Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:43:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Zarja, ko bi le , potem ne bi tega tukaj izpostavila . Po moje če bi bilo kaj narobe, me ne bi dala naprej v postopek, s to mislijo se tolažim. saj tak sem mislila, sem se narobe izrazla. Če bi kaj resno problematičnega bilo, pol bi postopek odpadel. Ziher ne bi riskirali . To je garant.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:44:49
|
|
|
|
hedviga
|
DAJAMAAAAJAAA, JUHUHUUUU! MA SUPER!!! Super, super, super! Sporoči kako ssta dedca doma vriskala! pa a vidiš, a vidiš!!! Juhej, sej je moglo bit tako!!! IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarji lubica moja - ma tolk me je hrbet bolel in od silnega nočnega sprehajanja na wc se mi ni dalo več spat, pa sem rekla, da vas pridem mal pogledat. Ooo, ja, tole pa tut jaz poznam, samo da mene še bolj boli desn kolk in pa...poraba WC papirja je nooora. jaz grem ponoč vsaj! dvakrat. pa preden grem spat stokrat, čez dan pa ne štejem. In pol nej jaz še 3 litre vode popijem, sej mi bo lula stran padla"!!! Miška, a jaz sem takle požeruh!??!?! Ja, sej vem da sem! Še dobro da mi bo Hope družbo delala.... Žižiko nekam pogrešam! Punca dela! Hope, ja tako masko za mojga bi pa res rabila! Mislim, teli plini moji....nobene muhe nimava več, nobenga komarja...vse je šlo... čakam, da še mojga vzame... Pikovitka, o fajn!!!! To bo pa hitro, do novga leta boš že jamrala kolk te skos lulat Evo, zdele pa ena pozna kava. Zjutri nism mogla, sem bila zaposlena s prehrano. Vsem akterkam danes veliko sreče!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:45:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci pikovitek-bravo,in ko boš v mb-ju,ne pozabi da boš prišla k meni,da bova taščo je.... v glavo!!! joj joj joj....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:47:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga In pol nej jaz še 3 litre vode popijem, sej mi bo lula stran padla"!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:54:16
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarji lubica moja - ma tolk me je hrbet bolel in od silnega nočnega sprehajanja na wc se mi ni dalo več spat, pa sem rekla, da vas pridem mal pogledat. Ooo, ja, tole pa tut jaz poznam, samo da mene še bolj boli desn kolk in pa...poraba WC papirja je nooora. jaz grem ponoč vsaj! dvakrat. pa preden grem spat stokrat, čez dan pa ne štejem. In pol nej jaz še 3 litre vode popijem, sej mi bo lula stran padla"!!! Tud jest se že tko al tko sprašujem kam dam vso tisto litražo ko jo čez dan popijem, pol mi pa kapne, ja ponoči jo odtočim, zdej pa ne vem al bi mogla jest bl ponoči pit, da bi podnevi odtankala al kako , ja pa mi smo tud eni večjih porabnikov wc papirja, tosama ma profit od nas in če bi hotla 3 litre na dan spit, pol ne bi smela nič jest, lula je pa itak čist obrabljena, in še dobro, da proizvajajo mehak wc papir, če ne bi bla čist odrgnjena
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:03:04
|
|
|
|
hedviga
|
Hahaha, ja točno tako!! Jaz sem zadnč mal zajeb.... in kupila en mal grob papir, ojej, vse peklo. Obupno. Zdej sem se lotila in žlampam nesladkan čaj čez dan, ampak to je grozno, jaz morm takoj na WC. Sem in tja me pa skor boli ta mehur al tam okol, polulam pa pol čist mal. Sem ugotovila, da zgleda se mularija nabaše spodi in k. gleda mamo a ne Nej ona lula....
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:03:45
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarji lubica moja - ma tolk me je hrbet bolel in od silnega nočnega sprehajanja na wc se mi ni dalo več spat, pa sem rekla, da vas pridem mal pogledat. Ooo, ja, tole pa tut jaz poznam, samo da mene še bolj boli desn kolk in pa...poraba WC papirja je nooora. jaz grem ponoč vsaj! dvakrat. pa preden grem spat stokrat, čez dan pa ne štejem. In pol nej jaz še 3 litre vode popijem, sej mi bo lula stran padla"!!! Tud jest se že tko al tko sprašujem kam dam vso tisto litražo ko jo čez dan popijem, pol mi pa kapne, ja ponoči jo odtočim, zdej pa ne vem al bi mogla jest bl ponoči pit, da bi podnevi odtankala al kako , ja pa mi smo tud eni večjih porabnikov wc papirja, tosama ma profit od nas in če bi hotla 3 litre na dan spit, pol ne bi smela nič jest, lula je pa itak čist obrabljena, in še dobro, da proizvajajo mehak wc papir, če ne bi bla čist odrgnjena
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:03:57
|
|
|
|
anci banci
|
dobr dan dekleta... vsem novim nosečkam čestitke, za druge , ki pa še čakajo pa držim pestke in no pa je le prišel ta dan, katerega sem čakala... danes mi bo reško povedal, kdaj začnem z zdravili in kako jih moram jemati.... samo da se je nekam premaknilo po dolgem času
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:05:38
|
|
|
|
ledenka
|
WC težave tud jaz hodim vsako uro... do službenega WCja je pa takoooo daleč, pa ponavadi je zaseden. noč mi sicer še uspe preživet, ampak ne zmeraj nekje ob 6h moram včasih vstat. vem, da naj uživam, dokler lahko sicer pa poskušam pred spanjem ne pit... večerni čajček pijem zdaj ob 8h, ko se zbudim iz popoldanskega spanca
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:06:48
|
|
|
|
ledenka
|
anci banci super! kateri dan cikla si danes? boš morda že s suprefactom začela, če si kak teden pred M
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:08:51
|
|
|
|
baci
|
anci banci-super
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:10:20
|
|
|
|
hedviga
|
Hah, ljuba moja Ledenka! Sve će još.... Mene je je.bat začel tam okol 10, 11 tedna, in men se zdi samo zmeri hujš... Ma, kamor grem morm najprej poštudirat kje so WC-ji. Od doma do štacune, WC, štacuna, kafe, WC, domu, WC.....
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:10:44
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci dobr dan dekleta... vsem novim nosečkam čestitke, za druge , ki pa še čakajo pa držim pestke in no pa je le prišel ta dan, katerega sem čakala... danes mi bo reško povedal, kdaj začnem z zdravili in kako jih moram jemati.... samo da se je nekam premaknilo po dolgem času
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:14:57
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga In pol nej jaz še 3 litre vode popijem, sej mi bo lula stran padla"!!! ti pa si model.Kaj pa najina solata Hedi???
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:15:53
|
|
|
|
anci banci
|
ja danes je točno teden dni pred in je 25 dan ciklusa jaz ima cca od 32 do 35 dni dolge cikluse ja upam da bomo kr začeli
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:31:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Hah, ljuba moja Ledenka! Sve će još.... Mene je je.bat začel tam okol 10, 11 tedna, in men se zdi samo zmeri hujš... Ma, kamor grem morm najprej poštudirat kje so WC-ji. Od doma do štacune, WC, štacuna, kafe, WC, domu, WC..... dobr, da vem no, sicer sem že 9. teden, jupijaja je pa res, da trenutno je to enkrat na uro... zadnjič sva šla mal na morje in sem samo gledala, kje je kak WC... sem mela feeling, da mam že okice zalite z urinom, tako me je tiščalo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:34:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci ja danes je točno teden dni pred in je 25 dan ciklusa jaz ima cca od 32 do 35 dni dolge cikluse ja upam da bomo kr začeli potem pričakuj prvi snif
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:44:07
|
|
|
|
anci banci
|
ne morem verjet da se prvič v življenju veselim "drogiranja"
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:44:15
|
|
|
|
baci
|
Ena znanka mi je govorila, da je čutila ko sta se združili jajčece in semenčece. Pravi, da je prav čutila na desni strani ko so se premikali po jajcevodu. Jaz kar to ne morem verjeti. Kako se lahko čuti ? sem prekopirala iz ene teme tu gor da vas malo NASMEJIM,ker sem prvo misla da nisem prav prebrala!!!!! svašta,si ljudje zmišljujejo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:45:07
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci ne morem verjet da se prvič v življenju veselim "drogiranja" dobrodošla v klub drogerašic
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:45:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci Ena znanka mi je govorila, da je čutila ko sta se združili jajčece in semenčece. Pravi, da je prav čutila na desni strani ko so se premikali po jajcevodu. Jaz kar to ne morem verjeti. Kako se lahko čuti ? sem prekopirala iz ene teme tu gor da vas malo NASMEJIM,ker sem prvo misla da nisem prav prebrala!!!!! svašta,si ljudje zmišljujejo mogoče je pa imela vetrove in je to zamenjala
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 11:47:16
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: baci Ena znanka mi je govorila, da je čutila ko sta se združili jajčece in semenčece. Pravi, da je prav čutila na desni strani ko so se premikali po jajcevodu. Jaz kar to ne morem verjeti. Kako se lahko čuti ? sem prekopirala iz ene teme tu gor da vas malo NASMEJIM,ker sem prvo misla da nisem prav prebrala!!!!! svašta,si ljudje zmišljujejo mogoče je pa imela vetrove in je to zamenjala to pa je danes izjava dneva
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:05:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: baci Ena znanka mi je govorila, da je čutila ko sta se združili jajčece in semenčece. Pravi, da je prav čutila na desni strani ko so se premikali po jajcevodu. Jaz kar to ne morem verjeti. Kako se lahko čuti ? sem prekopirala iz ene teme tu gor da vas malo NASMEJIM,ker sem prvo misla da nisem prav prebrala!!!!! svašta,si ljudje zmišljujejo mogoče je pa imela vetrove in je to zamenjala ziher.... kolk so ene prsmuknjene.....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:06:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci ne morem verjet da se prvič v življenju veselim "drogiranja" odlično!!!!!!!!! Zopet bo akcija....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 12:31:58
|
|
|
|
mismis
|
NO takole bejbe, danes še čvekamo tukaj, jutri pa HOP na novo temo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?