|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
30.9.2008 12:37:25   
reni70
Dan punce ,no punkcija je za mano.Dons me je pa kr bolelo,k me je Reško špiknu.Mogoče tudi zato,ker nism vzela nobene protibolečinske tablete,pa še spala sm ful mal.
Sedaj  sm imela 3.celice,v vseh prejšnjih postopkih sem jih imela 12,10,11.
Tolažim se pa ,da ni važno koliko jih je ampak je bolj pomembna kvaliteta.Kr bo pa bo.
Sam tale Reško ma tud ...enkrat ja fajn reagirate,drugič pa slaba steuser posted image .
Vpraša me Reško kolk ste stara,pravim v petek bom 38,no pol pa kar v petek ET,za vaš roj danuser posted image
Najlepše darilo bom dobila.
PIKA,kako si pa ti danes opravila na punkciji??Poročaj
Lp do petka

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
30.9.2008 12:40:12   
želvica99
Dajamajauser posted image user posted image user posted image bravo, počasi in z užitkom dojemaj situacijo........lep dan si še 100X polepšalauser posted image

Anci banci dobrodošla, pa ja sj smo tukj vse ene male drogerašiceuser posted image ker vemo da se tko začenja akcija.

Zarja a maš spet sestank, nekam sumljivo velik tvojih sporočil je tukajuser posted image

Pika in Reni upam, da sta dobro opraviliuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
30.9.2008 12:40:56   
mismis
Reni70, kot si že sama napisala, pomembna je kvaliteta. Tudi naša Lara je imela 3 celice, pa je sedaj nosečka, tako da ohrani upanje in pozitivno mišljenje.

ČESTITKE ZA CELICE user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
30.9.2008 12:41:38   
anci banci
hvala za dobrodošlico:)

ja ja jaz imam rada akcije:)

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
30.9.2008 12:41:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: reni70
Vpraša me Reško kolk ste stara,pravim v petek bom 38,no pol pa kar v petek ET,za vaš roj danuser posted image
Najlepše darilo bom dobila.

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
30.9.2008 12:43:07   
želvica99
Reni čestitke, število pa ni pomembno, ker je bolje manj in boljše kvaliteteuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
30.9.2008 12:43:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja a maš spet sestank, nekam sumljivo velik tvojih sporočil je tukajuser posted image

ne, sam svoje delo počas delim, ker sem jutr zadnji dan tu, pol mam mal došpusta, po ET bom pa doma.
A sem preveč zgušatorska, kr cel cajt tu visim?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
30.9.2008 12:45:47   
želvica99
Ne Zarja si ful simpatična ti kar veselo tapkaj po računalnikuuser posted image Sicer si pa zaslužiš mal pavze oziroma predpriprave na user posted image , da jih boš skulirana prevzelauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.9.2008 12:46:31   
Abra
Reni, bravo za punkcijo. In res je, kvaliteta je važna user posted image Jaz sem lani tudi imela et na RD in je bil pol plusek user posted image to bo res najlepše darilo.

Kje so pa ostale današnje akterke, se nič ne javijo. user posted image

Zarja, sem videla, da bo v pon. že ET user posted image zadnje dneve sem bolj slabo spremljala, pa sem očitno spregledala user posted image estrofemček torej dela user posted image

< Sporočilo je popravil Abra -- 30.9.2008 12:47:28 >

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
30.9.2008 12:48:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, sem videla, da bo v pon. že ET user posted image zadnje dneve sem bolj slabo spremljala, pa sem očitno spregledala user posted image estrofemček torej dela user posted image

ja draga.....sta mi s Shuki mojo tolk pomagaleuser posted image .....sem pa tak vesela, polna energije, sploh ne morem delat v službi kr že komi čakam....saj je cajt, jih user posted image user posted image čakam že od marca......

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
30.9.2008 12:51:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

NO takole bejbe, danes še čvekamo tukaj, jutri pa HOP na novo temouser posted image

kolk dni smo mele to temo? 6-7? Joj pa kr 80 straniuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
30.9.2008 12:52:31   
Abra
user posted image user posted image pa najbrž tudi že komaj čakata user posted image super, da si polna energije, Shukica tudi ni imela tečnih stranskih učinkov in je pol zanosila. Meni so pa tile E nagajali, pa tudi pluska ni blo. Če to drži, bo pri tebi ziher user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
30.9.2008 12:54:35   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

NO takole bejbe, danes še čvekamo tukaj, jutri pa HOP na novo temouser posted image

kolk dni smo mele to temo? 6-7? Joj pa kr 80 straniuser posted image user posted image user posted image

Pa do kona dneva je še nekajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
30.9.2008 13:01:03   
bbpikica
Pozdravljene vse soborke.user posted image  ET imam jutri se pravi 01.10.2008. Ja zdajje kar je samo še počakat je treba. Jaz sem na ICSI, je pa problem v tudi malo moja starost kot pravi dr. Reš, celice niso več tako kvalitetne.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
30.9.2008 13:03:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Pozdravljene vse soborke.user posted image  ET imam jutri se pravi 01.10.2008. Ja zdajje kar je samo še počakat je treba. Jaz sem na ICSI, je pa problem v tudi malo moja starost kot pravi dr. Reš, celice niso več tako kvalitetne.user posted image

bbpikica, saj bo, ti le verjami v to.
Me vse navijamo zate, da jutri dobiš svojo pikico user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
30.9.2008 13:14:21   
miska73

Me vse navijamo zate, da jutri dobiš svojo pikico user posted image user posted image

Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti.
A preveč vprašam, če te vprašam kolk si stara? Jst sem 35. A ti se precej več?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
30.9.2008 13:14:52   
Shuka

ja draga.....sta mi s Shuki mojo tolk pomagaleuser posted image .....sem pa tak vesela, polna energije, sploh ne morem delat v službi kr že komi čakam....saj je cajt, jih user posted image user posted image čakam že od marca......
No sam da boste kmalu skupaj, ti in tvojiuser posted image user posted image , pa na folno ne pozabi user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
30.9.2008 13:16:13   
baci

tako kot je mismis napisala
se samo podpišem

ko sem jaz se prijavla na RR sem bila pravi neved,pojma nisem imela o teh kraticah,pa o čem sploh govorijo tule gor
ampak s pomočjo VAS,danes vem nekaj več,sem samo na pol neved!!!

hvala vam da ste me naučile marsikaj in me še boste!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
30.9.2008 13:24:49   
baci
tako sedaj pa grem v službo

lepo mi bodite,pa ne klepetajte preveč!!!

lep sončen dan še naprej!!!user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
30.9.2008 13:27:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: baci

tako sedaj pa grem v službo

lepo mi bodite,pa ne klepetajte preveč!!!

lep sončen dan še naprej!!!user posted image

Baci, dobro delaj user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
30.9.2008 13:41:02   
zarja1

user posted image user posted image pa najbrž tudi že komaj čakata user posted image super, da si polna energije, Shukica tudi ni imela tečnih stranskih učinkov in je pol zanosila. Meni so pa tile E nagajali, pa tudi pluska ni blo. Če to drži, bo pri tebi ziher user posted image user posted image user posted image

joj da se ti besede uresničijo.........user posted image user posted image user posted image user posted image  grem po dva in ko ratata kr naprej....po še dva in pol po še dva,.....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
30.9.2008 13:42:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

No sam da boste kmalu skupaj, ti in tvojiuser posted image user posted image , pa na folno ne pozabi user posted image

Shuki moja a folno bi kr zdaj zraven?.....sem jo že prej tolk jedla......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
30.9.2008 13:43:08   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.9.2008 13:45:25   
hedviga
Pikovitek, a bi ti v četrtek pasalo? Jutri mi pomoje ne bo ratal, v petek mamo pa itak zvečer miting.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.9.2008 13:55:00   
bbpikica
miška73 nč preveč ne vprašaš stara sem 41 še malo pa bom 42 in to je zdaj v letu in pol četrti poizkus. Po številu celic najslabši ampakni rečeno da ne bo tudi uspešen, če pa ne imam še dvauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?