|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
29.9.2008 18:56:40   
nanaa
evo Sanja še moj glas, boš zmagala potem pa nas pelješ na pijačo user posted image .

Jaz sem se tudi danes nahodila, 1 uro in pol sedaj imam pa kar dosti.

Ful imate lepo že prištimano za dojenčke, sem se kar malo vstrašila jaz še nimam nič, razen tistih par pajackov iz H&M pa še te so v vrečkah.  Odločava se kakšno barve spalnico bi imela ali zeleno ali oranžno, sama se bolj nagibam k zeleni samo se bojim, da ne bi postala takšna mentolasta.user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
29.9.2008 19:11:30   
CIPRESA
Vrtnica21 še jaz dajem nove podatke za seznam

Obseg  se je v  31t  povečal na 96 in KG so poskočili na +10user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
29.9.2008 19:11:36   
_sanja_*
Hvala vsem za glasove. Sem opazila, da se tam na drugi temi kregajo zaradi nasuser posted image user posted image

Mislim da se ne splača, ker nas bo čez 2 dni 80 odpadlo. Po eni strani je mal butasto tekmovanje, po drugi pa razumem bistvo...
Vsaka nosečka je lepa in lepo je, da to poudrajajo. user posted image user posted image user posted image Otročki so najlepše darilo (sem se že zadnjič razburjala nekje zaradi splava...user posted image )user posted image user posted image user posted image

In lepo je tudi to, da vse, ki smo se prijavile dobimo darilouser posted image Mala pozornost za vsakouser posted image

No, telovadba je odpadla. Tako smo bile s Katjo in Gemino na pijački. Ostale Celjanke bote mogla prit kar na telovadbo, tam se vedno najdemouser posted image user posted image

Nana... mi2 imava zeleno kopalnico. Bom tako enkrat poslikala, ker morem še previjalno pokazat. Za spalnico pa ne vemuser posted image ... Oboje je lepo. A misliš, da zelena lahko postane mentolasta?

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
29.9.2008 20:13:07   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

No, telovadba je odpadla. Tako smo bile s Katjo in Gemino na pijački. Ostale Celjanke bote mogla prit kar na telovadbo, tam se vedno najdemouser posted image user posted image

Se strinjam user posted image

Nana... mi2 imava zeleno kopalnico. Bom tako enkrat poslikala, ker morem še previjalno pokazat. Za spalnico pa ne vemuser posted image ... Oboje je lepo. A misliš, da zelena lahko postane mentolasta?

Mi2 imava zeleno hišo, spalnico pa rumeno in men je rumena itak že v splošnem ful zakon za v stanovanje, ker vse naredi tako lepo sončno user posted image  Pa zlo težk sfališ z odtenkom.

Gemina: tole s palačinkami je bila super ideja user posted image  sam vanilin pa res nism mela user posted image  ga morm kupir za naslednjič.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
29.9.2008 20:38:15   
gbranka
pozdravljene.

jaz sem nova v teli temi. Termin poroda pa imam 19.12.
Pričakujemo tretjega otročka. doma imamo že parček (8 in 5 let), sedaj pa naj bi bila deklica. Bomo videli, če imajo prav.

za dojenčka nimam še čisto nič pripravljeno. Ka j veliko ne mislim kupovat, ker sem vse svoje stvari od prvih dveh otrok posodila sestri, ki ima sedaj 7 mesečno punčko, in mi bo vse "posodila" nazaj. Pa še svoje dodala. Tako da bom potem samo preprala, zlikala....

sušilca še nimam (je bilo o njem govora par strani nazaj), ga imam pa v planu kmalu nabavit, ker bo za 5 člansko družinico kar težko sušiti čez zimo...

kar se tiče apetita... jaz mam ogromnega. v bistvu sem en požeruh.

kar pa se tiče papirje v za porodniško pa mislim, da je tako, da se oddaja najkasneje do 60 dni pred terminom poroda. Torej lahko tudi prej. Vpiše se pa zadnjih 12 (če se ne motm izplačanih plač) pred oddajo dokumentacije. Torej če imate ponavadi plačo okrog 15. vam po logiki ne bi smeli zahtevati, da do 7. v mesecu vpišete plačo od preteklega meseca, ker še ni bila izplačana. Vsaj jaz tako mislim in sem tudi zaposelnim tako izpolnjevala, pa do sedaj še nihče ni poklical za kakšne dodatne podatke.

jaz moram zase še zračunati kaj se mi najbolj splača. ali dodati z septembersko plačo ali brez nje. Pred marcem sem imela slabšo osnovo, sedaj pa sem bla na bolniški, tako da najbrž ne bo kake hude razlike.

upam, da nisem peveč pomešano napisala.

lepo se imejte in se še kaj tipkamo.

lp
Branka

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
29.9.2008 21:32:36   
abi
Evo da se po dolgem času pofočkam še jaz; podatki za tabelo decemberk 2008

Spremenjen PDP na 30.12.2008,
starost:31,
pregled:13.10.
spol:user posted image
obseg/kg: ? / +4 kg

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
30.9.2008 8:15:11   
b
Sanja imaš tudi moj glas.user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
30.9.2008 8:22:27   
pike
Dobro jutro
Kako smo kaj. Jupi, celo noč sem prespalauser posted image po dolgem času brez obiska WC-ja.

Vidim, da ste tudi ve že v papirjih za urejanje porodniške. Tudi jaz se naslednji teden podam v boj in grem na CSDuser posted image glede paketa in porodniške.

Ja tudi meni gredo kilogramčki vztrajno gor. Zdaj sem nosečka v 30 t na +9 kg z obsegom 99 cm. Ampak vidim, da sem čisto povprečna nosečka, še ni tako hudo.

Tako zdaj pa na zrak, user posted image že sije...

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
30.9.2008 8:38:33   
lonja
Evo Sanja, tudi moj glas imaš user posted image . Potem, ko zmagaš se pa res dobimo na pijački na Trojanah, OK?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
30.9.2008 9:05:39   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Kako ste kaj danes? Jaz sem imela včeraj naporen dan. Končno so v vrtcu imeli piknik. Tam sva bili z lepotičko celo popoldne in še danes me vse boli. Na pikniku je bilo super! Odločila sem pa se, da je danes dan za regeneracijo.

Verjetno bom danes dopoldne malo "balkončkala", ko se temperature malo dvignejo nad ničlo. Popoldne napovedujejo neka poslabšanja in moram izkoristiti dopoldne za branje kakšne dobre knjige.

Zbiram ideje za kosila, imam čisto prazno glavouser posted image .

Sanja, tudi jaz sem glasovala zate. Prepoznala sem te po tisti čudoviti fotografiji v zeleni tuniki! Držim pesti za zmagouser posted image user posted image user posted image .

Zaenkrat lep pozdrav vsem starim in novim decembrkamuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
30.9.2008 9:10:15   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

Da se sam pofočkam, kej pametnega nimam za napisat, sem se tako najedla svežih žemljic za zajtrk, da je šla vsa kri v želodec in je glava bolj kot ne praznauser posted image

Kaj bomo danes?
hm, kot vsak dan, kuhali, počivali, itak sem na bolniški, pa uživam...

Popoldne pa bove s princesko zunaj, na zraku, da izkoristimo sončka. Ata itak spet dela do večera in sva sami.

Taku, se pridem pozneje še kej javit..

Sanja imaš tudi moj IPuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
30.9.2008 9:23:12   
5ra_28
Dobro jutro vsem, nove dobrodošle, Sanja..od mene pa tudi imaš glas.  Sam vas je res dost! Ene pa sploh niso slikane tako, da se bušiji vidijo! user posted image

Midva sva včeraj začela urejat papirje in finance za družinski avto, pa ne bo do sobote gotovo, da bi že šla po njega. Pa še z nečim so naju negativno presenetili - sva bila na spletni strani banke napačno informairana. Sem bila kar malo žalostna včeraj. user posted image

Mali pa je zvečer, ko sem šla spat tako razbijal noter, da nisem mogla zaspat. To se mi ni še nikoli zgodilo. Vedno sem lahko zaspala in spala ob njegovih brcikah.

Katja...tvoje vprašanje za porodniško. Ti boš zaposlena šele od jutri, 1.10., torej bo prva plača novembra. Porodniška pa se ti začne 8.11., če se ne motim, a ne? Ker imava isti PDP. Če nimaš plače 5.11., ti ne bo čisto nič koristilo. Če pa jo boš imela, pa takoj 5.11. oddaj, saj lahko oddaš nekaj dni pred porodniško. Če te bo nekdo zaposlil zgolj zaradi porodniške, se ti nekek ne bo splačalo, ker je mal pozno. Edino zavrovanje boš imela.

Gbranka je napisala: ''kar pa se tiče papirje v za porodniško pa mislim, da je tako, da se oddaja najkasneje do 60 dni pred terminom poroda. Torej lahko tudi prej.''. V bistvu je obratno. Ne prej kot 60 dni pred PDP, pa cel mesec to začetka porodniške.

Lepo bodite, izkoristite sonček... Jaz grem na sprehod, da si slabo in žalostno voljo, ki se me še od včeraj drži zaradi avta nekje stran v potok vržem.user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.9.2008 9:29:17   
_sanja_*
Dobro jutro!

Danes sva se z malim zbudila že ob 5.30user posted image Potem sva bedela, dokler ni šel user posted image v službo, nato pa poskusila še malo zadremat, vendar ni kaj veliko uspevalo - ne Nalu, ne meniuser posted image

Je pa pri nas lep sonček... Nisem vedela, da je popoldne napovedano poslabšanje. Že spetuser posted image

Grem pogledat, če je poštar kaj pametnega prinesel. Drugače moram pa razmislit, kaj bom spekla v petek, ker ima moj ati rd in je treba kar velik napečt... user posted image

Komaj čakam pregled - imam ga 9.10.user posted image user posted image user posted image , čeprav me bo verjetno kap, ko bom stopila na vagouser posted image

Lepo bodite!

IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Evo Sanja, tudi moj glas imaš user posted image . Potem, ko zmagaš se pa res dobimo na pijački na Trojanah, OK?

Hehuser posted image
Se bomo res mogle zmenit, da se dobimo ja, čeprav zmagala ne bom, ker opažam, da se vrstni red slik spreminja (očitno se ureja po številu glasov) in spadam krepko v drugo polovicouser posted image Upam, da ne bom do četrtka zadnjauser posted image user posted image Hvala vseeno vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Povedala pa nisem nikomur, razen vam, da sem prijavljena, ker po naši vasi so že tako preveč komentirali mojo nosečnost, res jih ne rabim še zdaj, ker naredijo več škode kot koristi, žal...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
30.9.2008 10:16:50   
_sanja_*
Poštar je prinsel reklamo od Kika - ja, danes se odpira v Celju. Trenutno nimam časa it pogledat, pa najbrž bo "otvoritvena" gužva. Prinesel je tudi katalog od Tuš babyklub-a. user posted image Od kdaj pa to obstaja? Mislite, da se splača včlanit? Mogoče so pa kakšni pametni kupončki... Bom šla potem pogledat v Tuš.
Sem pa včlanjena v DM baby bonus in mi je všečuser posted image user posted image user posted image

Kaj bo za kosilo nimam pojma. Verjetno bojo kar šnite in solata.

Kakšna dobra ideja, kaj naj pečem??user posted image Potratno potico, marmorni kolač, rafaello in janeževe upognjence?
To je trenutno v ožjem izboru, potem se pa spomnim, da imam v zamrzovalniku maline in borovnice, ki jih je treba porabit. Kam jih naj zdaj vtaknem?user posted image
Ne, resno, a ve katera za kakšno dobro, hitro in enostavno pripravljivo pecivo? Z upoštevanjem, da se potratna potica (ja, ta bo 100%, ker se mi luštauser posted image in moram porabit orehe in skuto) dela 3 ure in za ostalo pecivo primanjkuje časa?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.9.2008 10:37:56   
katja_p
Hej!

Sem tudi jaz vstala pred časom. Tak fin sonček je dans pr nas user posted image  Razmišljam, da bi šla mal na sprehod, sam bom itak celo popoldne zuni, ko bom grabila ... Se morm še odločit. Pa mal je še mrzlo zdle.

kosilo: js bom delala svinjske kareje, jurčke v omaki in svaljke, solato, prej pa juhco s palačinkami-so mi še 3 ostale od včeri user posted image

porodniška: kaj, a pol se mi za vseh 12 mesecev šteje tistih 55% minimalne plače? Bom vidla, kdaj mi mislijo izplačat prvo plačo.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.9.2008 10:50:05   
blackcoffee
pozdravljena gbranka, lepo, da si se nam pridružila! user posted image

sanja, držim pesti, da se vrstni red spremeni.. krofi na trojanah se tud meni luštajo!! user posted image
..glede na to, da imaš sadje, lahko napraviš sadno pito iz krhkega testa.

zanima me kako ste spale? a ima kak vpliv luna tudi na vas? ta prazna luna me je nocoj presenetila - ponavadi sem imela težave s spanjem pri polni luni. user posted image tako sem bila utrujena in zaspana, da nisem mogla nič - ampak zaspat pa tudi nisem mogla do pol treh zjutraj. bilo je eno samo premetavanje po postli. pa še trebuh mi je otrdeval, da sem mislila da bom šla rodit.
včasih se sprašujem, kako bi bilo, če bi posteljo pogosteje delila z ljubim. saj to bi bilo v takih primerih nevzdržno!! sem kar hvaležna za to, da jo imam zase. 
no.. zjutraj ko bi bilo treba vstat, se učke nikakor niso hotle odpret. sem se malo prej pridevala iz postelje.. user posted image no, vsaj naspala sem se!
uživajte v jesenskem soncu!

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.9.2008 11:21:10   
_sanja_*
blackcoffee
sanja, držim pesti, da se vrstni red spremeni.. krofi na trojanah se tud meni luštajo!! user posted image
..glede na to, da imaš sadje, lahko napraviš sadno pito iz krhkega testa.

Hehuser posted image
Opazila sem, da vrstni red ne deluje... Ker vsakič, ko prideš gor so take konkretne spremembe, da pomoje ni možno, da bi bilo to po št. glasov.

Sem pa ravnokar ugotovila, da sem blonta tak da je kr grdo... Še napiše "Počakajte, mešam fotke", pa men vseen ne prideuser posted image

No, krhka pita... Njamuser posted image Ampak poznam samo jabolčno. Si jo delala že kdaj z malinami ali borovnicami? Ali katera druga? Malo me skrbi, da ne bi bila preveč kisla... Saj vem, da lahko malo več sladkam, ampak maline in borovnice so hinavsko sadjeuser posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.9.2008 11:23:17   
_sanja_*
Aja... Spala sem pa jaz včeraj katastrofalno. Vse me je bolelo in cela sem bila omravljinčenauser posted image In sem tudi stresla krivdo na mlaj. Kaj pa vem, a je bilo to.

Danes sem kar dobro spala - do 5.30user posted image , potem pa konec.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.9.2008 11:27:12   
lonja
Daaaaan še enkrat,

sem nazaj iz še ta zadnjega UZ user posted image , smo že obrnjeni navzdol in pripravljeni na izstrelitev, ustje je baje še čist zaprto (ker mi tko svinjsko pritiska navzdol, sem se res bala, da se že kaj dogaja), maternični vrat pa dolg nekaj čez 4 cm. G ni hotel potrditi user posted image , tako da sem spet v dvomih. Upam, da kaj pametnega izvem v porodni user posted image . Dobila sem še zadnjo napotnico za odvzem krvi za toxo in pa potrdilo o PDP. Punce, se mi zdi, da gre zares...user posted image

Blackcoffee, zgleda, da imava pri spanju podobne probleme. Jst sem danes ponoči se mi zdi, da celo noč iskala primeren položaj. No, ko sem se udobno namestila v njem, se je zaslišal nežen glasek moje Ajde iz njene postelje:''mami, pokij...'' in sem bila spet pokonci user posted image . Pol pa spet jovo na novo.

Sanja, jaz bi na tvojem mestu spekla jogurtovo torto z borovnicami in malinami, full dobr, sam kle v službi nimam recepta user posted image , ti ga pa lahk jutr zaupam.

Zverinca, lepo preživita popoldan z Niko. Midve danes za spremembo ne bova sami, imamo prvič telovadbo z Ajdo in sem mojega prosila, naj gre z nama user posted image . Če pa bosta drug teden kaj pri času, bi se lahk spet kaj dobile, kaj praviš?

Lepo se imejte,

Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.9.2008 11:47:50   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
No, krhka pita... Njamuser posted image Ampak poznam samo jabolčno. Si jo delala že kdaj z malinami ali borovnicami? Ali katera druga? Malo me skrbi, da ne bi bila preveč kisla... Saj vem, da lahko malo več sladkam, ampak maline in borovnice so hinavsko sadjeuser posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6347
tle maš en preprost recept... sam na slikci se testo skor ne vidi, ker je vsebina ven sktekla... user posted image
sama sem delala pito na podoben način.. le da nisem zgornje plasti prekrila v celoti s testom ampak sem iz testa izrezala trakove in jih položila na borovnice v obliki mreže. pa tudi file nisem obložila tako na debelo.
pač.. malo improviziranja..

lonja ne bom rekla, da me veseli, da nisem edina v tem.. toda, malo lazje mi pa je pri srcu, ko vidim da tegobe ne prizadevajo samo mene. user posted image
..še slabih 10 tednov je do konca user posted image , kako šele bo?!!
najbolje, da se pustim presenetit in upam na najboljše.

aja.. v knjigi 'Zdravje je v tvojih rokah' berem, da je mogoče roditi v 20 - 30 minutah in je porod  brez bolečin!!!

metode:
"nosečnica naj drži glavnik med konicami prstov in zgornjim delom dlani, dotikajoč se prstov in enakomerno pritiska na glavnik s prsti in palcem dve minuti z dvominutnim odmorom, in tako nadaljuje. če so druge stvari normalne, bo otrok rojen v 20 - 30 minutah in kasneje se mati ne bo počutila izčrpana.
ali:
med tem naj mati izvleče jezik in eno minuto nepretrgano pritiska na hrbtni del jezika (za zobmi) z ročajem žlice. ponavlja naj v intervalih 3 minut. rezulatat bo takojšjnje neboleče rojstvo".
malo za intermezzo! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 30.9.2008 12:01:35 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.9.2008 11:52:53   
tejci01
Dober dan vsem skupaj in dobrodišle nove decemberke.

Glede papirjev za na CSD: zdaj sem bila na podjetju in sem jim nesla bolovanje pa tudi tisto prilogo,ki jo morajo izpolnit (vpišejo plače). In sem jim rekla če mi lahko pošljejo kar domov skupaj s plačilno listo (okrog 18.10.). Pol so mi začeli govorit da itak jaz to rabim komaj novembra, ma sem jim odgovorila,da to moram uredit preden nastopim porodniško.
Kdo ima zdaj prav jaz ali oni? Mislim da jaz,ker tudi po izračunu na spletnih straneh CSD tako pišeuser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.9.2008 11:59:17   
5ra_28

smo že obrnjeni navzdol in pripravljeni na izstrelitev,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta ti je dobra.

Moj pa se še ni obrnil. Vsak po brcikah sodeč ne. Saj jih kdaj pa kdaj čutim zgoraj, samo potem pa spet obrat drugam. Jaz imam 90% mojih brcik desno po rebrami, pa čist proti bočni strani. Pa tudi na zadnjem pregledu je diagonalno ležal. Ta mali fakin je brez kompasa noter. user posted image  

Jaz sem ravno iz sprehoda. Sem se naužila vitamina D (=sončnih žarkov). 

Kake lušte ste mi naredile s tem jogurtovim pecivom. Ojoj user posted image . Jaz pa poleti zmrznjeno sadje vedno uporabim z vanilijevim sladoledom in na vročem staljenim sadjem. Tako da je sadje vroče, sladoled pa mrzel. Joj, kako je to dobro. Sam ti rabiš idejo za pecivo...

Katja...glede porodniške...ti si bila študentka letos??... saj ste velik čvekale kako je pri vas študentkah. Če nisi bila zaposlena, se vpiše 12 plač po 55%, če pa si bila študentka pa štipendija ali kako??user posted image  Ne vem, sem bila bolj pozorna za informacije v primeru zaposlitve. Le zadnji mesec ti bo prišel v poštev, pa še to v primeru, če boš imela izplačilo že 5. v mesecu. Takih pa je zlo zlo mal.

Kaj kuhate danes?? Jaz po kitajsko, riž s piščančjim mesom, zelenjavo in mal pikantne omakce not. Njami!user posted image

Kje naj zdaj dobim kos jogurtove torte/peciva??? user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.9.2008 12:10:33   
blackcoffee
pa še to!
kako je z imeni vaših otročičkov, ste že našle kaj primernega?
midva z ljubim, sva rekla, da se ne bova kaj dost obremenjevala s tem. četudi ne najdeva imena do poroda, imava pol še mesec ali dva po rojstvu, da se odločiva.. user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.9.2008 13:40:35   
_sanja_*
Sanja, jaz bi na tvojem mestu spekla jogurtovo torto z borovnicami in malinami, full dobr, sam kle v službi nimam recepta user posted image , ti ga pa lahk jutr zaupam.

Poznam. Sem že delala in je res dobrauser posted image user posted image user posted image ampak zdaj ne pride v poštev, ker ne bi rada delala torte, ampak nekaj kar se lahko nareže na male koščke in pač postavi na mizo za cel večer, ne ravno kot torta- sladica, ampak bolj kot drobno pecivo-keksi. Upam, da razumeteuser posted image

Blackcoffe, sem ravno prej gledala tale recept na kulinariki in sem se nasmejala, kako smešno zgleda, ker je vse steklo venuser posted image To men ne sme, ker če ne bo spet ala torta...user posted image In rabiš potem vilico in krožnik za jest, ne moreš kar tako vzet - kot keks.
Mogoče bojo pa maline in borovnice še mal počakale v zmrzovalnikuuser posted image

Blackcoffe
... Imena mislim, da že kar v velikem številu imamo. Ti bodo same povedale, kaj so zbrale. Moj fantek bo NAL.

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 30.9.2008 13:41:36 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.9.2008 14:25:23   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

četudi ne najdeva imena do poroda, imava pol še mesec ali dva po rojstvu, da se odločiva.. user posted image

To nisi mislila resno, a ne??!! user posted image  Če ne pred porodom, pa ti pade eno ime na misel, takoj ko ga prvič zagledaš.

Midva sva se nekako že odločila, sva skoraj 100%, da bo Taj. Sam moj bi rad, da bi bil z I na koncu.user posted image
Sva se pa odločala med Lan in Taj. Če pa bi bila punčka, pa bi bila Lana.

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.