Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:37:25
|
|
|
|
reni70
|
Dan punce ,no punkcija je za mano.Dons me je pa kr bolelo,k me je Reško špiknu.Mogoče tudi zato,ker nism vzela nobene protibolečinske tablete,pa še spala sm ful mal. Sedaj sm imela 3.celice,v vseh prejšnjih postopkih sem jih imela 12,10,11. Tolažim se pa ,da ni važno koliko jih je ampak je bolj pomembna kvaliteta.Kr bo pa bo. Sam tale Reško ma tud ...enkrat ja fajn reagirate,drugič pa slaba ste . Vpraša me Reško kolk ste stara,pravim v petek bom 38,no pol pa kar v petek ET,za vaš roj dan Najlepše darilo bom dobila. PIKA,kako si pa ti danes opravila na punkciji??Poročaj Lp do petka
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:40:12
|
|
|
|
želvica99
|
Dajamaja bravo, počasi in z užitkom dojemaj situacijo........lep dan si še 100X polepšala Anci banci dobrodošla, pa ja sj smo tukj vse ene male drogerašice ker vemo da se tko začenja akcija. Zarja a maš spet sestank, nekam sumljivo velik tvojih sporočil je tukaj Pika in Reni upam, da sta dobro opravili
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:40:56
|
|
|
|
mismis
|
Reni70, kot si že sama napisala, pomembna je kvaliteta. Tudi naša Lara je imela 3 celice, pa je sedaj nosečka, tako da ohrani upanje in pozitivno mišljenje. ČESTITKE ZA CELICE
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:41:38
|
|
|
|
anci banci
|
hvala za dobrodošlico:) ja ja jaz imam rada akcije:)
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:41:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: reni70 Vpraša me Reško kolk ste stara,pravim v petek bom 38,no pol pa kar v petek ET,za vaš roj dan Najlepše darilo bom dobila.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:43:07
|
|
|
|
želvica99
|
Reni čestitke, število pa ni pomembno, ker je bolje manj in boljše kvalitete
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:43:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Zarja a maš spet sestank, nekam sumljivo velik tvojih sporočil je tukaj ne, sam svoje delo počas delim, ker sem jutr zadnji dan tu, pol mam mal došpusta, po ET bom pa doma. A sem preveč zgušatorska, kr cel cajt tu visim?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:45:47
|
|
|
|
želvica99
|
Ne Zarja si ful simpatična ti kar veselo tapkaj po računalniku Sicer si pa zaslužiš mal pavze oziroma predpriprave na , da jih boš skulirana prevzela
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:46:31
|
|
|
|
Abra
|
Reni, bravo za punkcijo. In res je, kvaliteta je važna Jaz sem lani tudi imela et na RD in je bil pol plusek to bo res najlepše darilo. Kje so pa ostale današnje akterke, se nič ne javijo. Zarja, sem videla, da bo v pon. že ET zadnje dneve sem bolj slabo spremljala, pa sem očitno spregledala estrofemček torej dela
< Sporočilo je popravil Abra -- 30.9.2008 12:47:28 >
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:48:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, sem videla, da bo v pon. že ET zadnje dneve sem bolj slabo spremljala, pa sem očitno spregledala estrofemček torej dela ja draga.....sta mi s Shuki mojo tolk pomagale .....sem pa tak vesela, polna energije, sploh ne morem delat v službi kr že komi čakam....saj je cajt, jih čakam že od marca......
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:51:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis NO takole bejbe, danes še čvekamo tukaj, jutri pa HOP na novo temo kolk dni smo mele to temo? 6-7? Joj pa kr 80 strani
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:52:31
|
|
|
|
Abra
|
pa najbrž tudi že komaj čakata super, da si polna energije, Shukica tudi ni imela tečnih stranskih učinkov in je pol zanosila. Meni so pa tile E nagajali, pa tudi pluska ni blo. Če to drži, bo pri tebi ziher
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:54:35
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis NO takole bejbe, danes še čvekamo tukaj, jutri pa HOP na novo temo kolk dni smo mele to temo? 6-7? Joj pa kr 80 strani Pa do kona dneva je še nekaj
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:01:03
|
|
|
|
bbpikica
|
Pozdravljene vse soborke. ET imam jutri se pravi 01.10.2008. Ja zdajje kar je samo še počakat je treba. Jaz sem na ICSI, je pa problem v tudi malo moja starost kot pravi dr. Reš, celice niso več tako kvalitetne.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:03:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pozdravljene vse soborke. ET imam jutri se pravi 01.10.2008. Ja zdajje kar je samo še počakat je treba. Jaz sem na ICSI, je pa problem v tudi malo moja starost kot pravi dr. Reš, celice niso več tako kvalitetne. bbpikica, saj bo, ti le verjami v to. Me vse navijamo zate, da jutri dobiš svojo pikico
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:14:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pozdravljene vse soborke. ET imam jutri se pravi 01.10.2008. Ja zdajje kar je samo še počakat je treba. Jaz sem na ICSI, je pa problem v tudi malo moja starost kot pravi dr. Reš, celice niso več tako kvalitetne. bbpikica, saj bo, ti le verjami v to. Me vse navijamo zate, da jutri dobiš svojo pikico Se podpišem pod tole . Držim pesti. A preveč vprašam, če te vprašam kolk si stara? Jst sem 35. A ti se precej več?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:14:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, sem videla, da bo v pon. že ET zadnje dneve sem bolj slabo spremljala, pa sem očitno spregledala estrofemček torej dela ja draga.....sta mi s Shuki mojo tolk pomagale .....sem pa tak vesela, polna energije, sploh ne morem delat v službi kr že komi čakam....saj je cajt, jih čakam že od marca...... No sam da boste kmalu skupaj, ti in tvoji , pa na folno ne pozabi
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:16:13
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pozdravljene vse soborke. ET imam jutri se pravi 01.10.2008. Ja zdajje kar je samo še počakat je treba. Jaz sem na ICSI, je pa problem v tudi malo moja starost kot pravi dr. Reš, celice niso več tako kvalitetne. bbpikica, saj bo, ti le verjami v to. Me vse navijamo zate, da jutri dobiš svojo pikico tako kot je mismis napisala se samo podpišem ko sem jaz se prijavla na RR sem bila pravi neved,pojma nisem imela o teh kraticah,pa o čem sploh govorijo tule gor ampak s pomočjo VAS,danes vem nekaj več,sem samo na pol neved!!! hvala vam da ste me naučile marsikaj in me še boste!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:24:49
|
|
|
|
baci
|
tako sedaj pa grem v službo lepo mi bodite,pa ne klepetajte preveč!!! lep sončen dan še naprej!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:27:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci tako sedaj pa grem v službo lepo mi bodite,pa ne klepetajte preveč!!! lep sončen dan še naprej!!! Baci, dobro delaj
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:41:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra pa najbrž tudi že komaj čakata super, da si polna energije, Shukica tudi ni imela tečnih stranskih učinkov in je pol zanosila. Meni so pa tile E nagajali, pa tudi pluska ni blo. Če to drži, bo pri tebi ziher joj da se ti besede uresničijo......... grem po dva in ko ratata kr naprej....po še dva in pol po še dva,.....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:42:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, sem videla, da bo v pon. že ET zadnje dneve sem bolj slabo spremljala, pa sem očitno spregledala estrofemček torej dela ja draga.....sta mi s Shuki mojo tolk pomagale .....sem pa tak vesela, polna energije, sploh ne morem delat v službi kr že komi čakam....saj je cajt, jih čakam že od marca...... No sam da boste kmalu skupaj, ti in tvoji , pa na folno ne pozabi Shuki moja a folno bi kr zdaj zraven?.....sem jo že prej tolk jedla......
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:43:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pozdravljene vse soborke. ET imam jutri se pravi 01.10.2008. Ja zdajje kar je samo še počakat je treba. Jaz sem na ICSI, je pa problem v tudi malo moja starost kot pravi dr. Reš, celice niso več tako kvalitetne. bbpikica, saj bo, ti le verjami v to. Me vse navijamo zate, da jutri dobiš svojo pikico
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:45:25
|
|
|
|
hedviga
|
Pikovitek, a bi ti v četrtek pasalo? Jutri mi pomoje ne bo ratal, v petek mamo pa itak zvečer miting.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 13:55:00
|
|
|
|
bbpikica
|
miška73 nč preveč ne vprašaš stara sem 41 še malo pa bom 42 in to je zdaj v letu in pol četrti poizkus. Po številu celic najslabši ampakni rečeno da ne bo tudi uspešen, če pa ne imam še dva
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?