|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 11:14:32
|
|
|
|
karamela6
|
Ciao bejbe! Čvekate sto na uro, madonca. Potegnete še dlje v noč, kot v nosečnosti. Dobre ste. No, sej tud jaz imam edino zvečer in še malo v noč čas in mir. HD, sem tudi jaz glasovala zate na MissBuši-ju. Držim pesti. Nina je zdajle končno zaspala in je tišina. Drugače se še vedno samo dojimo in upam, da se bomo še kar nekaj časa. JE res fajn zadeva, če maš mlekec vedno s sabo, priklopiš in to je to. Kolki - jaz sem že v porodnišnici oz. na odhodu iz nje, dobila datum za UZ kolkov. Imamo ga v začetku januraja, torej, ko bo Nina stara približno pol leta. Sem dala včeraj nove slikce v album - če želite pokukat. S prehladom smo mi upam, da zaključili. Mi je bilo zelo težko poslušat ubogo revico, kako se muči. No, ona ni delala iz tega prevelike panike - res je pridna pupika. Je pa danes en fajn dan za nas - gremo namreč po nov avto, no, nov za naju, drugače pa rabljen. Jaz imam puntota, dragi pa cliota. Če bi dali oba skupaj bi še šlo, samo eden je pa kriza. Problem je sploh zato, ker živiva od mojih stran 150km in greva vsak drugi vikend k meni domov. Pakiranja sem se sicer že navadila, ampak nimava kam dat vsega. Voziček gre v prtljažnik - in to je to, mogoče gre še kakšna vrečka not. Zadaj je lupinici in jaz, spredaj na sovoznikovem sedežu pes, prtljaga pa .... sva se zdaj 2 meseca vozila s kufrom na strehi - da lahko s sabo vzamem še ležalnik in pa normalno spravim not potovalko. No, od danes naprej ne bo več teh težav. Komaj čakam, da jo pripeljeva domov - mazdo6 namreč. Za kosilo bomo danes imeli špagete carbonara. Sem par dni nazaj gledala eno oddajo in se mi jo lušta že od takrat. Pa še hitro je gotovo. sončika, luštni ste lex, kje se pa dobi ta rastlinica? Sploh nisem vedela, da obstaja rastlinica za v lonček. Do zdaj sem kupovala aloe-verine kremce in mastno plačevala zanje. Likanje - en ogromen kup še čaka. Likam zato, ker sem do zdaj v sušilcu naštimala zmer en program, ki je najhitreje posušil, ampak žal tudi najbolj zmečkal. Zdaj rajši sušim malo dlje, cunje pa samo zložim. Tudi, če jih ne takoj, je ok. Torej, enkrat še likam, potem pa mal pavze. ups...že jokamo....
|
|
|