malo iz vode potegnila na suhouser posted image user posted image

Pandica in vsi ostali z bolanimi "mulčki" - čimprej se pozdraviteuser posted image

oblačila - sem med vikendom po generalki naredila še preobrazbo Jernejeve omare - letno ven, jesen not. In imam toliko stvari, da ne vem, kam naj dam, saj mi je hudo dajat vstran. Sem sicer eno škatlo dala sestrični od dragega, eno imam za mojo in še vedno imam tri škatle polne njegovih oblačil. Moj je samo z očmi zavijal, ko je videl, koliko je tega in da je vse premalo oz. je konec sezone

VANILI - Živa je prava dečva. Kake seka, pa kaj šele bo?user posted image user posted image user posted image Še malo pa bodo oktoberčki začeli streljat take, da nas bo kapuser posted image

Lepo se mejte, čakam, da se mali zbudi, se najeva in potem šibava na obisk.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.9.2008 14:58:29   
pingi
Aaaaa, spet bomo padle na drugo stranuser posted image

Jah, se pozna, da smo že vse bizi bizi mamice (razen, če se ne švercaš v službiuser posted image )

Upam, da ste vsi bolančki bolje. user posted image

Pri nas smo čez vikend vsi bolj ali manj ležali; Jaka je imel dobra dva dneva vročino, meni je hotelo glavo raznest od prehlada, tako da ni bilo nič z našim izletom.
Zdaj je že boljeuser posted image  

Noa1, pri nas se mi zdi, da sta bili vročina in smrkanje reakcija na cepljenje. Je rekla P, da se lahko med 6. in 10. dnem pojavi reakcija, ki je lahko kot nek prehlad.
No, sicer sta pri nas ven prilezli še zgornji dvojki, tako da nisem čist prepričana od česa je bila vročina. Je pa imel konstantno okrog 38,3°C, samo nismo nič zbijali.

Klaudia, za seznam: imamo 2 nova zobka (skupaj 6)user posted image

Hej, srečke nosečke user posted image , kako se kaj počutite: podobno kot v prvi nosečnosti ali je kaj drugače?
Upam, da ste v reduuser posted image

Srečanje LJ: meni je prva sobota kul. Razen če bi bilo ful lepo vreme, potem je možno, da naju ne bi bilo. Drugače pa prideva, itak user posted image

< Sporočilo je popravil pingi -- 30.9.2008 14:59:52 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.9.2008 19:45:07   
*pikijakob*
Nova10tka kakšen frajer, tako majhen in že v Belgiji. Imaste enak voziček kot mi, ampak bolj čist. Lepe fotke.

Midva sva pa danes šla v vrtec na obisk za eno urco. Najprej sem bila jaz z njim, potem pa sem pobegnila, ko se je zaigral. In seveda v histerični jok, ko je opazil, da me ni. HB so ga lahko na rokah čez 10 min pomirile. Meni pa se je seveda srce paralo. Pa vzgojiteljica je prišla ven, da sva se pomenile osnovne stvari. In potem, ko mi ga je prinesla ven, sva se še nekaj pogovarjale je Neo še enkrat stegnil rokice k njej in ga je še enkrat vzela v naročje user posted image . Sem full vesela da jo je sprejel pozitivno.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
30.9.2008 19:55:21   
*kinnie*
Pandica: malo z zamudo user posted image user posted image za Zalo

Živa: Copatke sem dobila, 100x hvala za dostavo!!user posted image

Zdaj grem pa hitro brat, da pridem malo na tekočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
30.9.2008 20:11:53   
*kinnie*
No pa se še jaz razkrijem.....

yoliee= kinnieuser posted image user posted image

Upam, da nisem prehitro bleknila.....in da bo vse okuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
30.9.2008 20:15:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

No pa se še jaz razkrijem.....

yoliee= kinnieuser posted image user posted image

Upam, da nisem prehitro bleknila.....in da bo vse okuser posted image

Prvo čestitke in bravo za pogum user posted image

In vse bo ok, misli pozitivno. Če hočeš da te dam na seznam, mi povej PDP.
Kasija.... bomo počakali in bili tihokot miške user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
30.9.2008 20:15:36   
Kasija
Sanwebdra user posted image  Je bilo še meni hudo za tvojo službo, sem si želela, da jo dobiš. Težko je biti odgovoren za majcena bitja pa pri tem v skrbeh za finance. Da bi se čimprej kaj našlo!!!

Vsem bolančkom user posted image

Jaz sem bila danes na pregledu pri G in je potrdila nosečnost. Je videla utripe, jih preštela in sem naročena na nuhalno. Sem dobila "fotko".  Je ocenila na 8 tednov in 2 dni. To bi pomenilo, da je pdp 12. maj.  Tako da je vse v redu. Potem sem še povedala v službi in moram pohvalit ravnatelja, ki je bil zelo prijazen in razumevajoč. Ker vem, da mu časovno tole ne ustreza.  Tako da klaudia lahko me označiš na seznamu user posted image

vanili grem kar v službo. na bolniški bi se mi zmešalo, pa še pri porodniški bi se mi poznalo. upam samo, da bi me dal na drugo delovno mesto. je rekel, da bo premislil.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?