|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
30.9.2008 9:48:53   
lex
ja nič mam monologe grem raje cote v red spravituser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.9.2008 10:00:17   
Majuska
'jutro,

končno sem se spravila k sebi ... danes smo imeli pri nas čisto spremenjen ritem. Jaz sem rogovilila do 01.30, sem še peglala in pila svoj čaj. Mali se je začuda zbudil ob 3h in zahteval mleko, spil je le 30 ml. Nakar sva oba padla dol in spala do 8h, ko sva se hranila. Čista zbrka, ponavadi spi čez noč in se hranila okoli 6.30. Nič jasno ...

Čakam poštarja, pa ga danes od nikoder ni user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.9.2008 10:08:05   
neboglasnica
Hvala za nasvete, nekaj bova že naredila!

Tale never end story s prahom me ubija. Zima pa šele trka na vrata. user posted image Jaz kujem ponoči vedno blazne načrte kaj vse bom naslednji dan naredila, potem me pa sonček poboža ali megla strese, pa me vse mine. In stvari čakajo, čakajo...nočejo se same poštimat.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.9.2008 10:23:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Hvala za nasvete, nekaj bova že naredila!

Tale never end story s prahom me ubija. Zima pa šele trka na vrata. user posted image Jaz kujem ponoči vedno blazne načrte kaj vse bom naslednji dan naredila, potem me pa sonček poboža ali megla strese, pa me vse mine. In stvari čakajo, čakajo...nočejo se same poštimat.user posted image

A ni to hudič, no? Tako da gledam kup perila za zlikat, pa kar noče zginit user posted image ...

Zato sem jaz nehala planirat, kaj vse je treba naredit in dajem prednost našemu sončku.

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.9.2008 10:33:13   
metuljcek321
Joj, ej, tole s kupom perila je pa ocitno nalezljivo --- tudi pri nas ga imamo, pa kar noce zginituser posted image  user posted image  user posted image  Bo treba v akcijo.

Pa, pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 605
30.9.2008 10:35:56   
Majuska
Ma jaz sem se šla akcijo ob pol enih ponoči, tolk da sem polikala vsaj tetra pleničke in krpice ... in se pol padla dol. Za ostalo se bom morala pa danes lotit, zgleda user posted image

Dočakala sem poštarja, Populis najlepša hvala za tablete! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 10:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
30.9.2008 10:44:55   
sončika84
ja perilo ja. pri nas je isto. ponavadi sam nalagam in nalagam,pol je pa tak kup da adijo. likat se spravim pa seveda,ko česa ne najdem oziroma moj dragi pogreša,pa se spomnim  da sem to že oprala. pol pa likanje celi dan. uuff!!

no pa da se še mi mal pokažemo:

< Sporočilo je popravil sončika84 -- 30.9.2008 10:51:17 >

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 608
30.9.2008 10:46:00   
sončika84
jooooooooooooooj,kaj sem zdej naredla! pa sej sem dala na 400pikslov!! ja hudirja nooo.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 609
30.9.2008 10:53:23   
Inigo
lex - jst bi mela to aloo. bi mi jo prnesla v četrtek? pa mi pol morš še razložit kako s tem ravnat... user posted image

naš fantek počiva... malo sem mu nos našpricala z Nisito, zdaj pa lepo aja. mami pa tak grlo boli... user posted image jst upam, da nimam spet angine. to bi pol bla v 4 mesecih tretja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
30.9.2008 10:54:26   
Tinky
HD, sem šele zdej vidla slikco na MISS BUŠI, kaj narečem.........waw, waw, waw in še enkrat waw user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 611
30.9.2008 10:54:29   
sončika84
evo še enkrat d se pokažem:

jaz ko se kopam
user posted image

še ena vodna
user posted image

tkole resno se pa držim po kopanju
user posted image

z mami se cartam v postli
user posted image

uživam v svoji igralnici
user posted image
spim na kavču ku velik fant
user posted image

z atijem se mava rada
user posted image

< Sporočilo je popravil sončika84 -- 30.9.2008 10:56:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 612
30.9.2008 10:55:28   
sončika84
še zmer so malo velik ampak je dosti bolje. jih bom drugič še bolj pomanjšala. .

Neposredna povezava do sporočila: 613
30.9.2008 11:14:32   
karamela6
Ciao bejbe!

Čvekate sto na uro, madonca. Potegnete še dlje v noč, kot v nosečnosti. Dobre ste. No, sej tud jaz imam edino zvečer in še malo v noč čas in mir.

HD, sem tudi jaz glasovala zate na MissBuši-ju. Držim pesti.

Nina je zdajle končno zaspala in je tišina. Drugače se še vedno samo dojimo in upam, da se bomo še kar nekaj časa. JE res fajn zadeva, če maš mlekec vedno s sabo, priklopiš in to je to.

Kolki - jaz sem že v porodnišnici oz. na odhodu iz nje, dobila datum za UZ kolkov. Imamo ga v začetku januraja, torej, ko bo Nina stara približno pol leta.

Sem dala včeraj nove slikce v album - če želite pokukat.

S prehladom smo mi upam, da zaključili. Mi je bilo zelo težko poslušat ubogo revico, kako se muči. No, ona ni delala iz tega prevelike panike - res je pridna pupika.

Je pa danes en fajn dan za nas - gremo namreč po nov avto, no, nov za naju, drugače pa rabljen. Jaz imam puntota, dragi pa cliota. Če bi dali oba skupaj bi še šlo, samo eden je pa kriza. Problem je sploh zato, ker živiva od mojih stran 150km in greva vsak drugi vikend k meni domov. Pakiranja sem se sicer že navadila, ampak nimava kam dat vsega. Voziček gre v prtljažnik - in to je to, mogoče gre še kakšna vrečka not. Zadaj je lupinici in jaz, spredaj na sovoznikovem sedežu pes, prtljaga pa .... sva se zdaj 2 meseca vozila s kufrom na strehi - da lahko s sabo vzamem še ležalnik in pa normalno spravim not potovalko. No, od danes naprej ne bo več teh težav. Komaj čakam, da jo pripeljeva domov - mazdo6 namreč.

Za kosilo bomo danes imeli špagete carbonara. Sem par dni nazaj gledala eno oddajo in se mi jo lušta že od takrat. Pa še hitro je gotovo.

sončika, luštni ste

lex, kje se pa dobi ta rastlinica? Sploh nisem vedela, da obstaja rastlinica za v lonček. Do zdaj sem kupovala aloe-verine kremce in mastno plačevala zanje.

Likanje - en ogromen kup še čaka. Likam zato, ker sem do zdaj v sušilcu naštimala zmer en program, ki je najhitreje posušil, ampak žal tudi najbolj zmečkal. Zdaj rajši sušim malo dlje, cunje pa samo zložim. Tudi, če jih ne takoj, je ok. Torej, enkrat še likam, potem pa mal pavze.

ups...že jokamo....

Neposredna povezava do sporočila: 614
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 11:33:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
30.9.2008 11:40:41   
dzanika
lunica mi tudi nismo dobili še nič za slikanje kolkov.

Netki vi ste že kaj dobili za UZ?

frutka jaz imam že težo pred nosečnostjo sam sem itak misla tut takrat hujšat pa sem potem zanosila. Zato torej sedaj dieta.

kup perila - pride še k meni ktera zlikat? user posted image

HD tudi jaz sem glasovala zate. Držim pesti da ti uspe zmagat. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 616
30.9.2008 11:50:12   
sasi13
majuska dej mi prosim pošlji naslov da ti pošljem elevit

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 617
30.9.2008 12:10:09   
glugluglu
HD sem ti dala glas,

danes pa moram kuhat, pa pojma nimam kaj, aja včeraj je iz tistega nič ratalo stročji fižol v solati (neboglasnica me je na fižol spomnila) in burek od Pečjaka (za druge mi ni bili treba kuhati, zato je bil malo čuden jedilnik).

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 618
30.9.2008 12:17:11   
petra1984
Se bom pa jz prva pohvalila, da sm zlikala kup perila!!!user posted image user posted image user posted image Pa pospravla sm, zdej morm pa samo še po tleh pomit!!user posted image

Tud midva sva včeri prvičuser posted image pa me je bolel ko user posted image !! So me zgleda mal preveč zašil, pa mi je začel mal pokat pa peče sto na uro! Ampak sm zdržala do koncauser posted image ker sm jz napelala na stvar!user posted image Njemu je blo pa super, ker je šlo bol na tesno!! Jz sm pa vse zvezde vidlauser posted image !user posted image user posted image ni blo tko hudo, ampak zdej neki časa zihr ne bom izrazla željo!

Smo imeli pa včeri spet trgatev pa smo šele belega potrgali!!! Mali je spal v vozičku tko da so ga vsi hvalil kolk je priden!!!user posted image user posted image - to ima po mamici!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 619
30.9.2008 12:19:51   
petra1984
Naš nosek se je za silo zrihtal - sm ga mazala s kremo Nisita in mu špricala fiziološko raztopino. Z aspiratorjem pa sploh ne pridem zraven, ker ko ga zagleda, se začne dret in krilt z rokami!!!

Jz morm tud poklicat P kako je s slikanjem kolkov - nič ne piše na odpustnici, niti po pošti nismo nč dobil!!! Sta bla pa oba 1A. 

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 12:28:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 621
30.9.2008 12:36:39   
dzanika
včeraj je pa očitno bil dan za user posted image  user posted image

lex a si ti mogoče pogledala kaj verze od tvojih čmrljev? Sej če nisi ni panike sam tolk da vem. Ker zdej morm pa v roku dveh dneh tole skup spravit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 622
30.9.2008 12:37:08   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Netki vi ste že kaj dobili za UZ?

ja mi smo dobili datum ko smo šli na tehtanje pri 6. tednu....UZ smo meli 10.9..
Drugač pa nej bi  na dom poslal datum, vsaj tko so men pri prvem. UZ je 1x na mesec okol 10., tko da lahko še dobiš za oktober

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
30.9.2008 12:37:27   
petra1984
sončica.. krema se v lekarni kupi!

Za zimo bom jaz v voziček položila ovčko (je ful mehka in topla) pa vrečo, košaro bo pa najbrž že prerastu, ker mu je zdaj glih prav! Ne bo mogu dihat, če bo imel košaro + zimsko vrečo + v vreči še ovčko + še kako bundico na sebi! po vsej verjetnosti bo pa zgoru not!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
30.9.2008 12:45:45   
netki
jst mislim da ne smemo preveč pretiravat z oblačili pozimi...no vsaj jst ne bom, tud pri žigatu nisem in zarad tega ni zbolel. Je boljš da ga oblečemo malo manj, kot pa preveč in pol še dekna čez, pa pregrinjalo......noter ves zašvica in bog ne daj da ga veter dobi

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?