|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
29.9.2008 22:03:41   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

mi imamo mali problem, ker imamo muco v stanovanju, pa se malo bojim dlak, ki bi se nabirale na zadevah, ki so na tleh - a ima še katera muco v stanovanju? naša je samo "hišna muca" - včasih gre še na balkon, to je pa vse
pa smo zato pomislili na stajico, ker ni na tleh
ali ima katera druga kakšno boljo idejo?
saj stajica mi ni najbolj všeč, ker je v tisti mreži, čez katero se niti ne vidi najbolje...

Ej kaj se tako sekiraš...glej, ko se splazi potem to izgleda tako user posted image KLIK user posted image , razen da je potem muca tista trpinka.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Zdaj pa moram spet šibat pravljice brat. Se počutim kot da bi bila v enostarševski družini.

barbaw, saj vem, da ne bo prav dosti poomagalo, pa vseeno en velik   Veš, da je tu na RR kar nekaj takih "mater samohranilk". Ko ga ni sem jezna, ko pa je pa še bolj, ker ne izpolni mojih pričakovanj. Ma komaj čakam, da grem v službo, potem mu bom pa vračala na obroke. Majhne , sladke in nepredvidljive. Danes me je tako razkuril

Hvala enako. Moj ima eno hudo nalogo, da zjutraj pelje otroka v vrtec in ju gre popoldne iskat k tašči in to niti ne vse dneve. Mater je to težko
Meni pa ni nikoli problem vse tri imeti, on pa lahko gre žurat kadar mu paše (npr. danes na koncert v LJ) tako, da bom jaz jutri vse mogla poštimat, otroke v vrtec, na telovadbo peljat...saj jaz v tem drugače uživam, zato bi komot lahko sama shajala in skrbela za vse tri.... ja, včasih res pomislim, da bi kar šla, a vseeno mali rabijo očeta, pa četudi ni lih idealen.
Ja, jaz mu bom tudi vrnila.....a nočem da otroci trpijo na ta račun.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.9.2008 22:06:17   
sesil

sesil: joj, jaz bi šla plavat s tamalo, pa ko se vidim v kopalkah me mineeeeeee. Koliko stane in kdaj se začne?

ma sej jaz tudi nisem za v kopalke, ma sem že začela hujšat. klinc pa manikenke.
stane 90 E 10x. 2 dodatna obiska če ti kaj zboli otrok. začne pa sedaj oktobra.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.9.2008 22:06:21   
valentina2006
OJLA PUNCE.... sej kumi še znam user posted image .

Se oglašam po dooooooooolgem času... sej se še smem , a ne user posted image . Vidim, da ste kr pridne na RR. Pa tud una huda oranžna je šla....

Nej povem, da Matevž lepo napreduje... ma že skor 8 kil, velk je 68 cm.... skratka, ta prav dec. Točnih podatkov za seznamček pa nimam, ker je mami pozabila kartonček doma.... ona je pa pozabila. Slikco pa lahko pošlem.... kam?????

A ja. Ceplen tud še nismo bli, ker je bil prehlajen.... pa se vse skup še zdej vleče... trenutno mamo inhalacije in intenzivno pucanje noska.

Skratka... se še pišemo...

Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.9.2008 22:08:06   
eole
Estrella kako lep seznamčekuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.9.2008 22:15:29   
sesil
hijenca, vidim da si tudi ti v mojem klubu. sam jaz sem s septembrkami začela (no, 2 tedna kasneje). si bomo vseeno za vzpodbudo.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.9.2008 22:17:30   
sesil
meni tudi ne odpre excela. pa kaj je zdej s to mojo kišto?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.9.2008 22:24:12   
jana81
jana: ta Anja je čist divja in drži v rokah po več ribiških palicuser posted image Sam ALja je trma in se ne da. Slikco sem dobila v tvojem albumu. Je bolj razločna kot ta v avtarju, zato sem jo uporabila. A te slinček moti???

eh nič me ne moti, zame je tk najlepši, pa če bi bil cel namazan okol ust..
Alja je pa prav da je tak zategla, ne sme se pustituser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.9.2008 22:24:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

meni tudi ne odpre excela. pa kaj je zdej s to mojo kišto?

shran si najprej na rač. pol pa gre

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.9.2008 22:26:00   
sesil
ma niti shranit mi noče, bogtigavedi kaj mi štrajka. a še neki bom probala.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.9.2008 22:32:11   
sesil
user posted image  ratalo. imam razparceliran disk, pa rać.  hoče pravo mesto za naložit, ni zadovoljen z bilo kje....
Estrella, ti si carica, ful lep seznamček. 

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.9.2008 22:53:52   
kasso
kAKO SE PA AČBUME ZDAJ GLEDAuser posted image MENI NI NIČ JASNOuser posted image JA, PA DEREM SE JA, KER SE SPOMNIJO TAKEGA NEUMNEGA NAČINA PRIKAZOVANJA SLIKuser posted image BOLJ KOT TAKO NISO MOGLI ZAKOMPLICIRAT!!!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
30.9.2008 7:26:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sesil: joj, jaz bi šla plavat s tamalo, pa ko se vidim v kopalkah me mineeeeeee. Koliko stane in kdaj se začne?

ma sej jaz tudi nisem za v kopalke, ma sem že začela hujšat. klinc pa manikenke.
stane 90 E 10x. 2 dodatna obiska če ti kaj zboli otrok. začne pa sedaj oktobra.

no, saj vem, da sem tećna, a mi poveš še terminuser posted image ???

VALENTINA: WB, ma bi mogla Špelin poklicat, da prinese mal svoj valjaruser posted image Bogi Matevž, a ma kako obliko bronhitisa, da imata inhalacije? Slikco in nove podatke pa polji na moj mail: teodora.vidmar@gmail.com

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
30.9.2008 7:34:01   
Naty*
Jutro!
Evo en user posted image  za vse mamice user posted image . Mi smo mel spet prespano noč (no pri nas dojenje ob 00.30 pa 4.30 pomeni prespano noč user posted image ) user posted image . No tkole... grem cunje pobrat dokler mali gleda risanko user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
kak so dobre fotke, čuj sam Anja pa prov pokaže ALji nej ne peca Žana user posted image
Pa Naty a tvoj Žan spi na trebuhu, našmu še to ne rata, se kr gor dviguje.

Žan spi na trebuhu sam če se obrne, ko že napol spi. Če ga dam pa budnega pa no way, ker ma tud kr glavo gor pol user posted image . Včasih se potem zbudi sred noči na trebuhu pa začne stokat, ker se mu očitno ne da tko bit.

barbaw ja probala z dudo. Pomaga včasih, vedno pa ne. Recimo ob pol enih pa pol petih ma zdej uro za jesti in takrat se lahko na glavo postavim, pa ne pomaga nič druzga ko ziza.
Bogi Jaka... upam, da bo hitro prebolel tole pomanjkanje pozornosti, sej je kr hudo za večje škratke user posted image .

In potem, ko jo moj user posted image  prevzame, grem npr. posesat stanovanje, ali pomiti, pospraviti, dati prat,... pa je že takoj ura 20.00, ko jo počasi že gremo kopat - in evo, koliko je ura, ko je okopana, pojedla, postriženi nohti...

kaj delam narobe? kako vam uspeuser posted image

Dvomim, da je pri otrocih lahko kaj narobe al pa prav... Vsak pač naredi po svoje. Žan je recimo zdele na odejici na tleh, se neki plazi tam naokrod in sm priletela mal na forum. Ko kuham, dajem prat, obešam je pa z mano v ležalniku in se js pogovarjam z njim al pa mu pojem, pa frise zraven pokam, da mu ni dolgčas. Zvečer se pa spravimo kopat, jest in te stvari okrog pol osmih, da gre ob osmih spat in mava midva mal free cajta.

Ko ga ni sem jezna, ko pa je pa še bolj, ker ne izpolni mojih pričakovanj. Ma komaj čakam, da grem v službo, potem mu bom pa vračala na obroke. Majhne , sladke in nepredvidljive. Danes me je tako razkuriluser posted image

Sploh ne bom komentirala user posted image ... najbolj podpišem tisto o neizpolnjevanju pričakovanj.

kasso a prideš kej v Logatec? Lahko bi prišla zdej ko bo majski čvek user posted image . Drugač bom js kej prišla v Postojno, preden bo sneg...

Kolk je pa kej kandidatk za čvek v Logatcu? edina a si kej razmišljala kje? Navigator?
A boš dons mogoče uspela pridet na kofetek... sej ti ga bom naredila z alpskim mlekom user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
30.9.2008 7:46:51   
valentina2006
DOBRO JUTRO..... ena dišeča user posted image

VALENTINA: WB, ma bi mogla Špelin poklicat, da prinese mal svoj valjaruser posted image

Bo kr potrebn...user posted image

Bogi Matevž, a ma kako obliko bronhitisa, da imata inhalacije?

Še sama vč ne vem kva je, glih tko kot tud zdravnica ne user posted image ... sv bla prejšn tedn v ZD 2X, pa je dobil dve različni pumpici... pa v laboratorij naju je poslal user posted image ... vse skup bol kaže na prehlad, s tem, da že predolg vse skup traja...

Slikco in nove podatke pa polji na moj mail: teodora.vidmar@gmail.com

Že pošiljam.....................

Neposredna povezava do sporočila: 3064
30.9.2008 8:06:24   
tilči
Dobro jutro...

Tudi za nami je kar dobro prespana noč, sedaj ko je zobek zunaj.user posted image Smo bili včeraj cel popoldne zunaj in je spal v vozičku, je moral not prinest, ker je tri noči slabo spaluser posted image .Ostali pa smo opravljali jesenska opravila: orehe pobiral, jabolka, listje grabil....

Kar se spanja tiče zaradi GH: Naš Nejc se je pri 7. mesecih, ko se je že navadil na GH, sam odločil, da ne bo več jedel ponoči, takrat smo ga dali v svojo sobo in od takrat spimo celo noč. Zbujal se je edino, ko je dobival zobke ali kadar je bolan.Tako da ne vem, če je začel spati zaradi GH, bolj zaradi tega, ker je bil v svoji sobi, kjer je imel čisto tišino.Nekateri otroci se zbujajo za vsak najmanjši zvok,mogoče bi Nejc že prej začel spati celo noč, če bi ga prej dali v svojo sobo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
30.9.2008 8:16:18   
valentina2006

Č E S T I T K E

DAVUD vse naj, naj za  user posted image   mesece

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
30.9.2008 8:19:17   
babysolza
Evo še jaz sem dala nov albumček ČVEK PRI ANJI DOMA Estrella, Babysolza, Naty saj nimate nič proti???

sem kar vedla, da se tle pr majčicah neki čudnega dogaja in glej ga zlomka - jaz sem tuki! user posted image user posted image

super slikce edina, si jih moram takoj naložit. user posted image

lep pozdrav vsem majčicam!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
30.9.2008 8:31:20   
Anonimen
Dobro jutro,

spali smo tako takouser posted image komaj čakam na da bomo lahko spali cele noči.

Punce vse tiste, ki ne zaupate mojim kg, naslednjič ko pridejo majčice k meni se bom  pred njimi vagala, da bom imela pričeuser posted image user posted image pa čeprav nisem ponosna na to. Drugače pa aurora ja velika pa sem 175 cm, pa imam vseeno preveč kg. Pa pustimo zdaj to, dokaz pa dobiteuser posted image

Moja miška gleda Cartoon Networkuser posted image user posted image potem pa spet na mrazeka bzzz, čeprav danes se je celo že sonček pokazal.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
30.9.2008 8:35:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso a prideš kej v Logatec? Lahko bi prišla zdej ko bo majski čvek user posted image . Drugač bom js kej prišla v Postojno, preden bo sneg...

kasso: saj veš, da je udeležba za notranjke obveznauser posted image

Kolk je pa kej kandidatk za čvek v Logatcu? edina a si kej razmišljala kje? Navigator?

ja pomoje bomo kar tam

A boš dons mogoče uspela pridet na kofetek... sej ti ga bom naredila z alpskim mlekom user posted image !

danes pa prideve, ti mi samo pošlji SMS ko pridete s sprehodauser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
30.9.2008 8:36:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Evo še jaz sem dala nov albumček ČVEK PRI ANJI DOMA Estrella, Babysolza, Naty saj nimate nič proti???

sem kar vedla, da se tle pr majčicah neki čudnega dogaja in glej ga zlomka - jaz sem tuki! user posted image user posted image

super slikce edina, si jih moram takoj naložit. user posted image

lep pozdrav vsem majčicam!

user posted image pa si me dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.9.2008 8:57:58   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Od Gregorjevega nočnega kašlja sem čisto user posted image user posted image  HB za baby vac, da mu vsaj zabasan nosek lahko sproti čistim! Je pa mali tako priden, tako lepo popapca sirup user posted image  Poleg tega na srečo ni izgubil apetita, zelo pridno "pospravi" svoje mleko, poleg tega spije tudi dosti vode user posted image

barbaw, user posted image  za škratka, Maja je pa itak taka pridna punca user posted image

punce, jaz vam res zavidam, da vam uspe toliko napisat na forumu
dokler sem sama z Brino (to je ponavadi do 17.30) skoraj en morem nič drugega narediti, kot da se z njo ukvarjam
čez dan skoraj sploh ne spi - včasih zadrema pri papanju (namesto, da bi do konca pojedla), ampak se zbudi že čez par minut, max 15 minut. In malo še v vozičku zadrema - pa zadnje čase je še to bolj bogo. Ponavadi je zaspala po kakih 20 minutah, sedaj pa jo lahko vozim po celo uro, pa potem zaspi za 15 minut. Noro.
In potem, ko jo moj user posted image  prevzame, grem npr. posesat stanovanje, ali pomiti, pospraviti, dati prat,... pa je že takoj ura 20.00, ko jo počasi že gremo kopat - in evo, koliko je ura, ko je okopana, pojedla, postriženi nohti...

kaj delam narobe? kako vam uspeuser posted image

Tisto, kar sem odebelila in podčrtala user posted image  Pa ni prav dobesedno narobe, da me ne boš napačno razumela user posted image  Moraš si vzeti čas tudi zase in mogoče še za kak opravek po stanovanju. Pa kdo sem jaz, da bi ti solila pamet, sem bila tudi sama taka pri prvem otroku, ko jih imaš več, je pa itak druga pesem user posted image

Vidim, da imate probleme glede sodelovanja user posted image ... Moj je drugače zelo priden (kadar je sploh doma user posted image , je ogromno v službi), se pa hitro razvadi, če mu nekaj časa ni treba nič narediti. Zato sva v nedeljo tudi imela konkretno debato, ker sem popizdila, saj je mislil, da je celodnevno gledanje TV ob spečem user posted image  (s tem, da sem malega vmes previjala, hranila, zabavala,.. jaz!) blazno velika pomoč user posted image  No, potem se je javil, da bo pomival flaške, naj mu rečem, ko bo treba. In sem mu enostavno porinila v roke dve umazani flaški - je samo debelo gledal user posted image  Ja, zdajle so za pomit, ne? user posted image  Moj je vsaj toliko pri sebi, da zna priskočiti na pomoč, ko mu dobesedno povem, kaj bi rada od njega. Sam od sebe se pa bolj redko spomni, sploh zadnje čase...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.9.2008 9:06:51   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro na hitro!!!

Šibava ven na sončka, pova potem malo brali user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
30.9.2008 9:14:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro na hitro!!!

Šibava ven na sončka, pova potem malo brali user posted image

Enako.čao

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
30.9.2008 9:16:11   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Č E S T I T K E

DAVUD vse naj, naj za  user posted image   mesece

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene in pa še nekdo danes praznuje:

user posted image user posted image  user posted image    VSE NAJ, NAJ ZA user posted image  MESECEV.user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 30.9.2008 9:17:44 >

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
30.9.2008 9:18:31   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

danes pa prideve, ti mi samo pošlji SMS ko pridete s sprehodauser posted image

Pošljem user posted image !

špelin@ baby vac je res zakon! Bogi Gregor, si kr predstavljam kolk hudo more bit, ko skoz kašlja user posted image ... Super pa, da mu je apetit ostal, sej se bo hitro pozdravil.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
 Moj je vsaj toliko pri sebi, da zna priskočiti na pomoč, ko mu dobesedno povem, kaj bi rada od njega. Sam od sebe se pa bolj redko spomni, sploh zadnje čase...

Pri nas je isto. Ko mu začnem pizdit, da naj mi kaj pomaga, mi reče "ja povej, kaj naj naredim"user posted image . Ok posesa sam od sebe, al pa smeti nese, kuha, pa v trgovino gre. To je res... in pol ko mu povem, kaj je za naredit tud tisto naredi. Sem pa gledala zadnjič enga psihologa, ki je rekel, da moški dobesedno ne vidijo nereda okrog sebe, ženske pa. Da si ne zmišljujejo, ampak jim je to po naravi tako dano. Kako prikladno ane user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?