|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
29.9.2008 17:36:35   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Pozdravljene vse. No jaz sem bila danes zjutraj na punkciji in sem pridelala komaj user posted image  eno celico. Tako da upam da bo ta zadostovala in grem v sredo ponjao. To je že moj četrti postopek in sem že malo obupana.

bbpikica, dobrodošla tu gor. Bomo držale pesti za tvojo pikico.
Na kakšnem tretmaju pa si bila?

Dobrodošli tudi Anna in Jill.
Jst sem še tudi med bolj frišnimi tu gor, ampak se že kar fajn domače počutim user posted image .

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
29.9.2008 17:40:30   
pikovit
bbpikica optimizem velja,en celica pa ta tapravauser posted image user posted image user posted image Nič obupat.Ni hudiča bomo našli tudi zate kakšne arcnije,da bo več foliklov.

Lara nisem klicala.Sej vem bedna sem ful.Ampak mam zadnje čase pogovore sama z sabo in sem ugotovila,da me je v bistvu strah ponovnega neuspeha.Grem že sedmič in res ne vem.......mah brez vezeuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
29.9.2008 17:42:24   
pikovit
Anna tebi sem pozabila izrečt dobrodošlico.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
29.9.2008 17:45:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Pikovit sem brala ja ... a to vidve telepatsko name vplivata a kako user posted image  ... pa ti kako si novopečena gospa ... se ti v kratkem kake špikice obetajo ...

A ni lepo,ko nekdo misli nateuser posted image .Nič špikic za enkrat.Sem tokrat mal zajca in mi nekaj ne da,da bi poklicala.Kot GA. sem pa kar solidno,ni nobene razlikeuser posted image Drugi okoli mene imajo problem z tem,da sem sedaj GA. in da sem jim konkurenca.Matr majo cajta.....user posted image

Sapi en lep dan ti želim.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
29.9.2008 17:49:57   
gigi1
Pikovitka draga kaj to berem. Evo hitro ena user posted image  optimizma zate user posted image user posted image user posted image . Ne daj se! Ti si naš dobri sirup. Mal ga rukn pa poklič user posted image

Ana in Jill dobrodošli. Jill kot so ti že napisale deklice ni pravila. Kar čvekaj tukaj z nami, pa ti bomo sproti odgovarjale na vprašanja.

bbpikica optimizem velja. Vem, da si se do pred kratkim špikala, zato ti ne bom injekcije poslala. Ena celica je dovolj, če je prava. Mislimo nate in tvojo pikico, da se lepo oplodiuser posted image user posted image user posted image . Kdaj imaš ET? In seveda dobrodošla med nami borkami user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
29.9.2008 18:00:48   
mismis
Ojla, sem tako jezna kot user posted image , lepo obnovim seznam, dodam vse nove revice in ti hudič smotan me vse skupaj ven vrže. Da bi človek znorel.

Ali bi bila katera tako prijazna in bi obnovila seznam namesto mene, mislim mene to že dva ni zajeb@va, tako da sem že čisto penasta. Potebno je dodatni samo še Sapi, bbpikico, anna1 in Jill. Mislim, da je to to in pa seveda Stijan med nosečke.

Stijan user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo to mi deli.

bbpikico, anna1 in Jill. Dobrodošle med nami

Evo zdaj pa letim v pasjo šolo, tako da se tipkamo zvečer. Takrat tudi najbolje, da se dogovorimo, kaj bomo kupile za petkov žur, da se lahko Mlinčka odpravi v shoping.

ČAvo VSEM SKUPAJ

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
29.9.2008 18:08:12   
Hope2
Hej pikovitek, kaj je zdaj to, pa tak si bila optimistična in napaljena na ta postopek. user posted image . Je res samo strah, ali je še kaj drugega? Če je samo strah, bodo punce tu gor sigurno ta strah zbrcale stranuser posted image , evo tudi moja noga je pripravljena, da strah brcnem daleč vstran. Ne preveč razmišljat sama, pravuser posted image , ker se boš takoj v začaranem krogu našla. Če si za in če ti bo pomagalo, me rufni, greve na kofe in eno fajn torticouser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
29.9.2008 18:10:45   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

bbpikica optimizem velja,en celica pa ta tapravauser posted image user posted image user posted image Nič obupat.Ni hudiča bomo našli tudi zate kakšne arcnije,da bo več foliklov.

Lara nisem klicala.Sej vem bedna sem ful.Ampak mam zadnje čase pogovore sama z sabo in sem ugotovila,da me je v bistvu strah ponovnega neuspeha.Grem že sedmič in res ne vem.......mah brez vezeuser posted image

bbpikica, dobra volja je največ kar lahko v tem trenutku storiš...navijam, da bo ena tista prava! user posted image user posted image user posted image

Pikovitek moja, to je čisto normalno, da te je strah. Vseh nas je. Nažalost. Vedno se bojimo česa. ...moraš v sebi predlat stvari, zagotovo ni lahko...vem, kako je bilo meni, pa čeprav 2.ivf, a prej tooooliko let...tudi zdaj me je Uz, kako bo, bo vse v redu, itd, itd, itd...življenje je to. A potem vedno najdemo moč, tudi ti jo boš in tako se cilj približuje!user posted image  Sem s tabouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
29.9.2008 18:15:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zarji, a bi ti meni o tistih rebrcih z medom...njami, lahko tudi na zs, da ne bova tu motile s temi dobrotami, hvala user posted image

sem ti poslala zs. Javi, če se ti bodo dopadle...

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
29.9.2008 18:18:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

bbpikica, dobra volja je največ kar lahko v tem trenutku storiš...navijam, da bo ena tista prava! user posted image user posted image user posted image

Pikovitek moja, to je čisto normalno, da te je strah. Vseh nas je. Nažalost. Vedno se bojimo česa. ...moraš v sebi predlat stvari, zagotovo ni lahko...vem, kako je bilo meni, pa čeprav 2.ivf, a prej tooooliko let...tudi zdaj me je Uz, kako bo, bo vse v redu, itd, itd, itd...življenje je to. A potem vedno najdemo moč, tudi ti jo boš in tako se cilj približuje!user posted image  Sem s tabouser posted image

Pikovitek jaz sem s teboj......user posted image user posted image user posted image -se spomniš plajtravčki; lj celice v štajerski srajčki!!!!!!!DOBITNA KOMBINACIJA!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
29.9.2008 18:22:09   
lučka 25
Ojla punce.user posted image

Sitijan, čestitam. smo prav vesele tako lepih novic,pa da se seznam nosečk podaljša bo tudi dobro. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zarja, bravo za akcijo. V ponedeljek greš že po user posted image  user posted image . Sem ti rekla, da bodo videli na UZ, da si že posteljo postlala z najboljšo osteljnino in je že vse tipi top pripravljeno za otročke. user posted image  user posted image  user posted image

bbpikica, kar pozotivno. Lahko je ena in ta dovolj dobra. Me že navijamo, za srečen konec. user posted image  user posted image  user posted image

anna in Jill, dobrodošli med nami. Mislim, da vama ne bo moglo biti dolgčas. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
29.9.2008 18:23:47   
lučka 25
Pikovit, verjamem, da te je strah ponovnega razočaranja. Mislim, da imamo vse ta strah v sebi. Poskušaj razmišljati pozitivno, naberi si moči za nov postopek, potem pa akcija. Me pa smo vedno tu, da ti stojimo ob strani. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
29.9.2008 18:26:38   
lučka 25
Punce moje, od prve do zadnje. Še dobro, da imam vas, da mi stojie ob strani in svetujete.

Jaz bom jutri zjutraj res klical G, pa upam, da me bo vzel na pregled. Če ne bom pa kar ztežila. Ker tili moji izcedki in bolečine v levem jajčniku so pa zmeraj bolj nenavadne in tudi bolečina se stopnjuje. Upam, da ni kaj hujšega in se bo dalo vse urediti. Zdaj me je pa res strah naslednjega postopka, kaj če bodo vsi folikli spet prazni, kaj če bom imela spet take težave s krvavitvijo,.... Ne, ne smem tako razmišljat. Punca, razmišljaj pozitivno.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
29.9.2008 18:27:38   
lučka 25
A ja, še to. Zanima me, za kaj je dober čaj iz ingverja in cimeta. A ima podobno vlogo kot čaj krvomočnice, a je zaradi kakšne druge stvari dobro, da ga pijemo?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
29.9.2008 18:29:29   
sonček33
stijan - superca. čestitke!

ledenka -mažem se z mandljevim oljem

Danes sem vam pa sijala, upam, da ste se naužile toplega sončka!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
29.9.2008 18:38:51   
Serendipity
He he -  a ve ste resne? Ma komaj vam sledim... oz, ko sem nazadnje pogledala sem ste bile še na prvi strani ... user posted image

Jutri pa imava posvet pri G! user posted image user posted image user posted image user posted image MB hir vi kam! user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto, zdaj pa grem prebirat za nazaj ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
29.9.2008 18:39:28   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A ja, še to. Zanima me, za kaj je dober čaj iz ingverja in cimeta. A ima podobno vlogo kot čaj krvomočnice, a je zaradi kakšne druge stvari dobro, da ga pijemo?

Lučka ti bom probala odgovorituser posted image . Nimata istega učinka. Krvomočnica vpliva na sluznico oz endometrij, torej, da je prave debeline, da se zarodek lažje vgnezdi. Medtem ko cimet z ingverjem vplivata na razkisavanje telesa in s tem posledično na boljše celice. Če je telo zakisano, celice slabše delujejo (vse celice v telesu, ne samo spolne), telo pa zakisamo z slabimi OH, mlečnimi izdelki, sladkim sadjem...... Poleg tega cimet in ingver vplivata na boljšo sluz oz ph v nožnici, kar pomeni, da če je ph slab (tudi zaradi zakisanosti), lahko zarodek propade in ne pride sploh do vgnezditve. Kot vemo, mora bit vse idealno, da sploh pride do vgnezditve, žal. Ampak ta čaj je treba pit vsaj 3 mesece, čez noč ne bo nič pomagalo, prav tako je fajn, da se potem pazimo tudi pri prehrani, saj če še naprej jemo hrano, ki kisa, ti t ačaj ne bo nič pomagal.
Je pa tako, ljudje smo si različni in vsako telo reagira in deluje drugače. Eni ne rabijo nič od tega, drugi pa pač rabijo. Enim bo to pomagalo, drugim pa ne.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
29.9.2008 18:39:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

stijan - superca. čestitke!

ledenka -mažem se z mandljevim oljem

Danes sem vam pa sijala, upam, da ste se naužile toplega sončka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sunshine, tebe pa prav pogrešam, da veš!
Jap, pa sem se res fajn naužila sončka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
29.9.2008 18:43:24   
sapi
lara ja res je ... tudi jaz tako verjamem vendar ne s takim navdušenjem user posted image ... sedaj boš že kmalu videla srčka mi boš opisala občutke ...
pikovit ja res je lepo user posted image  ... razlike ni nobene sem tudi jaz tako čutila ... ooo se najdejo takšni, ki nimajo drugega za počet ... te čisto razumem, da te je strah, jaz sem tudi tokrat nekaj melanholična in kar ne vem kaj bi s seboj ... na vsake toliko časa me pa še panika zagrabi pa premlevam moja leta pa ... vendar potem vse skupaj odmislim in premišljujem samo kako mi bo lepo z mojim otročkom to pa odtehta vsak strah ...

sapi 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
29.9.2008 18:52:38   
zarja1
Cati moja kako si? Ti tolk lepo skrbiš za mene...draga moje, sonček moj...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
29.9.2008 18:54:51   
cati
moja kako si? Ti tolk lepo skrbiš za mene...draga moje, sonček moj...

Sem ti poslala ZS pa še malsem tu počekiraja in kaj naj rečem ISKRENE  ČESTITKE  Sem full vesela zateuser posted image  Sem pa ti za 1 dan zgrešila ET

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
29.9.2008 18:55:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce moje, od prve do zadnje. Še dobro, da imam vas, da mi stojie ob strani in svetujete.

Jaz bom jutri zjutraj res klical G, pa upam, da me bo vzel na pregled. Če ne bom pa kar ztežila. Ker tili moji izcedki in bolečine v levem jajčniku so pa zmeraj bolj nenavadne in tudi bolečina se stopnjuje. Upam, da ni kaj hujšega in se bo dalo vse urediti. Zdaj me je pa res strah naslednjega postopka, kaj če bodo vsi folikli spet prazni, kaj če bom imela spet take težave s krvavitvijo,.... Ne, ne smem tako razmišljat. Punca, razmišljaj pozitivno.

daj daj ne ga še ti zdaj nekaj srat.....PUNCA VSE BO OK. Mene je treba tud včasih skor zlasat, da se prebudim iz te negativke, ki me vsake tolk cajta okupira.
Jutri vztrajaj pri G pol pa v boj za narod svoj.....user posted image user posted image .....

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
29.9.2008 18:56:29   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Oj evo mene.
Novičke novičke.

Prejšnji teden ni na uz pokazalo utripa, a me je malo dr. Reš pomiril, ker  je rekel, da kaže zelo dobro. Prijeli sta se obe najini pikici.  user posted image user posted image majhna fižolčka, a brez utripa.Ponovno naročena na uz 30.09.2008
Ker pa sem zelo firbčna ženskica, sem poklicala svojega ginekologa za pregled.  No in moje drage regice, dva srčka bijeta ko nora, velika sta eden 7 tednov 5/7, drugi 7 tednov 6/7,skratka vse je ok. V torek grem vseeno k dr.Rešu, saj se bom tam kar za nuhalno zmenila.
Pri svojem ginekologu imam pregled 28.10.2008

Pred pregledom mi je srce norelo od živčkov, po pregledu od veselja.

Držim pesti za vse ki ste v pričakovanju, za vse ki ste v postopku , ma za vse pare na tem forumu.

Grem malo moje otročke nafutrat.
Pa pa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in jaz brskam in brskam, če si kje kaj napisala,
in sedaj jokam, ker sem full veselauser posted image user posted image user posted image ........

user posted image

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
29.9.2008 18:58:15   
taraji

Lepo pozdravljene drage soborke - no in po novem seveda tudi naša dva navijača - user posted image user posted image user posted image user posted image za moško družbo

Stijan user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo - no, to so novice, ki jih vse rade slišimo in z veseljem pričakujemo

bbpikico, anna1 in Jill. Dobrodošle med nami. Naj vam ne zmanjka optimizma in dobre volje, verjemite v srečni konec in vse je nekako lažje.

Zarja
- user posted image user posted image user posted image - no, tebe pa čisto razumem, da si pozabila vprašati kaj prinesti s seboj, saj ns svoje zamrznjenčke čakaš že kar nekaj časa.

Vsem špikarkam mirno roko, trepetalkam naj hitro mine čas do željenega rezultata, nosečkam veliko veselja in čimmanj slabosti, zaspanosti, utrujenosti......skratka prav vsem lep pozdrav

La vita e bella

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
29.9.2008 18:58:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: cati

moja kako si? Ti tolk lepo skrbiš za mene...draga moje, sonček moj...

Sem ti poslala ZS pa še malsem tu počekiraja in kaj naj rečem ISKRENE  ČESTITKE  Sem full vesela zateuser posted image  Sem pa ti za 1 dan zgrešila ET

Catika moja, ti si moj private G, vse si mi še trofla. Ja iskrene čestitke-sem ugotovila, da si je treba za vsak korak posebaj čestitat. Pikola kolk je teh nepredvidenih situacij, da se res veselim vsake stopničke. Če sam pomislim, kdaj sem bla na ICSI (februar/marec) in da je šele zdaj moj ET...bi kar user posted image -res full sem vesela...... Zdaj pa je še tist odločilni korak pred vstopom v dvigalo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?